Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#651) clouse válasza nokia párti (#650) üzenetére

clouse
(újonc)

Huhh most végigolvastam a teljes fórumot és hát az elején nagyon sokan szídták,de amint láttam az újabb frissítésekkel javult a minősége(belül).Ezek után meggyőztetek hogy vennem kell egyet, bár még várok egy kicsit hogy menjen le az ára.Én kártyafüggetlenül szeretnék venni,szerintetek ennek nagy a hátránya?Ja és a jack dugóról olvastam hogy csak 2,5-ös.Az gebasz vagy nem? :U

Ui:Személy szerint a wifi hiánya nem akkora hátrány max az msn-nél, de ahoz hogy teljesen ki lehessen használni nagyobb képernyő kellene,nem?

[ Szerkesztve ]

(#652) madarasz92 válasza clouse (#651) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Létezik átalakitó 700ft ba kerűl a Madaras Teskoba!A képernyő az is szerintem tűéles!A telónak nincs hátránya maxi gyors szép a képernyője!Csak a tesztelők fikázák Mondjuk egy Nokia N95 képest pl!De hát jó kis telefon!Az enyém Tré-mobilos de annak sincs semmi hátránya mondjuk az eredeti fűlhalgató nem egy főnyeremény(sz!r)de én vettem hozzá egy NOKIA BH-103 csoda BT fűlest!Meg a Tv kábel helyett is lehetett volna egy autós tartó+tőltő!
De hát minden nem lehet a telefon anyagai tényleg nem valami jók de a hátsó műanyag tetszik mert olyan jó kis érdes!Az az oldasó cucc az egy katasztrófa recseg ropog mint a jó betonkeverő!A gomboknak sincs valami jó hangja!Maga a telefon csillagos 5!!
Ugy tudom uj ára a Nokiánál Fehérváron 100ezer magyar forint!(Meglátam elfogott a rőhőgés) :C !Wifi az meg lessz Wlan Micro SD!(Elméletileg)!Msn telefonra minek az a jó 22-es monitoron jobban fest a mobilaréna vagy az MSN!Nincs Igazam!Na leirtam a Bibliát!Jó északát kivánok) :C :C Ja itt van a jack dugó az átalakitó!
http://www.pixmania.hu/hu/hu/168252/art/hama/jack-aljzat-mono-3-52-mm.html
Asszem ez az!

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#653) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

JA és clouse a GPS programnál vigyázz hogy kapcsold ki a hálozat alapú kapcsolatot jó sok pénzt lecsócsált nekem!A GARMIN MOBILE XT a legjobb!Nokia kalap kaka!Meg jó drága is ilyen licens olyan licens!Sok szerencsét a telóhoz!! :DD

(#654) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ne haragudj clouse milyen telód volt???? :F :DD
Kiváncsi lennék!
Vigyázz majd ha meglessz elég sok "csavart" tett bele a Nokia!

[ Szerkesztve ]

(#655) clouse válasza madarasz92 (#654) üzenetére

clouse
(újonc)

K300i-m van most jelenleg és hát már elég oldschool de strapabíró.Am kössz a tipeket,véleményeket.a WLAN MicroSD pedig pluszt adna neki de sztem anélkül is pöpec.

[ Szerkesztve ]

(#656) madarasz92 válasza clouse (#655) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ja a K300i korrekt telefon én is boldog tulaja voltam egynek még 3éve.
Amugy jó a Nokia de ezen nem olyan GPS ezni szerintem mint egy jó IGO-s PDA-N!
Űdv

(#657) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Van még kérdésed? :F

(#658) clouse válasza madarasz92 (#657) üzenetére

clouse
(újonc)

Hát én se vagyok telhetetlen,a GPS nem az elsődleges amiért megvenném,inkább a cam,zene,meg ilyenek.Nyugi egy ideig nem lessz kérdésem. :))

(#659) madarasz92 válasza clouse (#658) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor ne ilyet vegyél mert ennek nem olyan erős a hangja mint egy kéthangszórós Nokia 6233 mondjuk kamera az jó!
Űdv

(#660) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ja és szólj ha megvan a teló!

(#661) clouse válasza madarasz92 (#660) üzenetére

clouse
(újonc)

Ha olyan hangos a 6220c mint a 6120c akkor az nekem bőven elég.Jah és a 6233 tesztje nem győzőt meg.A vásárlás 1 hónapon belül várható,de természetesen szólók ha meglesz.

(#662) madarasz92 válasza clouse (#661) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

A teszt nem árul el semmit hanem a személyes tapasztalat! :DD (A 6233 as ra az életemet tenném rá olyan jó teló még mindig használok egyett)!A 6220c az máshogy jőtt ki az érzés rajtam mikor előszőr nyomjodtam ez a gombrecsegés a 6233-nál nincs ilyen!Meg hogy szét akar esni a háza!ENNYI!

(#663) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ne hamarkod el a vasárlást nem egy boci csokiról van szó!

