Énsem értem, csak végigfutottam a hsz-eket és egyedül Guff írta le azthiszem, hogy ez a telefon így lett beharangozva, már akkor és azóta is mindenhol oda volt írva, hogy dual sim van, de dual standby nincs, az a c2 lesz, aminek elvileg szintén mostanra kellett volna jönnie, csak úgy olvastam vmelyik nap, hogy lehet az csak év végére érkezik..
Persze gagyi a telefon, azért lehet szidni, de már a bejelentésnél is az volt, hogy a fejlődő országok piacaira szánják, elvileg 30 euró körüli nettó áron, tehát kb ugyanannyiért, mint a formára is hasonló, itthon most 9ezerbe kerülő 1616os.. igazából a dual simnek így télleg nem sok haszna van, az biztos, meg persze, hogy nem ér 30ezret, bár ebben sztem benne van azis így az elején, hogy kicsit lelehet húzni azokat akik csak annyit látnak majd hogy húú dual sim, 1 hónapon belül tuti hogy 15nél nem kerül többe. nem tudom, hogy most csak a gsm boltok árazták ennyire túl, vagy a nokiánál is ilyen drága, de az biztos, hogy ennyiért őrült aki megveszi.
Én egyébként a C2t várnám nagyon második telefonnak pont jó lenne, de az nagyobb probléma, hogy azzal meg nem bírnak eljészülni..
[ Szerkesztve ]