Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#401) Hammon Serra

Hammon Serra
(senior tag)

Sziasztok!
Help pls.Nem tudom,hogy csak nálam jelentkezik-e ez a hiba, de ha péntek este lenémítom a telefonom és csak hétfőn hangosítom fel, akkor Ő a pénteki dátumot írja ki és menetrendszerint hétfőn nem csipog mert azt hiszi, hogy hétfő van.Már dobtam fel új software-t de ugyan az a hiba.Ha általánosan van egyfolytában és ki be kapcsolom reggel és este akkor semmi gond.Hétfő reggel tudja, hogy hétfő reggel van.
Földhöz fogom csapni............... :W

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#402) nokia párti válasza Hammon Serra (#401) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Szia!
Még,sosem volt lenémítva nekem úgy,hogy napokig,ezért nem tudom,hogy van-e ilyen hibája.Mostantól lenémíítom mai nap folyamán,holnapig,és majd holnap is írok neked ok?Azt tudom,még mondani,hogy akkor ne némítsd le,ha nem fontos.Mondjuk én ha valami olyan helyen vagyok,akkor lenémítom.Ne csapd a földhöz,számolj el 13ig és mondd magadban,hogy nem vagyok ideges.Hányas szoft van neked fenn?

Playstation 3 60 GB + Killzone 3

(#403) nokia párti válasza nokia párti (#402) üzenetére

nokia párti
(őstag)

az előzőhöz kapcsolódik
Ilyen apróság,miatt ne,hogy már földhöz vágd ezt a jó telefont!!! :R

(#404) Hammon Serra válasza nokia párti (#402) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

Úgy próbáld meg,hogy több napra lenémítod.Úgy kapcsolod ki és úgy kapcsolod ki.

A verziót hol tudom megnézni?

(#405) Sdi válasza Hammon Serra (#404) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Nekem az ébresztő funkciója nem működik / legalábbis rendesen /, a hét minden hétköznapjára be van állítva egy időpont, de csak akkor ébreszt, ha éppen kedve van / össze -vissza /.

Giants az isten :)

(#406) nokia párti válasza Hammon Serra (#404) üzenetére

nokia párti
(őstag)

"úgy kapcsold ki és úgy kapcsold ki"!Nem értelek? :F A szoft verziót a * kettőskereszt 0000 kettőskereszt,kód beütésével tudod megnézi.
Üdv.

(#407) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Amúgy akit érdekel,feltöltöötem a youtubra egy videót,hogy hogy kell levenni az előlapot,nekem már nagyon poros volt a kijelző,ezért levettem,és kitisztítottam.Link:
http://www.youtube.com/watch?v=ZIu6Nwa2z0Q :R

(#408) xewyor

xewyor
(újonc)

Kötöttétek már tv-re?
Nekem nem megy át a hang csak a kép.

Egyébként ti milyen programokat és játékokat használtok rajta?
Mert a bőség zavarában nem tudom, melyiket érdemes és melyiket nem, rátelepíteni.

(#409) nokia párti válasza xewyor (#408) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Azt külön,be kell állítani.

(#410) Hammon Serra válasza nokia párti (#406) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

03.06.c01c01
Ez a verzió.
2008 májusa.
a kikapcsolást bekapcsolást néma üzemmódban tedd, ha tudod.

(#411) peter001 válasza xewyor (#408) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Hali! Ugye a tv-kábelnek 3 kimenete van,ehhez 2őt(fehér és talán sárga) kell csatlakoztatni a tv hez ahhoz hogy a hang és a kép is menjen rendesen.(legalábbis nekem így működik) Próbálgasd hogy melyik kettővel jó.
Progik amik fentvannak nekem jelenleg:panoman,x-plore,image exchange,oggplay,core player,theme diy,garmin,mc guider,smart settings,smart birthday reminder,conversation,és honfoglaló.

(#412) nokia párti válasza Hammon Serra (#410) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Az egy 100éves,már 3.46os is van.

(#413) Hammon Serra válasza nokia párti (#412) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

azt mondja, hogy a szolgáltatóm még nem hagyta jóvá a legfrissebb verziót :W :W :W

(#414) xewyor válasza peter001 (#411) üzenetére

xewyor
(újonc)

A tv "bemenetei" is szinesek, így biztos, hogy jó helyre dugtam a csatlakózókat.

Szerintem a szoftverrel (smartmovie) van valami baj, talán a beállításoknál.

Majd megnézem, sőt kipróbálom másik szofttal is, és talán másik tv-n is.

(#415) xewyor válasza nokia párti (#409) üzenetére

xewyor
(újonc)

Le tudnád írni, hogy hol, mert nem találom.

