Felment a szoft?Mi volt a baj? 
Playstation 3 60 GB + Killzone 3
(#501) nokia párti válasza Hammon Serra (#500) üzenetére

Felment a szoft?Mi volt a baj? 
(#502) Hammon Serra válasza nokia párti (#501) üzenetére

felment gond nélkül
nem tudom mi volt a baj.
MOSt elsőre felment
Majd tesztelem
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
(#503) nokia párti válasza Hammon Serra (#502) üzenetére

ok.
Majd írj. 

Sziasztok
Nekem a PC suit nem működik, folyton bontja a kapcsolatot, mondjuk nem a legúljabb, hanem az, amit a telóval adtak a cd-n. Majd most letöltöm a legúljabbat, aztán meglátom, h működik-e. Nekem is ropog egy kicsit a teló
de nem zavaró

A legújabb verzióval is fönnáll ez a probléma, mindig azt írja ki ha valamit csinálnék, hogy kapcsolat bontva
Valakinek valami ötlete? átállítottam a telón a kapcsolódási módot pc suitra, a gépen a programba pedig az usb-t választottam ki 

Szia!
Már rég írtál,mostanában mi a baj?
Amúgy a kérdésedre nem tudok sajnos konkrét választ adni!Nekem is szokta ezt csinálni,de nagyon ritkán.Pedig nekem is a legújabb Pc Suite van fenn.
Azt mondom,hogy próbáld meg újra telepíteni a Pc suitot.
Üdv.

Szasztok!
Én is T-mobilos vagyok
.
A telomon most a 3.46-os soft van. Olyan hibával már találkozott valaki, hogy az "irodában" két naptár ikon van? Mert nálam ez a helyzet.
Régebben a PC suit hagyta hogy újratelepitsd az adott soft-ot de most nem. Ez nálam van csak így vagy másoknál is?
Apple fan! :-)

Az újratelepítés már megvolt ( 3 szor, 2 szer a legújabbat meg 1 szer azt ami a gyári cd-n van, de ugyanúgy nem jó
) mindegy, megvagyok nélküle, csak a szoftverfrissítésre lettem volna kíváncsi, mert t-mobilos vagyok és hogy nekem sikerül e
Nem nagyon van időm gépezni mostanában ezért nem voltam eddig
de olvasgatok visszafelé

Hát ilyet még nem láttam
nekem csak 1 van , de amúgy ugyanaz a 2 ? tudod törölni valamelyiket? próbáld meg

Nem használsz véletlenul USB elosztót? Eredeti az adatkábel, az amit a telóhoz kaptál?

Ugyanaz, mindkettőre a naptár indúl el. Sajnos nem lehet törölni eggyiket sem.

Helló!
2dolgot tudok ajánlani,tanácsolni!
Frissítsd a szoftvert 4.13-ra vagy állítsd vissza a gyári beállításokat.
Majd írd,meg,hogy mi lett!
Szia!

4.13-ra még nem engedi. De a gyári beállítást mindjárt kiprobálom.

Sajnos a gyári beállítás után se változott.

Hogy állítottad vissza?
Kóddal vagy a menüből?

Menüből.

A gyári adatkábelt használom, a gépem minden USB nyílásába bedugtam már ... (az adatkábelt XD
)
de semmi. Majd megpróbálom telóról frissíteni, nemtudja valaki, hogy kb hány megát szed le a netről? T-Mobilnál nem tud senki olyan kártyás csomagot, amiben az internethasználat ingyenes, csak van mondjuk 1000 Ft havidíja?

Passz, nem tudom, hogy mi lehet 

Én se tudom.
Várj,még egy valami.
Ez is vissza állítja próbáld meg így!Írd be a telóba:* kettőskereszt,7370, kettőskereszt
FONTOS!Vedd ki a memória kártyát előtte a telefonból,mert ha nem teszed akkor a kártyát fogja formázni!

Akkor nem marad más, csak egy Win reinstall

Előző hozzászólás Szultan kollégának szólt!Csak félre ment!

Ez se "segített". 

Akkor szervíz,mást nem tudok mondani!
Vagy várhatsz,mire a Tmobil jóvá hagyja ezt az új szoftvert.Hátha azzal megjavul vagy,próbáltad újra telepíteni,a szoftvert? olyat is lehet.