(#664) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Pl ajánlanám neked a Nokia 6210navigatort,vagy a Nokia 5800,!

(#665) nokia párti válasza madarasz92 (#664) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hali hali!Én is használok (6220 classic) mellett már lassan 2éve Nokia 6233at.Olyan hangja van,hogy az valami elképesztő.Bármelyik telefont leüvölti szvsz,pedig már egy 3éves modellről van szó.6210 navi nekem is volt,nagyon hajaz erre a külseje.Abba a Gpsre figyeltek oda 6220nál meg a kamerára.Meg ugye egyik felcsúsztathatós másik meg hagyomásnyos.5800rá-ról olyanokat hallok,hogy meghibásodik a hangszórója.Hát nekem így biztos nem kéne.De sokkal jobb,sztem,mint a z Iphone.

Még annyit azért,hozzá tennék,hogy a 6220 c se halk egyáltalán sőt hangos.Mondjuk ahhoz képest,hogy ilyyen kis hangszórója van,meg múanyag az egész.

[ Szerkesztve ]

Playstation 3 60 GB + Killzone 3

(#666) clouse válasza madarasz92 (#663) üzenetére

clouse
(újonc)

igazad van. Inkább körülnézek hogy mi mennyi-hogyan stb. De a 6220c mindig az elsők között van és lessz.

(#667) Melcsi5

Melcsi5
(újonc)

Sziasztok!
Nekem egy kérdésem lenne. A zedge oldalról töltöttem le témát, nokia 6220 classicra: pl egy ilyet: animated clock. (én úgy tudom, hogy az animated az mozgót jelent). Szóval: telepítés közben kiírta: nem kompatibilis. pedig úgy töltöttem le, hogy a telefon típus szerint, de valahogy mégsem működik. hogy van ez? tud valaki segíteni? nagyon megköszönném!

(#668) bzsolesz88

bzsolesz88
(újonc)

Hali!
Nekem lassan már másfél hete megvan a teló és hát egyre jobban tetszik is. Garmin telepítése is megvolt, ami hát nem egy gyerekjáték... de összejött :D
A kép, amit készít az gyönyörű, szinte tökéletes.
Viszont pár apróság. Gyorsan merül nekem is. Írtátok, h N82 aksija sokkal jobban bírja benn. - Honnan lehet olyat szerezni, hol ajánlott utána járni? Vaterán egyáltalán nem találtam.
- Word formátumú fájlokat nekem kissé furán kezeli. Nincs ahhoz valami más fajta szoftver, vagy másik verzió, amivel jobban működik?
- Ha veszek új memóriakártyát, akkor Garmin telepítését ismét teljesen el kell végezni, vagy csak valami apróságokat kell rajt újra elvégezni?
Üdv: Zsolesz :) :R

[ Szerkesztve ]

(#669) nokia párti válasza Melcsi5 (#667) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hali!Nem mindengyik téma jó.Nekem is szokott olyan lenni ami nem megy fel rá.
Mért amúgy semmilyen téma nem megy fel rá?

(#670) nokia párti válasza bzsolesz88 (#668) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Ha nem akarsz vele vacakolni veszel bele egy N82-es akksit.BP 6MT-fehér színű.Én nekem ilyen van benne.Nem egy 6310i verő,de jobb,mint a gyári.De ha nem akarsz költekezni,akkor inkább vedd le teljesen a kijelző féynerejét,(mondjuk ez engem nagyon zavar),mert az rohadtul zabálja az akksit.
Konkrétan én nem tudok olyan progit rá ami kezeli a Word fájlokat,de biztos van.Van erre annyi program,hogy...
Igen,sajnos újra kell telepítened,ha veszel hozzá új karit. :R
Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#671) Melcsi5 válasza nokia párti (#669) üzenetére

Melcsi5
(újonc)

Szia!
Tudok feltenni témát. Kiírja hogy nem kompatibilis, így is megpróbáltam feltenni, feltudtam telepíteni de olyan mint egy normál kép. Csak ezek az animáltak nem akarnak működni, és én ilyet szeretnék rátenni. nem tudsz olyan oldalt ahol vannak ilyen témák, és még jók is a telefonra?

(#672) bzsolesz88 válasza nokia párti (#670) üzenetére

bzsolesz88
(újonc)

Kösz szépen a segítséget meg a tájékoztatást! :) Amúgy már levettem én is a fényerőt, de azért így is elég gyorsan merül.
Utána néztem pár oldalon a BP 6MT-s akunak. Igazából a jelenlegi akut majdnem annyiért el is tudnám adni, mint amennyiért azt megveszem, szóval nem vészes így az ár. De nem mindenhol tüntették fel a kompatibilis telefonoknál a 6220C-t. Bár ha neked működik vele, akkor hát biztos jó. De nincs semmi veszély benn, hogy más akut rakok bele? (kicsit laikus vagyok a témában :)) )
Üdv: Zsolesz

(#673) nokia párti válasza Melcsi5 (#671) üzenetére

nokia párti
(őstag)

pÜ MENT.