(#416) nokia párti válasza Hammon Serra (#413) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Szia!
Most néztem,meg a telefonomat,tegnap óta le van némítva,és tényleg igazad volt!!!Ugyan véletlenül angol nyelvre állítottam a telefont,de azt tudom,hogy a Monday(hétfőt jelent).Megnéztem a naptárba,és Mondayon(hétfőn)van.Felesleges akkor frissítened,mert nekem a legújabb verzió(3.46-os fut rajta.)Max,jobbak lesznek a képek minőségei.
De azt tudom mondani,hogya kkor ne némítsd le!Ez valami kis hiba,majd megnézem az öcsém n73asán,jelentkezik-e ez a hiba?Majd megírom,hogy azzal mi van.Mert végülis mindakettő symbian.
Üdv. :R

Ja igen,a Tmobile még nem hozta jóvá a 3.46os verziót,már nagyon sok ember észlelte ezt a hibát,még jó,hogy az enyim független. :P

[ Szerkesztve ]

(#417) nokia párti válasza xewyor (#415) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Amikor kiírja,hogy(a lehetőségeket füllahalgató tv kábel),meg stb.Akkor a tv kábelre menyjél.

(#418) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Nincs válasz? :F

(#419) Hammon Serra válasza nokia párti (#416) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

Ez mennyire gáz már.Pitiáner hiba és nem voltak képesek kijavítani.
Érik a földhöz csapás.Vagy kicseréltetem valami másra.
Javaslatok?
n96 biztos nem kell, mert azzal is ugyan ez a baj....

[ Szerkesztve ]

(#420) nokia párti válasza Hammon Serra (#419) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Ne,hogy már ilyesmi miatt lecseréld!!!Ilyen kis ok miatt.De,nem erőszakoskodok,ha cseréld,hát cseréld...Csak n95-re,nekem csak az vállt be jobban,mint ez!És tudásialg is jobb ,mint a 6220c

Tudod mit.Azt mondom,hogy hozz létre egy új üzemmódot,úgy,hogy náma legyen a telefon,de azért mások legyenek a beállításai,mint a néma üzemmódnak.

[ Szerkesztve ]

(#421) chron válasza Hammon Serra (#419) üzenetére

chron
(tag)

Hali.Ki szoktad néha kapcsolni a telót?A nokiánál mondták a szervízesek,hogy a symbis telókat legalább 2 naponta ki kell kapcsolni.Elég csak pár másodpercre is.Mert az oprendszernek szüksége van az újraindításra néha.Én nekem bejött.Szerintem érdemes kipróbálni.Ha meg meg csere,akkor szerintem N82 talán.Nokia Párti kollégával szemben szerintem az N95 tudása nem nagyobb.2 előnye van,a nagyobb kijelző,és a wifi. Hátránya hogy nincs xenon vaku,és hogy 9.2 symbian fut rajta.Szerintem a 6220c egyik nagy előnye a 9.3. Sokkal gyorsabb a teló az N95,söt az N82 nél is.Ez tuti.Örülök ha segíthettem

[ Szerkesztve ]

(#422) nokia párti válasza chron (#421) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Nekem nem működik. :( :(( :(((

(#423) nokia párti válasza chron (#421) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Szia!
Van igazság a szavaidban. Tény,hogy a 6220c-nak is van előnye az n95el szezmben,jó (xenon vaku 9.3as symbian) az n95-be meg 9.2es,de miben is jobb a 9.3as?Én csak azt vettem,észre,hogy,ezen van témahátások menüpont,ami jobbá teszi a menüben a navigálást(sztem).Nálam most a sorrend nekem így jöttek be:n95 6220c n82,így vált be,talán a 3 mai legjobb symbianos (nokia) telefon.

Kimaradt az n95 előnyei:Nagyobb kijelző wifi,tegyük hozzá a jobb kamerát,a gyorsabb sebességet n95-nél nincs gyorsabb teló ez 1000%.A sztereóhangszórói jóval hangosabbak,mint a 6220c-nak,persze a 6220c se halk kihangosítva.

Egy szóval a 6220 is jó telefon,de szerintem nincs,olyan,mint az n95.

Nekem ez a véleményem.
Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#424) chron válasza nokia párti (#423) üzenetére

chron
(tag)

Üdv.Semmi gond,tiszteletben tartom a véleményed :R Szerintem az N95-től az N82 is gyorsabb,mivel dupla annyi rom van benne.A kamerája meg szerintem nem jobb ,mivel nincs xenon vaku..Én a galéria megnyitásánál éreztem határozottan,hogy a 6220c gyorsabb az N82-nél,és az N95 nél is.A 9.3 sok + hozott.Lehet külön kezelni a sim,és a tel memóriát.Van teljes hívó kép megjelenítés,és az áttünések a menünél sokkal látványosabb kezelőfelületet eredményeztek.De hát kinek a pap,kinek a papné :K Az tuti hogy mind 3 teló jó választás.Egyébként köszi a youtube feltöltést a 6220c szétszedéséről. :R

(#425) xewyor

xewyor
(újonc)

Nem sikerül sehogy sem a hangot átvarázsolnom a tv-re, akárhogy is próbálom. :O
Nektek simán megy?

