Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) meroly válasza Sigiusz (#450) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Nem is tudod kisütni, mert az elektronika ettől megvéd. Tégy amit jónak látsz. Elméletileg az első alkalommal célszerű hosszabb ideig tölteni, de ezt se mondja mindenki. Litiumnak egyébként teljesen mindegy.

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#452) Zozoka73 válasza Sigiusz (#450) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Fogalmam sincs, úgy tudom nem kell, de első alkalommal lehet fullra merítem. Mi bajom lehet?! :K

(#453) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

Egyébként mennyit bír az aksi? a tesztben azt írták elég keveset :( tényleg?

(#454) meroly válasza Sigiusz (#453) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Attól függ mennyit beszélsz, nyomkodod stb. Volt itt aki istenítette, volt aki leszidta. Nagyon felhasználófüggő, de 2 napot el kell mennie erős használattal is.

(#455) Zozoka73 válasza Sigiusz (#453) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Szerintem nem lesz világbajnok, 3x24 órája megy egy feltöltéssel és félig van. Nem néztem filmet, nem hallgattam zenét, max. pár bejegyzés és hívás! Pont közepes, nekem elegendő lesz! :DD

[ Szerkesztve ]

(#456) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

köszi! akkor remélem azért erős használattal legalább a 2 napot vinni fogja :)

(#457) meroly válasza Sigiusz (#456) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Annyit mennie kell, elvégre 1020mAh-s BL-5CT akku van benne. Persze folyamatos kijelzővilágítás (teszemazt játék) nem megy csak pár órát. Ha normálisan használod még több is lehet mint 2 nap. Nálam sajna csak egy fél napot volt nálam, és addig sem jutottam el, hogy tegyek bele sim-et, mert nem tetszett a fém. Ellenben fotóztam ezerrel, hisz gyönyörű képeket csinál és ez volt az első vakus telefon nálam. Remélem az új gazdája vigyáz rá.

(#458) Faun

Faun
(lelkes újonc)

Szerintem oltári pixeles. Milyen verzióval haszálod?

(#459) meroly válasza Faun (#458) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Mondom fél napig volt nálam, fogalmam sincs milyen verzió volt rajta, de a képek mobil kategórián belül gyönyörűek voltak az eddigi telefonjaimhoz képest.

(#460) Zozoka73

Zozoka73
(fanatikus tag)

Csináltam pár vakus képet s bár nem vagyok egy fényképész zseni, szerintem jobbak lettek, mint a régi Dimage Z1-gyel(3.2MP) készítettek. Felraknék 1et ide, de 50K-t ír tárhelynek! :D :C

(#461) meroly válasza Zozoka73 (#460) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra. Most már kíváncsivá tettél.

(#462) Zozoka73

Zozoka73
(fanatikus tag)

Nekem ez a képminőség tökéletesen megfelel egy mobiltól! Vélemény?

(#463) meroly válasza Zozoka73 (#462) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Hibátlan. :R

(#464) Zozoka73 válasza meroly (#463) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Csak a gépem háza koszos kicsit ... :DD :Y :C

(#465) kissm

kissm
(lelkes újonc)

Hali!
Ez a teló megeszi a 4gb micro sdhc kártyát? Mennyi naptárbejegyzés ill. sms fér el a telóban(az sms memóriától függ vagy 500db tárol, naptárral ugyanez)??
Mennyire stabil szoftosan a teló? Milyen hibákat vettetek eddig észre, milyen hibái vannak a telónak? Előre is köszi!
Üdv!

(#466) Faun

Faun
(lelkes újonc)

hát ha a rádió1 hibám páratlan akkor nincs neki XD

(#467) meroly válasza kissm (#465) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Igen belemegy a kártya.
Naptár 500 bejegyzés.
Sztem stabil.
Egy hibája van szegénynek, az hogy jellemtelen. Csak van, semmi extra, teszi a dolgát, ezért gondolom hogy nagy baja se lehet, de még friss a piacon, nincs nagyon tapasztalat.

