Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebből a tesztből is kimaradt (az X3-02 -höz hasonlóan), hogy az XviD videókkal is elboldogul (700 MB -os méretig és 640x360 -as felbontásig).

Maga a telefon szuper, ennél többre nem is lenne szükségem ebben a kategóriában.
Külsőre jobban bejön mint az X3-02.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#2) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Éredekes. :K

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#4) kokyt válasza tjb007 (#1) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Nálam ez pont fordítva van. Valahogy az X3 gombjainak elrendezése jobban bejön. Jó lenne ha ez a T&T is bekerülne a szolgáltató kínálatba, de ezúttal kicsit nyomottabb áron :B

(#5) Juicybagz

Juicybagz
(újonc)

nemrossz telo arban is rendben van szerintem aki nem vagyik extra dolgokra jo dolog a billzet+erintokep ilyen nemu osszekombinalasa! vegre egy jo otlet a nokiatol...

(#6) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Jo teszt lett, koszonom.

USB-kabel temaban: miniUSB kabelem es toltom annyi van, mint egen a csillag, microUSB viszont csak egyetlen egy szem, es az is csak par napja, miota megjott a DEFY... :D

[ Szerkesztve ]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#7) balazs_pro

balazs_pro
(lelkes újonc)

48000,- Ft??????
ZTE Blade 3.5" 480x800px, Android: 36000,-
Minek ez??? Minek?????
Felesleges.

COD HC MP 2500 óra

(#8) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Tetszik a telefon, A teszt is jol sikerult :)

A vakut lehet elemlampakent hasznalni?

Bocha kerdesere felelve: Nekem nincs micro USB adatkabelem, azt adhatnanak vele :K

"There is nothing permanent except change"

(#9) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ez egy kérdés volt a tisztelt olvasók felé: mindenkinek van otthon fölöslegbe microUSB adatkábele?

MiniUSB annyi van, mint a nyű. :DDD

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#10) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem rossz kis telefon, bár nem én vagyok a célcsoportja :N

MicroUSB kábel nálam kettő van, abból az egyik a mostani Nokiám mellé járt :D

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#11) Fancy-boy válasza balazs_pro (#7) üzenetére

Fancy-boy
(senior tag)

A teszt jó lett. A készülék tetszik. Ehhez tényleg nagyon jól értenek és nekem ennyi elég is.

Balázs te meg: No comment

(#12) Arthuro_Adam

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is van elfekvőben microUSB kábelem.

Nem akartok cikket írni arról, hogy a vásárlók mi alapján választanak telefont? Milyen szolgálatatásokat keresnek? Tudom, hogy nem lenne egyszerű, meg talán olcsó sem (vmilyen közvéleménykutatás megrendelése adott esetben), de engem például érdekelne az átlagember gondolkodása is telefontémában :)

(#13) Tim82 válasza Tim82 (#9) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Külön a kérdés miatt belenéztem a tartozékos dobozomba: micro USB-s is van "néhány"... :DDD

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#14) Lirion

Lirion
(őstag)

Ezért a pénzért sokkal jobb telefonokat is lehet venni.. Engem egyáltalán nem győzött meg, pedig tapasztalatból tudom azt is, hogy a hagyományos kialakítás érintőképernyővel remek kombót alkot. De ez így nagyon sovány..

(#15) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 miniUSB és egy microUSB adatkábel van itthon. Mindkét típusból egy-egy csak úgy van, nem készülék tartozéka...

Na nee, már megint ilyen kamera. 5-8 megapixel AF nélkül?! Kíváncsi vagyok mikor jön a 12 megás EDOF kamera.
Egyébként "...A kamera 5 megapixeles, fixfókuszos, működését gyenge fényviszonyok..." még csak nem is EDOF, sima mezei 5 megapixeles fixfókusz?

Ez a felület pedig most is zseniális.

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#16) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

A maga kategóriájában korrekt készülék lett szerintem. Még szép is. Más kérdés, hogy én személy szerint ilyen árban mást vennék. :B
Mikro usb kábel jelentem van. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#17) petymeg2033

petymeg2033
(lelkes újonc)

Ez a Touch & Type irány már az első ilyen telefonnál is kifejezetten tetszett. Amióta érintős telefonom van, többször előfordult, hogy hagyományos kialakítású telefonokon is elkezdtem a képernyőt böködni, mert az tűnt logikusnak, és gyorsabb is lett volna :)
Az ára valószínűleg még azért is ennyi, mert viszonylag új szerkesztésről van szó (nem kell leharapni a fejem, ha nem így van :)) ), aztán majd a jövő igazol vagy cáfol.

