Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) ZooLee válasza daninet (#97) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

Na, kész. Tökéletes anti-plecsni :D

Z.

(#102) bodrob

bodrob
(lelkes újonc)

A telefon egy nagy gagyi, de legalább szinte 100%-os az egyetértés a fórumtagok között a készüléket illetően. :) Én meg naiv módon arra vártam, hogy a finn gyártó is majd piacra lép a saját kétkártyás telefonjával, és akkor végre nekem is lehet nokia márkájú dual kártyás telefonom - azt hiszem, hogy ezt bebuktam. Kénytelen leszek samsung-ot venni..

(#103) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát nehéz mint mondani mert ez egy rakás sz@r nem méltó a Nokia hírnevéhez.Nem is értem,hogy voltak képesek ezt piacra dobni

(#104) -NOKIA- válasza Duree (#103) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Ahogy már lejebb is írták, nem a telefonnal van a baj hanem az árral.
Ha tényleg 5000 lenne, senki sem hisztizne itt.

A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.

(#105) mrlujoak válasza dish17 (#87) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen.
Eleddig ha Dual SIM-es telefont vettünk kezünkbe, szint magától értetődő volt a Dual SIM, Dual Standby párosítás.
Most a Nokia ebben is újított.
Ettől a modelltől kezdve, már nem lesz elég csak a Dual SIM meglétére figyelni a dobozon/specifikációban, hanem a Dual Standby-t is keresni kell.

Bár akkor meg az eddigi igazi Dual SIM-es telók forgalmazói fognak hülyét kapni, hogy megkérdezzük: "De ugye egy Dual Standby?" :D :D

Eszembe jutott egy Philips.
Az is valami hasonló trükkel hirdette a dupla foglalatát.
Philips 9@9w - KétSIMű hamiskártyás

A Nokia is bepróbálta, de nagyon nem sikerült neki...

[ Szerkesztve ]

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#106) alamuszi válasza -NOKIA- (#104) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

De baj van vele, mert annyit sem tud, mint egy olcsó kínai teelfon, nem hogí annyit mint egy Samsung dual-Sim. Pedig hiába Nokia. Ezt megszoktuk a sok tucat occsssóóó nokiánál. Drága nulla tudással. Hiába kezdenek rájönni, hogy a név nem minden.

Ja és ha 5000 lenne tudsz mutatni olyan új nokiát, ami megfelel bármilyen szinten a 2010 -es év követelményeinek és 5000. Ilyen nincs, nem azért mert a nokia jó, hanem azért mert a telefon tényleg 5000-ret ér vagy anyit sem, de a név az minimum 20 000-ret és az utóbbival van mindig a baj.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#107) stewe780 válasza -NOKIA- (#104) üzenetére

stewe780
(senior tag)

Jaja, nem a telefonnal van itt a gond, hanem az árral. Csakhogy az ára csak nálunk ennyi, de erről nem a Nokia tehet... 5000ért viszont semmilyen telefont sem kapsz, nemhogy egy duál sim-est, még ha nem is kezeli rendesen úgy ahogy elvárható lenne.

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#108) lujó55

lujó55
(őstag)

Ha esetleg be lehetne programozni, hogy mikor melyik SIMet használja, pl. 15:34-17:20-ig a SIM1, majd ezt után 17:20-03:41 SIM2, ... akkor még robbanószerkezet mellé jó lenne. De így, hogy manuálisan :( Ez gagyi!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#109) Ricardo válasza -NOKIA- (#104) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ennek így semmi értelme. Aki két kártyát tart fenn az valószínüleg azért teszi, mert használja is azokat,. Ez így egy vicc. Anno még a 3310-re "dupla" hátlapnál még elnézhető volt mert az "házi gány volt", de mostanság kiadni egy ilyet, még ha alsós is, erősen öngól.

(#110) cso75

cso75
(újonc)

Zseblámpának drága, telefonnak meg felesleges és szar!
Az intersparban gyári függetlenül kapható a Samu 5350(shark) 22900,.ft-ért.
Dual sim! muhaha

(#111) chabusch

chabusch
(kvázi-tag)

Nem vagyok Nokia-fan, sőt... de a cikk lehúzó véleményét túlzónak tartom.

