Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#651) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

Ha van vki aki tudja hogy pontosan milyen beállítások kellenek hogy legyenek txt fájlban ékezetek akkor légyszi írja le. köszi :)

találtam egy elvileg divX videókat lejátszó java progit. én nem próbáltam ki, ha van kedve vkinek hozzá, nézze meg és ha jó írja meg :P
http://gallery.mobile9.com/f/718089/

(#652) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

Hogyan tudom elérni h megjelenítse az albumborítókat?

(#653) repetit válasza Sigiusz (#652) üzenetére

repetit
(újonc)

a számokat még áttöltés előtt rendesen meg kell taggelni, vagyis az ID3 tagekhez kell hozzárendelni az albumborító képét (ez minden rendes asztali zenelejátszó szoftverben is így van, az ilyenekkel a csoportos tag-szerkesztés is könnyű)

szóval nem elég a mappába bedobott jpg

ja és max. kb. 300x300 pixel legyen a kép, mert különben nem jeleníti meg

(#654) Sigiusz válasza repetit (#653) üzenetére

Sigiusz
(lelkes újonc)

Megnéztem két Id3 tag szerkesztőt is de a kép hozzáadását nem láttam. hogy kell?

[ Szerkesztve ]

(#655) repetit válasza Sigiusz (#654) üzenetére

repetit
(újonc)

hűha, hát ez meglepő, azt hittem ez alap

én MediaMonkey-t használok zenelejátszásra, és annak az ID3 taggelője tudja ezt (de szerintem a Winamp is tudja, bár azt nem nagyon ismerem)

(#656) SzalaiG válasza meroly (#650) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Látom ez is szubjektív dolog.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#657) meroly válasza SzalaiG (#656) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Valóban, főleg hogy sok viszonyítási alapom nem volt.

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#658) SzalaiG válasza meroly (#657) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

:K

Ez van.

(#659) Rubbi válasza SzalaiG (#658) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Így van, neked a 6233 képminősége tetszik jobban, nekem meg a 6303 :)

(#660) Multibit válasza Sigiusz (#654) üzenetére

Multibit
(tag)

(#661) Sigiusz válasza Multibit (#660) üzenetére

Sigiusz
(lelkes újonc)

Köszi :) közben meg is oldódott

(#662) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

A hívószám színét lehet állítani?

(#663) repetit válasza Sigiusz (#662) üzenetére

repetit
(újonc)

hál'istennek nem lehet, még csak az kéne (ezt már a Samsungoknál sem értettem)

(#664) SzalaiG válasza Rubbi (#659) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Ennyi. De ez benne a szép. :)

(#665) Hocsika

Hocsika
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Melyiket érdemesebb megvenni a telóból? A feketét vagy a szürkét? Van valami nagy különbség a kettő között? Anyagbeli vagy minőségbeli különbség számítana legfőképp.
Köszi :R

(#666) Cimi+Csabi

Cimi+Csabi
(kvázi-tag)

vegyél fekete lilát
nekem ilyen van... :)

The Unofficial Apple Team! Dual Apple Power! (''Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed'')

(#667) meroly válasza Hocsika (#665) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Az ezüst komolyabb, a fekete azokkal a kék gombokkal kicsit gyerekesebb. Egyébként nincs különbség, viszont ez a lila kicsit filigrám, nem? :P

(#668) Rubbi válasza Hocsika (#665) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Szia! Nálunk a családban 2 db 6303 is található (Az enyém szürke, az Anyáé fekete)Minőségbeli különbség nincs, masszív, jól összerakott mind a kettő. A fekete viszont kényesebb a karcra, konkrétan kopós fajta. Szerintem a szürke sokkal jobban néz ki, attól függetlenül, hogy gyakoribb. Én azt választanám a helyedben.

(#669) Hocsika válasza Rubbi (#668) üzenetére

Hocsika
(kvázi-tag)

Szia!
Erre voltam kíváncsi! Hogy melyik a strapabíróbb... Gondolom a fekete már csak azért is kopik jobban, mert festve vagyon... Azt tudom, hogy mindenképpen ilyen telefont veszek, csak hogy melyik színbe... Pedig a fekete jobban tetszik :P

(#670) Rubbi válasza Hocsika (#669) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Nekem is jobban tetszik/tetszett, de csak képen! :) Élőben teljesen más. Azt gondolnám kép alapján, hogy a kék gomsor háttérvilágítás dob rajta, de szerintem gagyibb érzést kelt.:P Legalábbis Nálam.

