Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Viktor0610 válasza (An)Dante (#49) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

[ Moderálta: Viktor0610 ]

[ Szerkesztve ]

...

(#52) (An)Dante válasza legiaap (#47) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

A térképet a számítógépen fel tudod tölteni a Nokia Maps Loader alkalmazással. A navigációs szoftver képes követni a pozíciót a térképen de csak akkor, ha nincs megtervezett útvonal, egyébként csak akkor, ha fizetsz. Létezik külön gyalogos navigáció is, mely kevesebbe kerül, mint az autós.

A 6220 Classic és az Nseries N82 kamerája mindenben megegyezik.

Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...

(#53) (An)Dante válasza Viktor0610 (#51) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

Törölve..

[ Szerkesztve ]

Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...

(#54) legiaap válasza (An)Dante (#52) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi

Ezt a telót nekem találták ki azt hiszem, csak a wifi hiánya amit kicsit hiányolok én is.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#55) eXodus

eXodus
(őstag)

Lencsevédő retesz van rajta, de ujjlenyomatos.... :U

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#56) legiaap válasza eXodus (#55) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma már melyik teló nem érzékeny az ujjlenyomatokra...ezért legyen az embernél mindig egy szemüvegtörlő kendő. Az tutira levisz minden lenyomatot.

(#57) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

konstrukcióhibás :W

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#58) neptun78

neptun78
(lelkes újonc)

Nekem van szemüvegtörlő kendőm (a szemüvegemhez), de még a szemüvegről sem viszi le az ujjlenyomatot- még akkor sem, ha csak kis felületről van szó.
Próbáltam a telefonomról is letakarítani vele az ujjaim nyomait, de nem ment.
Ellenben a nedves törlőkendő sikerre vitte a projektet! AJÁNLOTT PLECSNI a törlőkendőnek!

A plecsnik kiosztása érdekében valóban jó lenne valami egységes álláspont, főleg most, hogy kijött a KS20 és ezen telefon közötti különbség.
Nem baj, ha a házigazdák a publikus fórumban vitatják meg SZAKMAI problémáikat.
Viszont amikor egységes álláspontot kellene képviselni, akkor képviseljenek azt!
Ilyen lenne a plecsnik kiosztása- márkahűség és ízlés nélkül, egységes kritériumrendszer alapján.

Elképzeltem a tesztek végét: nem a Mobilaréna logo, hanem a tesztelő képe lenne a végén. Persze vicces lenne, de nem elképzelhetetlen, ha a tesztelő mellett virítana a plecsni. Ez azt jelentené, hogy nem a Mobilaréna, hanem a tesztelő adta a plecsnit.

(#59) Viktor0610 válasza hemaka (#57) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Mire is gondolsz? :U

...

(#60) hemaka válasza Viktor0610 (#59) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Leállt a gyártása idehaza, valami gáz van a panelon úgy értesültem. [belső infó]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#61) Jégkokó válasza csumpa (#48) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát azért ezt nem mondanám, mert az n82 ben 256 mega rom és 2.4" kijelző van.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#62) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

nem rossz,nem rossz...de még mindig nem az igazi.
gps helyett én is a wlant preferálnám benne.. :K

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#63) Viktor0610 válasza amanoba (#62) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ezek a te telefonjaid. ;)

[ Szerkesztve ]

...

(#64) amanoba válasza Viktor0610 (#63) üzenetére

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

nem..egész pontosan ezek az én :B telefonjaim :B :
N81 8gb, e51, w950, k800, V6, e61 :))

[ Szerkesztve ]

(#65) Viktor0610 válasza amanoba (#64) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Igen, ezek is WLAN-képesek, de nem öt megapixeles a fényképezőjök. :)
Azt nem mondtad, hogy ilyen kalíberű fényképezőre sincs szükséged. ;)

...

