Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#951) meroly válasza krissz74 (#950) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Panam kollega írt erről itt. Aztán nem tudom végül mi lett vele....

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#952) domojko válasza meroly (#948) üzenetére

domojko
(tag)

Én eddig meg vagyok vele elégedve. Szerintem ez a legjobb nokiám.
Szoftvere az eddigi legjobb s40, gyors nem bíbelődik sokat, a menüben is gyorsan lépked.
Nem egy fényképezőgép, de a kamerával is meg vagyok elégedve, aránylag jó képeket csinál, zárt térben a vaku is érvényesül. Én napi szinten minimum 8-10 órát telefonálok, az akkuja simán bírja a 6-7 óra folyamatos beszélgetést.Sajnálom hogy nem fémből van az előlap, lehetne picit súlyosabb. 5310-ről váltottam, eleinte fura volt hogy puhák a gombok de meg lehet szokni. Valami zörgést én is hallok benne de nem foglalkoztam vele túl sokat. Egy dolog zavart csak de megoldódott. Mégpedig: headsetről telefonálok álltalában, és elég zavaró volt hogy hallom magamat és a környezeti zajokat a fülhallgatóban. Kipróbáltam 3-4 különböző headsetet köztük a sajátját is, de mindegyikkel ez volt a helyzet. Aztán rátaláltam az igazira. Vettem egy AD-54 adaptert, hozzá a régi jól bevált se agybadugós fülesem, és így meg is szűnt a jelenség. Bocsánat ha hosszú voltam.

GT-S5570i Galaxy Mini Eladó

(#953) meroly válasza domojko (#952) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Dehogyis örülök, hogy így megírtad. Szóval akkor te is naponta töltöd ezek szerint? 8-10 órát, jesszus :Y
De az a lényeg, hogy jól bírja, lehet én is beruházok egyre, majd meglátom. Nem nagyon szoktam headsettel telefonálni, max BT-sel vagy autós kihangosítóval.

Írták itt páran, hogy beszélgetés közben is halk. Hogy a csengőhang halk-e vagy sem, az nem zavar úgyis egy pitty általában a csengésem. Beszélgetés közben szerinted megfelelő a hangerő akár zajos utcán is?

Azt mondod az előlap műanyag? Tehát akkor csak a hátlap ami fém? Az előlap kerete se fém?

[ Szerkesztve ]

(#954) 78zolika

78zolika
(senior tag)

Sziasztok ! Én kb 3 hete leptem meg magam egy ilyen készülékek Hát nem vagyok tőle elájulva Van hibája Kérdés
1.... mér van az hogy [link] innen letöltött témáktól lelassul az egész telefon
2 ........ a hangerővel nem vagyok kibékülve halk ( kihangositásnál , rádió hallgatásnál ) a (régi telefonom 6233 az üvöltőt nagyon jó készülék volt 3 évig bírta )
3 :......... érdemes -e frissíteni a szoftvert V 09.10 van benne ? Miben fog változni a telefon ?
4:....... a kamera kép rossz minőségű de ha megnyomom a fényképezést és elmenti a képet az jó minőségű másnál is ilyen
Aksi nekem is csak 2 napig bírja :W
Azért írnék + is :C :Y Nagyon tettszik mint telefon alakja , fém külső , kijelzője , térkép , meg az hogy Hungáriában rakják össze ( Komárom ) tudunk mi jó minőségű dolgokat gyártani :C :C

(#955) meroly válasza 78zolika (#954) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Érdekes ez az akku téma, mindenki mást ír, jó mindenki máshogy használja a telefont, de azért akkor is, na! Ezt a két napot elhiszem, mert elég nagy a kijelző és ha használod akkor tovább úgyse bírja. Sajnos ezek ilyenek. Nálam a 6230i is csak 2 napig megy el, jó esetben, pedig abban jóval kisebb kijelző van.
A képeknél meg az a lényeg, hogy az elkészült alkotás jó legyen, nem? ;)
A többire nem tudok válaszolni, nekem a zedge-s témáktól eddig nem volt baja telefonomnak, pedig jópárra töltöttem már onnan.
A szoftverfrissítés inkább optimalizálás, olyan mint a service pack a winfoshoz. Sokat nem veszel észre, max gyorsabb a rendszer és jobban kezeli az akkut, energia takarékos módot, jobban bánik a hálózattal, stb, stb.
Ügyesek a komáromi gyerekek, meglepő módon ;]

(#956) domojko válasza meroly (#953) üzenetére

domojko
(tag)

Szerintem megfelelő a hangerő beszélgetés közben, bár én 99%-ban headsetet használok,
úgy meg üvölt,és engem is jól hallanak. Rádió hallgatással sincs semmi gondom, bár talán halkabb valamivel mint az 5310-es, vagy csak másabb. Igazából az előlap keretet nem tudom megítélni hogy miből van, ha fém is tuti hogy más anyagból van mint a hátlap.
Szerintem ha fém lenne akkor nehezebb lenne. A 6700 kb 2x ilyen nehéz, vagy a samu L700. Na azok full fém. Vagy pl vegyük az elődjét a 6300-t, azon látszik hogy az előlap keret is fémből van. Ez szerintem festett műanyag, de ne vedd kp-nak mert nem vagyok benne biztos.