Forrás: www.nokia.hu

(#468) kissm válasza meroly (#467) üzenetére

kissm
(lelkes újonc)

Hali!
Köszi az infot és a linket is!
Átnézem! Hát igen jellemtelen, de arra amire kitalálták arra sztem megfelelő! Bár tényleg jellemtelen! De jól össze van rakva! Sikerült ma megfogdosnom egy példányt!
Üdv!

(#469) meroly válasza kissm (#468) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Azért ez a jellemtelen (bár én kezdtem) elég erős. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy átlag. Amúgy egy kiváló kis készülék.

(#470) kissm válasza meroly (#469) üzenetére

kissm
(lelkes újonc)

Hát jó akkor legyen átlagos:)! Ma elvileg meglesz véve ismerősömnek a telefon! Majd leírom hogy ő mit mondott!
Üdv!

[ Szerkesztve ]

(#471) meroly válasza kissm (#470) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

De persze lehet valaki szemében gyönyörű, ízlés dolga.
Kívánom hogy használja egészséggel a készüléket és legyen megelégedve vele minden téren.
Tapasztalatokat meg persze szívesen fogadunk. :R

(#472) gery1981

gery1981
(újonc)

sziasztok!

melyik telót vegyem?6500 classic,6700 classis vagy 6303 classic?nekem az a lényeg, hogy jól nézzen ki, jó anyagból legyen, szép legyen a kijelzője és persze ultra vékony és könnyű legyen...kb ennyi!se a kam, sem a netes dolgok nem érdekelnek...
szóval ahogy elnéztem ennek mind3 megfelel...csak nem tudom melyiket válasszam...

(#473) meroly válasza gery1981 (#472) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Szerény válaszom itt.

(#474) Zozoka73 válasza meroly (#473) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Én is azt választottam volna (6700), csak az anyagiak döntöttek. Igazi, minőségi telefonnak tűnik! :)

(#475) Zozoka73

Zozoka73
(fanatikus tag)

Egyszer kezdek írni egy topikban, meg is hal menten.
Mindazonáltal kib... elégedett vagyok az új telefonommal, ezzel a vaczak, fémes és nehézkes 6303-mal, mert azt nyújtja, amit elvárok tőle. Telefon, sms, naptár ... és a kékes téma .. halacskák, mint a régi Dunatv-n! :K :C :Y :R

(#476) Nivosus

Nivosus
(újonc)

No közben nekem is megjavították elvileg, most jól működik a hangszóró :)

(#477) meroly válasza Zozoka73 (#475) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Gratulálok és örülök neki :C

(#478) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

Szoftvertfrissíteni ha vodás vagyok, a vodafone oldaláról vagy a gyártó (pl. nokia) oldaláról tudok? :B

(#479) Zozoka73 válasza Sigiusz (#478) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Bár jómagam T-s vagyok, de nekem a Nokia Ovi Suite ajánlotta fel s csinálta meg a frissítést, ami jelenleg 9.10.

(#480) johnny82

johnny82
(senior tag)

Hali! Akinek vodás 6303-a van, annak sikerült elindítani az opera mini-t?

[ Szerkesztve ]

(#481) johnny82 válasza johnny82 (#480) üzenetére

johnny82
(senior tag)

Megoldódott.

(#482) Zozoka73 válasza johnny82 (#481) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Oly szűkszavú vagy, legalább pár szóban oszd meg a tapasztalataid, hátha (később rákeresve) másoknak is segíthet! A legjobbakat és sok sikert az új teló használatához! :C :Y :R

(#483) johnny82 válasza Zozoka73 (#482) üzenetére

johnny82
(senior tag)

Opera mini, voda, vodafone, vodás.

Beállítások->konfiguráció->szem.konf.beáll.-ok->új, vagy hozzáad(már nem pontosan emlékszek, ha van már itt valami, akkor opciók és új hozzáadása->h.fér.pont.beállításai (a fiók neve tökmindegy)->adatvivő beállítások->cs.kap.h.fér.pontja - internet.vodafone.net -> hálózattípus - IPv4 -> azonosítás típusa - normál -> felhasználónév és jelszó üres. Ezután visszalépsz a személyes fiókokhoz (3 vissza), ahol a beállított fiók neve van (ha nem változtattad meg, akkor saját hozzáférési pont). Itt opciók és bekapcsol. Ennyi.
Vodafone internet előfizetés szükséges hozzá.