Konkrétan a mobilaréna is tudta, hogy ez a telefon csak két sim FOGADÁSÁRA képes, míg a két hálózat egyszerre történő elérését a Nokia C2 fogja majd tudni. Itt a forrás: http://mobilarena.hu/hir/nokia_c2-00_ket_halozat_elerese_egyszerre.html

Na már most egy ilyen hír után nem kicsit manipulatív olyan elvárásokat támasztani a telefonnal szemben, amiről jó előre tudni lehetett, hogy nem fog megfelelni, mert nem is arra készült.

Nem mellesleg egy telefon megfelelőségét értékelni anélkül, hogy egyáltalán megpróbálnák megfelelően definiálni a megcélzott piacot... nem szerencsés. Ugyanis a cikkben szereplő fogyasztói elvárást a Nokia C2 fogja kielégíteni, így a C1 egészen biztosan másoknak szól. Azt kellett volna végiggondolni, hogy kik lehetnek ezek a mások, és nekik megfelelő-e a telefon ezért az árért.

(#112) Szasza888 válasza chabusch (#111) üzenetére

Szasza888
(senior tag)

+1 :R

Mellesleg akik itt írták hogy az áral van gond és azért fikázza agyon mindenki, akkor ennyi erővel az iphoneokat is meg az összes felsőkategóriás(aránytalanul drága) telefont is agyon lehetne fikázni, akkor azoakt miért is nem? :U

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#113) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Aprilis elsején kellett volna piacra dobni,az legalább vicces lett volna,

(#114) BiP válasza Szasza888 (#112) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Azt is szoktuk fikázni az ára miatt :) Nekem legalábbis aránytalanul sok.
Mondjuk ott legalább bele lehet magyarázni, hogy a paramétereken felül ott vannak a pénzben nehezen kifejezhető dolgok (szoftver, felhasználói élmény, menőzési faktor, stb). Itt ezek nem játszanak.

Oké, hogy jön a C2, normális duálsim támogatással, ezért a C1-nek bénábbnak kell lennie. Ezt elfogadom. De ennek akkoris csak úgy látom értelmét, ha mondjuk 1 gombnyomással lehet váltani a sim-ek között. (mint pl. a Bluetooh ki/be meg a néma/általános profil közötti váltást.) - vagy 1 gomb plusz megerősítés.
Vagy a már említett időszakra beállítás funkció.
Ill. egyik előnyének tartom, hogy kevésbé zabálja az akksit, mint a rendes duálsim, mert csak 1 hálózat aktív. Ha ez tényleg így van, akkor ezt is érdemes lenne kiemelni.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#115) Ankhiszesz

Ankhiszesz
(tag)
LOGOUT blog

Annak ellenére, hogy nekem eddig csak Nokiáim voltak, erre én is azt mondom, hogy ez mocskosul égő 2010-ben a Nokiától :W Gondolom Európában nem kívánják forgalmazni, mert ez lehúzza a többi készüléküket is a köztudatban (bár talán érdemtelenül). Itt inkább tartanák titokban. :(((

Nokia 3330 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > (Nokia 6060) > Nokia 6233 > Nokia E52 - Dark Lord of the flies

(#116) ZooLee válasza lujó55 (#108) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

Nahát. Most mondjam azt, hogy a "gagyi" Samu ezt is tudja? Időhöz kötheted mikor, melyik legyen az elsődleges kártya. Kíváncsi vagyok, hogy a valódi Dual StandBy-os Nokia tudja-e majd...

(#117) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre már nem lehet mondani semmit. :(

A legnagyobb hibát nem is írtad Bog: Nincs Snake! :Y Ha már annyi a retró benne. :F

:DDD

[ Szerkesztve ]

