Én ma megvettem a telót és igen jó
madarasz felveszlek holnap MSN re a Garmin telepítés miatt ha ráérsz
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Deelay
(újonc)

nokia párti
(őstag)
Csak mondom,hogy kártyaolvasó szükséges hozzá.
Playstation 3 60 GB + Killzone 3

sekli
(PH! addikt)
nem szükséges...
mindegy, moderaltam magam...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

nokia párti
(őstag)
Nekem csak azzal ment.

sekli
(PH! addikt)
Amit kártyaolvasóval másolsz fel azt felmásolhatod usb-n is, vagy bt-on is, legfeljebb tovább tart...
[ Szerkesztve ]

clouse
(újonc)
már csak napok kérdése!megvan hogy melyiket veszem meg csak a szállítása nehézkes ugyanis haverom hozza külföldről.de amint meglesz szólok

nokia párti
(őstag)
Mind1 lehet,hogy neked van igazad,de a lényeg,hogy nekem csak kártyaolvasóval ment fel a garmin.Akkor elnézést,ha hülyeséget mondtam. 

nokia párti
(őstag)
Ok.Neked is mondom,hogy,ha bármilyen problémád van,akkor jelentkezz bátran!!! 

Deelay
(újonc)
mér mekkore méretű a magyarország térkép ?

nokia párti
(őstag)
Csak a térkép?Az nekem 27 megabyte.

Deelay
(újonc)
és maga a program mekkora ?

nokia párti
(őstag)
Összesen 41 megabyte nekem!Ebben benn van a magyar nyelv és a hang,magyarország térképe ,és a program.

nokia párti
(őstag)
Kár volt enlkiabálnom,hogy megjavult a Gps!Már megint ugyanazt csinálja!Már ku.vára idegesítő.Úgy tűnik tényleg érik egy földhöz csapás!!!Vagy visszaváltok N95-re.Bezzeg az N95 sosem csinált ilyet lehet,hogy lassabban találta meg a műholdakat,de mindig talált jelet.Ez meg...

nokia párti
(őstag)
Válaszoltam Pü-dre deealy!

Deelay
(újonc)
Pü. ment

nokia párti
(őstag)
azt vettem észre,hogy 14:00 óra és 24 óra között mindig talál jelet,de más időben.Semmit.Tudom hülyén hgangzik,de ez az igazság.
[ Szerkesztve ]

Deelay
(újonc)
na nem veszel fel MSN re ?

nokia párti
(őstag)
Most éppen vettelek fel.Bocs más elfoglaltságom volt.

nokia párti
(őstag)
Úgy döntöttem visszaváltok N95-re,de közben megtartom ezt is és használom mind a kettőt. 

Nikk
(senior tag)
6220-am van nekem is. Érdekes, hogy GPS-nek először kell egy kis idő még műholdat talál. Ha utána jelet veszt, vagy zárt térbe mész huzamosabb időre, akkor ugye lekapcsol a GPS, viszont nekem egy hosszabb Camponában való járkálás után rögtön megtalálta a műholdat és jelezte is, hogy hol vagyok.
ERGO: ha a telefon tudja, hogy hol vagy akkor könnyebben megtalálja magát legközelebb. Nekem is volt, mikor egyáltalán nem talált műholdat. Ez volt akkor mikor iszonyatos köd volt például. Változik a közeg, jobban csökken a jel.
Amúgy kis történet... Nekem pont nem rég füstölt el 6220-asom. Se kép se hang... Visszavittem és megcsináltál. Nem tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy egyik percben még működik utána már bekapcsolni sem tudom többet? Még néha újraindul magától a teló, szintén nem tudom mitől...
CG Generalist - HTC Sensation tulaj... (e-pénis növelő céleszköz)

nokia párti
(őstag)
Talán szoftverfrisstéssel megoldják a problémádat!(reméljük)Ez az újraindulós dolog nem véletlenül van.Olyan a rendszere a telónak,hogy ennek hetente legalább 3x újra kell indulnia.Nekem is ilyen.Ez nem a telefon hibája.
[ Szerkesztve ]

nokia párti
(őstag)
"Hosszabbas járkálás után talált műholdat"
Mégis mennyi ez?

zoli3
(lelkes újonc)
Már miért kéne újraindulnia? Ilyen marhaságot - már bocsi - de még eddig nem olvastam 
Nekem már 2 hónapja megvan és 1-szer kapcsolt ki - lemerült
pedig szoktam vele netezni, navigálni, unokaöcsém meg játszik vele...szóval ha magától újraindul az igenis gáz...
"Ha bármi problémád van, szólj nyugodtan...és oldd meg!"