(#484) repetit

repetit
(újonc)

Szevasztok, egy gyors vélemény a telóról 1 hónapnyi tapasztalat után (ha esetleg valaki a fórumon nézelődne vásárlás előtt).

Külső, összeszerelés: gyönyörű telefon, bár ez szubjektív (az ezüst és a már itthon is kapható barna mindenképp, a fekete viszont a gombsor miatt kevésbé); jól van összerakva, nem recseg-ropog; a gombok elhelyezkedése és nyomáspontja rendben van; egyedül a fülhallgató-bemenet (kimenet?) mozog egy kissé, de nem vészes

Szoftver: első Nokia telefonom, az S40 felhasználóbarátsága totál meglepett a korábbi Siemens/Samsung telóimmal összevetve; gyors, nem gondolkodik sokat egy-egy gombnyomás után; a 6.40-es T-Mobile-os verzióval egyelőre semmi bajom; az aktív készenlét a kezdőképernyőn nagyon hasznos; testreszabhatóság kiváló (betűméret, betűszín, menü nézete, menüpontok sorrendje, gyorsgombok stb.)

Fotó: nekem ez kevésbé fontos, de teljesen vállalható képeket csinál; a ledes vaku meglepően hatékony, az autofókusz pedig tényleg szükséges a fotózáshoz

Zene: a lejátszó okos, ID3 tagek alapján jól szűr, a számokba bele lehet tekerni; a hangminőség egy jó fülessel kitűnő, a gyári fülest azonnal ki kell vágni a kukába; az albumborítót akkor jeleníti meg, ha az ID3 tagbe van integrálva és nem túl nagy (kb. 400x400 pixel még okés)

Térkép: a Nokia Maps GPS nélkül is teljesen megfelel digitális térképként, a hálózat használata nélkül; egy hónapon belül kétszer mentett meg az eltévedéstől a saját városomban (Bp). Alapból Közép-Európa (Mo., Szlovákia, Cseho., Lengyelo., Kelet-Ausztria) van feltéve, de Nokia Map Loaderrel tölthető rá bármely más terület is

Ami még nagyon tetszik: jó akksi (aktív nyomogatás/zenehallgatás ellenére legalább 3 nap), eseménykor pulzáló fehér LED a navigomb körül, a hét egyes napjaira állítható ébresztő, gyönyörű kijelző

Ami kevésbé tetszik: nem igazán tudok ilyet mondani, talán a már említett furcsa beépítésű jack-aljzat ilyen

Összességében egy nagyon eltalált telefonról van szó, ami egy átlag felhasználónak tökéletesen megfelel, ha nem akar netezni (merthogy ezen a telón - 3G híján - nem lehet :N , ezt lássuk be).

(#485) Zozoka73 válasza repetit (#484) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Zsíííír, frankón leírtál mindent, ami bennem is megfogalmazódott. Ötlet jó, de nem túl drága fülesre? :R

(#486) repetit

repetit
(újonc)

jaj kimaradt még két pozitívum:

1. a fényérzékelő szenzor jól dolgozik, eleinte szokatlan volt, hogy vak sötétben leveszi a kijelző fényerejét, de gyorsan meg lehet szokni és tényleg növeli az akksi üzemidejét

2. a készülék "made in Hungary" (konkrétan Komárom), szóval közvetve a magyar ipart is támogatod, ha ilyet veszel :K

Zozoka73: tényleg durva, milyen szar fülest adtak hozzá, gondolom a szabvány 3,5-ös dugasz miatt úgyis azzal számoltak, hogy mindenki lecseréli - akkor meg minek költsön a cég jó gyári headsetre?

(#487) gg72 válasza repetit (#484) üzenetére

gg72
(PH! addikt)

Egytértek indennel, nekem is nagyon tetszik eddig a telefon, az akksija különösen jól bírja! :K

(#488) meroly válasza gg72 (#487) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Örülök, hogy nektek így bejött. Nekem kevésbé, számomra jellegtelen volt. Nem fogott meg benne semmi. Biztos jól végzi a dolgát, de a "szépség" ízlés kérdése, nekem nem tetszett.