(#671) meroly válasza Rubbi (#670) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Igen a kék háttérvilágítás gyerekesebb szerintem is.
Az ezüst-fekete a tuti színösszeállítás, vagy majd az i verzió totál ezüstje. :K

(#672) Sigiusz válasza repetit (#663) üzenetére

Sigiusz
(lelkes újonc)

Vannak olyan témák amiknél jól jönne

(#673) Hocsika válasza Rubbi (#670) üzenetére

Hocsika
(kvázi-tag)

Nem tudom eldönteni igazából, hogy melyik legyen. Valószínűleg vásárláskor nem leszek ott, hogy megnézegessem, hogy melyik milyen (céges teló lesz, kiválasztom és azt hozzák).
Most egy SE W810i-t használok (közbe volt egy nokia 5310-em is, csak az széttört), így a fekete felé húzódom, de tanácstalan vagyok...

(#674) meroly válasza Hocsika (#673) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Jó helyen melózol hogy ilyet dobálnak céges telónak. Bezzeg nálunk a pórnépnek 2330c, felsőkategóriában meg 6300. ;)
Ezüstöt rendeltess, bár nekünk se volt választásunk.

(#675) Zozoka73 válasza Hocsika (#673) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Bár itt mindenki a hibrid ezüst felé terelget Téged, csak a FEKETE! :C :Y
A kékes bill. világítás kifejezetten harmonizál a "Ex-Dunatv-s" halacskás témával.

(#676) Hocsika válasza Zozoka73 (#675) üzenetére

Hocsika
(kvázi-tag)

Köszi! :)
Most már tényleg nem tudom, hogy mit mondjak itt :D :C

(#677) Rubbi válasza Hocsika (#676) üzenetére

Rubbi
(őstag)

A szürke jobb választás hidd el! :DD ;]

[ Szerkesztve ]

(#678) Sokka válasza Hocsika (#676) üzenetére

Sokka
(tag)

Nekem ezüst van, és szerintem a fém természetes színe az nem fekete. A fém az fém. Ha már fémből van, látszódjon is annak én amondó vagyok.

SGS2 ¤>KI8 / Speedmod 2-16<¤

(#679) meroly válasza Sokka (#678) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Ez így van, ha már muszáj fémet, akkor az legyen fém színű, ez a megszokott és ez a szebb is.

(#680) Rubbi

Rubbi
(őstag)

Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal.

[ Szerkesztve ]

(#681) Faun

Faun
(lelkes újonc)

Miért csak 9.1-et lát a frissítő? És miért tünik el a hangja a Rádió 1-nek kb 4-5 percenként 1mp-re? Én hibám vagy mással is előfordult már ilyen?

(#682) Sanyabá válasza Hocsika (#676) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szürke! Nem kopik annyira. :K

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#683) Zozoka73

Zozoka73
(fanatikus tag)

Francba, fórumtársaim, álljon már ki valaki mellettem és a fekete mellett is! :C :Y

(#684) meroly

meroly
(PH! kedvence)

Nem akarjuk abbahagyni ezt a fekete vs ezüst kérdést? :(((
Köszönöm :R

(#685) Zozoka73 válasza meroly (#684) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Igaz, mielőtt bejönne, hogy "i" és arany! :R

(#686) misimagaki

misimagaki
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy hete vettem egy 6303-t. Samsung L700-ról váltottam Nokiára.( Elötte is Nokiám volt.)
Röviden csak annyit mondanék, hogy szerintem tapintásra nem bir versenyezni ez a telefon az L700-zal. Egész más érzés azt kézbe fogni, és más a Nokiát. Az előny ezen a téren Samsungnál. :D
Más szempontból teljessen rendben a készülék. Érdekes, hogy akikkel beszélgettem a vásárlási szándékomról és esetleg fanyalogtak, kézbe fogva a készüléket teljesen eltüntek a fanyalgások.

