Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) vscotina válasza rekid (#149) üzenetére

vscotina
(tag)

Szia
nálam a V 08.90-es 30-06-09-es idejű szoftver van és ebben minden sablon tökéletes írásmóddal szerepel.

Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>Dell XPS M1330 (csalódtam benne), >>Nokia 5800 >>Panasonic FZ50

(#152) Astra válasza Sztbeni (#146) üzenetére

Astra
(kvázi-tag)

Kösz!
És a 6303-mal telefonálva nincs rossz érzésetek 10-15 perc múlva sem?

(#153) Bailey

Bailey
(fanatikus tag)

Hali!

Én múlt héten vettem a Saturnban egy feketét.A Saturn akcióban csak 29900ft volt függetlenül.Ennyit szerintem nagyon megér.
Remélem azért nem fog annyira kopni.2 évig volt Motorola V620-as telcsim,azon csak ott kopott le a fém hátlap ahol a betonra esett.
Eddig nagyon tetszik,nem fagyott le egyszer sem,egyedüli problémám hogy a hívóképet nem rakja ki teljes képernyőre,és kicsit összenyomja a képet.Egy ideig használtam 5310-et is,az ugyanazokat a képeket teljes képernyőre rakta.
A csengőhangok kicsit halkak,de zárt helyen nem vészes,utcán meg úgyis csak rezeg.
Két kérdésem lenne:
Van már valakinek tapasztalata a 9.10-es szofttal?Ezt a hívóképes dolgot,és a hangerőt javították?
A másik pedig hogy szerintetek a térképeket hogy tudnám átrakni másik kártyára?
Mert raknék bele 4 gigásat,de van olyan file amit nem enged másolni a gép.

Én nem éreztem problémát hosszú beszédtől.

[ Szerkesztve ]

(#155) ansell

ansell
(tag)

vodás 6303-on sehol sincs az elvileg előretepített Windows Live! msn kliens.
Ovi Store-ban sem találtam. Honnan tudnám letölteni?

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#156) rekid válasza vscotina (#151) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

nem az irasmodon van a hangsuly hanem a mondanivalon. :D Sablonba rakni egy ilyen uzenetet, holott nem sablonbol kene mondani..

Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ

(#157) rekid válasza ansell (#155) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

biztos edgevel akarsz msnezni?? kicsit koltseges lesz.

(#158) ansell válasza rekid (#157) üzenetére

ansell
(tag)

eddig 6120Classic-on msneztem és bőven befértem a 200 megás keretembe (voda multimédia 5000). ezért is fontos a natív msn kliens. inkább a sebességtől félek az EDGE-n...

[ Szerkesztve ]

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#159) meroly válasza ansell (#158) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Attól nem kell félni, az edge sebessége bőven elég msn-hez. Max ha videotelefonálsz akadozhat kicsit.

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#160) Astra válasza Bailey (#153) üzenetére

Astra
(kvázi-tag)

És elég erősen rezeg?

(#161) krisi047 válasza ansell (#158) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Ha Vodafone-nál akarod használni, akkor az EDGE-ről is lemondhatsz, ugyanis nincs ilyen szolgáltatásuk. Viszont én annó nagyon régen MPX200-ról GRPS nettel MSN-eztem és tökéletesen elég a sebesség. Ha egész nap online voltam is elég volt a havi 100 MB, sőt a fele is elég lett volna.

(#162) meroly válasza krisi047 (#161) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Eszerint már van EDGE a vodánál.

(#163) Wictor válasza meroly (#162) üzenetére

Wictor
(őstag)

EDGE biztos NINCS a vodánál. Eddig nekem sehol és sosem engedett 3G nélküli telóval GPRS-nél gyorsabb sebességet. Soha. :(

A linkben is írják:
A Vodafone internettel kapcsolatban nem tudok mást tenni, mint várni arra, hogy talán mégis meggondolják magukat - ha már egyszer készen van az EDGE háló - és bekapcsolják nekünk.

