Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) orbano

orbano
(PH! félisten)

Ha még csak az ilyen baklövéseinél látszana a hanyatlás... volt szerencsém kipróbálni egy 6700-t egy 6300 után. hogy ezek szotfvert írni nem tudnak, az hót sicher. remélem esik a részesedésük még inkább és kicsit észhez térnek. szeretem egyes nokia telefonok fizikumát, de valahogy az összkép nekem még egyszer sem jött be...

A vér nem válik VAZZE!™

(#52) N4ri87 válasza Szasza888 (#33) üzenetére

N4ri87
(fanatikus tag)

Ez most valami vicc akart lenni, ugye? Dual Sim mobilként hirdetik, de amennyire ez dual sim...
Ugye egy dual sim mobil két kártyát kezel egyszerre anélkül, hogy váltogatni kellene. Na most ez a mobil ilyet nem tud. Annyi az előnye, hogy nem kell szétszedni a telefont, ha a másik simet akarod használni. A Nokia régóta nem hajlandó venni a fáradtságot és követni a piaci trendet és a cikkíró nem elfogult, hanem ellátja a feladatát. Amit nem lehet, azt nem kell fényezni. Ez a telefon sz@rul sikerült. Az alap funkcióját sem látja el, ehhez képest az ára már-már nevetségesen magas!

"....ha csak pusztán az android érdekel akkor pl. vegyél egy lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire, csak épp sokkal olcsóbban megúszod....." by eeaa

(#53) cilo9

cilo9
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem hiszem el!!! :((( Látatlanban ezt a telefont ajánlgattam a barátnőmnek a dual sim-es china mobile-ja helyett (amire picit besokallt és keressük az alternatíváját) és egy barátomnak is beharangoztam. Tényleg nem hiszem el, hogy ez a Nokia két sim-es telefonja. Windows Phone platform útjára léptek teljesen minden szegmensben lassan.

Másrészt ezt a két kártyás kezelést szinte bármelyik alap egy Sim-es Nokiából egy egyszerű (turbo sim szerű) lapocskával elő lehet hozni, ugyanígy lesz egy menüpont ahol váltogatni lehet a Sim-ek között és nem 20 ezer, hanem 4-5 ezer forint.

Üdv, Cilo

(#54) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kedvelem a Nokiát, de ekkora öngólt még egy kapus sem tudna rúgni magának..

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#55) AMD Power válasza Barthezz2 (#54) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ezzel én is így vagyok. De ez egy nagy bal lépés volt.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#56) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Előre is bocs a nyelvtannáci hozzászólásért, de talán még idejében sikerül megfékezni a terjedő hülyeséget. Aki nem tud angolul, az ne használjon angol szavakat. Aki pedig szeretne használni, az tanulja meg, hogy:

1. A looser nem vesztest jelent, az a loser, egy o-val.

2. A fun azt jelenti, hogy vidám, a fan pedig azt, hogy rajongó.

Ez a cikk írójának és a hozzászólóknak is szólt.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#57) m@xsys

m@xsys
(senior tag)

DualSIM by Nokia: Mega LOL
A hét cikke :R

(#58) Gengi válasza z0d1AK (#18) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

+1. Nem a tudásával és a fő funkció megvalósításával van fő probléma ,hanem az árával.

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#59) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pár ezer forintért 1 SIM kártyásan, pont jó lenne pl. anyukámnak, de így/ennyiét... :U

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#60) DopeBob

DopeBob
(őstag)

Ha így folytatják tovább nem állnak fényes jövő előtt :) Én kb évente cserélem le a telefonjaimat, legutóbb két hónapja vettem egy újat. Most a Nokia egyszerűen már nem volt alternatíva, pedig előtte több is volt és szerettem is őket, csak náluk valahogy megállt az idő...