(#66) amanoba válasza Viktor0610 (#65) üzenetére

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

bocs,szerkesztettem...rosszul linkeltem az elöbb :W
amugy addig nincs szükségem 5 megásra, amig k800 szintjét nem hozzák...

(#67) blueMerle válasza Bog (#41) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Mivel nem tartósteszt, nem írtatok/írhattatok róla, de bele lehet biggyeszeteni a tesztbe hogy a hátlap nagyon gyorsan kopik. Jó ideje használom, igaz zsebben, de ez akkor is durva. :(

(#68) Hessler

Hessler
(újonc)

Nekem tetszik a telefon.

A wifi nekem nem hiányzik a telefonból, szvsz a wifinek nagyobb kijelzőn van értelme (pl.: iPhone), de ez csak az én véleményem.

A kamerával szerintem semmi gond nincs. Jobb képet csinál mint az N95/N95 8GB. Az N95 8 GB-t elég jól ismerem, az 5MP-es kép 1280x960-ban elég szép, a 6220C pedig szebb képet csinál.

Siemens C30 - Ericsson R320s - Nokia 6210 - Nokia 3100 - SonyEricsson K700i - Nokia N70 - Samsung D900 - SonyEricsson K810i - Nokia N85 - HTC Hero

(#69) blueMerle válasza Hessler (#68) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

A wifi nekem nem hiányzik a telefonból, szvsz a wifinek nagyobb kijelzőn van értelme (pl.: iPhone), de ez csak az én véleményem.

Akkor ezek szerint a HSDPA, UMTS, GPRS meg tul. képpen minden adat-mobilkommunikációs interfészt ki lehet hagyni. Az 5 megás csodaoptika bezzeg fontos, ezzel kell megörökíteni a nyaralást. Ez a legfontosabb. :W :O :W

(#70) csumpa válasza blueMerle (#69) üzenetére

csumpa
(újonc)

Én is kevésnek találom a 240×320-as kijelzőt ehhez a tudáshoz.
Jó a böngésző: szinte minden oldalt megjelenít, de rengeteget kell scrollozni, ami sokat ront az élvezeten. Jó lenne már továbblépni mondjuk a 320×480-ra, ha a vga még odébb is van és akkor a wifinek is több értelme lenne ;)

(#71) blueMerle válasza csumpa (#70) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Akkor most blueMerle bácsi elmeséli, hogy a wifit nem csak böngészésre lehet használni a telefonban:

- minden nap használom a céges, számomra ingyenes VOIP hívásokra. ha valaki nem tudja mi ez, annak barátja a google
- az e-maileket szinte bárhol le tudom húzni ahol van wifi, legyen ez kávézó vagy otthon a legkisebb helység
- bármikor jól jöhet mondjuk külföldön egy nyílt wifis helyen ha van a teloban messenger program, így tul. képpen ingyen lehet az otthon maradt szerettekkel tartani a kapcsolatot
- a nokia mapsre a térképeket elöre, otthon ingyen szedem le
- tv-nézés, youtube videók ingyenes elérése, adatforgalmi díj nélkul...
...és még jópár elöny amit most haddne mert késö van.

A wifi a telefonban nem a tizenéves gyerekeknek van kitalálva akik nídforszpídeznek a telefonon. Üzletembereknek akik napi szinten hasznát veszik. Aki nem utóbbi csoport, lesz szives átgondolni a mondókáját mielött hülyeségeket ír le.

Véleményem szerint aki KOMOLYAN böngészik egy telefonon, azzal súlyos gondok vannak. Viszont arra hogy NÉHA, megnézni valamit, ami esetleg fontos, sürgös és azonnali, arra megfelel ez is. Könyörgöm ne úgy tekints rá mint egy céleszközre. Nem, ez nem fényképezögép, nem laptop, nem pc, ez egy telefon, sokféle, de korlátozott funkciókkal könnyen hordozható méretben.