[ Szerkesztve ]

(#164) rekid

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

nem fogja a voda kiepiteni. Minek is epitene ha eddig nem tette egy jelenleginel 2-vel regebbi technologiat hulye lenne kiepiteni... pont eleg penzt ölt a 3gbe (ami mar akkor bukas volt mikor befizettek ra)

(#165) ansell válasza krisi047 (#161) üzenetére

ansell
(tag)

való igaz, h nincs EDGE vodánál.

a kérdésem továbbra is marad: Hol találok Windows Live! klienset 6303-ra?
eddig csak symbianosat találtam...

(#166) Faun

Faun
(lelkes újonc)

„1 hónap díjmentes MobilWeb Basic" - ingyen a vodánál.
olvasatok már utána. mi ebben az átverés? valami nem stimmel a rászletezőben

(#167) meroly válasza ansell (#165) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

A legkézenfekvőbb helyen kerested?
Nokia oldalán ott van, és kompatibilis a 6303-al.

Szerk: hogy hol a nyavajába lehet letölteni, azt ne kérdezd, mert itt csak azt írják hogy előre van telepítve és hogy hol találod a menüben, vicces

[ Szerkesztve ]

(#168) Viktor0610 válasza Faun (#166) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Semmi átverés nincs ebben az akcióban.
Annyi a lényeg, ha nem mondod le a szolgáltatást, automatikusan havidíjassá válik.

...

(#169) meroly válasza Viktor0610 (#168) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Ellenben, ha megtetszik, hagyod és úgy gondolod, ez a szolgáltatás megér ennyit.
És lám-lám újabb bevétel a vodának.....ez ám a stratégia :R

(#170) rekid válasza meroly (#169) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt hivjak demoverzionak, vagy ahogy felénk mondják beetetésnek. :)

(#171) Faun

Faun
(lelkes újonc)

Szeretem az ingyenes dolgokat szal én majd megrendelem köv hónap 14én.
Nem tudjátok, létezik program ami működteti a vakut? Néha jól jön egy zseblámpa.
:))

(#172) szekfizsolt válasza Bailey (#153) üzenetére

szekfizsolt
(lelkes újonc)

Szia!

Érdeklődöm, hogy melyik Saturnban vetted és van-e vajon még akcióban. Én is vennék. Köszi: Zsolt

Privát üzenetet írj légyszíves, mindenre válaszolok!

(#173) Bailey válasza szekfizsolt (#172) üzenetére

Bailey
(fanatikus tag)

Szia!

Én a Duna Plázában vettem múlt héten,de a többiben is ua.az akció.Akkor még volt sok belőle mindkét színben.
Megnéztem a katalógust,okt.18-ig tart az akció.Persze hogy van-e még belőle azt nem tudom.Ja,és vigyél valami működésképtelen elektronikai cuccot,mert azt számítják be, amúgy a rendes ára 39900ft.Én egy régi discmant vittem be.

[ Szerkesztve ]

(#174) hejehuj válasza Bailey (#153) üzenetére

hejehuj
(újonc)

Hali. Én a térképeket az eredeti kártyáról átraktam pcre és onnan az új kártyára és tökéletesen működik. Egy kérdésen lenne a nagyérdemű irányába, ha a telefon alvás módban van, semmilyen jelzés nincs, se fény se egyéb, ami mutatná h a telefon be van kapcsolva. Be lehet ezt vhol állítani?

Harmónikus rezgőmozgás nyugtassa lelketeket.

(#175) Faun

Faun
(lelkes újonc)

Senki nem válaszolt, tehát nincs olyan java program, ami müködtetné a vakut folyamatosan?

(#176) meroly válasza Faun (#175) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Én ilyen programról csak symbianra hallottam, sztem nincs...

(#177) rekid válasza Faun (#175) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

nezd meg nokiaprogramokhun.

(#178) Bailey válasza hejehuj (#174) üzenetére

Bailey
(fanatikus tag)

Köszi!

