Nem is olyan csúnya.
Legalább a Nokia még gyárt hagyományos mobilt is. 
Xperia Mini .69 Lotus F1 Team
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Apple szerviz topik. iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac, stb szoftveres és hardveres karbantartása.
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is

Nem is olyan csúnya.
Legalább a Nokia még gyárt hagyományos mobilt is. 

Nekem tetszik,a piros szin is elég jól áll neki.
Bár mondjuk,én nem pirosban venném,az tuti.
### Samsung Galaxy S ###

Nem is lett olyan rossz, funkcionalitàsban ès àrazàsban. Nekem csak annyi hogy a hsdpa helyett tehettèk volna a wifit bele, elèg lett volna egy 3g is, de ez most csak egyèni vèlemèny, èn egy ilyen telefonnàl a wifit jobban preferàlnàm. De ez a piroska szìn az nagyon vad.
Remèlem a 303 sem lesz sokkal dràgàbb. 
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Gsmart S1205>Touch Cruise>Tattoo>i3G>Desire>Milestone
a wifi elhagyás még csak csak, de a fém hátlap és a villanó elhagyása nekem problémás lenne, ha e között és az elődmodell között kellene döntenem.
bár ennek a gyorsaságát még nem láttam élőben, lehet az meggyőzne. 
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

Egyszerű munkástelefonnak nagyon is megfelel.
### Samsung Galaxy S ###
(#6) darthsmoke

Kipróbáltátok a sztereó Bluetooth támogatást? Ugyanis a specifikáció szerint nincs, és nekem a C3 - 00 - ban is óriási bosszúság, hogy elvileg lennie kellene, mégsem működik... :-(
(The Joker)
Nálam ez pont fordítva van. Nekem nagyobb szükségem van a Wifire mint arra hogy fém alkatrészek legyenek a telefonon. De ízlések és pofonok ugye 
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL
(#9) darthsmoke válasza solanthugor (#3) üzenetére

Az xxl-nél már kapható az Asha 303, 43.900 Ft-os induló áron.
(The Joker)

Ez szerintem ronda. Legalább is ezzel az élénk piros színnel. 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
(#11) solanthugor válasza darthsmoke (#9) üzenetére

Köszi, az sok, majd szolgàltatònàl meglàtjuk...
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Gsmart S1205>Touch Cruise>Tattoo>i3G>Desire>Milestone
A cím és az első oldal elolvasása után, annyira nyerítettem a röhögéstől, hogy alig bírtam tovább olvasni....Bog, fogyott a házi mi? 
Egyébként a színéért mérsékelten rajongok, mert szerintem eléggé hogyisfogalmazzakfinoman nőiesen férfias, de ár/érték arányban mindenképpen befutó és dícséretes, hogy valami normális hardvert tettek a burkolat alá 
►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

Feketében azért vagányabb. 
Az 1GHz komoly egy nem okostelefonhoz,hiába ARM11,azért dicséretes,hogy beletették.
![]()
[ Szerkesztve ]

Nagyon jó kis készülék ennyiért
Az pedig hogy beletették ezt a procit külön dícséretet érdemel...
[ Szerkesztve ]

Feketében azért normálisabban néz ki. Mert ki a fene venné pirosban?
Amúgy meg mindent tud amit kell. Őszintén szólva inkább ez,mint egy fapados olcsó Androidos okosnak csúfolt valami.

Ennyiért végül is tényleg nem rossz, nálam a WiFi hiánya fájó ugyan, de tényleg lehet nem is én vagyok a célcsoport. Azért a cikk olvasása kapcsán megnéztem a 303-ast is, azért viszont már imádkozok, hogy bekerüljön jövőre valamelyik szolgáltatóhoz, hasonlóan jó árképzéssel, azt ugyanis nagyon eltalálták. QWERTY billentyűzet és a WiFi sem hiányzik, miközben ugyanerre az alapra épül. Pont megfelelő lesz a C3-as leváltására! 
Lancia k 2.4

