Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

"s éppen egy cifra, WTF-jellegű kérdést eresztene meg,"
Ezen jót nevettem, a telón meg sírnom kellett volna, de nem bírtam, azon is röhögtem csak. Komolytalan :W

[ Szerkesztve ]

(#202) kaller1 válasza sbazsi (#196) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Motorola XT800

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#203) krisztianAMG

krisztianAMG
(tag)

Nem is az a baj,h Bog Nokia ellenes,hanem az,h az egész teszten érezhető az a mérhetetlen káröröm,h:"nesze Nokia ez kell neked,mi megmondtuk,stb..." (a hozzászólásokon ugyan úgy). Persze a telefon nagyon enyhén szólva rossz,de ezt normálisan is le lehet írni :U Ettől függetleül minden tiszteletem a Tiéd Bog !
Egyszer lehetne egy olyan tesztet is írni amiben egy hasonlóan borzalmas telefon van nagyon jónak beállítva... kiváncsi lennék utána a hozzászólásokra :)
Még mindíg tudom,h fanboy vagyok,nem kell írni !

^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.

(#204) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

"...innentől már egyértelmű, hogy a két kártya közül egyszerre csak egy aktív."

Eddig olvastam csak el. Ez így olyan, mint egy nyél nélküli ásó. Értelmetlen.

(#205) Tristis

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is tudom mit mondjak. Én a Nokiába szerettem a menüjét, szerettem, hogy ötezer évig bírja.. oda jutottam, hogy már régóta más márkájú telefon van a kezemben, azért, mert ők nem voltak képesek igényeim szerint fejleszteni...

.... és meg most itt van ez a FOS, ami meg alátámasztja, hogy a Nokia egyetlen célja, hogy csődbe akar menni, és szó sziernt MINDENT le akar rombolni a régi NIMBUSZ-ából, amikor a Samsung/LG páros pedig ontja egymás után jó telefonokat, előbbi több, utóbbi kicsit kevesebb sikerrel, de mind a kettő csillagévnyi távolságban a Nokiától, aki az Alcatel régi színvonalát kezdi idézni, Sőőőt, az alá megy...BORZALOM!!!! :O

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#206) alamuszi válasza krisztianAMG (#203) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

"em is az a baj,h Bog Nokia ellenes,hanem az,h az egész teszten érezhető az a mérhetetlen káröröm,h:"nesze Nokia ez kell neked,mi megmondtuk,stb..." (a hozzászólásokon ugyan úgy). Persze a telefon nagyon enyhén szólva rossz,de ezt normálisan is le lehet írni :U"

Aha, akkor figyu má:
Mikor kijött a hulladék menüvel a
hulladék házas N97, akkor miért nem írtál ilyeneket, mert akkor bizony egy hulladék telefon az egekbe volt marasztralva, de akkor miért nem voltál itt. Milyen Nokia ellenes, mikor a szabványszutyok Nokia telefonok kaptak ajánlott minősítést akkor nem volt baj. Ez nem Óvoda, hanem szakmai lap. Ha pedig hype óvoda kell ,akkor minden márkának megvan a megfelelő fóruma itt is oda lehet menni magasztalni.

Ha Bog Nokia ellenes (teljesen jogosan, mert a nokia ma egy hulladék minden szinten, egy két E jó, meg a csúcsmodell, és slussz), akkor Te mi vagy????

Ébresztőőő.....

[ Szerkesztve ]

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#207) alamuszi válasza sbazsi (#195) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Na itt nem itt mindig meglesz, az a kis tábor, aki, még akkor is Nokia cuccokat fog venni, ha a Nokia visszatér a gumicsizmához, vagy a szövőgépekhez, amivel indult. Sajnos ebben az Országban a telefónia és annak is a mobil része a Nokia névhez van társítva, és ez nem így van. De hidd el, hogy Európa közepén van a legnagyobb Nokia bevésődés sajnos, ezt itt is lehet látni.

(#208) Gengi válasza alamuszi (#206) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

"""Ha Bog Nokia ellenes (teljesen jogosan, mert a nokia ma egy hulladék minden szinten, egy két E jó, meg a csúcsmodell, és slussz), akkor Te mi vagy????""""