MZ/X

(#61) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

cikk 5/5 telo 1/5 xD

a piros árnyalat olyanra sikeredett, mint egy két hete megszottyadt eperturmix :D

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#62) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Amikor pár hónapja megláttam a készülék specifikációit, arra gondoltam, ez igen, lesz egy 10-12e. forintos két sim-et kezelő, egyszerű kis mobil.
Nem igazán tudom, kinek szánták. Talán ha van valakinek két feltöltős száma, és az egyikkel csúcsidőn kívül, vagy hálón belül olcsóbban telefonál, és ha az kell akkor átvált a menüben... :F Nem is tudom.
Mindenesetre csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez egy öngól a Nokiától. Aki megveszi, hogy dual-sim mobil, aztán rájön hogy mi ez, ezentúl Samsungot fog venni. ;]

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#63) sbazsi válasza Gengi (#58) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Vagy mondhatjuk úgy is, hogy a nem tudásával, és a hirdetett funkció meg nem valósításával.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#64) littlelion21 válasza sbazsi (#49) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Zseblámpa? ;]

(#65) BiP válasza Gengi (#58) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

A tudásával még nem is lenne gond, alap teló, alap tudással. Ilyenre is van igény. Viszont az ára no comment, a fő funkció ilyetén megvalósítása meg 2005-ben is gáz lett volna, nem pedig 2010-ben. (egy előnye van, hogy jobban kíméli az akksit, mint a 2 aktív sim, viszont az átirányítások miatt viszont a pénztárcát nem kíméli. Pedig pont arra lenne jó szerintem.)

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#66) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor veszek egy 3310et és a hátára egy kétkártyás hátlapot, amin kapcsolóval lehet váltani a dolgok között. Minek akkor a két SIM, ejnye. Inkább az N8 jönne már, de inkább a Symbian^3, kíváncsi vagyok a fejlődésre (mivel a készülékről már tudni, hogy iPhone verő übertuti cucc lesz, mert mindenhol ezt olvasni, de a rendszerről még semmi).

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#67) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ennyiért? Ezt?
A Nokia még mindig nagyon el van szállva magától, ha úgy érzik ilyeneket megengedhetnek maguknak...

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#68) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

az, hogy a terméket a fejlődő piacra szánják, és az, hogy nem tud semmit, az vajon hogy fér össze az árával :F

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#69) BoneDragon

BoneDragon
(tag)

Olyan a Nokia mint ez a telefon...sz*r!!

iPhone 4

(#70) alamuszi

alamuszi
(senior tag)

A francokat, mindd tévedtek, ezt a telefont azért adták ki, hogy teszteljék a magyar zugboltokat, aki ezt is elnyomja, nagy példányszámban az lehet Nokis Gold Partner, vagy valami hasonló. Most lehet bizonyítani, hogyan kell jól behúzni valakit a csőbe, ezzel a cuccal.
Amúgy szerintem most eljöhetne a pillanat, hogy a Nokia vegyen Licencet a MyPhone-tól, mert lassan az alsó szegmensben ahol a Nokia szakít ebben az országban, még egy Ericsson T10 is lassan jobb lesz, mint ezek a csodák. Jajj nem nincs benne zseblámpa :D :D :D

Ilyenkor jegyzem meg hallkan, hogy 31 000 ezerért a vodánál ennyiért Low categóriás android van, igaz nem két kártyás.

[ Szerkesztve ]

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#71) Guff válasza nord_ (#30) üzenetére

Guff
(lelkes újonc)

Szoval, nem ertettel meg jol. Nem azt irtam, hogy ne emlitsek meg. Jol tettet. Szapulni is szabad, lehordani is, barmit, de ne az legyen a fo meglepetes es a fo problema, hogy olyant vartak el a telefontol ami a hir alapjan (specifikacio) nem is kell tudjon. Tehat miert lepodnek meg azon, hogy nem tudja egyszerre kezelni a 2 kartyat, amikor ez mar reg tudott volt. Ettol meg nem kell szeretni, sot. Szerintem is nem 2010-ben kell egy ilyen telefon a piacra.

