Picit nem értelek titeket. Véleményetek azt sugalja, hogy ti egyáltalán nem tudjátok megérteni azokat az embereket akik a telefont telefonálásra használják. Jómagam is leginkább telefonálok, néha smst írok, és ezen kívül csak egy dolog számít, hogy NEKEM tetszen az teló amit megveszek. El sem tudom képzelni azt, hogy átlag emberek hogyan is tudják kihasználni egy teszem azt 50-60k-s telefon képességeinek min. 80%-át, ill. erre hogyan is jut idejük! Véleményem szerint ez a telefon igen is szép és dizájnos és lehet vele telefonálni! Bár való igaz hogy nincs benne 2 megapixeles fényképezőgép, de kérdem én: -ki az a vadbarom (elnézést a kifejezésért) aki élete különösen jelentős momentumait telefonnal akarja lefotózni?! Most tényleg! Ti használtok valutaátváltót? És fogadjunk most sem a telefonotokon interneteztek! És hát gondolom a naptárotok is roskadozik a bejegyzésektől amit még egy év múlva is elolvastok. Abban is biztos vagyok hogy a felső kategóriás telefonok legtöbb funkcióját max a megvásárlást követő néhányadik nap látta utójára az ilyet birtokló júzer! Feljebb olvasni olyan írásokat, melyek szerint ez a nokia baklövése! Sajnos alapul véve a megcélzott réteget, erre nem igazán találunk kézenfekvő, logikus indokot! (hacsak az nem valamiféle konstrukciós hibából adódik - de ezzel kapcsolatban még nem hiszem hogy sokunknak volna tapasztalata) Azt viszont én is felróvóm a negatívok listájára, elég sajnálatos hogy erre telóra nem került semmiféle adatkomunikáciróra lehetőség a vapon kívül! Bizony 20k-ért rakhattak volna valamit! Bár ennek ellenére nekem tetszik (természetesen a kék verzió) és nem is vagyok sem tini, sem lány!
Gigabyte MA785GMT-UD2H, AMD Phenom ll X3 705e, Kingston 2X2 GB 1600MHz DDR3, Gigabyte HD5770 1GB, Thermaltake TR2-470W