(#489) gg72 válasza meroly (#488) üzenetére

gg72
(PH! addikt)

Ízlések és pofonok...

(#490) gg72 válasza repetit (#486) üzenetére

gg72
(PH! addikt)

Ezt a fényérzékelő szenzort te pontosan hol állatod be? Ilyen menüpontot nem találok...

(#491) repetit válasza gg72 (#490) üzenetére

repetit
(újonc)

nekem alapból így viselkedik, de le is lehet tesztelni: ha fényes helyen letakarod Nokia felirat melletti kis kerek nyílást, akkor elhalványul a kijelző

amúgy lehet, hogy az energiatakarékos üzemmód is be kell hogy legyen kapcsolva (Beállítások/Kijelző/Energiatakarékos mód)

(#492) gg72 válasza repetit (#491) üzenetére

gg72
(PH! addikt)

Valóban... :K

(#493) Rubbi

Rubbi
(őstag)

Sziasztok! Telóvásárlás előtt állok. Egy ilyen kis 6303-at néztem ki magamnak, volt 6300-ám az nagyon bejött és ez sztem a méltó utódja:) Csak két funkció érdekelne ebből a telóból amire még választ szeretnék kapni. Az egyik az a bizonyos eseményled: ez egészen addig villog amig meg nem nézek pl. egy nemfogadott hívást? A másik, pedig amikor üzi érkezik kiírja részletesen(név, kép)? vagy csak annyit simán, hogy egy üzenet érkezett. Köszönöm!

(#494) Zozoka73 válasza Rubbi (#493) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Bár mindent nem tudok pillanatnyilag kipróbálni, de leírom amit sikerült.
Új üzenet:
alsó fél képernyő fehér lesz és megjelenik pl.

1 új üzenet
Kovács Kázmér

00:19 és egy boríték :)

Kép megjelenését nem ismerem, sosem kapcsolnék névhez vigyori arcokat :Y

Ezután ha tojok rá és úgy hagyom, akkor jön az eseményled és 7 másodpercenként (kb) villan kettőt a középső gomb körül! Remélem segíthettem. :)

(#495) Rubbi válasza Zozoka73 (#494) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Köszönöm szépen! Már meg is rendelem. Nekem a szürke-fekete jobban bejön:))

Még egy apróság, ez már mellékes: Az mp4 videókkal, hogy boldogul?

[ Szerkesztve ]

(#496) Zozoka73 válasza Rubbi (#495) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

No nem egy asztali BlueRay lejátszó, de a megfelelően konvertált sorozataimat simán tudom nézni a vonaton. E művelethez pedig a meroly ajánlotta Any Video Convertert használom!

(#497) Rubbi válasza Zozoka73 (#496) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Nekem is csak vonatra kell :D Egy kis showder klub :P Ma rendeltem, holnapra itt is van, már nagyon várom, főleg az új S40 miatt is.. :C

Szerk: Egyébként köszi a választ! :)

[ Szerkesztve ]

(#498) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

@ Rubbi:

Mar meg is untad a Corby-t ? :) Vagy ez masod telo lesz?
Akarhogy is hasznald egeszseggel.

[ Szerkesztve ]

"There is nothing permanent except change"

(#499) Rubbi válasza JanFe (#498) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Hát megunni sem volt időm, egyszerűen nem jött be :( Próbáltam küzdeni ellene de nem sikerült..Eladtam :P Viszont érintőképernyős telóm se lesz egy darabig az biztos:) Nekem Nokiám és SE volt világ életembe, legutóbb egy 6600s és egy 6300 hát ezeknek a nyomába sem ér a Corby, Nálam ;)
Köszi a jókívánságot.

(#500) Zozoka73 válasza Rubbi (#499) üzenetére

Zozoka73
(fanatikus tag)

Várjuk a beszámolód, amint megkapod! :))
Nekem 2 dolog kellene még hozzá: a korábban említett, beletekerhetős médialejátszó, valamint a kijelzőjére védőfólia pakk. Beakadt, leesett! :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.