Sziasztok!
Egy hete vettem egy 6303-t. Samsung L700-ról váltottam Nokiára.( Elötte is Nokiám volt.)
Röviden csak annyit mondanék, hogy szerintem tapintásra nem bir versenyezni ez a telefon az L700-zal. Egész más érzés azt kézbe fogni, és más a Nokiát. Az előny ezen a téren Samsungnál. 
Más szempontból teljessen rendben a készülék. Érdekes, hogy akikkel beszélgettem a vásárlási szándékomról és esetleg fanyalogtak, kézbe fogva a készüléket teljesen eltüntek a fanyalgások.
Csak azért váltottam, mert meguntam, illetve nem birtam megszokni a Samsungot, de szerettem. 
Benyomások a teljesség igénye nélkül:
- headset elég gáz. A 2600 classichoz jobbat adtak
Pedig az a telefon.... Mondjuk telefonálni lehet vele. A Samsung fülesével csak zenét hallgatni. Utcán sosem értették mit mondok.
- rádió elég érzékeny a gyári fülessel / Samsung bika volt
- Samsung merev - még nyáron is, a fülből állandóan kipattanó fülese után még ez a gagyi gyári is 100x jobb
- ha háttérben fut a médialejátszó, akkor nem lehet vezérelelni a Samsungnál ez nem volt gond. Magyarul hiányoznak a vezérlők a főképernyőröl - lehet, hogy csak én vagyok béna.
- végre tudom használni a telefont akkor is ha csatlakoztatva van a PC-hez. Samsungnál ekkor kussti volt. Semmilyen funkciót nem lehetett elérni.
- a PcSuite végre felnőtt. 7 éve volt egy 6310i-m. (Öt évig használtam) akkor a PCSuite használhatatlan volt. Kénytelen voltam használni egy feltört Oxygen Phone Managert. Most teljesen rendben van a gyári szoftver, a Nokia OVI Suite is korrekt.
- hiányzik a dedikált kameragomb, bár jól sorba rendeztem a kedvenceket, így már elmegy
- tudok váltani a headseten a rádió csatornák között, viszont nem tudok hívást kedvezményezni vele. A Samsungnál csak ez működött. Rádió vezérlés nekem jobb...
- külön van a töltő, headset, adatkábel csatlakozó. A Samsung mindent egybe megoldása folyamatos kompromisszumokra kényszerített.
- a 6303 nem kérdez, csak csinálja amire utasítom. A Samsung "Kiván 2 sms-t küldeni?" kérdése a sírba vitt.
Azért írtam 250 karaktert mert ennyit szeretnék elküldeni, nem?
- az oldalsó hangerő gombok lehetnének egy kicsit hangsúlyosabbak
Apróságok voltak csak, amik az L700-nál zavartak. Ezért lett a 6303.
Visszatért a belsőbékém. Az utolsó csepp az volt, amikor szilveszterkor habzó szájjal szidtam a Samsung PC-s szoftverét, mert nem tudtam elküldeni vele az smseimet.
Funkciók tekintetében azt mondanám, hogy a két készülék szoftveréből lehetne egy nagyon jót csinálni, bár itt számomra csak egy két dolog hiányzik a Nokiából, ami a Samsungnál volt. Annak idején a Samsungból több minden hiányzott a Nokia után.
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."