@Bocha: microUSB kábelt a mostani telefonomhoz vettem, mert nem adtak hozzá alapból. Meglepő módon Nokia ;) Tény, hogy nővérem 6303-ához adtak, amit korábban vett, így valamennyire igazolt, hogy mire én vettem telefont, a háztartásban már volt kábel, bár az meg nem teljesen életszerű, hogy fél év alatt cserélek telefont vagy veszek kettőt egymás után :)

(#18) Arthuro_Adam válasza Lirion (#14) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Például?

(#19) V8David

V8David
(tag)

Érdekes készülék. Szerintem ezzel a Nokia kategóriát teremtett, még ha voltak is már ilyen készülékek a piacon (pl. SE), azonban azok nem terjedtek el.
Először azt gondoltam róla, hogy ronda, mint valami félkész kínai klón, de minél többet nézem, annál jobban tetszik! :K

E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

(#20) kcsa

kcsa
(senior tag)

Csak nem látom, mi az a logikai gixer, ami miatt sokat nézzük a borítékot a képernyőn? :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#21) tjb007 válasza mrlujoak (#15) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben is EDOF kamera van.

[ Szerkesztve ]

(#22) mrlujoak válasza Arthuro_Adam (#18) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Például:
Sony Ericsson W950, W960, P1, M600, G700, G900
Ezek mind olyan kombók, amiken van "hagyományos" billentyűzet, és érintőkijelző mindez candybar kialakítás mellett...
Persze ezek mind okostelefonok is egyben (Symbian UIQ)

tjb007:
a cikkből nem igazán derült ki...De már én is utánanéztem, és: "5Mpix Full Focus " ergo nem sima mezei fixfókusz. Bár tökmindegy... :P

[ Szerkesztve ]

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#23) joey20 válasza Arthuro_Adam (#18) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

írtak már. erre jött a válaszod is: no comment

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#24) Ati3120 válasza balazs_pro (#7) üzenetére

Ati3120
(tag)

Azért a ZTE blade messze nem ez a minőség hiába android.

(#25) tjb007 válasza joey20 (#23) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Természetesen a világon csak olyan emberek élnek akiknek okostelefonra és buzerálható op.rendszerre és hibás kijelzős telefonra van szüksége.

(#26) sekli

sekli
(PH! addikt)

Ez már a sokadik teszt, ahol azt írjátok, hogy az Opera Mini nem tud fektetett módot. *# ;)

[ Szerkesztve ]

(#27) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Nem tudom kiknek a listáján szerepel az N95 mint minden idők legjobb telefonja, de szívesen elbeszélgetnék velük... ;]

Ezeket a foshulladék kijelzőket meddig erőlteti még a Nokia? Ráadásul már az 50k+ árkategóriában is...erre már tényleg nincsenek jelzők (azaz vannak, csak inkább megtartom magamnak).

mod: hejesírás

[ Szerkesztve ]

(#28) Arthuro_Adam válasza joey20 (#23) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Amit írtak az árban olcsóbb, de messze nem ugyanaz a célközönség. Szerintem nem jó válaszok.

(#29) Fancy-boy válasza mrlujoak (#22) üzenetére

Fancy-boy
(senior tag)

Az általad említett Sonykat már nem kapni, ráadásul lassúak is.
Plusz ahogy írod, okostelefonok.

Azt sem értem, aki a ZTE gagyit hozza fel példának.
Nem egy kategóriában versenyeznek.

littlelion21:

Ez a telefon nem a kijelzőjével hódít, amihez kell, ahhoz szerintem elég ez a felbontás.
Ráadásul nem is egy nagy megjelenítőről beszélünk.

Ott van a 6310. Kis kijelző, ráadásul nem színes, mégis mennyien szeretik még a mai napig is.

[ Szerkesztve ]

(#30) Ricardo válasza littlelion21 (#27) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ez még a kissebbik rossz, mert csak a betekintési szög kicsi :D Én sem értem miért erőltetik ezeket.