(#957) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

A hátlap és az előlap is fém, ha nem hiszed, fogj egy csavarhúzót. :))

komáromi gyerekek lol, azért sok féle-fajta telefont gyártottak már ott, van tapasztalat bőven. Bár egy tervezési hibája ennek is van, egyből kiszúrtam. :D

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#958) meroly válasza domojko (#956) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Igen, a súlyából ítélve szerintem sem fém, igazából nem az anyaga a lényeg, hanem hogy csúszós-e. A hátlapot lekezelném plasti dip-el, az nem gond, de a keretet nem akarom, nem szoktam szétszedni a telefonjaimat.

hemaka: ismerősöm ott dolgozik, és hát finoman szólva, nem bíznám rá a telefonom.
Na mit vettél észre?

[ Szerkesztve ]

(#959) hemaka válasza meroly (#958) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Én is dolgoztam ott, szóval tudom hogy mennek arrafelé a dolgok. :D Az usb csatlakozó ajtaja először oldalra nyílik, aztán jön kifelé. A hátlap fém része pedig szépen felsérti a manyag ajtócska szélét. :D

[ Szerkesztve ]

(#960) meroly válasza hemaka (#959) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Húha, őrült gondok :)

Pár kérdés jutott még eszembe:
- a képeket gyorsan elmenti?
- nézegetéskor élvezhetően vált?
- vaku milyen hatótávolságú?
- videozás közben tud a vaku folyamatosan világítani?
- a számológép lassan nyílik meg vagy gyorsan?
- melegszik-e telefonálás közben?

(#961) razsa válasza meroly (#960) üzenetére

razsa
(fanatikus tag)

A képeket kb 5 mp alatt menti el. Nézegetésnél nem tudom mi az élvezhető..1mp kb/kép.
A vaku 2-3 méternél messzebb nem érdemes használni, videózás közben nem világít.A számológép 2mp alatt nyílik meg nálam. Telefonálás közben nem melegszik nagyon, viszont a 6300ám forró volt mindig..

Nekem hangerő teljesen megfelelő, nem headsettel telefonálok, telefonálás közben kb közepes hangerőn van a teló városban is, ritkán nyomom fel maxra. Az akku nekem kb 1óra zenével/nap, kicsi játékkal, több telefonálással 3-4 napot kibír. Ha reggel minimumon van az akksi, azaz piros, és csak sms/ 1-2 telefon akkor kibírja még estig.

Egyébként az egész teló fémből van, ezt több tesztben is leírták már, a gyártó is és egyértelmű,h hideg az elő és hátlap is ha ott hagyom hűvös helyen.

[ Szerkesztve ]

My konfig: AMDAthlonXP 2600+ ,2X1GB Kingston RAM, Gigabyte GA-7N400 Pro2 alaplap, Seagate 80GB, Samsung SyncMaster 913V 19'' TFT

(#962) razsa válasza domojko (#956) üzenetére

razsa
(fanatikus tag)

Ez is fém, ismerősöm feketéje kapott egy nagy ütést az előlalp tetején, és van egy pici kopás..mi van a festék alatt? fém. Ennyi.

My konfig: AMDAthlonXP 2600+ ,2X1GB Kingston RAM, Gigabyte GA-7N400 Pro2 alaplap, Seagate 80GB, Samsung SyncMaster 913V 19'' TFT

(#963) hemaka válasza razsa (#961) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Melegedés általában a 3G hálózatot használó telefonoknál jelentkezik. De mivel ez nem 3G-s, így nem melegszik annyira.
Régebben az U700-nál volt az, hogyha 3G-n telefonáltam sütött a hátulján egy ponton, ha sima hálózaton, akkor nem volt ilyesmi.

(#964) domojko válasza hemaka (#963) üzenetére

domojko
(tag)

Nekem az összes telóm melegedett, ez is. Folyamatos telefonálás mellett mindegyik melegszik. Pontosabban az akku melegszik, és ez terhelés függő.

