Elfogadnám munkába jó lenne a Mini mellé.
Xperia Mini .69 Lotus F1 Team
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Apple szerviz topik. iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac, stb szoftveres és hardveres karbantartása.
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is

Elfogadnám munkába jó lenne a Mini mellé.
Xperia Mini .69 Lotus F1 Team
Jó jó úgy alapvetően, de ennyiért mégis kinek 
pdtdi

A motyó kifejezést kicsit túlreprezentráltnak éreztem de a telefon jó készüléknek tetszik.
(#4) darthsmoke

A Nokia specifikációja szerint a kijelző kapacitív: [link]
(The Joker)
8 éve még jó telefon lett volna, na de manapság... Igaz a 3. világban ez fejlett készüléknek számít.

A telefon tetszik, a software-es hibak es az ara nem ...
"There is nothing permanent except change"

Nekem tetszik. A teszt is elég korrekt lett.
A szokásosnál egyelőre kevesebb hozzászólás született.
Valahogy sejtem, hogy a felhasználók nagy része hová írogat 

őőő ez bomba ár? szerintem ezek a Nokia tácsendtájpok elég erősen túl vannak árazva. Simán befektetnék egy ilyenbe de ezen az áron sokkal jobb telókat találok. Meg azért az, hogy ennyi pénzért ilyen kamera, pedig ez annyira alap manapság. Nem azt mondom, hogy profi fotózásra kéne, de azért 2012-ben ennyi pénzért csináljon már egy elfogadható képet... De a féjszbuk kliens meg minden ilyen felesleges tucat dolog benne van.
Tök jogos, mindjárt javítom is! 
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Ekkora gombok nyomogatása könnyen megy?
Vagy csak nekem vannak nagy ujjaim? 
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Az első hír óta várok egy tesztre, céges telónak nézegettem. Lehet, hogy lesz is belőle valami, kamera, szinkronizáció, közösségi izék engem nem érdekelnek (arra ott van a nagyképernyős android). Telefonálni meg smsezni kellene, de nem ilyen áron...
ZTE-Skate; custom ROM: Mokee OS port CM7.2

Visszafelé tolja a nokia a szekeret? 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Bejön a forma, meg az elgondolás is, csak a szoftveres butaságok idegesítőek lehetnek...
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Pedig igazából tök jó volna ez a koncepció, csak mondjuk feléért és beletoltam volna egy Opera Mini-t alap böngészőnek. 
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7
Végre, megint szép telefont készít a Nokia a billentyűzetes ágazaton is 
Az ára sok, a kamera mellé elfért volna egy villanó és a gyári böngésző is elég sápadt, de azért nem rossz cucc ez.
Mondjuk ez a kamerás energiatakarékosság nekem elég furcsa, inkább hiba lesz ez szerintem mint feature 
►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

Ha nincs benne szufla, akkor már az ezeréves 6500S sem engedte elindítani a kamerát, ez feature, nem bug 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

A jelenlegi helyzetben szerintem idén nem fogunk már olyan telefonról olvasni aminek "jó" az ára...
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Pedig volt nálam 6500S de ezt nem vettem észre, mondjuk kb hetente egyszer fotóztam vele 
►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/
Ez a telefon sokmindenkinek pont jó lehet. Van akinek 'fura módon' nincs szüksége okostelefonra vagy 8mp kamerára. (ÉN nem tartozok közéjük.) Normál használatra pont jó. Sőt...
LG Optimus 3D P920 // http://www.youtube.com/watch?v=z9eOQOHeJR4 The best!

Zseblámpa funkció van benne? 
Viccet félretéve,külsőre ismét nagyon tetszetős telefon,de milyen apró méretűek ezek a gombok,nem igaz hogy érdemben lehet használni... E52 helyett keresek már egy ideje újat de ez sem az lesz
ha meg váltok vagy hasonlóra vagy jobbra váltok de ez kevesebb...
[ Szerkesztve ]

"A telefon pörög a hátán, ilyet rég láttunk már, unalmas vezetőségi értekezleteken kiválóan el lehet vele szórakozni, amíg a főnök le nem csapja egy tetszőleges asztali projektorral."
Ez hatalmas volt, nagyot nevettem!
Király teszt, köszönjük!
HI

A 65K színű kijelző elég gáz. Ha 16M lenne még lehet gondolkodóba is ejtene...

ezen én is jót derültem! 
a telefon egész jónak tűnik,csak hát a az ár.... 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

262k az a 64k (legalábbis a Nokia szerint, 18 bites a színmélység), bár az majdnem mindegy.
ZTE-Skate; custom ROM: Mokee OS port CM7.2

Azért ez egy kicsit túlzás...
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Nyilván van rajta valami zárt OS, konkrétan úgy hívjuk, hogy Series40 Touch & Type, de az MTK platformot sem hívjuk OS-nek a köznyelvben, meg szerintem mindenki vágja, hogy ez azt jelenti, hogy nem nyílt a rendszer és nem tudsz natív appokat rátenni. Szóval ezen felesleges rugózni. Nem tekintjük mobil OS-nek a Nokia OS-t. Mobil OS az Android, az iOS, a bada, a WP7, a Symbian, a webOS, a BB OS.

Bocs, ha kicsit kötekedésnek tűnt, de informatikus szemmel nekem erősen kitűnnek a szövegből ezek a(z elviekben hibás vagy pontatlan) köznyelvi megfogalmazások és ezért bátorkodtam hozzászólni.
Dehogy. Viszont szerinted miből tud minél hamarabb nyereséget kovácsolni?
a) Európa 10 országában 526db Win Mobile eladása 4 hónap alatt
b) Indiában 20.000db Nokia 303 eladása 1 hónap alatt
[ Szerkesztve ]

Na ez most tetszik. Persze olcsóbban és javított szoftverrel. A cégesem C3-as, azzal is volt baj, de csere után már nagyon jól használható mint céges mobil. A qwerty-hez meg mindig is értett a Nokia, most még az anyaghasználat is oké! Még három-négy hónap és beáll az ára és softvere, s akkor kifejezetten örülnék egynek.
De tény, ahogyan itt is írták már: kell mellé nagy képernyős android!