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#118) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még pár ilyen készülék a Nokiától és le is húzhatnák a rolót felőlem. Mellesleg ez a Dual-SIM felirat nem vásárlót megtévesztő dolog? :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#119) alamuszi válasza Szasza888 (#112) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Fikázzák is rendesen az IPhone4-et, ha megnézed, nem kicsit, mint inkább nagyon. Bezzeg, mikor kijött az n97 a rettenetes használhatatlan szoftverrel 200 000 ezres áron, akkor senki nem mondta, hogy ez miért is ajánlott, talán a M.Aréna történetében először volt visszaminősítés. Szóval ezzel a telefonnal csak az a baj, hogy ha fejlődő piacra szánták, akkor az nagy baj, mert 100 $ környékén van az átlagkeresett, az ilyen piacokon, a telefon ennél jóval többe kerül. Szóval, akkor ezt hova is szánták tulajdonképpen ennyi pénzért. Valamint mi az értelme a két szimes felállásnak az ilyen működési elv mellett. Azóval ez így sántít nem csak az ár miatt, hanem a miatt is, mert ez így használhatatlan mint két szimes készülék.
És máshol mennyiba kerül, tulajdonképpen, mert ha pl 10 - 20 $, akkor eérthető, de ha 130 $ akkor már nem annyira életszerű, a helyzet.

(#120) ZooLee válasza Szasza888 (#112) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

Nem. Itt arról van szó, hogy ez a készülék 2010-ben teljesen felesleges, ugyanis a technológiai szintje nagyjából 12 éves!!! Ma már gond nélkül megvalósítható egy Dual StandBy akár a legalacsonyabb kategóriában is. Tehát sem technológiai, sem költségvetési indoka nincs ennek a készüléknek. Hulla felesleges. Értelmetlen. Ráadásul ciki.

Z.

(#121) =Mentor=

=Mentor=
(senior tag)

Már megszoktam hogy a Mobilaréna Nokia fika barlang de az a cikk túl tesz mindenen, és némely megfogalmazás már már az óvodás szintet súrolja... Jó nem valódi dual Sim de jól össze van rakva és nem is csúnya, a szolgáltatás meg pont annyi amennyi egy 3. világbeli átlagembernek szükséges. 20 ezer sok érte, de ez megy majd lejjebb is.

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#122) ZooLee válasza Napfénysüti (#118) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

Hivatalosan nem, lásd #89-es hozzászólás: Dual StandBy.

Gyakorlatilag viszont tuti, hogy jó páran bele fognak szaladni.

Z.

(#123) alamuszi válasza =Mentor= (#121) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Azért ez nem így van. Azt Te is érzed, amikor csak a Nokiára mondták, hogy ez aztán mennyire szuper attól függetlenül, hogy tulajdonképpen a Telefon egy hulladék volt, akkor nem volt baj ez, amint a Leírják, amit régen le kellett volna írni, akkor baj van, ja jól össze van rakva, és ma melyik telefon nincs jól összerakva? 2010-ben? ennyi pénzért. Szóval.... :)
Sajnos a Mobilarena még akkor is etalonnak tartotta a Nokia telefonokat, mikor azok régen nem voltak azok, Nem most kellett volna elkezdeni ezt a szerintedi "fikázást", hanem 3 - 4 évvel ezelőtt, mikor valóban elkezdett, a Nokia lefelé menni, de csak most jött el az ideje sajnos....

[ Szerkesztve ]

(#124) =Mentor=

=Mentor=
(senior tag)

Amúgy azt se értem honnan ez a 20 ezer Ft-os ár, mert még a Mobilarena is megírta nyár elején [link], hogy 30 euró azaz 10 ezer forintért kerül a boltok polcaira... Azért ne a Nokia legyen a hibás ha valakik dupla áron kínálják.... Arról is mélyen hallgat a cikk, hogy több mint 10 óra beszélgetési és 3 hét készenléti időt biztosít a telefon, ami azért nem kis dolog ha valakinek ez fontos.

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#125) .bableWes

.bableWes
(őstag)

a cikk eszméletlen és sajnos a telefon is. ilyen sz*rt még nem láttam...

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#126) alamuszi válasza =Mentor= (#124) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

De gondolom, ha van hivatalos Nokia bolt és ott pl 5 - 10 000 ft, akkor ok, de ha nem annyi, akkor de bizony a Nokia, a hibás, mert megpróbálja, kihasználni a Nokia nevet, ami a magyar emberek fejében ékírással van belevésve. Holott az esetek 90 %-ban a 30 000 Ft-os Nokia telefobok tudását, más gyártók fele, vagy 2/3-ad áron adják.
Persze erényei vannak, mint mindennek, de hátrányai is, mint mindennek, csak éppen az a baj, hogyha valaminek van egy előnye, akkor azért nem biztos, hogy ezt olyan %-ban kell figyelembe venni, mint amivel többe kerül.
Hiába van nekem Vertu-m gyémántberakással, mert tulajdonképpen semmit nem, ér használti szempontból. A hosszú akkumulátoridő, nagyon jó dolog, csak ezek gyári adatok, ami bizony erősen merketing ízű.