(#965) rol-and válasza RootRulez (#525) üzenetére

rol-and
(lelkes újonc)

Nem fura régebbi gyártású telefont venni... Bár néző pont kérdése! Nekem van 2 db 6300-ám, lett volna lehetőségem lecserélni a bizonyos 6303-ra, de valamiért nem tetszik nekem! Sőt most már itt van a 6303i is, ezt pedig meg sem említem, milyen rettenetes a menüje...

(#966) krissz74

krissz74
(újonc)

sziasztok! A lényeg a lényeg az akku mozgással nem foglalkozom! Én a telóval maximálisan meg vagyok elégedve , nekem az akksija 2-3 napot bír 3 óra napi beszélgetéssel ami elég jó bár ahogy olvasgatom nem mindenkinek ilyen jó! A többi részéhez nem fűzök kommentárt tipikus nokia Jó és kész! Üdv

Nokia 6303 Black T-mobil - Nokia 6300

(#967) meroly válasza razsa (#961) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Köszönöm a lemért időket, nem vészes.

rol-and: az "i" menüje különbözik a simáétól? Meglep(ne).

krissz74: az jó bizony, főleg ha mellé még nyomkodod is

(#968) razsa válasza meroly (#967) üzenetére

razsa
(fanatikus tag)

A 6303i menüje:

http://www.youtube.com/watch?v=gi9xUCoEiIg

(#969) razsa válasza krissz74 (#966) üzenetére

razsa
(fanatikus tag)

Érdekes ez az akku mozgás..öcsém ezüstjében mozog. Az én feketémben nem. Öcsém viszont egy vékony szivacsdarabbal tökéletesen megszüntette a mozgást.

(#970) meroly válasza razsa (#968) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Én nem látok lényegi különbséget. Meg a hivatalos források szerint is megegyezik a két szoftver.
6303
6303i

(#971) razsa válasza meroly (#970) üzenetére

razsa
(fanatikus tag)

Pedig van 1-2 látható különbség:

a menüben nagyobb ikonok mindehol, néhány ikon pl akksi jelző más, van benne képnézegető, sok beállítási lehetősséggel, új témák, más az sms író "rész" is(előbb üzenetet kell írni,aztán a címzettet hozzáadni), videó lejátszóban teljesképernyő módban is vannak tekerő/lejátszó gombok..ilyesmik kb.

[ Szerkesztve ]

(#972) meroly válasza razsa (#971) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

előbb üzenetet kell írni,aztán a címzettet hozzáadni
Hm.. megnézem mégegyszer azt a videot.

(#973) panam válasza meroly (#951) üzenetére

panam
(újonc)

Az aksi nálam is mozog. Egy vékony papírdarabbal támasztottam ki. A gáz az, hogy akkor is mozgolódik valami a telefonban, ha kiveszem az aksit. Engem idegesít egy kissé. Eddig nem volt rá kapacitásom, de ma talán eljutok vele a szervizig... majd beszámolok a fejleményekről.

ez is egy jó nap.

(#974) ktz76 válasza domojko (#952) üzenetére

ktz76
(újonc)

Szia!
Bocs, hogy reagálok, de muszáj! Neked biztos, hogy ilyen telefonod van???? :Y
Az előlap is fém (kivétel a kijelző). Az anyag, amiből van: "stainless steel".
A gombok meg kemények, mint a beton :W
Üdv.

Üdv.: Zoli

(#975) misimagaki

misimagaki
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy ideje nem írtam, csak olvastam, de most a Ovi Suite, meg a Win7 kiverte a biztosítékot. Aztán lehet, hogy a Win7 bluetooth kezelésével van a gond, nem tudom, de sírok, hogy nem lehet normálisan használni vele a telefont. Eldobálja a kapcsolatot, aztán a win szerint csatlakoztatva van a készülék, de az Ovi Suite nem tud szinkronizálni.

Más szempontból jól működik a készülék. Akksija jól birja. Van egy 6300, és egyben 6303 tulaj ismerősöm. Azt mondja, hogy jobb a 6303, akksival is jobban bánik. Szerintem is rendben van a készülék. CSAK:

Én nem tudom megbocsátani a Nokiának, hogy nem rakja ki a médiaplayer vezérlőgombjait a kurzor billentyűkre amikor háttérbe kerül a lejátszó. (Samsung az L700-nál már egy éve megoldotta).
Most fedeztem fel, hogy sms írás közben nem tud szöveget másolni, és beilleszteni. ;]
Rádiója továbbra is túl,érzékeny, tekergetni kell a headsetet, mintha muszály lenne. :F
Az mp3 lejátszása közbeni lejátszás megakadás és visszalépés az állományban sem bocsánatos számomra amikor sms érkezik, ha hosszabb az sms akkor többet, ha rövidebb, akkor többet. :O Más még nem tapasztalta?