Végre kapacitív Touch&Type. Már korábban is meg lehetett volna lépni. A formaterv tetszik!
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Nem rossz, de ennyiért kicsit drága. Mondjuk egy qwerty-s Samsung vagy BB meg még drágább. ![;]](/dl/s/v1.gif)
PH semleges

A képeken kifejezetten jól néz ki. Meg is fogom nézni élőben!
Nem tudom, ha kinagyítom a fotókat, megint olyan érzésem van, mintha olajfestmény lenne. Ezt már nem egy Nokiánál láttam, múltkor asszem az X2-00-nál. Gondolom ezzel mossa el a képzajt. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
már a régi D500-as Samu is ezt csinálta...
érdekes, hogy ez a feature visszajön... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Azért 40 ezerért lehetne benne pl GPS.

Nem lenne ez rossz telefon, ha olcsóbb lenne. Vagy ennyi pénzért lenne benne GPS, meg egy jobb kamera. Nem kellene nagyobb felbontású, csak jobb képeket csináljon. Ha esetleg bekerül egy (vagy több) szolgáltatóhoz, az segíthet rajta.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

Jó akkor lehet sorolni a kártyafüggetlen okostelefonokat 40 ezerért, vagy legyen csak érintős qwerty ugyanennyiért.
Kezdőárnak szerintem abszolút korrekt, sajnos a Nokia utálat megint süt az egész cikkről és piszlicsáré okokat találtatok ki hogy ne kapjon plecsnit a telefon....

Bog az aláírásod csak még inkább alátámasztja amit írtam.
[ Szerkesztve ]
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.
Motorola Fire XT
SE X10 mini pro
Samsung Omnia Pro
Megint rohadt nagy öngólt lőttél, ismét gratulálok. Már vártam, hogy mikor jössz pattogni, mint a nikkelbolha.
Piszlicsáré ok pedig, hogy a benne levő funkciók egy része nem működik, valóban.
Az aláírásom pedig idézet. Viszonylag sokan röhögtünk rajta. Szar lehet, amikor valaki annyira el van varázsolva a fanatizmusa által, hogy még a humort sem érti.

Bog, az utolsó oldalon nem jók a képek linkjei!
Nekem tetszik ez a telefon, erőteljesen gondolkodom rajta, hogy az e63-at egy ilyenre kéne lecserélni.
thx, javítva! 

Lesz.
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

Bog, nagyon bírom a stílusodat, nagyon jellegzetes, a cikk közepe felé már tudtam, hogy kitől van nem kellett megnéznem ki írta. A cikket élvezet volt olvasni.
A telefon, hmm nem olyan rossz. Kicsit lehetne komolyabb a kinézete, bár nem üzletembereknek készült és élőben lehet jobban mutat mint képeken. Viszont a szokásos S40 marhaságok miatt nem venném meg. A böngésző meg egyszerűen felháborítóan nokiás. Egy Opera Minit vagy Mobile-t megérdemelne OEM-ben a Finnek részéről, ha már a azt a szutyok EngryBördzöt sikerült kifizetni. (lehet csak az én értékrendem ennyire furcsa?) Ha nem függnék ennyire az okostelefon nyújtotta szolgáltatásoktól akkor belevágnék egy hasonló készülékbe, de ez nem lesz az. Bejön a Qwerty.
Nekem még mindig a Palm Pre tetszik a legjobban az okos telefonok közül, kár hogy halott.
|| I'm not lazy, I’m energy efficient. || http://www.dirtywindows.hu/ ||
Lehet ebből még jól fogyó termék, hiszen nincs hasonló, értelmes telefon a piacon – csak éppen nem ennyiért.
Kicsit nehezen érthető a fentebbi mondat. Inkább új mondat legyen, mint kötőjel sztem.
Egyébként jó cikk jó telefon, az Asha 300 megvásárlásán gondolkozom épp.
[ Szerkesztve ]
A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

Nekem leginkább olyan semmilyen. Biztosan sokan fogják venni, mert aránylag jó áron lesz majd a szolgáltatóknál, és rá van írva, hogy Nokia. Mi kell még? 
Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]...:)

Én nem lennék a szolgáltatói árakban olyan biztos 
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Ez igaz, de akkor is nagyon drága. Pláne, hogy nem okostelefon. A zárt rendszerű telefonok szépen kikopnak a piacról,mert egy csapásra elavultak pl az Android megjelenésével.(Maradnak az alsóbb kategóriában.) A kialakítás, szolgáltatás profil pedig igény és ízlés dolga.
"külvárosi buszokon utazó, kimagaslóan intelligens és jó megjelenésű fiatalok" kedvéért én letiltanám a zenelejátszót a kihangosítóról. Mert nem akarok egész úton pl romapoppot, SP-t meg ilyeneket hallani. Gondolom más sem.
Ezek "külvárosi buszokon utazó, kimagaslóan intelligens és jó megjelenésű fiatalok" nem is veszik inkább lopják a készüléket 
Drága de szerintem lesz ez olcsóbb.
Amúgy igen én is szoktam hallani jó kis nótár mary.t a nagylelkűektől akik megosztják velem.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 3D P920 // http://www.youtube.com/watch?v=z9eOQOHeJR4 The best!