Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) glutamin

glutamin
(őstag)

Nem rossz darab. AF-et vagy szélesebb élességtartományú objektívet igazán rakhattak volna bele, de ezzel együtt is korrekt darab.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#2) Karma

LOGOUT blog

No, ez egy meglepően korrekt telefon a Nokiától.
Főleg ha nem bugos...

Break Driven Development

(#3) pekfiu

pekfiu
(fanatikus tag)

WiFi-t kár hogy nem raktak bele. E52/E72-n gondolkozom ,de ennek a kinézete jobban bejön mint az E52 és kisebb mint a 72. OVI store csak telefonon keresztül érhető el? Ezt leszámítva nagyon jól sikerült készüléknek tűnik!

szerintem

(#4) ZEN1TH

ZEN1TH
(senior tag)

wifit azert nagy hiba volt kihagyni belole, de igy is korrekt keszulek azert

No Hope = No Fear

(#5) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Elsőre nagyon tetszett, de a 2,2-es kijelzőt kicsinek találom, főleg hogy böngészni is szépen lehetne rajta. Akkor szomorodtam el teljesen, amikor a hangminőséghez értem. Innen elmenekültem az árig kíváncsiságból. :)

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#6) geza12

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis készüléknek ígérkezik, de azért várjunk míg lejjebb megy az ára.

A kijelzőn és a wifin én sem tudom miért kellett spórolni :F

De ez minimálisan elhanyagolható, ha az árát nézzük , ja és persze hogy Nokia. :)

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#7) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

5630-Wifi+GPS+fémes borítás.

(#8) kaller1 válasza geza12 (#6) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Picit nagyobb kijelző+wifi és az ár máris egy tízessel magasabbról indul. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#9) D@niel válasza geza12 (#6) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Legyen nagyobb kijelző -> nem lesz néptelefon -> nem lesz nagy bevétel.

A wifi meg nem úgy megy, hogy belerakjuk-e vagy sem, tehát nem a spórolásról szól a történet. Wifi nélkül kedvezőbb az ára.

Manapság a Nokia márkanév nem feltétlen jelent egyből jót.

Komolyan, kivagyok akadva hogy kezdik elszúrni most már az egyetlen erősségüket is, az E series mobilokat. Nokia E5, hát ez ...... :(((

(#10) House M.D

House M.D
(kvázi-tag)

sz*r,ennyiért van samu s5230 ami sokkal jobb és olcsóbb is .

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#11) kaller1 válasza House M.D (#10) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szerintem ezt gondold át újra... :DDD

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#12) House M.D válasza kaller1 (#11) üzenetére

House M.D
(kvázi-tag)

miért? :DD

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#13) Probber válasza kaller1 (#8) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

És ez pontosan a Nokia E52, ahogy a cikkben is írva van. :K
Egyébként nekem a Nokia egyenlő a semleges dizájnnal és ez sem kivétel alóla (persze vannak kivételek).

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#14) kaller1 válasza House M.D (#12) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Majd jönnek a többiek, és megtudod... ;]

(#15) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Tetszetős darab és még a fehér színnel sincs probléma. :)

elírások:
1. oldal: formatervéznek
2. oldal: sötétett, Nokai

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#16) papi77 válasza House M.D (#12) üzenetére

papi77
(őstag)

Mert teljesen más kategória... ;)

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#17) House M.D válasza papi77 (#16) üzenetére

House M.D
(kvázi-tag)

sztm ez a c5 egy elavúlt kövület.
érintőképernyő meg csúcs.s52

de ha valakinek ez kell :)

(#18) hemaka válasza House M.D (#17) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Már akinek kell az érintőkijelző. Mert nekem speciel nem kell, megvagyok a fizikai gombokkal is.

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#19) Bocha válasza House M.D (#10) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért, mert felesleges összehasonlítani egy normál kijelzővel és gombsorral ellátott okostelefont (ez a C5) egy érintőkijelzős, zárt rendszert futtató, gombsor nélküli "rendes" telefonnal (S5230). Ha S5320-at akartál írni, az már jobban passzol, de az sem okostelefon, tehát más kategória.