[ Szerkesztve ]

Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."

(#976) razsa válasza panam (#973) üzenetére

razsa
(fanatikus tag)

Na most nem tudom hogy ez hülyeség e..de többen írtátok hogy zörög valami a telóban..az enyémben konkrétan nem, de öcsém ezüstjében szintén..viszont nekem úgy tűnik hogy mintha a kamerából jönne a zörgés...nem lehet hogy az autofocus "mechanikája"? Mert akkor az lehet,h nem hiba, hanem ilyen.

(#977) Rubbi válasza razsa (#976) üzenetére

Rubbi
(őstag)

ÜDV!

Nem tudom mi zörög neked, nektek, de nekem immár 3 hónapja elég stabil a teló. Nekem az ezüst fajta van, anyának a fekete de nem jelentkezik az említett probléma egyik telón sem. Az akksi: háát nekem 4-5 nap, de én csak telefonálok meg sms, nem játszok nem kamerázok rajta egyáltalán. Mondjuk egy 6300 után megváltás, mert ott örültem a 2 napnak is :)

[ Szerkesztve ]

(#978) 78zolika

78zolika
(senior tag)

Sziasztok ! Nekem az ezüst van nekem nem zörög benne semmi :C Valaki próbálja már ki légyszíves hogy letölt innen [link] témát és rakja fel a telefonjára Tapasztalat nálam lelassul a készülék de elégé idegesítően . de gyári témánál minden szuper Az én telefonommal nem jó valami ?? Ezer köszönet :R

(#979) hemaka válasza 78zolika (#978) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Vannak olyan témák, amiktől nekem is eléggé belassul, már-már használhatatlanul anyázós szintre. :D

(#980) meroly válasza razsa (#971) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Határozottan jobban tetszik az "i" menüje :K
Meg ugye ez a full ezüst is nagyon szép, na meg a kamera is jobb :D

(#981) 78zolika válasza meroly (#980) üzenetére

78zolika
(senior tag)

" kamera is jobb " 3,2 -van a simában is mitől jobb az i ?? A menü az tényleg jobb :C

(#982) meroly válasza 78zolika (#981) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

EDOF fókuszos, sokkal szebb képeket csinál, videoban gyengébb, de azt nem használom.
Csak ne lenne fém :W

[ Szerkesztve ]

(#983) 78zolika

78zolika
(senior tag)

most néztem az árakat KB 6000 Ft -tal drágább az i Megéri azt a többletet ( kamera + menü ) ??

(#984) meroly válasza 78zolika (#983) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Simán, plusz még a gyári adatok szerint egy lehellettel jobban bírja az akku is.
Összehasonlítás itt.

(#985) 78zolika válasza meroly (#982) üzenetére

78zolika
(senior tag)

Mér baj hogy fém ??

(#986) meroly válasza 78zolika (#985) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Hideg, csúszik és ezen még nem is szebb mint a műanyag, nem úgy mint a 8800-n vagy a 6700-n.

(#987) 78zolika válasza meroly (#986) üzenetére

78zolika
(senior tag)

A 6700 az nekem is tetszik De a 8800 :(
Nem kötözködni akarok veled De
" csúszik " 3 hete még egyszer sem eset ki a kezemből :C
" Hideg " ?? Szeretem ha valami kicsit hideg :Y
" műanyag, " én eddig ezekkel nem igazán foglalkoztam

(#988) meroly válasza 78zolika (#987) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Hát kinek mi, én nem szeretem ha kicsit is jobban csúszik mint a műanyag és ha télen ráfagy a fülemre, nem kellemes. Ez van, ízlések és pofonok. Sajna a választék 90%-a fém :(((

(#989) domojko válasza ktz76 (#974) üzenetére

domojko
(tag)

Szia!
Semmi baj, azért van a fórum hogy mindenki leírja a véleményét. Ha figyelmesen olvastad a hozzászóllásomat akkor láthattad hogy nem azt írtam hogy biztos műanyag, hanem csak a súlyára és az előlap és a hátlap megjelenésbeli különbségére próbáltam utalni. A hátlapon tisztán látszik hogy fém, de az előlapon nem ennyire egyértelmű, legalábbis megjelenésre. Ettől függetlenül lehet fém. Hidd el nem akartalak felbőszíteni. Megnyugtatlak, biztos hogy ilyen telefonom van. A gombokat meg nem szoktam rágcsálni, ezért nem tudom milyen kemények. ;)

(#990) razsa válasza meroly (#982) üzenetére

razsa
(fanatikus tag)

No először várjuk csak meg az első tesztképeket..elvileg az új Nokia C5 ben ugyanez van, 3,2 edof (fix focus), és hát ennél sztem élesebb képeket csinál a sima 6303...Az biztos hogy közeli, makro képet vakuval ,szinte tökéletest készít, mert hát az autofocus.. nemrég csináltam párat, és 0 zaj, nagyon éles kép. Szóval..ez h a kamera jobb..nekem hiányozna az AF.