Csak azért váltottam, mert meguntam, illetve nem birtam megszokni a Samsungot, de szerettem. :)
Benyomások a teljesség igénye nélkül:
- headset elég gáz. A 2600 classichoz jobbat adtak :O Pedig az a telefon.... Mondjuk telefonálni lehet vele. A Samsung fülesével csak zenét hallgatni. Utcán sosem értették mit mondok.
- rádió elég érzékeny a gyári fülessel / Samsung bika volt
- Samsung merev - még nyáron is, a fülből állandóan kipattanó fülese után még ez a gagyi gyári is 100x jobb
- ha háttérben fut a médialejátszó, akkor nem lehet vezérelelni a Samsungnál ez nem volt gond. Magyarul hiányoznak a vezérlők a főképernyőröl - lehet, hogy csak én vagyok béna.
- végre tudom használni a telefont akkor is ha csatlakoztatva van a PC-hez. Samsungnál ekkor kussti volt. Semmilyen funkciót nem lehetett elérni.
- a PcSuite végre felnőtt. 7 éve volt egy 6310i-m. (Öt évig használtam) akkor a PCSuite használhatatlan volt. Kénytelen voltam használni egy feltört Oxygen Phone Managert. Most teljesen rendben van a gyári szoftver, a Nokia OVI Suite is korrekt.
- hiányzik a dedikált kameragomb, bár jól sorba rendeztem a kedvenceket, így már elmegy
- tudok váltani a headseten a rádió csatornák között, viszont nem tudok hívást kedvezményezni vele. A Samsungnál csak ez működött. Rádió vezérlés nekem jobb...
- külön van a töltő, headset, adatkábel csatlakozó. A Samsung mindent egybe megoldása folyamatos kompromisszumokra kényszerített.
- a 6303 nem kérdez, csak csinálja amire utasítom. A Samsung "Kiván 2 sms-t küldeni?" kérdése a sírba vitt. :O Azért írtam 250 karaktert mert ennyit szeretnék elküldeni, nem?
- az oldalsó hangerő gombok lehetnének egy kicsit hangsúlyosabbak

Apróságok voltak csak, amik az L700-nál zavartak. Ezért lett a 6303.
Visszatért a belsőbékém. Az utolsó csepp az volt, amikor szilveszterkor habzó szájjal szidtam a Samsung PC-s szoftverét, mert nem tudtam elküldeni vele az smseimet.
Funkciók tekintetében azt mondanám, hogy a két készülék szoftveréből lehetne egy nagyon jót csinálni, bár itt számomra csak egy két dolog hiányzik a Nokiából, ami a Samsungnál volt. Annak idején a Samsungból több minden hiányzott a Nokia után.

Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."

(#687) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

Egyébként érdekes bizonyos szövegeknél mindent megjelenít máskor kérdőjelek vannak. Az egyik txt-s fájlnál azt írja, hogy a szöveg túl hosszú, és meg lett vágva. Mekkora szöveget visel el egyben?

(#688) meroly válasza misimagaki (#686) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Nos szép beszámoló. Egyébként egyhez szólnék hozzá, ti a felfele gombot mire használjátok? Nekem mindig az az alapértelmezett kamera. Akkor nem kell dedikált gomb sem.

Sigiusz: szerintem 3000 karaktert

(#689) Sigiusz válasza meroly (#688) üzenetére

Sigiusz
(lelkes újonc)

Köszi. Egyébként a felfele gombot én arra használom, hogy a kijelzőn megjelenített médialejátszót, rádiót, jegyzetet stb. elérjem.

(#690) Rubbi válasza meroly (#688) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Nekem kamera. Jobb, sztem mint a menüben turkálni, főleg hogyha rögtön kell :D

(#691) meroly válasza Sigiusz (#689) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Hát kinek hogy, aktív készenlétnél biztos vannak jobb lehetőségek, meg ugye ott nem is élnek ezek a gyorsgombok.
Én maradok a kameránál és az aktív készenlétet se szeretem :N

(#692) Hocsika

Hocsika
(kvázi-tag)

Nah megvan a telefon :)
De van egy nagy problémám. Feltettem a Nokia OVI-t. Talált frissítést a telefonhoz, frissített is, én írta, hogy újraindul a telefon. Ha ez nem következik be, akkor húzzam ki, vegyem ki az akksit és dugjam vissza. Lehúztam, kivettem az akksit, indítom, és nem indul a teló. Se kép se hang... Ilyenkor mit tudok tenni?

(#693) meroly válasza Hocsika (#692) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Szerviz sajnos. Ha otthoni frissítés közben valami gebasz van akkor már csak szervizben tudják frissíteni.

(#694) Hocsika válasza meroly (#693) üzenetére

Hocsika
(kvázi-tag)

Nah frankó... Jól kezdődik... :W

(#695) meroly válasza Hocsika (#694) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Ha nem mondod meg mit csináltál (nem mintha illegális lenne) ingyen és bérmentve javítják (persze ha van garancia).
Nem irigyellek, én ilyenkor nem: :W inkább: :O

[ Szerkesztve ]

(#696) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

Lehet témaszerkesztőt találni S40hez?

(#697) meroly válasza Sigiusz (#696) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Aha :K

(#698) Sigiusz válasza meroly (#697) üzenetére

Sigiusz
(lelkes újonc)

Köszi. Tegnap már ki is próbáltam, nagyon jó. :R :))

(#699) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

A lejátszási listákat csak a telefon memóriájában lehet tárolni?

(#700) Sigiusz válasza meroly (#697) üzenetére

Sigiusz
(lelkes újonc)

Miért írja ki a témámhoz h 1 vagy több fájl érvénytelen?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.