(#31) djsnail válasza balazs_pro (#7) üzenetére

djsnail
(lelkes újonc)

Nem értem, hogy lehet összehasonlítani egy hálózatfüggő telefon árát egy független telefonéval!
Hidd el, hogy domino csomagban olcsóbb lesz mint a ZTE! :D
És a minőség terén meg két külön kategória...
(itt jegyzem meg, hogy 4éve vásárolt N93-am még mindíg működik, folyamatos használat mellett, 2 hónapja akksit kellett benne cserélni. Megnéznék egy ZTE-t 4 év múlva!!! :F )

[ Szerkesztve ]

Szeretnélek megkérni, a hírdetéseimre privátban válaszolj! Ja és írd oda hogy miről beszélgetünk éppen! Köszi!

(#32) tjb007 válasza djsnail (#31) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne legyél te abban olyan biztos. Az X3-02 Dominós ára is 75.990 Ft ;] :D

(#33) littlelion21 válasza Fancy-boy (#29) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Nem a felbontásra gondoltam hanem a betekintési szögére (azt hittem leesik).

Amiket írtál az mind szép, csak krvára nem indok.

[ Szerkesztve ]

(#34) 4trASS

4trASS
(újonc)

Szerintem a memóriakártya hiánya nem annyira vérlázító, főleg, hogy általában olyan alacsony kapacitásúakat adnak, amiket nem sok ember használ, meg az tényleg van mindenkinek szerintem otthon már.

A telefon értelmét viszont annyira nem érzem át, hiszen ekkora kijelzővel sokmindent nem lehet csinálni, a kamera átlagos, a zene is. Alapdolgokra biztos nagyon jó és szép is meg minőségi, de ahhoz viszont még ez az ár is sok, nem látom a célcsoportot, de ez csak az én véleményem.

(#35) djsnail válasza tjb007 (#32) üzenetére

djsnail
(lelkes újonc)

Csakhogy itt a C3-01ről volt szó....

Szeretnélek megkérni, a hírdetéseimre privátban válaszolj! Ja és írd oda hogy miről beszélgetünk éppen! Köszi!

(#36) palad válasza Fancy-boy (#29) üzenetére

palad
(kvázi-tag)

AF nélküli kamera szerintem egy friss modelbe legyen akármilyen
minőségű, is maga a telefon , elronthatja az egészet, és betolja
a "gagyi" kategóriába.
Egy alapvetően müszaki eszköznek a müszaki paraméterei is fontosak.

(#37) tjb007 válasza djsnail (#35) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt én tudom de ezek szerint neked nem sikerült megértened amit írtam.

Te ezt írtad:
"Hidd el, hogy domino csomagban olcsóbb lesz mint a ZTE!"

Én erre ezt válaszoltam:
"Ne legyél te abban olyan biztos. Az X3-02 Dominós ára is 75.990 Ft ;] :D"

Lefordítom ómagyarról new age magyarra és értemezem helyetted,:
Az X3-02 a C3-01 alá van pozicionálva. Magyarán ha az X3-02 ára 75.990 Ft Dominósan akkor a C3-01 még több lesz ergo nem lesz olcsóbb mint a ZTE.

[ Szerkesztve ]

(#38) Fancy-boy válasza littlelion21 (#33) üzenetére

Fancy-boy
(senior tag)

Én meg azt hittem tudsz szépen is beszélni, de hát a bunkó az bunkó.
Így próbálod felhívni magadra a figyelmet? Fos szar kurva

Mást nem tudsz? Így aztán ne csodálkozz , hogy a kulturáltabb embereknek nem esik le, hogy miről is böfögsz éppen.

[ Szerkesztve ]

(#40) AMD ehog

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hogy mindekinek van-e felesleges microUSB-kábele?
Nem igazán. Másfél hónapja van HTC Desire-öm, az 5800-t eladtam.
Szükségem lett volna még egy kábelre, az 5800-hoz meg tartozéka volt.
Sem az Euronics-ben, sem a Media Markt-ban nem kaptam microUSB-t. Ennyit erről.

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#41) Peterson_

Peterson_
(fanatikus tag)

Meglepően kellemes készülék, bár nekem a qwerty szimpatikusabb.
Az ár egy picit tényleg lehetne alacsonyabb.
Szerintem megy is lejjebb egy hónapon belül jócskán. :K
Azért annyira mégsem felejtett el a Nokia telefont gyártani.