(#991) meroly válasza razsa (#990) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Vannak már. Hát nem tudom én se eldönteni melyik jobb :U
Még nem volt vakus telefonom, de úgy képzeljem el mint a rendes fényképezőgépet, tehát sötétben ha vakuval fényképezek, akkor akár mozoghat is a téma nem lesz homályos?

[ Szerkesztve ]

(#992) Sógi

Sógi
(őstag)

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, h telefonálás közben ill. ha csak nyomkodom a telefont akkor sípol a hangszóró, halk sípoló de eléggé idegesítő hang.
Találkozott valaki ilyen jelegű problémával? Vagy vihetem a szervizbe? :) Kösz!

SGS2

(#993) Csak1kérdés

Csak1kérdés
(újonc)

Sziasztok! Töltöttem le játékokat, amiknek .jad a kiterjesztésük. Hogyan lehete ezeket feltelepiteni a telóra? mert ha simán csak bemásolom őket, akkor azt irja ki hogy érvénytelen alkalmazás. Tud erre vaki valami okosat? Előre is köszi.

(#994) panam

panam
(újonc)

Üdv mindenkinek!
Megvan a telefon zörgésének oka. Voltam benn a T-s szervízben. Szétszedték, meg is nézhettem. Egyszerűen arról van szó, hogy az antenna, a kijelző, a jack dugó, meg egyéb apró alkatrészek pattintós megoldással vannak rögzítve a telefonban. Ha ezek közül valamelyik lazábbra sikerül a gyárban, azzal nincs mit kezdeni, kicsit lötyög és kész. Nálam vsz. az antenna rögzítőkapcsai nem elég feszesek és az kotyog. Mivel a működést nem befolyásolja, meg nem rongál semmit, ezért nincs mit kezdeni vele.
Egyébként nagyon segítőkészek voltak a szervízben, még annak ellenére is, hogy ilyen "óriási" problémám volt. Arra legalább jó volt ez a kis kiruccanás, hogy őket leteszteljem és elégedett vagyok.

ez is egy jó nap.

(#995) 78zolika válasza Sógi (#992) üzenetére

78zolika
(senior tag)

Sziasztok ! Levetem minden hangot és nyomkodtam a telefont de nekem nem sípolt telefonozás közben sem vetem észre :Y Az ön készülékében van a hiba :W Szerintem

(#996) 78zolika válasza panam (#994) üzenetére

78zolika
(senior tag)

Hát engem azért kicsit zavarna a dolog hogy zörög a telefon ( pillanatragasztó )

(#997) 78zolika válasza Csak1kérdés (#993) üzenetére

78zolika
(senior tag)

A Nokia PC Suite próbáltad már Innen letudod tölteni [link] Aba van olyan hogy Java és symbian sis alkalmazások telepítése telefonra Azt hiszem hogy avval kel telepíteni a játékokat de nem vagyok benne biztos még nem próbáltam Ha nem bocs :R

(#998) Sógi válasza 78zolika (#995) üzenetére

Sógi
(őstag)

Kösz, közben vissza is vittem, pénzt vissza kaptam, nokiával beszéltem előfordul, h a kijelző sípol... :) De akinek ilyen lesz és van nokia garija vigye be nyugodtan, mert javítják!

SGS2

(#999) 78zolika válasza Sógi (#998) üzenetére

78zolika
(senior tag)

" pénzt vissza kaptam, " mért nem cserélteted ki ???
" kijelző sípol " ??,

(#1000) razsa válasza meroly (#991) üzenetére

razsa
(fanatikus tag)

Igen, olyan mint a rendes fényképező, vaksötét van és mégis tudsz normális ,nemhomályos képet csinálni, persze még1x mondom, kb 2-3méter a max, amikor még ér vmit a vaku...

Én el tudom dönteni, sztem a sima 6303 jobb/élesebb képet csinál. Megnyugodtam, hogy nem vártam meg az i-t.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.