Nha... Óvatosan azért. Az N97 mini megjelenésekor igenis jó volt. Az N97 is az volt eltekintve az egy két szoftveres hibától. De QWERTY-s telefon se sok volt.. Azt pedig nem értem ,hogy egy egyszerű tényt nem lehet felfogni. Évente jönnek a csúcsmodellek és nem hetente... 1 éve jött az N900 jó volt szép volt gyors volt. A terméktámogatás jelentette a gyengéjét. Most van a termékfrissítési periódusa.(N9,N8,E7...) Egy igen széles palettán nyomulnak. Ha rászánnak egy évet és elég pénzt ,hogy belőjék az egy-egy széria profilját jó lesz ez.

[ Szerkesztve ]

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#209) alamuszi válasza Gengi (#208) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Na igen de én nem az N97 Mini-ről beszéltem az valóban minőségben igen jó. A N97. na az már nem. Műanyag az egész, és a mechanikája is igen vacak. Az a telelfon 200 000 Ftról indult, azaz többe került, mint a HTC Touch Pro2, ami hogy is mondjam..... Khm Khm....

Amúgy ha a Nokis is előjönne a Linuxos telefonjaival, akkor nem lenne gond, de érezhető hátrányai vannak már a Symbiannak. Nekem most is van egy E51-em, a céges mobilok nagy része E71. Gyenge, még a privát Androidos Huawei-emhez képest is. Pedig a kettő cég messze van egymástól és mégis. Az Nokia alsó kategóriája, úgy ahogy van 1 Ft-sem ér. Szó szerint. Akkor érne ha 1/2-es szorzóval számolnánk a telefonjaik árát, mert tudásban annyit és. Ebből viszont egy dolog esik le nekem, hogy a nevéből él. És ez lesz a veszte, is.
Régen voltak (2004 - 2006) olyan rétegmodellek mint a 6234, de ma mi van ugyanolyan áron 6300, 6303, ami még 6233/6234 párosnál is butább. Ezt minek nevezzem, ha nem visszafejlődésnek. De mondhatnám a Nokia 5230-at, ami meg a konkurenciához képest igen Buta ennek ellenére a minősége a béka segge alatt, a tudása szo-szo. Szóval nem tudom mit szeretne a túlárazott Nx szériával a Nokia, és a régi Exx sorozat újra kiadásával Cx-xx név alatt, de ez nem fejlődésnek, hanem címkézésnek hívják. Persze ez magánvélemény.

Bog-ok ezt vették észre. Persze ez is csak magánvélemény.

[ Szerkesztve ]

(#210) sbazsi válasza alamuszi (#207) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Hát. Kb másfél éve én is azt gondoltam magamról, hogy ha telefon, akkor csak nokia. Mást el sem tudtam képzelni.
Aztán jött az 5800, ami 11 hónapig volt az enyém, ebből 4-et szervizben töltött. És emellé még ott volt az ügyfélszolgálatuk. Hát komolyan mondom, csapnivaló. Esettanulmánynak elmenne, hogyan nem szabad levelezni az ügyfelekkel. Többször hülyének néztek, (vagyis inkább végig), hülyeségeket írkáltak, utána se néztek, csak nyomták a copy-paste-es sablon szöveget. Ja, és mindezt úgy, hogy a kérdéseimre nem válaszoltak. Persze mindezt név nélkül teszik, nehogy meglegyen az embernek az az érzése, hogy egy ember foglalkozik vele.