[ Szerkesztve ]

(#127) Hasek

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

Röhej. Most komolyan, alap elképzelésként az üzleti és a magán telefont akarjuk egybevonni a Dual-SIM technológiával, vagyis hogy ne kelljen két készüléket fenntartani... na de kérem. Az egy dolog, hogy nem DS, de még csak üzleti telefonnak sem mondható. Nem hinném, hogy bármelyik komoly üzletember, aki egy kicsit is ad magára, megjelenik az irodában egy ilyen kék játéktelefonnal. Persze magántelefonnak még talán oké, meg üzleti telefonnak sem kell feltétlenül egy Galaxy S-t összehozni, de azért ez elég karcsú...

Ez inkább ilyen nagypapa/nagymama telefonnak lenne jó. Tehát annak a vásárló rétegnek, akiknek nem a dizájn, nem a tudás számít, hanem csak az, hogy láthatóak legyenek a billentyűk, és egyszerű legyen a telefon kezelése. Vegyék ki a DS utánzatot, adják fele, de inkább negyed ennyiért, és akkor már korrekt a dolog.

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#128) SpeedR

SpeedR
(őstag)

Én el tudom képzelni, hogy a fejlődő országokban sikeres lesz 30 euróért. Ettől függetlenül iszonyat gáz erre a telefonra ráírni, hogy dual-sim.

Bog
A "looser" az loser. Egy o-val kell írni. ;)

(#129) joey20 válasza kaller1 (#36) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem csak szórakozik. az kizárt, hogy ez legyen a tényleges véleménye... vagy nagy baj van.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#130) Just486 válasza DeltaPower (#31) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Ja. és abban meg nem lesz majd hangszóró vagy ezt hogyan gondoltad?

(#131) kaller1 válasza joey20 (#129) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

szerintem csak szórakozik

Jól látod a dolgot, ezért is kapott olyan választ offban, amilyet kapott. ;)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#132) B.Gaboo

B.Gaboo
(lelkes újonc)

Ha ezt április elsején olvastam volna :( Nem tudom mit csinálnak mostanság a finnek, de csúnyán lemaradni látszanak.

(#133) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én tudom, én tudom!

A Nokia az olyan cégek dolgozóinak akart egy készüléket piacra dobni, ahol a dolgozó kap egy céges SIM-et, és munkaidőben csak és kifejezetten céges számon telefonálhat, nem használhatja a saját számát/telefonját.
Ellenben a cég tiszteletben tartja a munkaidő utáni magánszférát, így akkor a dolgozó a saját SIM-jét használja, viszont szigorúan tiltott a céges telefonról történő telefonálás.

Ilyet mondjuk tőzsdéző, vagy hasonló - mondjuk ügyfélszolgálatos - munkakörben képzelnék el...

(#134) BiP válasza mrlujoak (#133) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Erre egyszerűbb a munkahelyen a vonalas telefon :)
Vagy ha már mobil, akkor mondjuk a munkahelyre befelé menet le kell adni a saját telódat, és ott meg csak a cégest használhatod, és hazafelé menet ott kell hagyni, kint meg újra felveheted a saját telót. Így megoldott az is, hogy más adat se kerüljön ki.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#135) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Üdvözlöm az egybegyűlteket!

Elnézést a késői reakcióért, Berlinben van a stáb az IFA kiállításon (Galaxy Tab, Huawei IDEOS, ilyesmi), nem volt net, illetve teljesen megpukkant a mekbúkom (csókoltatom sztívdzsobsz minden felmenőjét, egy hivatalos sw update után fel sem bootol), szóval most valami hulladék német netről, oldschool gépről, de itt vagyok, reagálok.

Szóval.