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

(#42) =Mentor= válasza balazs_pro (#7) üzenetére

=Mentor=
(senior tag)

Ember te isten csapása.... ZTE? Nehogy már egy kínai szutyok gyártó modelljét hasonlítsad a Nokiához... Akkor ennyi erővel vegyél Nokia klónokat, ami szintén 30 rugó körül kapható. :W

A hasonló árú "full" érintős mobilokhoz tök felesleges hasonlítani a Nokia C3-01-t, akinek az kell vegye meg pár ezer forinttal drágábban, de a Touch and Type mobilokban pont az a lényeg, hogy hagyományos kialakítás mellett hozza el az érintős mobilok világát!

A Micro USB témához: Aki Nokiát használ annak majdnem biztosan van otthon fölös kábele, a többi gyártó sara inkább, hogy egyeseknek nincs, ugyanis előszeretettel alkalmaztak mini USB-t !

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#43) Gabi 8906

Gabi 8906
(senior tag)

Ezt a kialakítást a Samsung már régen megcsinálta az s8300-al.Grat a Nokiának a tempóért. :C Viszon nem néz ki rosszúl,de ha hamarabb jött volna.....
Mindenesetre,ha bekerül a szolgáltatókhoz majd esik az ára.Remélhetőleg..... ;]

LG Optimus 2X White, Sony Ericsson Xperia Arc S. És, a-JAYS One fülhallgató.

(#44) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

És mitől is jobb az x3 zenei téren mint ez? Mert egyik tesztben sincs eltúlozva erről az információ (megjegyzem mostanában egy tesztben sincs róla érdemi info, pedig attól hogy van valamin 3,5-ös jack még nem lesz jó minőségű a lejátszás :U ) és látszólag tök ugyanaz a lejátszó van bennük.
Arról is volt már szó hogy legalább az utcára menjen ki a tesztelő a telefonnal, ezek az ablakon kihajolós tesztképek annyira gagyi érzést keltenek az amúgy minőségi teszthez, hogy nem igaz...

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#45) tjb007 válasza Gabi 8906 (#43) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit le vagy maradva, a Nokiának nem ezek az első ilyen kialakítású telefonjai.
Már a Samsung S8300 előtt volt ilyen telefonjuk :)

[ Szerkesztve ]

(#46) magyarattila

magyarattila
(tag)

micro USB témában: Nekem eddig nemvolt ilyen kábelem, most hogy meglett a Samu Wave lett egy. Ellenben van 3 fastport kábelem SonyEricssonokhoz :D

Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.

(#47) Gabi 8906 válasza tjb007 (#45) üzenetére

Gabi 8906
(senior tag)

A Nokia 6208-ra gondoltál? :U
Az is igaz iesmi megoldás,de ez még sehol sem volt akkoriban(nem volt elterjedt).
De végül is igazad van tényleg volt a Nokiának ijesmi kialakítású telója. :R
Viszont ez a mostani.Szépnek szép,telefonálni lehet vele,de ez a kezdőár.De majd csak lemegy az.... :)

LG Optimus 2X White, Sony Ericsson Xperia Arc S. És, a-JAYS One fülhallgató.

(#48) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Tulajdonképpen ez egy újracsomagolt X3-02, ami azért szerintem sokkal jobban néz ki, komolyabb, markánsabb készülék mint ez a C3-01 (a cikk végén az összegzésnél egy kis baki :) ).

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#49) littlelion21 válasza Fancy-boy (#38) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Most kifejthetném hogy mennyire érdekel a velem kapcsolatos véleményed, de szerintem pontosan tisztában vagy vele, valamint azzal is hogy kinek tartogasd a személyeskedést.

"...a bunkó az bunkó." - és még Te mersz engem megszólni...?!

Látom sok ilyen kijelzővel volt dolgod és a cikket is jó figyelmesen olvastad, akkor érthető lett volna amit és ahogy írok.
Az érveléssel szintén hadilábon állsz, amit igazad van, nem a legszebben reagáltam le, csak néha már fáj olvasni.

További jó fórumozást.

(#50) gybazsi

gybazsi
(senior tag)

Adatkábeles témához: Nekem csak miniUSB kábelem van itthon, illetve a Sony fényképezőmhöz 1 microUSB, de az mással nem használható. :(

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.