zoli3
(lelkes újonc)
Ja és Garmint fel lehet telepíteni kábellel, bluetooth-szal is, nem csak kártyaolvasóval, csak PC Suite-tal kell előtte kapcsolódni a pc-hez.
Mellesleg ez a hackelés is fel van fújva egy kicsit...ha már szerez valaki HelloOX-hez szignózós fájlokat, azokkal bármilyen programot szignózhat és telepíthet a telefonra (kb. 3 másodpercig tart és minden programot csak egyszer kell szignózni)
[ Szerkesztve ]

zoli3
(lelkes újonc)
Ja és nem véletlenül kerül(t) annyiba a telefon, amennyibe...az N szériás telefonok GPS-ei nem véletlenül találnak ugyanabban a pozícióban sokkal gyorsabban és akár zárt térben is könnyebben műholdat... Az N95 is pl. egy szoftver verziófrissítés után gyakorlatilag azonnal talált műholdat a korábbi több perces keresgélés helyett.
A 6220 C feleannyiba kerül, hát persze, hogy kétszer annyit kell várni a műholdra és a szoftvert sem fogják javítgatni hozzá ennyi pénzért. Ezt hozzánk, olcsójános kockákhoz hangolták árban és teljesítményben egyaránt SZERENCSÉRE

[ Szerkesztve ]

nokia párti
(őstag)
Nem én modntam,hanem a Nokiánál(westenben)a szakemberek.Én ebből tudok következtetni.

zoli3
(lelkes újonc)
Lepattintottak, mert fogalmuk nincs róla, hogy mi okozza...a Symbian nem Windows, hogy újra kelljen indítani 
[ Szerkesztve ]

nokia párti
(őstag)
Meg nézz már körül egy kicsit jobban!"Fele annyiba kerül a 6220c ,mint az N95"! Rohadtul egy árban vannak.Ja igen,az N95 fele olyan gyorsan talál műholdat,mint a 6220.Csak az N95 mindig talál jelet,ha lassan is...,de a 6220 sokkal gyorsabban ám nem mindig.Én ilyet életemben nem mondtam,hogy az N95-nek gyorsabb vagy érzékenyebb a Gps-e.
Üdv.
[ Szerkesztve ]

zoli3
(lelkes újonc)
Ezt nem is arra írtam, amit Te írtál, hanem úgy általában. És ne az N95-höz hasonlítsd a 6220 C-t hanem a ma kapható újabb N-es telefonokhoz.

zoli3
(lelkes újonc)
Ahogy kérted, leírtam Neked privátba, hogy hogyan kell szignózni.
Üdv!
Z
[ Szerkesztve ]

blueMerle
(PH! kedvence)
Most komolyan azon megy a vita hogy 30mp vagy 2 perc alatt pozicionál egy telefon? Ennyire qrvára elfoglalt emberek vagytok hogy minden szekundum be van osztva az életetekben? 

zoli3
(lelkes újonc)
Hát ez az....én is ezen akadtam ki...
Hello mindenkinek most egy idejig nem lessz gépem de majd segitek felrakni a garmint!
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation
Nekem talál 2mp alatt műholdat ugyhogy nem tudom ti mirről beszéltek!(Lehet hogy ez azért van mert a kicsi újjatok a gps vevőn pihen
)
Ja és az új garminok csak kártyaolvasóval akarnak felmenni mert nem a Sis.file-t kell felrakni hanem a mem karira másolja a program!(aki nem érti irjon bátran) 
[ Szerkesztve ]
(#885) nokia párti válasza madarasz92 (#884) üzenetére

nokia párti
(őstag)
Na és pontosan hova építették a Gps vevőt?

peter001
(lelkes újonc)
A gps vevő az előlapon van felül kb a fényérzékelő mögött.

nokia párti
(őstag)
Kösz!Ez egyébként honnan tudod? 

zoli3
(lelkes újonc)
Kb. 3. oldal a kézikönyvben...

zoli3
(lelkes újonc)
Garmin XT 5.00.40-et kártyaolvasó nélkül telepítettem fel és MŰKÖDIK, akkor ezt hogy csináltam...biztos elrontottam valamit ha sikerült... 
[ Szerkesztve ]

nokia párti
(őstag)
Jól van na!.Nem kaptam hozzá kézikönyvet!Ha kaptam volna biztos elolvastam volna és nem kérdeztem voltna meg. 

ordogboc
(kvázi-tag)
sajnos rengeteg uj nokiának nagyon rossz az összeszerelési minősége.
n95-ök csuszkája a samsung e250-ét nem éri el (just as an example....)
Amit még kérdezni akartam. A tesztben a fényképezőhöz leírtakhoz képest/óta jött softwarefrissítés? (6220 classic tesztjében)
Ja hát az ősszeszerelési minőségről annyit hogy jőn szét nekem a kicsi telefon ugyhogy viszem a service-be!Nagy sz+r az egész!
De kiváncsi vagyok mit mond a nokia!
[ Szerkesztve ]

Nikk
(senior tag)
Nekem is volt már cserélve egyszer a burok. A fényképezőgép meg tökéletes... 
Összeszerelésre, pedig az összes telefon egyre gyatrább... A Samsungok meg IPhone, az amire azt tudom mondani, hogy korrekt kiszerelés, de a Nokia vagy Sony Ericcson sajnos nagyon nem az elvárt minőség... :S
CG Generalist - HTC Sensation tulaj... (e-pénis növelő céleszköz)