[ Szerkesztve ]

(#72) csumpa válasza blueMerle (#71) üzenetére

csumpa
(újonc)

Ha az e-mail több mint 3 mondat már görgetni kell nem keveset ami annyi idő míg otthon elmész a gépig és ott nézed meg.

Én a melóhelyen és az otthonon kívül igen kevés ingyen wifilelőhelyet találtam, e két helyen pedig általában amúgy is a gép elött ülök :K

Lehet hogy bennem van hiba, de a youtube videók mentek kb 1 hónapig, töltöttem le aktívan wifin keresztül, (izzott is a teló hátulja az aksikapacitás meg szemlátomást csökkent) az Emtube forgatta animálva a giroszkóp segítségével, minden nagyon pompás volt, míg egyszercsak nem működött tovább. Keresni lehet, de nézni, letölteni nem, csak forog az a kis fehér csillag de nem történik semmi. Próbáltam újrarakni a progit, formázni a telót (N95) de nem segített. Talán egy szoft frissítés kellene, de annyira nem érdekel..

Mivel sokszor olyan helyen szeretnék internetezni ahol nincs wifi, ezért előfizettem egy alap mobilinternet csomagra (80Mb) amit kb félig használok csak ki, ezért otthon a kishelységben se nagyon foglalkozom vele hogy melyik hálózatot használjam.

Tehát én is azt hittem hogy wifi hüdejó, de a gyakorlatban nem nagyon használom.

Különben is, ott van az N78, sokkal jobban néz ki szerintem mint ez és csak annyival "rosszabb" hogy 3mpx-es, ami mint tudjuk lehet hogy inkább előny (sokak szerint)

Úgyhogy aki panaszkodik itt a wifi hiányán az a Megapixel-marketing áldozatává lett csak nem tud róla :D

[ Szerkesztve ]

(#73) Hessler válasza blueMerle (#69) üzenetére

Hessler
(újonc)

"Akkor ezek szerint a HSDPA, UMTS, GPRS meg tul. képpen minden adat-mobilkommunikációs interfészt ki lehet hagyni."

Szerintem erről nem írtam, de még egyszer: CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEMET ÍRTAM LE!!!

"Az 5 megás csodaoptika bezzeg fontos, ezzel kell megörökíteni a nyaralást. Ez a legfontosabb. :W :O :W"

Szerintem erről sem írtam, de mindegy, akkor ezt is leírom mégegyszer: (CSAK SZERINTEM) szebb képet csinál mint az N95 8GB.

Siemens C30 - Ericsson R320s - Nokia 6210 - Nokia 3100 - SonyEricsson K700i - Nokia N70 - Samsung D900 - SonyEricsson K810i - Nokia N85 - HTC Hero

(#74) csumpa válasza Hessler (#73) üzenetére

csumpa
(újonc)

Nem csak szerinted ;)

(#75) Viktor0610 válasza blueMerle (#71) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ezt most magamra vettem, mint masszívan telefonon netező... :D
Most is a PDA-ról írok, sőt, tegnap szintén innen javítottam az egyik cikken. Most akkor én rossz vagyok?

(Ne válaszoljon senki, csak viccelek. ;) )

...

(#76) blueMerle válasza csumpa (#72) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Ugye minden részét elolvastad a hozzászólásomnak? Nehéz lett azt mondani hogy hm, bakker van amiben igazad van :)

(#77) Hobbbyt válasza blueMerle (#76) üzenetére

Hobbbyt
(fanatikus tag)

Hali.
Én Pl. Teljesen egyet értek veled.
N82-t használok.
És nemegyszer volt már rá precedens ,hogy bizony jól jött a wifi és az éppen elérhető nyilt hálózat.. Minden nagyobb túristaközpontban is tucatnyi nyilt hálózat van. És arra nagyon elég ,hogy ne keljen a laptopot cipelnem. Azt a pár email-t amit el akarok olvasni, azt telefonon is eltudom..
Nameg pl. a Hálózati megosztás. Nem kell az adatkábellel vacakoln a multimédiás tartalmak átmentéséhez.
(a Kamerája meg pont elég ahoz ,hogy munkákat lehessen dokumentálni)

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge

(#78) ddddd4

ddddd4
(tag)
LOGOUT blog

Van ebben 3D gyorsító?