Igen, amikor mentem a telefonért, már tudtam, hogy nincs dual standby. De nem csak itt a fórumban írták sokan, hogy azt hitték, hogy ez alap, hanem még a partnertől is úgy vettem át a telefont, hogy kidülledt a szeme, amikor mondtam neki, hogy vigyázzál az eladáskor, mert mindegyiket vissza fogják hozni. Egyszerűen a dual SIM és a dual standby MINDEDDIG együtt járt, a Nokia az első, amelyik ezt pofátlanul felrúgja, és igen, a vásárlók megtévesztésére ez vidáman alkalmas még akkor is, ha tényszerűen nézve nem az.

A Nokia fanboyoknak üzenném, hogy bármennyire is fáj, ha a kedvenc gyártójuk egy vállalhatatlan árú és tudású telefont hoz ki, a tények makacs dolgok. Nemrég volt hír, hogy a Nokiánál rendre emelkednek az árak a bejelentés és a forgalmazás között, nem csak itthon, hanem világszerte. Az a netto 30 euro itthon alsóhangon 9 ropi, plusz áfa, plusz logisztika, plusz kisker árrés, plusz amennyit drágult thx to Nokia, és már 15-18 felett vagyunk bőven, ez sehogy sem éri meg.

Ugyanakkor jelezném, hogy amikor egy telefon jól sikerül, akkor nem oltjuk le, érdekesen szelektív a fanboyok memóriája, a C5, az X2, vagy a 7230 teszt után egy sem jött pampogni. Ezt annyira imádom, tényleg. Olyankor meg az van, hogy minket lefizet a Nokia...

So.

Ez a telefon totál értékelhetetlen. A cikkben a hibákat megpróbáltam javítani, köszönöm a visszajelzéseket, rohanva készült a begépelés, lásd az első bekezdésben foglaltak. Éjjel fél kettőre lett kész, 5:20-ra reggel pedig jött a reptéri transfer. Kicsit sem vagyunk hullák.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#136) itsmeyeah

itsmeyeah
(tag)

Akinek erre van szüksége annak tetszhet.
Pozitív az is ha van rá keret,mert az ugyanezt vagy akár többet is tudó kínai készülékek újonnan egy tízessel olcsóbbak.

beats by dr Dre füles kapható nálam

(#137) dízelracer

dízelracer
(őstag)

A Nokia kiszállhatna végre az időgépből. Nálunk már 2010-et írnak... :U

(#138) Integra válasza Bog (#135) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

toljatok egy kis katit, még legális:DDD:))

(#139) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Már jóideje várok egy dual simes nokia telefont, a jelenlegi kína 2 éves és két hónapos, és semmi gondja a 2 simmel, és magam is meglepőnek tartom, de még mindíg működik, pedig ma is kiesett az overálból, és szokásához híven 3 felé repült a készülék a hátlap és az akksi.

Azonban egyet értek, a tesztelt készülék még viccnek is rossz. Sajnos nem értek hozzá, de valóban olyan nehéz egy Nokia cégneg egy rendes 2 kártyás telefonnal előrukkolni? A kínaiakon, meg megy normálisan, mintha valóban két telefon lenne a zsebemben. Azon kívűl lehet rajta tv-t, mp4-et nézni, rádiót halgatni, stb-stb. Jó, nem annyira lényeg, de 25K-ért tudja már több, mint 2 éve. :U

(#140) Menthirist

Menthirist
(őstag)
LOGOUT blog

ez olyan, mintha én terveztem volna ezt a nokia telefont... ugyanis életemben nem láttam még dual sim-es telót, nem is tudtam, hogy úgy kellene működnie, ahogy írták a cikk elején... ezekszerint a nokiások se tudták :)

Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

(#141) Jimmy8

Jimmy8
(senior tag)

Minden tiszteletem a szerkesztőségnek és XXL GSM-nek, mert sok jó teszt született már itt, és nélkülük nem lenne ez az oldal, de ezt a "szürke" importos tesztelősdit el kellene felejteni... (max érdekességként, de azt meg nem kellene ennyire komolyan venni).

Majd ha valamelyik szolgáltató kínálatában szerepel, vagy benne található a szép magyar nyelv is, akkor talán el lehet mondani, hogy nem a fejlődő országokba szánják, hanem esetlegesen a fejlettebb országok piacán akarnak vele talpon maradni.