Szerintem biztos hogy driver probléma.Volt már hasonló gondom nekem is.A Win rosszul rakta fel a teló drivereit.Én töröltem a pc suitot,és az nsu-t is.Fontos hogy a program file ből is.Majd ezután futtatam egy cleaner nevű progit tisztitásnak.Ezután újra felraktam a nokia cuccokat.Fontos hogy a telót először normál pc suit módban dugd a gépre,és várj türelmesen hogy felrakja a drivereit.De jó ötlet a win újratelepítése is.

A Vista reinstall elképzelhetetlen, nem rég raktam újra, nincs kedvem megint, meg aztán elég sok dolog van a gépen, meg igazából nem is életbevágóan fontos a PC suit, mert úgyis adatátvitel módban használom a telót ha rádugom a gépre és a total commanderben másolgatok rá. A szoftverfrissítés viszont még mindig izgat, de még gyors a teló mint a villám és igazából kár lenne hozzá nyulni, szóval majd ha belassul a teló akkor visszatérek a PC suit os témára

Már többször újraraktam, mint írtam és tudom melyik progira gondolsz, a CCleaner re nem? Én is használom
De sajnos nem jó, mindegy én most egy ideig nem szenvedek vele.
Azért kösz a segítséget
Meg mindenkinek köszi a segítséget 

Szervíz kizárva. Újratelepíteni meg nem is engedi már az NSU. Nincs ott hogy jelenlegi soft újratelepítése.

Hátha nem szervíz akkor mit csinálsz vele? 

Nem tudjátok azt a kódot ami kidobja az összes hívás időtartamát?
Elég hosszú. 

A Napló-->Hívásidőtartam miért nem jó?
ott kiírja

Úgy tudom az nem az egészet írja ki.
Nekem valami 5perc... ot ír ki pedig sokkal többet beszéltem rajta.Na mind1 majd utána nézek.

Amúgy valaki még régebben írta,hogy nincs benne adovevő,teganp megtaláltam,van benne!
És nekem 3.46os van rajta még. 
(#533) Viktor0610 válasza nokia párti (#531) üzenetére
Elvileg a *#war0anty# (betük helyett az azokat tartalmazó gombokat nyomd le) a kód, de Symbian készülékeken tudtommal nem működik.
...
(#534) nokia párti válasza Viktor0610 (#533) üzenetére

De működött mind a 3 telómnál köztük ennél is.
Köszi!
Nekem összesen 18perc 48mp.Nem vagyok egy beszédes típus. 

Te is azt állítottad hogy nincs rajta(240.hsz),s emlékezetem szerint nem is volt a 3.46 ban.Az újban(4.13) pedig újból visszarakták.

De van benne,csak nem találtam meg.De most már megtaláltam.De tényleg!!
Akkor hülyeséget írtam,bocsi.Mindenkitől. 
[ Szerkesztve ]

És hol van benne?Én nem találtam.
Pedig rákerestem a súgójában is és abban se volt róla utalás.

Menü-alkalmazások-legalul ott van az adóvevő.

Amúgy tiszta hülyeség ez az adóvevő,hogy mi értelme van ennek?Foglalja a helyet. 

Marad így. 

Hátha az új szoft,

Hátha..
amúgy meg lehet hogy "szakítok" a Nokiával és 1 hónap múlva iPhone -om lesz.

Csak azt ne könyörgök!!!
Akkor legalább más "jobb" telefont választ!
Ne azt! 

Hmmm ... iPhone ... 3G-s? Amúgy gyors de,semmi más, egyszerűen csak gyors, semmi különlegesség, egyedül a márka miatt drága. Nekem se kéne
de te tudod. 

Egyetértek.
A 6230i 4 éves képeit éri el kameraliag.

Igen 3G-s. Nagyon sok Nokiám volt. 5110, 3210, 3510i, 6230, 6233,6220 classic stb.
Az utobbi időben egyre több szoftveres, gondjaik vannak, és a telefonok minőségével is gond van. Pl. kopik a gomb, recseg ropog stb.

6233mam nekem is van a 6220c mellett. 

Nem lehet beállítani valahogy,hogy a kijelző folyamatosan világítson? 

Ma volt a kezemben egy 5800 lehet hogy egy újabb Nokiával bővűl a listám.