Vodafone

(#79) csabibmx

csabibmx
(tag)

Nekem is nagyon bejön a teló és már alig vártam a tesztet.
A wifi nekem is hiányzik.Most N80-am van.
De sajna a szalagkábel elég rendesen elszakadt hála a csúszkának így most talonba van.
Ezért szeretnék mindenféle nyitás mizériától mentes telót.
A wifiről annyit,hogy nekem tavaly nagyon jól jött amikor ingyen beszélhettem haza Dubaiból skypeon akár 1 órát is.Azért ez roamingbe elég necces lett volna.Mondtam is ezzel visszahozta az árát.:)
Ráadásul könnyebb telóval a kézben megtalálni hol erős a wifi jel mint laptopot magad előtt tartva mint aki rossz szellemeket keres.:)
A fényképező pedig ha olyan mint az N82-be akkor tényleg jó.
Ugyanis egy másik tesztbe még az Olympus 7 megását is kenterbe veri ami mégis csak fényképezőnek készült és nem telefonnak.

Ne fogadj el idegentől édességet!

(#80) alex89 válasza csabibmx (#79) üzenetére

alex89
(fanatikus tag)

Ugyanis egy másik tesztbe még az Olympus 7 megását is kenterbe veri ami mégis csak fényképezőnek készült és nem telefonnak. melyik is pontosan ez a teszt? egy linket dobhatnál mert én erősen kételkedem a dologban ;]

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#81) alex89 válasza csabibmx (#79) üzenetére

alex89
(fanatikus tag)

közben megtaláltam a tesztet és nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy "Olympus 7 megását is kenterbe veri" :( olympus , n82

[ Szerkesztve ]

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#82) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet tudni mikortól lesz kapható 2 év Nokia garival függetlenül (tehát hivtalosan)?

1 évesen már lehet kapni.

(#83) csabibmx válasza alex89 (#81) üzenetére

csabibmx
(tag)

Ha nem is minden esetben de szerintem határozottan szép képeket csinál az n82.
És helyenként(főleg éjszakai makró),simán szebbek a képek.
Legalábbis nekem tetszik.:)

Ne fogadj el idegentől édességet!

(#84) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Tetszik nekem az forma. Okos is jól is néz ki. De ezek a kamera képek. :(

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#85) legiaap válasza AMD Power (#84) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi a baj velük?

(#86) AMD Power válasza legiaap (#85) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Szerintem nem lettek az igaziak. De ez idővel biztos jobbak lesznek. Nem ez lenne az első ilyen eset.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#87) legiaap válasza AMD Power (#86) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig szerintem nagyonis éles és szép képeket csinál, de majd kiderül, ha lesznek már tulajok.

(#88) <NewL> válasza AMD Power (#86) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem nem rosszak ezek a képek,elég élesnek tünnek.
369 MHz :K jóó
Kirakták már valahol a médiába? megnyomogatnám
lehet ez lesz a következő telóm...csak az a pöcök ne lenne a kamera mellett :F

There's an app for that

(#89) balu333

balu333
(tag)

Szia Bog! 2 kérdésem lenne feléd, ha nem gond!
n82 és 6220 classic között gondolkodom, mert árban nincs nagy különbség egyenlőre.
- n82 vagy 6220 classic kijelzője szebb (fényerő élesség ezekre gondolok)?
- és az utolsó kérdés kihangosító melyiknél jobb?