Addig meg lehet jelentkezni annak az embernek, aki nyugodt lelkiismerettel kijelenti, hogy professzionálisan tisztában van a fejődő országok jelenlegi helyzetével és igényeivel.

Majd jön a C1-01 C1-02 és a C2-00 [link], ezek hátha elviselhetőbb ár-érték arányt mutatnak fel.

Egyébként szerintem is nem a telóval van baj, hanem az árával, és hogy itt Magyarországon, vagy Európában létezik-e az a célközönség, akinek ilyenre van szüksége, ill. a fejlődő országokban van-e olyan akinek ennyiért kell? ==> és ismét itt van a tudáshoz magas ár.

Ennyi pénzért, ha Európa fejlettebb részére is szánták, akkor tuti bukta.

Ez magánvélemény. Nem dolgozom sem mobilos cégnél, sem szolgáltatónál, tehát "laikusként írom", persze biztos vagyok benne, hogy valaki majd jól megmondja a tutit :))) , és elküld a sunyiba a magánvéleményemmel együtt.

[ Szerkesztve ]

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#142) BiP

BiP
(PH! addikt)

Vicces, a fórum alján a hirdetésben ott van egy dual sim-es cucc.

Igaz, hogy kínai koppintés, de olcsóbb (szállítással együtt is), rendes dual-sim, és még tudásra is jobb. (tv, wifi, kijelző stb)

(#143) Karma válasza Jimmy8 (#141) üzenetére

LOGOUT blog

Nem kuldelek hangosan sehova, mert unalmas es egyebkent is lusta vagyok, de nem ertek Veled egyet, se senkivel aki vedi a telefont. Meg ha a Nokia nem is ettol megy csodbe, eleg durva technikai visszalepes ez a SIM-valtogatosdi...

Break Driven Development

(#144) Bacardi16

Bacardi16
(kvázi-tag)

Szörnyű. Ezt komolyan gondolták? Kik dolgoznak a Nokiánál?

(#145) Jimmy8 válasza Karma (#143) üzenetére

Jimmy8
(senior tag)

Köszi hogy finom voltál :D
Nem védem a telót, mert szerintem sem piacképes a mi "környékükön" található célközönségnek, de lehet nem is "nekünk" készült.
Ha meg igen, akkor a NOKIA vagy nagyon gyorsan leváltja a teljes tervező és marketinges gárdát, vagy szépen eltűnik a süllyesztőbe.
Kár lenne érte...

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#146) kaller1 válasza Jimmy8 (#141) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Majd ha valamelyik szolgáltató kínálatában szerepel

Nem lesz majd ha.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#147) rudymester

rudymester
(senior tag)

Égés a köbön! Ekkora bakit elkövetni ilyen pozícióban: szégyen. Egy kínai telefonnál ezt megmosolyogjuk majd elfelejtjük. Itt hónapokig tapossuk majd a sárba, mert ezt nem hisszük el. A mobiltelefon iparág vezetője, akiknek innovációt kellene bemutatniuk, egyszerűen kifigurázzák magukat.

Szégyen.

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#148) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak azok gondolkozok, hogy a nagyobb gyártók az ilyenekre vajon hogy reagálnak?
Jól kiröhögik a nokiát, vagy elgondolkoznak azon, hogy hát lehet nekik is megérné bevezetni valami minőségbeli romlást +20%-os áremelésért? :W
Sztem a nokia jobban járna, ha megállítaná az utcán sétáló pistikét, pali bácsit, magdi nénit, és vikit a plázacicát és megkérdezné tőlük mik az igényeik és olyat gyártanának, ettől nagyobb melléfogást nem követnének el, az tuti! :))

Mellesleg ez tetszett: "kínai dzsunka" :DD

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#149) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

ez a nokia egyre szarabb :O
pedig ők magasról indultak

(#150) mrlujoak válasza Bog (#135) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Egyszerűen a dual SIM és a dual standby MINDEDDIG együtt járt, a Nokia az első, amelyik ezt pofátlanul felrúgja, és igen, a vásárlók megtévesztésére ez vidáman alkalmas még akkor is, ha tényszerűen nézve nem az."

Ti is teszteltetek már ilyen telefont... :U : Philips 9@9w

Kicsit előrébb már beszúrtam:[link]

Szegény "mekbúk"...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.