(#72) Peterson_ válasza nord_ (#35) üzenetére

Peterson_
(fanatikus tag)

Különösen az ár/érték arányt tekintve...
Szánalmas :(

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

(#73) RedBoyforCE

RedBoyforCE
(újonc)
LOGOUT blog

EPIC FAIL! :DDD

Végigröhögtem a cikk elejét :C

Nokia 3210 -> Nokia 3330 ->Nokia 6600 -> SE K750i -> Nokia N82 -> LG GW620 -> Nokia N82 -> HTC Desire Z

(#74) Inarus

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez epic fail... :DDD

Végre valami, amire belinkelhetem ezt:
implied facepalm

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#75) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól csinálja a Nokia.
Ők voltak az elsők - és a másodikok - az 5 megapixeles, AF nélküli fényleső piacradobásában.
Ezt megkoronázták egy ál-dual SIM-es telefonnal.

Egyébként a telefon bejelentése óta tudjuk, hogy, ilyen furcsán kezeli a teló a két SIM-et.
Kár érte.

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#76) daveed

daveed
(kvázi-tag)

Hoppá BlackBerry 9300!!
Mikor olvashatjuk? :))

(#77) Integra

Integra
(Jómunkásember)

bámulatos mire szórják a pénzt..
az még bámulatosabb, hogy az ilyet még management jóvá is hagyja..
világcégről beszélünk:))

(#78) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Nokia képüzenet? Hehe na az sem mostanában volt. Kinek küldik el? Képest ezt valami fogadni még? Ja majd egymás közt küldözgetik a büszke C1-00 tulajok. :)

Ez a dual-sim megnevezés így meg olyan, mint a vásárban, földről kapható kétkazettás csodamagnókon a 3400W P.M.P.O. matrica.

10ezer alatt rendben is lenne, nem kell mindenkinek két aktív sim, van akinek ez a félmegoldás is elég lehet.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#79) lacruise

lacruise
(újonc)

Szanalmas ez a telo, de egy dolgot nem szabad elfelejtenunk.
A C2-00 lesz az europai igenyekhez igazitva. Menetkozben csarolheto masodik sim meg ilyenek... Bar 4 eve nem nokiat hasznalok, mert ki nem allhatom, ezt megis varom.

Visszaterve erre a szerencsetlenre: ez az afrikai es az indiai piacra csinaltak, ami eletben tartja a nokiat az utobbi evekben. ezeken a helyeken nem szamit, hogy mit tud, az a lenyeg, hogy nokia. lehet hogy a kinai olcsobb lesz, de ez ut majd mindent, mert mint mar mondtam, nokia.

lacruise

(#80) sbazsi válasza lacruise (#79) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ez az afrikai es az indiai piacra csinaltak
ennyiért :F :F :F

(#81) Szasza888 válasza Rusi (#43) üzenetére

Szasza888
(senior tag)

Igen az ára az magas, de gondolom hogy lesz ez majd olcsóbb is pre paidben, ha így lesz akkor azért elmehet.

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#82) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Ez miezmi :F Nokia csont nélkül, kitűnő technikával seggbe rúgta magát.

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#83) Szasza888 válasza bolondember (#45) üzenetére

Szasza888
(senior tag)

Igazad van, lehet hogy a hozzászólásom kicsit elfogultnak tűnt, elnézést ezért.
Csak volt már nálam egy ideig ilyen alsókategóriás Nokia, és abszolút jó volt telefonálni emg zseblámpára, még rádió is volt benne, meg az időt is bemondta, sőt asszem még feketelista is volt benne, és nagyon sokáig bírta az akksija.
Tehát jó benyomásom volt róla, ezért írtam hogy azért annyira nem leeht ez rossz, bár élőben nem láttam, az viszont igaz hogy a dual-simesnek hirdetett fícsőr valójában nem valósul meg, ez át*aszás, ez tényleg íyg van :R

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#84) Ftomm válasza kaller1 (#2) üzenetére

Ftomm
(fanatikus tag)

:DD :DD
ez így igaz! és NOKLA lesz a neve!
Szánalmas ez a Nokia!