Tessék így elképzelni:

Küldött:
Tisztelt Valaki,
Először is köszönöm, hogy aláírta a levelét.
Másodsorban szeretnék választ kapni arra a kérdésemre, hogy mit jelent az IMEI újjáépítés?! Valamint azt is szeretném megtudni, hogy miért kell software-t frissíteni egy olyan készüléken, amelyen a legfrissebb verzió van.
Kaphatok választ ezen kérdéseimre?
Ha más nem, akkor holnap elküldöm a szervizlapot, az alapján nyílván meg tudják nézni, hogy ki javította, bár feltételezem pontosan tudják.
Válaszukat várva.
Üdvözlettel:
Gipsz Jakab

Kapott:
Gipsz Jakab úr részére
Tisztelt Uram!
Arról szeretnénk tájékoztatni, hogy minden egyes garanciális javításnál a központi szerviz köteles a telefon szoftverét felfrissíteni. Köszönjük a gyors reagálást. Akkor utánanézünk az Ön ügyének és igyekszünk valami elfogadható megoldást biztosítani az Ön számára. Köszönjük a szíves megértését és a türelmét.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
Üdvözlettel:
Nokia Ügyfélszolgálat
Reklamációs Osztály

KÉRDEM ÉN, VÁLASZ EZ??? :Y

Ezt egy 12 oldalas levélváltásból copyztam ki. A stílus az végig ilyen, néha még rosszabb is.
Ma már nem tudom elképzelni, hogy nokiát vegyek. :N

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#211) xxman válasza krisztianAMG (#203) üzenetére

xxman
(senior tag)

szerintem te nagyon félreértettél valamit... nem nokia elélenesség ez és nem káröröm , de az embernek az 1.számú mobilgyártóval (szerintem mostmár nem az) szembe vannak elvárásai az embernek , a másik meg az hogy ne verjék át az embereket dual simel(jó igaz h az és nem dual standby de ezt a nokia is félrevezetésnek szánta ez biztos)

Trying to be genuine is harder than its seemed.

(#212) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Nos, ehhez a telcsihez nem sok jót lehet még mondani, a rosszat meg már elmondták előttem sokan.

Én Nokia 6233-ról és egy 6100-ról váltottam Samsung D780-ra, mert utáltam, hogy 2 telcsit kell cipeljek magammal. Ez már lassan 2,5 éve volt. Sajnos azóta sem jött ki számomra megfelelőbb dual simes mobil. Szívem szerint egy androidos telefon kellene, ami megy 3 napot, és képes wifi-re.

Na de ilyen nincs egyelőre, ha majd lesz, akkor én is cserélek.

Szerettem a Nokiát, mindig is a No1. volt számomra, de sajnos már szinte senkinek nincs a környezetemben, szinte mindenki váltott már, SE , Samsung és iPhone a favorit.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#213) krisztianAMG válasza alamuszi (#206) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Ezeknek a teszteknek nem az lenne a lényege,h a valós képet kapjuk telefonról ? Egyiket sem magasztalni,és egyiket sem túlságosan lehúzni ha nem érdemli meg-gyorsan hozzáteszem,h ez megérdemli,de nem így ! Tehát az N97-et is le kellet volna húzni,ha igaz amit beszélsz róla. Tapasztalatom sincs vele kapcsolatban,még nem volt a kezemben... Egyébként az N97 tesztjét nem olvastam,egyetlen hsz-t sem írtam. Meg mintha én tehetnék róla,h magasztalva volt... :U

És azt,h én mi vagyok mond meg inkább Te,óvóbácsi. :)

^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.

(#214) alamuszi válasza krisztianAMG (#213) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Ja nem te tehetsz róla, nincs ezzel semmi baj, volt annak telefonnak tesztje és fóruma is, gondolom többit tudod, hogy juss hozzá, ha érdekel.

"És azt,h én mi vagyok mond meg inkább Te,óvóbácsi. :)"

Óvodás? :D

(#215) krisztianAMG válasza xxman (#211) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Ebben a dual-sim-es dologban egyetértek Veled,de pl az iPhone-nál azzal van minden magyarázva,h azért maradtak ki belőle egyes funkciók,h a következő generációba kerüljön... Ha ebbe belekerul a dual-standby akkor a C2 értelmét vesztené,alig volna rá kereslet-és ha ebből indulunk ki akkor,az a legfőbb kérdés h szükség volt e erre a készülékre. Amiben én sem vagyok biztos...