Sikerült,csak a Win7 2 fájlt nem akart másolni,de sikerült megoldani.
Én olyan beállítást nem találtam,hogy villogjon,csak akkor villog a navigyűrű világítás,ha nem fogadott hívás vagy üzenet volt.
Ma végre az updater engedte frissíteni 9.10-re.
A csengőhangerő szerintem talán kicsit hangosabb lett,de a hívókép még mindig nem tölti ki a teljes kijelzőt.
Külföldi fórumok szerint a kamera is javult,de ezt még nem teszteltem.

[ Szerkesztve ]

(#179) Bailey

Bailey
(fanatikus tag)

Ja és a 9.10-es FW 2009.08.25.- i
Csak két hónap alatt jutott el ide :C

(#180) ssolitude

ssolitude
(őstag)

A következőben kérném a segítségeteket:
Kollégám vett egy 6303 Classic telefont (Vodafon) és egy Nokia GPS-t. Tökéletesen összepárosítottuk, működik is rendesen. Azonban a tervezett útvonalat nem akarja lenavigálni. Felajánlja a 30 napos demo időszakot, és ad egy web címet. Elmentem a telefon által megadott Nokia weblapra , ahol egy általános szerződést találtam. A kérdésem a következő lenne: a navigáció (illetve maga a map-szoftver) élesítése és teljes értékűvé tétele hogyan történik? A Nokián keresztül vagy a Vodafonnál érdeklődjek? Van ebben valakinek tapasztalata?
A másik kérdésem: lehet-e erre a típusra más, külső navigációs szoftvert telepíteni, és ha igen, hogyan tudok rákeresni?
Segítségetek előre is köszönöm. :R

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#181) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

A gyári fülhallgató minôségérôl tudnátok pár szót mondani?

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#182) kikiboy válasza rep3at (#181) üzenetére

kikiboy
(újonc)

háát sztem elég gyenge de mivel ott a jó öreg 3,5 jack egy középkategóriás fülessel már jót szól. ;)

[ Szerkesztve ]

http://www.richptc.com/index.php?ref=kikiboy

(#183) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Tegnap vettem a Pannonnál egy Samsung S5230-ast. A beszámításos akcióval, és 2500ft kedvezménnyel megvettem 5400Ft-ért. A másik kiszemelt a 6303-as Nokia volt. Tegnap próbálgattam az új készüléket, éjszakára kikapcsoltam, és föltettem töltőre. Ma reggel próbáltam bekapcsolni, nem ment. Bekérte a pin kódot, majd semmi. Akku kivétele után ezt újra eljátszotta.Visszamentem a pannonhoz, mondta a srác, hogy Samu nincs, de vihetek ráfizetéssel helyette 6303-ast. Ráfizettem 7ezer forintot, és elhoztam a 6303-ast.
Hát..... Iszonyú csalódás. Halk. Mindenképpen halk, a csengőhang is, és a beszélgetési hangerő is. A rádiója alig tudta befogni az adókat, teljes hangerőn is halk, úgy szól mint nagyi szokol rádiója a vödör alatt 30 éve. Ja, és monoba szól, hiába állítom sztereóra.
Rátettem a gyári adatkábelre (Csúnyát mondok, de szerintem a @-om hosszabb, mint ez a kábel) :) Gondoltam rátolom a legújabb szoftot. Rátettem, a 9.10-est, gyárilag a 8.90-es volt rajta. Próbálgattam, a helyzet ugyanaz. Nem akarok hasonlítgatni, de a kis Samu rádiója úgy szólt, majdnem levitte a fejemet, arról nem is beszélve, hogy minden adót befogott, szemben a Nokiával. Volt két hívásom, amit teljes hangerőn prímán értettem a szobában ugyan, de utcán, forgalomban használhatatlan lenne. Telefonálni, és rádiózni vettem, de úgy találtam ezekre alkalmatlan. Szépen kivettem a simet, visszaraktam a 1112-es Nokiámba. 6303 vissza dobozba. Holnapig eldöntöm mi lesz a sorsa, vagy megy be a használt GSM boltba, vagy a lányomnak nekiadom. Iszonyú csalódás nekem. A valamikori 3120C jobb volt, hangos volt, és a rádiója is jól szólt.
Annyit szeretnék kérdezni a tulajdonosoktól, hogy ez ilyen, hogy csak monoban szól a rádiója? Hiába állítom stereora, nem változik a hangzás, illetve a mono felirat is marad. Vagy megint belenyúltam?