(#85) joecontra

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

A készülékben pillanatnyilag még nincs magyar nyelv, aminek leginkább az az oka, hogy a finn cég elsőroban a fejlődő országok piacán kezdte meg a telefon forgalmazását, és a cikk írásának időpontjáig még nem lehetett tudni, hogy Magyarországon hivatalosan tervezik-e árulni.

elsősorban

3. oldal alja.

[ Szerkesztve ]

VGA-SCART írások -- https://sites.google.com/site/joecontra/

(#86) kaller1 válasza Szasza888 (#81) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

lesz ez majd olcsóbb is pre paidben

Hát hogyne. Melyik országban?

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#87) dish17

dish17
(újonc)

Énsem értem, csak végigfutottam a hsz-eket és egyedül Guff írta le azthiszem, hogy ez a telefon így lett beharangozva, már akkor és azóta is mindenhol oda volt írva, hogy dual sim van, de dual standby nincs, az a c2 lesz, aminek elvileg szintén mostanra kellett volna jönnie, csak úgy olvastam vmelyik nap, hogy lehet az csak év végére érkezik..

Persze gagyi a telefon, azért lehet szidni, de már a bejelentésnél is az volt, hogy a fejlődő országok piacaira szánják, elvileg 30 euró körüli nettó áron, tehát kb ugyanannyiért, mint a formára is hasonló, itthon most 9ezerbe kerülő 1616os.. igazából a dual simnek így télleg nem sok haszna van, az biztos, meg persze, hogy nem ér 30ezret, bár ebben sztem benne van azis így az elején, hogy kicsit lelehet húzni azokat akik csak annyit látnak majd hogy húú dual sim, 1 hónapon belül tuti hogy 15nél nem kerül többe. nem tudom, hogy most csak a gsm boltok árazták ennyire túl, vagy a nokiánál is ilyen drága, de az biztos, hogy ennyiért őrült aki megveszi.

Én egyébként a C2t várnám nagyon második telefonnak pont jó lenne, de az nagyobb probléma, hogy azzal meg nem bírnak eljészülni..

[ Szerkesztve ]

(#88) DJGABI

DJGABI
(senior tag)
LOGOUT blog

Oké, jogos a felháborodás, ezért az árért nem ezt vártuk. De emberek, ők a Nokia, a többi márkához képest az érintőképernyős mobillal is éveket vártak míg kihozták, - nem is lett épp a legjobb - úgy látom most is épp ez a helyzet. Az az igazság, hogy (sajnos még) megtehetik.

Meg ha megnézitek van azért értelme. Ez a belépőszint, egyszerre 1 sim kezeléssel, a C2 már egyel jobb, ott egyszerre kezeli a két kártyát. Szóval lehet fikázni, de el kéne fogadni, hogy specifikáció alapján ez ennyit tud, ahhoz kellene viszonyítani. Az ár meg.. hát az is a szokásos Nokiás, mit vártatok, ingyen fogják dobálni? Mikor a jócskán megkésett (mmint a többi mobilhoz képest lásd Szifon 4, Galaxy 3 van hasonló tudásban) N8-ért 150k körül fognak kérni? uff, én szóltam.

[ Szerkesztve ]

4 8 15 16 23 42 | "See ya in anotha life, Brotha!" | dropbox regisztráció: db.tt/hgDgaFf it's good for you!

(#89) ZooLee válasza nord_ (#29) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

nord_: A hazudott dual-sim szövegért meg kaphatnának egy akkora büntetést a nyakukba a fogyasztóvédőktől, hogy annak, aki ezt a jelzőt erre a telefonra kitalálta / jóváhagyta / engedélyezte, évekig ne jusson fizetésre való pénz.

n4ri87: Ez most valami vicc akart lenni, ugye? Dual Sim mobilként hirdetik, de amennyire ez dual sim...