(#674) nokia párti válasza bzsolesz88 (#672) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hidd el!Ha adsz mailt akkor elküldök képeket,úgy,hogy benne van a az N82es akksija a 6220c-ban.Én nem kamuzok!

Nem lesz vele semmi baj,3 hónapja van meg a telefon és azóta van benne az N82 akksija.És nincs semmi mellékhatás. :P

[ Szerkesztve ]

(#675) bzsolesz88 válasza nokia párti (#674) üzenetére

bzsolesz88
(újonc)

jójó, köszi! Elhiszem én neked! :) Gondolom akkor ugyanerről van szó.. ?
http://www.vatera.hu/uj_nokia_bp_6mt_aksi_ingyen_posta_146040696.html
:B

(#676) nokia párti válasza bzsolesz88 (#675) üzenetére

nokia párti
(őstag)

iGEN AZ! :C

(#677) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Itt a téma emberek http://gallery.mobile9.com/ !
Nekm rajta van van 40 téma!

[ Szerkesztve ]

(#678) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

El ne add az aksit az eredetit mert szerintem veszélyes a gari miatt!Igen ha új mem karit veszel újra fel kell rakni a Garmint itt egy oldal itt találsz!
http://www.upfone.hu/

(#679) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ja és itt is van téma:Nem csak Garmin!
http://www.upfone.hu/

(#680) sekli válasza bzsolesz88 (#668) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

nemm kell újratelepíteni a Garmint...! át kell másolni mindent a régi memóriakártyáról az újra, ennyi...

[ Szerkesztve ]

(#681) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ja jó teló a 6233 nokia párti.. Nekem már 3db volt most az utolsót tavaly vettem(zsir újonan) de az egész más mint az első modellek nem tudok tőle megszabadulni olyan király hangja van!Mondjuk a 6220-nak is mikor rákőtőm a Sony hifire de azt nem kell kőtőgeni kár hogy a 6233 akuja nem begy bele a 6220-ba pedig az 1200Mh!Nekem 5napot simán kibir!

(#682) madarasz92 válasza sekli (#680) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

É azért újra raktam hamarabb talál jelet szerintem!

(#683) sekli válasza madarasz92 (#682) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

miért találna hamarabb jelet...? :F :U

[ Szerkesztve ]

(#684) madarasz92 válasza sekli (#683) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom de most hamarabb talál jelet lehet azért mert újabb a Garmin?

(#685) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Vagy szerinted miért? :U

(#686) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Az eredeti kártyán ilyen 5percket kell várni a jelre mondjuk az egyel régebbi Garmin mint a másik most beletettem egy 512 karit arra is felraktam az a legfrissebb Garmin és 30s alatt van jel!(Amugy én szeretek telepiteni azért raktam fől újra az 512-es re is)Mer ismétlés a tudás jó édesanyukája! :DD :DD

(#687) sekli válasza madarasz92 (#686) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

szerintem a programnak semmi köze ahoz, hogy mennyi idő alatt talál műholdat a GPS...

egyébként meg tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, akkor nem kell egymás után hármat írnod...

[ Szerkesztve ]

(#688) madarasz92 válasza sekli (#687) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Okés bocs még új vagyok itt!Szerintem meg van kőze a programnak de inkább az időjárásnak és az épűlet felépitésének!

[ Szerkesztve ]

(#689) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Na senkinek nincs kérdése?
Már kiváncsi lennék az új szoftra csak még nem engedi a szólgáltató(T)!!

(#690) nokia párti válasza madarasz92 (#689) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Mondom,hogy nem sok újitás kapott a teló!
Lehet,hogy hülye kérdésnek hangzik,de ha veszek hozzá átalakítót akkor bármilyen fülessel megy?Ezt a résézt sosem értettem.

(#691) madarasz92 válasza nokia párti (#690) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ahha bármilyen fűlesel megy!

(#692) madarasz92 válasza madarasz92 (#691) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyen van nekem is és ezzel még a rádiót is lehet fogni még fűlhalgató nélkűl is!Rádugod rádió bekepcs(kihangositva)és tudod halgatni!Vagy rádugsz egy bármilyen fűlest!

(#693) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ja és mint ahogy leirtam 700ft-ba kerűl!Szoval nem drága!

(#694) nokia párti válasza madarasz92 (#693) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Köszi majd beruházok egyre.Holnap lesz egy hete,hogy nem töltöttem és csak 2csík ment le!
Akár elhiszitek akár nem.

(#695) madarasz92 válasza nokia párti (#694) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Az durva!

(#696) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Én inkább vettem egy jó kis stereo BT fűlest (BH-103),a sima fűles mondjuk egy senheiser is ennyi lett volna vagy tőbb!

(#697) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Engedi már frissíteni a szoftot?

(#698) madarasz92 válasza nokia párti (#697) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Nem! :o :o

(#699) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ma is probáltam... :(

[ Szerkesztve ]

(#700) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

700.-hozzászólás!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.