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#184) rep3at válasza Zoli bácsi (#183) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

A rádió semmiképpen sem mono, legfeljebb nem olyan jó a vétel. Sajnos még hozzám nem jött meg ezért nincsenek a hangerővel tapasztalataim..

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#185) meroly válasza Zoli bácsi (#183) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Akiknek ilyen van ismerőseim körében, nem panaszkodtak hangerő gondokra... vszínű kifogtál egy hibásat...

(#186) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi. :)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#187) rekid válasza Zoli bácsi (#186) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam sincs semmi gond a hangerővel go vissza boltba es kerd hogy probaljatok ki egy masikat. vagy /és vizsgálják be.

(#188) Zoli bácsi válasza rekid (#187) üzenetére

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, visszavittem. Boltban megoldódott nagyjából a hiba, bár nem értem. Szóval az eladó srác csinált egy gyári alapra visszaállítást, és jó lett, sztereó lett. Ezt csak azért nem értem, mert ez nekem eszembe sem jutott, este szoftvert frissítettem, azt hittem azzal alapra áll minden. Viszont jött egy kolléga, jóbarát a Pannonhoz előfizetést hosszabbítani, megbeszéltem vele, vett nekem egy Samsungot, cseréltünk. Nekem az S5230 jobb, mert sokkal hangosabb, jobb a rádió vételérzékenysége. Nekem ezek fontos szempontok. A pannon boltban automata állomáskereséssel egy adót talált meg a 6303. Kipróbált az eladó srác egy másikat, az is csak a Juventus-t találta meg. A Samu ugyanott vagy 20 adót eltárolt.
Hiányzik ugyan a Nokia "hűvös érintése", de rádiót hallgatni azthiszem a Samu jobb választás.

(#189) meroly válasza Zoli bácsi (#188) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Ja hát a 6303 nem kimondottan egy zenemobil, de érdekes, hogy a Samu jobb rádió modult rak a telefonjába, mint a nokia egy üzleti kategóriába... :F

(#190) Nagyfrici

Nagyfrici
(újonc)

Üdv! 5 hónapja van már meg a 6303. Idáig megelégedésemre. Nem tudom mikor, mert nem gyakran használtam, de eltűnt a számológép a mobilról, hová lett? Tapasztalt már valaki ilyet?

(#191) meroly válasza Nagyfrici (#190) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Kitörölni nem nagyon lehet, mert gyári program, nézd meg a Szervező menüpontban.

(#192) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Vettem egy ilyen mobilt, kipróbáltam. Alapvetően tetszett, de sajnos rá kellett hogy jöjjek: Annyira hozzászoktam már a Motorolákhoz hogy nehéz lenne a váltás. A legjobban a stílus hiányzott. A tudás sokkal jobb mint az eddigi készülékemé (3MP kamera, 3,5 jack, bővíthetőség, szebb kijelző), de ezek annyira nem számítanak nekem mint a megjelenés. Talán sikerül valakit találnom akinek éppen ezek a fontosak..

(#193) meroly válasza rep3at (#192) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Én éreztem, hogy nem fogod sokáig bírni vele :)
És mi az új kiszemelt?