Az S5230 véleményem szerint az egyik legnehezebben kezelhető érintőkijelzős készülék a piacon, régi is, csak kiszórják olcsón a szolgáltatók. Adatátvitel szempontjából is fejletlen a C5-höz képest. De gondolom neked az van, úgyhogy ezt itt be is fejezhetjük. :)

[ Szerkesztve ]

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#20) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Szép! :K

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#21) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Tényleg sikerre ítélt darab.
Ha a nokia le tudja nyomni még a falusi Pista bácsi és Mari néni torkán is a symbiant, akkor az teljesen meg fogja változtatni a közép és alsó kategóriás készülékekkel szemben támasztott elvárásokat. Ez a húzás még piacátrendezőnek is bizonyulhat. (Mondjuk mint amit a szifon művelt a felső kategóriában.)

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#22) samu74

samu74
(senior tag)

Jó cikk,jó telefon. :)
Fekete verzióban kéne.

-----------

(#23) papi77 válasza House M.D (#17) üzenetére

papi77
(őstag)

Hidd el, volt néhány érintős telem ( HTC Dia,Hero,Nokia 5800,Samu s5230,F480,iPhone, igaz ez asszonyé volt :D ) de nem igazán jött be egyik sem :( Inkább a hagyományos gombsor...

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#24) Jadro válasza samu74 (#22) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Nehezen tudom elképzelni hogy a fekete mint választható szín kimaradjon.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#25) Kleroo válasza House M.D (#12) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

Járt nálam s5230. 10 perc után földhöz akartam vágni. Ez a touchwiz 1.0 valami botrány....
Semmit nem lehet vele csinálni anélkül,hogy 20x ki ne jöleld,opciókat nyiss. Egy minősíthetetlen szörnyű förtelem a leggagyibb nokia struktúrája/logikája/koncepciója mellett.
Hardveresen nagyon jó,de használhatatlan a mindennapokban. és ez nem túlzás.

Ez a C5 simán remek így 2010ben. nem kell több ennél.GPS,symbian,led,kellemes kamera,zene,minőségi,NOKIA(mindennapokra kitalált,kiforrott struktúra)
Ha a kamera az a szuper-fixfókuszos egyed lenne,akkor minden téren remek lenne.Mert ami ebben van az még 2007ben is rusnya lett volna :( (sőt,sztem a 6303/i is szebbet csinál)

[ Szerkesztve ]

Focus Ghia 1.8 <3

(#26) hans87

hans87
(fanatikus tag)

Nem rossz. WiFiért tényleg kár. De lagalább egész jól néz ki.

Nokia 5530

(#27) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Képről szép, de kézben tartva gagyi hatását kelti.

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#28) hans87 válasza House M.D (#17) üzenetére

hans87
(fanatikus tag)

S5230nál nehezebben kezelhető teló kevés van, régi is, buta is, hova tovább más kategória.
(5530XM vs. S5230 vs. Monte vs. Cookie próba utáni vélemény.)

Amúgy meg nem elavult kövület, sok embert ismerek akit a hideg ráz ki a táccstól, de kell nekik egy viszonylag bő tudású, nem full extrás gombos teló. Nekik ez tökéletes lesz.

Nokia 5530

(#29) Norbi21

Norbi21
(senior tag)

Na ezt még én is bevállalnám, pedig nem szeretem a nokiákat :). Ha már lenne benne wifi meg nagyobb kijelző, akkor már házon belüli konkurense lenne az E52-nek. Mind tudásban, mind árban. A telefonálás közbeni hangerőért kár, én amúgy is süket vagyok, úgyhogy ez nem biztos hogy az én telefonom :D

Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

(#30) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tény, nagyon korrekt 1 telefon lett, az ára is nagyok OK.