(#216) forgonati

forgonati
(senior tag)

Bár én kedvelem a Nokiát, eddig rengeteg Nokiám volt, utoljára egy N95 húzta nálam pár évig. Csak most váltotta le egy HTC, gondoltam kipróbálom. Ettől függetlenül, nekem még mindig szimpatikus a Nokia (de csak egyes készülékei) de úgy gondolom, a HTC jóval messzebb jár, és ez csak a HTC, a többi gyártóról még nem beszéltem. Nem csoda hát hogy a részesedés szép lassan csökken.
Ez a mostani "dualsimes" telefonjuk meg egy röhej, az igazság az, hogy még egy ócska noname kinai gagyi, amit valahol egy mandzsúriai világvégén raktak össze, még az is űbereli ezt a sz@rt, legalábbis ami a dualsim funkciót illeti. Nem is értem, hogy egy ilyen gyártó mint a Nokia, hogy engedhet meg magának ilyen szemetet, 2010-ben kiadnak egy olyan telefont ami már 7-8 éve sem volt ismeretlen, személy szerint nekem is volt dual sim hátlapom. Nevetséges, és iszonyat égés.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#217) Dwokfur válasza Silenzio (#152) üzenetére

Dwokfur
(újonc)

Szerintem a Nokia ki akart hozni egy belépő szintű dual-standby mobilt, de hardveres és/vagy szoftveres gondjaik akadtak és valamelyik majom marketinges azt képzelte, hogy az embereknek nem fog leesni a tantusz. Hát sajnos elszámolták magukat. Remélem pótdolgozatot rendesen kidolgozzák, mert ez eddig elégtelen.

''Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe.''

(#218) ganne98

ganne98
(újonc)

elvileg jön a c-2 ami rendes dual sim lesz, memkarival, mp3 - mal persze kicsit drágábban, de nem lesz vészes. (A mobilport szerint) bocs mobilarena :B

6070-E50-N85 Én vagyok a világ leggnagyobb nokia fanja!

(#219) Arthuro_Adam válasza alamuszi (#209) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Miben tud kevesebbet a 6300-6303 páros a 6233-nál?

(#220) axis211

axis211
(lelkes újonc)

C1-00 = Nyeletlen bicska, penge nélkül

"...menjen tovább, több mint 4 kilométert" by iGO8/MioP560

(#221) sbazsi válasza axis211 (#220) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

melyik mi? a C1 a nyeletlen bicska, és a 00 a penge, vagy fordítva?! :P

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#222) alamuszi válasza Arthuro_Adam (#219) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Miben, csak abban, hogy a 6233/6234 2 évvel előbb jött ki, több audio szambányt ismer, már alapban UMTS volt, több videoszabványt ismer. Többet bír az akksija, és még ollcsóbb is volt csak ennyiben. Valamivel mellélőtt a nokia ezzel a két modellel, mert annyiért adta amennyit tényleg ért. Bezzeg a fasza kis 6300, alapban többe került, mint a 6234, mikor megjelent. De miért is? Ja persze mert nokia, ez mindjárt más. Kár hogy nekem semmit nem jelent, már.

(#223) Arthuro_Adam válasza alamuszi (#222) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha csak a specifikációkat nézzük, akkor igazad van, de ami az általam látott célközönséget illete a nagyobb képernyő, sokkal jobb anyag- és összeszerelési minőség többet ér, mint az általad említett dolgok.
De ez persze csak az én észrevételem a környezetemben lévők visszajelzése alapján.

(#224) alamuszi válasza Arthuro_Adam (#223) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Nekem volt mindkettő, és ha itt tartunk jobb kijelzője volt a 6233/6234 párosnak, mint a 6300-nak. Az anyagminősége is jobb volt mindkettőnek, mint a 6300-nak. És használni is sokkal jobb, volt mindkettőt, mint a 6300-at. A 6300 kb 2 hetet volt nálam utáltam. Egy vicc az a telefon. Egy dologban egyetértünk minőségben átlag felett van, és itt a pont.

(#225) Ricardo válasza alamuszi (#224) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

"ha itt tartunk jobb kijelzője volt a 6233/6234 párosnak, mint a 6300-nak. Az anyagminősége is jobb volt mindkettőnek, mint a 6300-nak."

Ez erős volt, én azért átgondolnám.