Philips 37PFL7605H, Denon avr-1911, Polk Audio Rti A3, cs10, velodyne impact 12

(#90) asadasad22 válasza balu333 (#89) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

ha nincs nagy árkülönbség, sztem mindenképpen N82-t válaszd. a fényerejére pont panaszkodnak páran, de elméletileg pont most lett rá egy megoldás (szoftveres megoldás) amivel már nem elsz gond a fényerővel.

(#91) --Nozbert--

--Nozbert--
(senior tag)

Jó teszt lett,grat! Bár nekem külsőre nem igazán jön be,de a tudása az korrekt! De a kamera azért nem olyan rossz,nem értem,miért húzták így le...

[ Szerkesztve ]

/\/0zb3/27

(#92) balu333 válasza asadasad22 (#90) üzenetére

balu333
(tag)

Szia! Köszi a választ, igen erről énis olvastam már, jobban hajlok az n82 felé, az olvasottak alapján, csak a gombsort kell megszokni, de azért kíváncsi leszek bog véleményére is!

(#93) Bog válasza asadasad22 (#90) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Agree

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#94) ddddd4

ddddd4
(tag)
LOGOUT blog

Ez már támogatja a 3G-t 900Mhz-n is. Ilyet érdemes már venni.

Vodafone

(#95) asadasad22 válasza ddddd4 (#94) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

mondjuk ennek nemtom, hogy hol veszed és mekkora hasznát. mindenesetre az én telóm is dual-brand 3g-s, de ez a 2100 mellett a 850-eset támogatja még, ezt tudtommal USA-ban használják.

(#96) Murderer69

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

na akkor egy kis belső infó -
egy kedves ismerőröm barátnéja csopvez bent a NOKIÁBAN...
és a következőket mondta(mivel terveztem a 6220c megvételét)
-Ne vedd meg!!
kérdeztem hogy miért is?
a telefon konstrukció hibás napi x darabot gyártanak abbol a bő fele még a kiszálitás közben meghal..
napi 200 db-ot küldenek Győrbe rázástesztre de nem áll jól a szénája valószínüleg abba hagyják a gyártását....
Szóval asszem mégsem ez lesz a következő telóm :( marad az E71 :D

http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

(#97) balu333 válasza Murderer69 (#96) üzenetére

balu333
(tag)

Szia! Köszi az infot, eddig énis csak rosszakat hallottam róla, azért ez elég gáz!

(#98) JoeMiller

JoeMiller
(kvázi-tag)

Hali...

péntek ota "nyuzok" egy 6220c-t.
nekem remekül müködik, minden funkcio.
fringen keresztül megy a skype, msn... fut a tomtom, gyors a net.
jo a kihangosítás és remek a videolejátszo.
jo a kamera is bár néha belassul az autofocus...
...de bakker! aki ezt a telefont összerakta, lemeozta és be merte tenni a dobozba, annak eltörném a kezét! :o
az egész telefon cseklik-nyaklik, nyikorog... mozog a kijelzö plexije a gombok felett le-fel több mint 1mm-t, lötyög a gombsor, a memoriakártya ajtaja felett az egész készülékváz mozog, az optika takaro mozgato "pöcke" meg a világ vicce! (rossz vicc) mintha valaki talált volna a fiokban egy valamit és odabarkácsolta volna! :o
minden irányban lötyög, ha lassan huzod el, nem kapcsolja be a kamerát és kint marad a takaro sarka...:(

szoval az elképzelés remek, mert jo a forma, a méret, a használhatoság, az uj Symbian, de a kivitel?!?!?
...és ha igaz a gyártási probléma is...
kedves Nokia! ejnye-bejnye...

[ Szerkesztve ]

(#99) joey20 válasza JoeMiller (#98) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igazad van,bár gonosz módon írhatnám hogy nem E széria mit is vártál? :)

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#100) JoeMiller válasza joey20 (#99) üzenetére

JoeMiller
(kvázi-tag)

mit vártam???

csak a 6120classic szintjét!!! nem többet, de kevesebbet meg pláne nem!

volt elsö széria N82-m is... az is szar volt...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.