Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) hemaka válasza lorcsi (#149) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Mint tudjuk, onnan is lehet a legnagyobbat zuhanni. :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#152) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudjátok, ha a 3 éves keresztlányom áll elő ezzel a koncepcióval FÉL ÓRA brainstorming után, őt is leteremtem. De ez egy népszerű, jókora piaci részesedéssel rendelkező cég, piackutatással, évtizedek tapasztalatával, óriási tőkével, egy kiélezett piac kellős közepén. MI A FRANCOT CSINÁLNAK? Felteszem, a cégvezetők, a tervezők és a kivitelezők közösen téptek be, és így született, heccből, de ez még ahhoz képest is durva.

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#153) itsmeyeah válasza Silenzio (#152) üzenetére

itsmeyeah
(tag)

teljesen egyetértek:) :R

beats by dr Dre füles kapható nálam

(#154) GReddy

GReddy
(fanatikus tag)

Tíz éve örültem volna (talán) egy ilyen telefonnak a 7210-t váltandó. Bár az jobban tetszett (mai napig gyönyörűnek ÉS jónak találom!) de akkor a kapcsolgatós dual sim bejött volna kb 11.990.-ért. Csakhogy azóta eltelt egy évtized, megszoktuk, hogy a leggányabb kínai biPhone is képes egyidőben kezelni a két simet. És kb 1000-szer bőségesebb a feature listája - és teszi fele ennyiért... Nokia??? Nem bánom, hogy váltottam róla. Egyre gázabb.

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#155) laleh

laleh
(fanatikus tag)

Elég gáz szegényke, és csúnya is:(

Válszolni luxus?

(#156) kaller1 válasza mrlujoak (#150) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Egy ős MTK chipes készüléket nem kéne ezzel egy kalap alá venni 2010 utolsó negyedévében.... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#157) vans?

vans?
(őstag)
LOGOUT blog

Szvsz ronda es vicc az egesz,de ahogy paran mar mondtak, 5k-ert azert veheto lenne.

Amugy jo volt a focis hasonlat az elejen.:)

"Women and children can afford to be careless, but not men."

(#158) ak76

ak76
(tag)

A Nokia az "elkurvulás" útjára lépett,és nem ma,nem tegnap..
Ezek a készülékek,ennek az "új trendnek" a termékei,és az ebben a legszomorúbb,hogy nem csak ezeknél a relative olcsó készülékeknél tapasztalható a visszafejlődés,a koncepciótlanság,hanem a sok tízezres,százezres top termékeknél is...
6700-ás készülékem egy éves,és minden előjel nélkül ,kíméletes használat mellett(bőrtok) elromlott a kamera,miközben ez egy akkor 70 ezres telefon volt..
És ebben semmi egyedi nincs.
SW hibák,gyári konstrukciós problémák,mindez nyakon öntve irreálisan magas árral...
Komolyan,lassan a sima occó'csájníz dzsunkafonok is lekörözik a Nokiát,árban,és szolgáltatásban,sőt lassan minőségben,megbízhatóságban is...
Kár értük.
Úgy érzem szükségük van egy Motorola szintű megtisztulásra,megújulásra...

Ha már egyszer hirdetsz,én meg válaszolok a hirdetésedre,legyen már az az "ALAP",hogy megtiszteled a másikat egy válasz üzenettel!!!

(#159) johny dragon válasza Szasza888 (#112) üzenetére

johny dragon
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt azért nem szokás ár miatt fikázni, mert az legalább hozza azt, ami a fő erénye. Ez meg nem.

(#160) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ez valami siralmas kis hulladék lett. :( Kár volt ezt kiadni inkább valami okos telefont dobnának piacra. :DDD

(#161) csabika16

csabika16
(lelkes újonc)

Úristen,ez a telefon szörnyű,azért kíváncsi lennék hogy 1 év alatt ebből mennyi fogyna,a samsung tudja hogy kell igazán jó 2 sim-est telót csinálni.

(#162) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kár hogy nálunk nem árulják. Szerintem kettőt is vennék, mert két SIM-em van.

khm.