Sajnos ezért még megb... cseszni se lehet őket, a készülék tényleg Dual Sim, ahogy a hátlap is az volt '98-ban. Amit itt hiányolunk, az a Dual StandBy, és kíváncsi leszek, hogy ez hány embert fog megtéveszteni. :(

Egyébként én nagy Nokia fan volnék, de ez már nálam is kiverte a biztosítékot. Én már nagyon régen várok Dual Sim/StandBy készülékre, éppen a múlt héten untan meg a Nokia szarakodásáté, és vettem egy B5702-es Samsungot. És napról-napra jobban tetszik, pedig az egyik telefonom egy E71 volt, amiről váltottam. Pl. tényleg egy hete bírja az akksi két kártyával, pedig ki sem kapcsoltam éjszakára! Az ára pedig töredéke a Nokiáénak.

Szóval tényleg ideje lenne ébredni, mert nagyon kinéz már egy alapos arcon csúszás, mint tette a SE évekig...

Z.

(#90) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

HA nálunk nem forgalmazzák akkor mi már nem is vagyunk fejlődő ország sem? :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#91) amanoba válasza daveed (#76) üzenetére

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is kb csak az ami felkeltette a figyelmemet a cikkből! :DDD

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#92) ZooLee válasza DJGABI (#88) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

De emberek, ők a Nokia, a többi márkához képest az érintőképernyős mobillal is éveket vártak míg kihozták, - nem is lett épp a legjobb - úgy látom most is épp ez a helyzet. Az az igazság, hogy (sajnos még) megtehetik.

Hát, az évek most is megvannak, itt, a Mobilarénán 2007 októberében (3 éve!!!) volt a bejelentés, és 2008 januárban tesztelték a D880-at, ami ráadásul nem egy szutyok alsókategóriás (S30? Kb. a kínai szoftverekkel van egy színvonalban - talán) telefont, hanem egy erős középkategóriás készülék.

Megengedhetik maguknak? Na ez a szomorú. Remélem nem, és hogy csúnya bukta lesz belőle (az igazán szép az lenne, ha kipicsáznák az összes felelőst, akinek a kezén végigment ez a koncepció, de hát csodák nincsenek)

Lassan be lehetne vezetni negatív plecsniket is: "Nem tetszett" és "Nem ajánlott", esetleg "Fail"

Z.

(#93) sbazsi válasza ZooLee (#92) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Megengedhetik maguknak? Na ez a szomorú. Remélem nem, és hogy csúnya bukta lesz belőle (az igazán szép az lenne, ha kipicsáznák az összes felelőst, akinek a kezén végigment ez a koncepció, de hát csodák nincsenek)

bátyám 2101-el kezdte, én 1611-el. Most mindketten androidos vizekre eveztünk. És egyre többet olvasom, hogy X év nokia után most váltanak, és hogy milyen jó, mennyivel jobb ez vagy az...
azt hiszem ez nagyobb bukta, mintha kirúgnának 1-2 embert.

Lassan be lehetne vezetni negatív plecsniket is: "Nem tetszett" és "Nem ajánlott", esetleg "Fail"
Ezek közül egyik sem illik erre, ennek külön "kasztot" kellene szentelni, "csoportos facepalm" névvel... ;]

(#94) stewe780

stewe780
(senior tag)

Ezt a telefont több helyen 30 euróra tartják, azaz kevesebb mint 10ezer forint!! Szerintem annyit meg megér.

Az, hogy elcseszett kis hazánkban minden drágább, és egy ilyen telefonért a dupláját meg a tripláját is elkérik, az már egy másik fórumra tartozik....

[ Szerkesztve ]

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#95) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

epic elbaxás, nokia.....

mifolyikott nokiáéknál?!

ez a telefon ez ez....egyszerűen nincsenek rá (szalonképes) szavaim :O

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#96) DasH_001

DasH_001
(tag)

Egyre gázabb a Nokia. :(

Utolsó oldalon loser lesz az, nem looser.

(#97) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Végiggörgettem nemvolt még :DDD

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#98) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Nokia...

daninet, nekem is ez jutott eszembe, ez már tényleg jó ide. :D

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#99) orbano válasza daninet (#97) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

dettónekem is ez a kép jutott eszembe csak lusta voltam belinkelni :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#100) Ámokfutó

Ámokfutó
(újonc)

Ideje lenne hogy a Nokia összeszedje magát, mert amit mostanában produkál az semmi...

A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.