Na itt a lényeg 
Ma már szinte nem lehet telefont kapni, csak a nagyon gagyi (nem tudok jobb szót rájuk) Androidokat, amire az ember letölt egy rossz progit és el is száll a rendszer. Az átlag felhasználóknak inkább ez kell, erre is rámegy az engribördsz, a havi 500Ft-os net is, hogy lehessen fészbukozni, meg mailezni, ezen felül szvsz az okostelefonosok fele nem is használja másra az "okos"telefonját. Csak azt el lehet rontani. 
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

Nevettem. 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Kell a piros. Nyilván nem a férfi üzletemberek a célközönség, hanem olyan nők esetleg akik szívesen hordanak egy két élénk színű kiegészítőt ezzel dobva fel a ruhatárukat. Gondolj egy ugyan ilyen piros magassarkú cipőre (amit mondjuk egy teljesen semleges színű ruhához húznak fel). Azt sem akármi egy csajnak felhúzni, ez a szín öltöztet és lévén ez egy mindennapi használatra készült tárgy ugyan ez a funkciója. 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

"A szoftver megjelnít albumborítót, könnyű a számokat kikeresni,"
Az 5. oldal lap alja, gondoltam szólok. 
"Ugyanakkor ha ennek köszönhetjük a durva árcsökkentést (és a szolgáltatói kínálatokba való bekerülést), akkor érhető és védhető"
Na, most már tényleg leállok, 6. oldal laptető. 
[ Szerkesztve ]
Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXLC1 - microSDHC 16Gb

Látom képben vagy az Androiddal kapcsolatban.
Utána kell nézni a dolgoknak mielőtt olyan dologról írsz,
amit nem ismersz vagy nem használsz.

Fúú de nem tetszik 
Mert ő hájdzs!! - By Obi Ván Bácsi

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

"rájött arra, miszerint internetre mindenkinek baromi nagy szüksége van, s hogy a jó árú mobiltelefonok jelenthetik a fejlődő világ lakóinak egyik kapcsolatát a világhálóhoz"
Mondta, és kihagyta a Wifit 
Igen, ez egy aláírás... :)
Lekapocsolták nála a villanyt hagyd....... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Kár a wifiért...
Basszus, durvább proci van benne mint a Blade-emben...
Így nem csoda, ha szalad a rendszer!
Másodtelefonnak lehet, hogy beszavazok rá, ezt most jól összerakta a Nokia...
HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> Virtuos Affinity v2.0.5, Sense 3.5, Android 2.3.5, 1,1Ghz; LAG? What?
Csak nem pirosban!
Mert azért egy kőműves ritkán hord magánál piros telefont...
Minden esetre örömteli, hogy gyártanak még "gombos" telót! 
Mentalita'

jó ez, csak más színben
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Nem biztos,hogy erősebb,ugyanis ez ARM11.
[ Szerkesztve ]
Nem bánnám,hogy ha az összes újjonnan érkező telefon árába belenyúlna. Lumia 800
powerd by mango, no more droid
Blade is ARM11, ARMv6 
HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> Virtuos Affinity v2.0.5, Sense 3.5, Android 2.3.5, 1,1Ghz; LAG? What?

"A másik fejlődés, hogy 128 MB RAM került a telefonba"
A Nokia N82-be ahogy a 2007. december 3-i teszt is említi 256 mb ram van..
Ez azthiszem jól mutatja a Nokia fejlődését. 
[ Szerkesztve ]
az elődmodellhez képesti fejlődésről van szó..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

Nem tűnt fel,hogy ez nem okostelefon,nem Symbian fut rajta.

Ha ez egy Samsung lenne, full simán ment volna rá az Ajánlott plecsni. 
(#37) CarKiller47 válasza dreamtheatre (#36) üzenetére

Olcsóbb is lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
.:|Google Nexus S|:.

Ezért is kell úgy venni a teszt végén a plecsnit, hogy:
Nokia telókhoz eggyel magasabb plecsnit kell odagondolni,
Samsung esetén, meg elvenni egyet belőle.
Sajnos én tudom, hogy a Nokiát mostanában így húzza le a tisztelt tesztelő csapat.
Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

Nekem nagyon tetszik pirosba 
Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.
Orulok, hogy a Nokia ilyen kis hangulatos keszulekeket ad. Bar nekem az 1Ghz mellol hianyzik a wlan.