Norbi 21 pont ezért nincsenek benne ezek a dolgok. Igazad van. :K
Egyébként nálam jelenleg a E52, ár-teljesítményben a legjobb. :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#31) Shiku

Shiku
(fanatikus tag)

AZért megnyugtató, hogy nem csak az érintősekre figyelnek oda :K

/XperiaArcS/

(#32) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Korrekt telefon, korrekt külsővel.

(#33) littlelion21

littlelion21
(VIP)

"A Nokia C5-öt a GSMLine.hu biztosította."
Erre a fényképeknél ott virul az XXL GSM a notin... :D

Korrekt telefon, csak így tovább Nokia.

(#34) attisx

attisx
(őstag)

Korrekt darab... :K

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#35) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"A recept a következő: kell egy szép készülék, mely unisex formatervéznek és színeinek köszönhetően nők és férfiak kezébe egyaránt jól illik."

"A készülékhez kapott fehér színű, küllemében az iPhone headsetjére hajazó HS-125-ös fülhallgató elég jól szól, ami a kihangosító hangszóró(k)ról már ___ feltétlenül mondható el, de a célnak az is megfelel, tulajdonképpen nem rossz."

New world...old thinking...IBM T60;)

(#36) geri| válasza Jadro (#5) üzenetére

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

bezony- így nem tuti jó dolog netezni. bár amit mobilon böngészel arra meg lehet hogy ipppen elég a kijelző mérete

Think Different! 

(#37) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

nem rossz. a képek alapján kevésbé zavaró számomra a szürke csík, mint az E5-ön. Egy 2,4-es kijelző beleférhetett volna :U

(#38) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Speceknél: Kihangosás

(#39) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)

amióta érintős telefont használok (LG arena - bármilyen béna is legyen az egy androidhoz képest), de el nem tudom képzelni, hogy újra egy ilyen "hagyományos" telefonnal szenvedjek... :U

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#40) Gonosz15 válasza Dr.Anonymus (#39) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én nem szeretem az érintőkijelzős telefonokat (pedig fiatal, 19. éves srác vagyok) és sokan vagyunk még így ezzel.
Amúgy meg, el se tudom képzelni, hogy tud valaki összetapicskolt, full karcos alufóliát nézegetni a telefon kijelzőjén... :U

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#41) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Korrekt készülék. Ha nem léteznének érintős telefonok, akkor szemeznék ezzel! :)
Köszi a tesztet :R

(#42) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár a wifiért! Nagy kár...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#43) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem az első hozzászóló vagyok, aki hiányolja a WiFi-t. Pedig hirtelen azt hittem meglett a telefonom utóda... Kár érte... :(

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#44) Dare2Live válasza RootRulez (#43) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vmivel el kellett választani az E52től. Ez a Wifi (meg a picit kissebb kijelző).

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#45) kelzsoca válasza ^Clown (#42) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Így van, de akkor erős házon belüli konkurenciája lehetne egy E52-nek is :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#46) Shiku válasza Dare2Live (#44) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Na de nem lehetett volna valami pozitívummal elválasztani? :U

/XperiaArcS/

(#47) kelzsoca válasza Shiku (#46) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy alacsonyabb árkategóriába készült telefont komolyabb tudással felszerelni, ebben mi az üzlet a Nokiának :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#48) Dare2Live válasza Shiku (#46) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy olcsobb modelt? azonnal N900 legyen 35.000ért?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#49) ClioRS válasza Shiku (#46) üzenetére

ClioRS
(senior tag)

Hogy választod el, amikor minden benne van az E52-ben? :U

Különben jó kis telefon, szerintem bőven lesz rá kereslet, nem drága, de wifin kívül minden benne van, a cikk a szokásos kíváló minőséget hozza :K

[ Szerkesztve ]

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#50) Chaser válasza Dare2Live (#48) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Inkább 20k-ért, annál többet nem adok telóért :B Ezzel a C5-tel is beérném ennyiért :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.