(#226) sbazsi válasza Arthuro_Adam (#223) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

a nagyobb képernyő
Melyik 2" kijelző nagyobb mint a másik :F

(#227) alamuszi válasza sbazsi (#226) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Szerintem pedig jobb volt, de csak szerintem, azaz semmit nem jelent másnak.

[ Szerkesztve ]

(#228) Arthuro_Adam válasza sbazsi (#226) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban, ezt elnéztem :)

(#229) bugizozi válasza Guff (#27) üzenetére

bugizozi
(fanatikus tag)

ez pontosan így van
2010-06-03 volt egy cikkerről a telorol és világosan le volt írva hogy

"noha egyszerre csak egy hálózat elérésére képes (egyszerre csak az egyik SIM aktív). "

szóval ezen nem értem miért kell lovagolni...
ami tényleg nagy negatívum az az ára, azt is leírták hogy

"Nokia C1-00 a maga nettó 30 eurós, azaz hazai áfával számolva bruttó 10.500 forintos árával a piac egyik legolcsóbb két SIM fogadására is alkalmas telefonja"

ehhez képest majd 3x annyi...pedig ~10k-ért szerintem elég barátságos lenne, igaz pár ezerért van olyan adapter amivel egy mezei telot is átalakíthatsz ilyenné...

kíváncsi leszek ezekután a C2-00 árára, pedig én lehet hogy egy olyanra vevő lennék majd..
vagy inkább már most egy samsung c3121 vagy samsung c5212 :U szerintetek? :U az aksija ezeknek meddig bírja?

köszi

[ Szerkesztve ]

Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#230) Arthuro_Adam válasza bugizozi (#229) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Bár erre a kérdésemre senki sem válaszolt, de ennek az árát szerintem megdobja, hogy hivatalosan itthon egyelőre nem forgalmazzák.

(#231) bugizozi válasza Arthuro_Adam (#230) üzenetére

bugizozi
(fanatikus tag)

és mikor fogják? vagy erről még nincs hír?

(#232) Arthuro_Adam válasza bugizozi (#231) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Amit a tesztben is írtak, meg amiket olvastam a C1-00-t itthon nem fogják hivatalosan forgalmazni. Viszont C2-00 szerintem tutira lesz. 4. negyedévre ígérik.

(#233) Arthuro_Adam válasza bugizozi (#229) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

A Nokia C2-00 az eddig kiadott adatok alapján nem lesz túl nagy tudású készülék. Aszerint dönts, hogy mire akarod használni majd.

(#234) bugizozi válasza Arthuro_Adam (#233) üzenetére

bugizozi
(fanatikus tag)

nincsenek nagy igényeim, csak telefonálni szeretnék úgy hogy ne kellejen így mint a C1-00-nál vagy mint egy adapternél váltogatni a SIM kártyát hanem mind2-n egyszerre elérhető legyek...
jah és az aksi ne egy napig bírja, bár tudom a két hálózattal valo egyidejű kommunikáció igencsak meríti az aksit, de azért 3-4 napig csak bírja úgy hogy közben használom is a telot :B

(#235) Arthuro_Adam válasza bugizozi (#234) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Arra szerintem mind a Samsungok, mind a Nokia C2-00 is tökéletes lesz.
Amelyik jobban tetszik :)

(#236) bugizozi válasza Arthuro_Adam (#235) üzenetére

bugizozi
(fanatikus tag)

koszi, ment a pü-dre válasz :R :)

(#237) drzsoo1

drzsoo1
(fanatikus tag)

Kellemes Nokia gyalázó topic lett, csak Nokia Fan-ok nélkül. Elfogytak. Megérdemli a cég. Pár éve már mondtam az ismerőseimnek hogy a Nokia csak a hírnevéből él. (lásd pl iphone-verő gagyi nokia 5800). Mindenki a "híres" Nokia menüt emlegette. Úgy tűnik ez lesz a vesztük. Senki ne gondolja, hogy majd az aranyárért vesztegetett "ájfonverő" N8 lesz az, amelyik kirántja őket a kakából. Mitől lesz annak nagyobb terméktámogatása mint az N900-nak? A nokia aktuális termék portfólióját hasonlítsátok össze pl a motorola csomagjával, középső és felső kategóriában már a Nokia előtt járnak, a Samuról HTC-ról ne is beszéljünk, és a SE is szépen magára talált.