.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#163) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sok értelme van így a 2 simnek...

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#164) Robb202

Robb202
(fanatikus tag)

Azért a sok fika mellett el lehetne gondolkodni azon is, hogy ez a koncepció nem azoknak készült feltétlen akik orrba-szájba két kártyázni akarnak.

Ez a készülék feltehetőleg, azt a réteget célozta meg, akik nem akarnak ütős telefont vagy a cégük nem akar ütős telefont venni de munkából eljövet átkapcsolnak a sim2-re és a privát számukat akarják CSAK használni a munkahelyit pedig nem, lévén nem dolgoznak. Ezt nyugodtan lehetett volna kommunikálni a cikkben is.

Az más kérdés hogy a Nokia tényleg szemét volt hogy azt írta rá hogy valódi dual simes telefon.

Az már csak hab a tortán hogy pont a mobilarénán olvastam hogy a felsőbb szintre érkező dual simes Nokia telefonoknál mind a két sim aktív egyszerre.

[ Szerkesztve ]

(#165) lugosi

lugosi
(senior tag)

Valaki küldjön a nokiának egy naptárat. De ideit!

I thought I taw a putty cat...

(#166) lugosi válasza Robb202 (#164) üzenetére

lugosi
(senior tag)

Akinek csak erre a telefonra van pénze annak nincs pénze 2 simre. És az ahhoz tartozó beszélgetési díjakra. Örül ha 1 feltöltőset kiköhög valahogy.
Olyan ez, mint a szárított kutyagumi. Lehet, hogy létezik, de kinek van rá szüksége?

I thought I taw a putty cat...

(#167) _balázs_

_balázs_
(lelkes újonc)

Már szinte kezd fájó lenni hova süllyed a Nokia,mióta van mobilom(~2000) 90%-ban középkategóriás Nokiákat használtam ,aztán tavaly amikor aktuális cserére került sor(igaz azt hiszem 3 év után) szomorúan konstatáltam ,hogy kb. 40%-al olcsóbban jobb, nagyobb "tudású"(kékfog,jobb kamera stb.) telefont tudok venni az egyik koreai gyártó termékei közül...
:( ,lassan már a neve n(s)em fogja eladni helo! :((

::--::

(#168) Rusi válasza Jimmy8 (#141) üzenetére

Rusi
(HÁZIGAZDA)

Ugye tudod, hogy Dual SIM-es készülék szolgáltatónál (magyarnál biztos, de máshol se) nagyjából SOHA nem lesz? Remélem, nem is kell mondanom, miért. :)

(#169) xxman

xxman
(senior tag)

ez a teló 10ezret ér... 2sim? Nem , 1Sim de van egy hely tartaléknak ha elfogyna az egyenleg vagy eltörne a másik:D:DDDD:DDDD
ha nem lenne ráerőtetve a dal sim akkor egy korrekt alsó kat. teló lenne de így ez tényleg elég kaka

Trying to be genuine is harder than its seemed.

(#170) xxman

xxman
(senior tag)

jah és nagy poén ez a can't connecting two sims xD

Trying to be genuine is harder than its seemed.

(#171) Dwokfur

Dwokfur
(újonc)

Tervezem a Dual SIM-re váltást. A magán telefonomban 700 telefonszám, a cégesben 400 név van. 500 név? Ezt ma már egy kevésbé gagyi MTK is körberöhögi. Kezdek kételkedni, hogy a Nokia versenyképes dual SIM-mel áll elő. Nem vicces.

[ Szerkesztve ]

''Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe.''

(#172) Karma

LOGOUT blog

Izé, ez most jutott eszembe, nem úgy volt, hogy az az xPressRadio szutyok az utolsó S30-as, és többé nem fognak ilyen rendszerrel gyártani? Ez mi vajh'?

Break Driven Development

(#173) kaller1 válasza Karma (#172) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez egy félresikerült próbálkozás. Na de ami nem megy, azt nem is kéne erőltetni.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#174) mrlujoak válasza kaller1 (#156) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is volt cél az MTK-s (2009 Q1) telót összemérni...
Bog tett egy kijelentést, arra reagáltam. Csakmert ilyen dualSim megoldású telefont már ők is teszteltek...