(#194) FraFer

FraFer
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Végig olvastam a topicot, és úgy látom eléggé elégedettek vagytok vele egyelőre.Mennyire bírja a háza, mennyire kopik? Esetleg az ezüst kevésbé kophat, mint a fekete? Nem vitás, hogy feketében szebb, de ha jól gondolom, csak színre fújt, vagyis a hátlap belseje ezüst/fém színű, ugye? És az ezüst változatnál? Sajnos, ez számomra fontos, mert sokat használom, és utálom, ha kopik a telefonom. Még érdekelne, hogy mennyi időt bír egy töltéssel sok beszélgetés és némi smsezés mellett, de a legfontosabb, hogy a térerővel hogy áll, mennyire jó a beszéd minősége? Köszönöm a válaszaitokat (ha lesznek :) ).

(#195) rep3at válasza FraFer (#194) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Egy topikban is feltehetted volna ezeket a kérdéseket (Azonnali (mobilos) kérdések órája). A készülék nálam nem kopott (na jó szinte csak kipróbáltam) és térerővel szintén nagyon rendben van. Megbízható, olcsó, Nokia és még eleget is tud.

meroly: Amint azt már említettem, egy HTC S620 szinte új állapotban.

(#196) Cimi+Csabi

Cimi+Csabi
(kvázi-tag)

Nokia 6303 Classic - mindennap látni fogod - sugalja nekem a teszt címe.
Pont ebből az elhatározásból eldöntöttem, hogy márpedig az enyém nem lesz mindennnapos. Úgy 1 hónapja elkezdtem körbe nézni, hogy mégis milyen verziók léteznek ebből a telefonból. Sajnos a két gyári színen kívűl nem találtam más kiadást.
Azaz igen de ennyire nem akartam belemerülni: Nokia 6303 24ct gold edition! Meg nem is az én stílusom ez az aranyozás. Rá egy két hétre ugyanúgy kutató munkába kezdtem, de ezennel sikerrel jártam. A Nokia 3 modelljét kiadja az ún. Illuvial Pink Collection-ben. A 3 mobil pedig nem volt más mint a 6700c az 5530xm és hálIsten a 6303c! Jaaaj fel is csillant a szemem, mondom vééégre.
Viszont amikor megláttam a gépet vegyes érzések terjengtek bennem (mondjuk a pinkből leeshetett volna de nem számít). De tulajdonképpen a fekete 6303 háttérfényét és kék hangszóró betétjét cserélték lilára! Ismétlem lilára nem rózsaszínre. Mondom ez nem is gáz, úgy is lázadó típus vagyok (nem meleg!) megrendelem. 3 nap múlva megjött. Leesett az állam. Nagyon tetszik, profik a szinek, profi a gép maga is. Ezelőtt egy nokia 6300i-m volt de nem tetszett hogy 4 naponta enni kért. Haverjaim akik látták rá is kérdeztek hogy minden ok-e, de kb ugyanennyi mondta azt is, hogy mekkora jó. Nem bántam meg! Kép:

[ Szerkesztve ]

The Unofficial Apple Team! Dual Apple Power! (''Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed'')

(#197) rep3at válasza Cimi+Csabi (#196) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Gratulálok hozzá. Ha az enyém is ilyen lenne talán nem cserélném le ilyen hamar.

Az akksi üzemideje viszont tökéletes.

(#198) meroly válasza Cimi+Csabi (#196) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Hát nem valami unisex :P
De vagány nagyon...

Egy valamin még fennakadt a szemem:
6300i-m volt de nem tetszett hogy 4 naponta enni kért
Hát én a két kezem összetenném ha egy telefon csak 4 naponta kérne enni. A rekordom a mostani céges 2330c, ami jó esetben 4 nap, de átlagban 3 nap. Korábbi telefonjaim mint 1-2 nap után töltőre vágyakoztak....

(#199) rep3at válasza meroly (#198) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a mobil átlagos használattal simán "átugorja" a négy napot..

(#200) meroly válasza rep3at (#199) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Csak én a napi 1,5-2 órámmal (+sms, nyomkodás, fénykép, stb) nem vagyok túl átlagos :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.