Bye-bye nokia

[ Szerkesztve ]

Motorola, 16 éve: Int. 2000-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2

(#238) Arthuro_Adam válasza drzsoo1 (#237) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze, hogy az lett, mivel a cikk hangvétele is olyan.

Amúgy meg szerintem függetlenül attól, hogy milyen márkát kedvel az ember, a rossz döntéseket kár vitatni.

Ez a telefon Magyarországon elég feleslegesnek tűnik, pláne ilyen áron. Kár, hogy a cikk nem erről szól...

(#239) sooos

sooos
(újonc)
LOGOUT blog

Nekem első az E51-es formája jutott róla eszembe.

XFIRE:messimessi97

(#240) =Mentor= válasza drzsoo1 (#237) üzenetére

=Mentor=
(senior tag)

Ez a cikk talán megérdemelten neveti ki ezt a készüléket, de a Nokiát illetően majd az nevet aki utoljára nevet... Néhány helyen a hangnem az színtiszta óvoda... muhahah ilyen röhögéssel legfőképpen a chat.hu zárt osztályon lehet találkozni.

A Nokia részesedése csak egyetlen adat kedves mobilaréna, ami viszont csakugyan tény a tavalyi évet minden eddiginél nagyobb nyereséggel zárta a cég, és elnézve az utolsó negyedévben debütáló 8! (közép és felső kategóriás) készüléket a 2010-es évvel se lesz túl nagy baj. Arról nem beszélve, hogy a Nokia 1-2 éve bemutatott készülékeiből is szépen fogy...

drzsoo: A Motorola a Nokia előtt jár? Ez finoman szólva viccesen hangzik abszolút nem igaz. A SE magára talált, fogjuk rá bár ők a szoftveres támogatással vannak igencsak lemaradva... Samsung, HTC való igaz pár hónapja piacra dobtak pár igen jó készüléket amik azonban korántsem tökéletesek... Szóval a fentieket is figyelembe véve szerintem ne temessed a Nokiát mert óriásit fogsz koppanni!

:U

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#242) bugizozi

bugizozi
(fanatikus tag)

Az XXLGSM-en már csak 12 900 Ft , így azért már nem rossz, szvsz annyit megérne ha nem jönne a C2-00, bár ha annak is ilyen magasról indul az ára, akkor első körben nem érdemes megvenni, csak hónapokkal a megjelenés után... :U

[ Szerkesztve ]

(#243) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És csodálkoznak hogy megszűnt a Nokia... :DDD Ennél talán még a kínai vackok is kevésbé frusztrálóak. Nem tudom mi lett ezzel a céggel 10 éve, de azóta nem voltak képesek kiadni egy tisztességes telefont... :(

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#244) Ricardo válasza Rhino666 (#243) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

"És csodálkoznak hogy megszűnt a Nokia... "

Biztos nem ugyanazokat a híreket olvassuk ;)
Tény hogy nincsenek mostanában jó passzban, de a megszűnés kicsit erős. Maximum a függetlenségükkel kapcsolatban lehet ezt mondani, de hát a házasság már csak ilyen :DD

[ Szerkesztve ]

(#245) Rhino666 válasza Ricardo (#244) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Attól hogy a cikkben nem volt leírva, még egyértelmű (azok számára, akik egy kicsit értenek a piachoz), hogy a házasság elkerülhetetlen eredménye az elpapucsosodás, majd hosszú távon egy merénylet áldozatává válás lesz, aztán persze a M$ fogja örökölni a vagyont. BTW engem ez egyáltalán nem zavar, sőt! Már jó ideje (~10 éve) szúrta a szemem a Nokia töketlenkedése. :W

ld. 3Dfx, Macromedia, ATi...

[ Szerkesztve ]

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#246) kerelo

kerelo
(senior tag)

na hát ezt a telót teljesen fölösleges volt kiadni a nokiának szerintem

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.