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#175) kaller1 válasza mrlujoak (#174) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sztem meg Bog fáradt volt, és nem ugrott be neki(nem is várható el), mit tesztelt másfél évvel ezelőtt... ;)

(#176) Arthuro_Adam

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt a telefont lehet fikázni, hiszen mintha elég nehéz lenne megtalálni a célközönséget, akinek szánták, lehetne akár azért is, hogy minden bizonnyal nincs kihangsúlyozva a dual standby hiánya.

Viszont azt gondolom, hogy a cikkben lévő fikázás arra épül, hogy milyen megdöbbentő volt azt megtapasztalni, hogy nem tudja kezelni a két SIMet egyszerre, holott mint azt Bog is írta, ezzel ő tisztában volt.

Így a cikk pont olyan félrevezető lett, mint a Nokia kijelentése, hogy a telefon Dual-SIM-es (amivel szerintem ők is tisztában vannak, hogy félre fogja vezetni az embereket).

Ezért szerintem a cikk nem feltétlenül azokat a problémákat vesézi ki, amiket talán kellett volna (félreérthető marketing, van-e értelme a telefonnak egyáltalán).

Az árral kapcsolatban, az hogy nincs magyar nyelv nem azt jelenti, hogy nem forgalmazzák hivatalosan? Így ha szürkeimport, akkor azért drágább, mert közbe lett iktatva még legalább egy szereplő, aki szintén ráteszi a hasznát?

(#177) BossBoss

BossBoss
(senior tag)

Baj van nokia, baj van....

(#178) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez egy hulladék

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#179) mrlujoak válasza kaller1 (#175) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gubro tesztelte. :) Ezért írtam, hogy ők tesztelték:)

De akkor is, mi van a "mekbúk"kal?! :B

(#180) heroic

heroic
(kvázi-tag)

nevetséges ez a nokia..

self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.

(#181) Bog válasza mrlujoak (#179) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megzuhant. Nem bootol, menet közben random kikapcsol, OSX telepítő lemezről is (bár odáig rendszerint el sem jutok), volt már PRAM reset, meg akksicsere, meg minden nyavalya, de halott. Holnap talán többet tudok (back to Budapest), aztán majd megírom az egészet úgyis blogba.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#182) Csaszykj

Csaszykj
(tag)

Kár volt az időt fecsérelnie a nokiának szerintem.

A ChinaTown dualsimes telók sokkal jobbak... Pár már járt a kezem között, és nincs gond velük, csak ha elromlik mehet a kukába.

"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

(#183) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

ez gáz...nagyon...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#184) xxxbence válasza Valentino K. (#25) üzenetére

xxxbence
(lelkes újonc)

sztem meg nem valo egy technikai magazinhoz ez a viccelodos stilus, ha vicceket akarok olvasni veszek egy olyan ujsagot, itt a szaraz tenyek erdekelnek.

amugy igaza van a sracnak, mikor kiderult hogy nem is dualsim vissza kellett volna csomagolni az egeszet es rendhagyo modon megszakitani a tesztet.

(#185) joey20 válasza xxxbence (#184) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem meg való.
1:1

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#186) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit Offolnék. Nekem is szükségem lenne egy olyan Dual Sim telefonra, ami tényleg kezeli mindkét kártyát egyszerre olyan tökéletesen, ahogy a cikk elején le van írva. Szóval egyszerre aktívak, mindkettőről jön SMS, stb. Az sem baj, ha kínai, de jó.

Csak az a baj, hogy nem értek hozzá, így nem tudom kiválasztani a más számára beváltat.

Priviben írjatok rám légyszi, hogy milyen típust ajánlotok, amit Vaterán, vagy itt PH-n valakitől érdemes megvenni. Mert nem a cikkhez tartozik.

A legfontosabb a megbízhatóság, mert napokig van, hogy nincs időm és lehetőségem kicserélni egy bekrepált kínai telefont.

Köszi :R

[ Szerkesztve ]

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#187) Karma válasza Atos23 (#186) üzenetére

LOGOUT blog

A hugomnak egy Samsung C5212-t vettem, bevalt.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#188) niti

niti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jajj. Nem értem igazából, miért engednek ekkora teret a gyártók a kínaiaknak? Mert ezzel a bénázással csak azt érik el, hogy egyre többen pártolnak el tőlük.
Persze a Samsung már tett az asztalra kétkártyás téren, de a többieket nem izgatja ez a téma?
A Nokia meg... Talán ennyire el vannak szállva, azt hiszik, bármit el tudnak adni?

(#189) alamuszi válasza niti (#188) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

"A Nokia meg... Talán ennyire el vannak szállva, azt hiszik, bármit el tudnak adni?"

Igen, Magyarországon, amin Nokia címke van ragasztva, azt el tudja adni. Sajnos.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#190) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a specifikációjánál csak úgy káprázott a szemett a sok "nincs"-től... :D

~ Arcana ~

(#191) brd válasza rolkaDb (#160) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Gondolom, mivel az nem megy nekik, inkább ebben a szegmensben próbálkoznak. :D

One trend a day keeps the doctor away

(#192) mrlujoak válasza Bog (#181) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y :U

(#193) kaller1 válasza niti (#188) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az LG is jobbakat csinál ettől bőven, és a Motorola is kijött már 2 kártyás telefonnal, ők egyből nagyban gondolkodtak és android alá pakolták a cuccot, csak kár hogy úgy gondolják, itt nem keresett az ilyesmi...

(#194) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Ha egyszer a lejtőn elindul valami akkor csak az alján áll meg.
Én kimerem jelenteni a Nokia elvesztette presztizsét, és csak a fanok vesznek nokiát. Volt nekem is a régi szép időkben 3110 :) Ohh mikor volt az már. A konkurensek lezúzzák.

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#195) sbazsi válasza csongi (#194) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

a fanok is kezdenek elfordulni :U

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#196) sbazsi válasza kaller1 (#193) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

és a Motorola is kijött már 2 kártyás telefonnal, ők egyből nagyban gondolkodtak és android alá pakolták a cuccot
Erről kicsit konkrétabban ha kérhetem! :U

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#197) k850

k850
(őstag)

Nokia C1-00 - viccnek is rossz, nekem meg az a vicc, hogy egy nem sikerült készülékről mennyi mindent lehet összehordani rövid időn belül.
Ja, most pont én is ezt csinálom! Bocsi!

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#198) Jadro válasza csongi (#194) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Nekem elég sok Nokiám volt az évek során és azt mondom, most is van pár jó cuccuk még. Ezzel együtt is egyetértek veled. 2-3 éve el sem tudtam képzelni hogy Samsungot vegyek. Utáltam mint a bűnt, aztán most náluk találom meg már másodszor amit keresek. Nokia a közelében sem volt annak amit akarok.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#199) Jimmy8 válasza Rusi (#168) üzenetére

Jimmy8
(senior tag)

Jogos, benéztem, :R ez tényleg nem lesz szolgáltatós. Bár ha jobban megnézzük ez nem is teljes értékű Dual SIM-es ;]

Tényleg kíváncsi lennék, kicsiny kis országunkban hány darab fog ebből fogyni, de sejtésem szerint ez a szám max csak két (egy) számjegyű lesz, és ezek a vásárlók is tévedésből veszik :)

[ Szerkesztve ]

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#200) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

sbazsi
Jadro
Egy éve kb itt a ph-n egyik samu telefon tesztnél a tesztelő megjegyezte, hogy a többi gyártóval hamarosan felzárkóznak hozzájuk. És a samu egyenes kihívója lehet. Most már nem kihívó, hanem elöljáró lett.Most vásároltam egy Optiumust. Nem találtam Nokiában olyat, ami megfelelő alternatíva lett volna.Mintha teljesen más világban mozognának.Na meg ez a telefon is,,,, Hát szánalom. MINEK? Csak magukat járatják le. Sajnálom hogy ez a helyzet alakult ki, de ez van.

Nem szép, de legalább jó öreg!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.