(#426) nokia párti válasza chron (#424) üzenetére

nokia párti
(őstag)

hali!
"Az tuti hogy mind 3 teló jó választás"!Na ebben egyet értünk.Szívesen.
.A xenon vakunak gyakorlatilag semmi köze sincs,a fotók minőságéhez,hanem csak éjaszaka hasznos.

(#427) nokia párti válasza xewyor (#425) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Multkor még a kép nem ment át,most a hang? :DDD Szerintem valami érintkezési hibája van. :P

(#428) Hammon Serra válasza chron (#421) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

Én minden este kikapcsolom,néma üzemmódban.Bekapcsolás után hétköznap átállítom általánosra majd este lenémítom, majd egy kis iső múlva kikapcsolom.
Hétvégén ugyanígy,csak van, hogy tovább marad néma.
Jelenség:
Péntek reggel még ébreszt és utána elfelejti,hogy milyen nap van.
MErt neki hétfő reggel is péntek van.
Én úgy vagyok vele, hogy nem 2 forintos telefonról van szó, ennyit tudnia kellene,hogy milyen nap van.
NEmtom mit csináljak
:O

(#429) sekli válasza chron (#424) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

RAM-ból van kétszer annyi benne, ROM-ból akármyennyi is lenne, nem sokat gyorsítana rajta...:)

[ Szerkesztve ]

(#430) nokia párti válasza Hammon Serra (#428) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Vegyél egy ébresztőórát. :DDD :DDD

(#431) xewyor válasza nokia párti (#427) üzenetére

xewyor
(újonc)

A múltkor is azt írtam, hogy a hanggal van a gond.

Ha fülhallgatót dugom be, akkor van hang.
Ha a tv kábelt, akkor csak kép van és nincs hang.

(#432) nokia párti válasza xewyor (#431) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Ja,igen igzad van rosszul olvastam el.Bocsi.

(#433) Sdi válasza nokia párti (#430) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Annyira nem vicces ez a dolog, mert nekem sem működik rendesen az ébresztő része és én már jópár éve a telóimra keltem ;) . Ezt az akadályt a 6-8 éves SE T100-as telefonom is simán vitte már, ez meg nem :((( . Egy " okos " telefontól, azért szerintem ez elvárható minimum lenne.

[ Szerkesztve ]

(#434) Ricardo válasza Sdi (#433) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ez egy alap telefontól is elvárható.

Az új Symbianos telefonok topicjaiban járva egyre több ilyen/hasonló gond jön elő,(ébresztő problémák, dátum elcsúszás...)
Valamit nagyon elcsúnyáztak a rendszerben.
Régebbi verzióknál (6680,E50) nekem nem volt gondom.

(#435) nokia párti válasza Sdi (#433) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Olyan egyszerű a dolog,csak nem kell lenémítani és kész.Majd megkérdezem,az n95 topikjában,hogy jelentkezik,e ilyen hiba,mint a 6220c-nál.Kíváncsi leszek rá... :U

(#436) Sdi válasza nokia párti (#435) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Én nem szoktam lenémítani :N , estére le szoktam kapcsolni :K . Ha egyetlen esetben sem riasztott volna, azt mondanám rá, hogy nem működik kikapcsolt állapotban, deeee van amikor ébreszt, van amikor nem. Jelenleg ott tartok, hogy kb. egy hete szólalt meg utoljára :O .

[ Szerkesztve ]

(#437) Ricardo válasza Sdi (#436) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Próbáld frissíteni a szoftvert, ha utána is vacakol vidd szervízbe és oldják meg hogy működjön.

(#438) Sdi válasza Ricardo (#437) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

A legújabb szoft van rajta :) , egyenlőre másra kelek inkább / W800i /, most semmi kedvem ezért elvándorolni a szervizbe. Ha majd nagyon idegesíteni fog, akkor majd lépek, egyenlőre várok, hátha jön ki újabb szoftver :F .

[ Szerkesztve ]

(#439) nokia párti válasza Sdi (#438) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Arra várhatsz.Nekem ez van kiírva:szoftververzió dátuma:Szept 26.
Már azóta nincs egy büdös frissítés. :(((

(#440) chron válasza nokia párti (#439) üzenetére

chron
(tag)

Igen.kurvára kéne már egy frissítés :F

(#441) tal-garius

tal-garius
(lelkes újonc)

Hali a 3G-t hol tudom kikapcsolni?

Gigabyte P67A UD3-B3, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX grey DDR3 1600 2X4GB, Gigabyte Radeon HD687OC, Cooler Master 690RC + Chieftec 650W, BenQ 22"LED, Roccat Kone + Taito ********** Nokia N8

(#442) Sdi válasza tal-garius (#441) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

A telefon beállításoknál, keresd meg a hálózati beállításokat és ott állítsd be a GSM-et.

(#443) nokia párti válasza chron (#440) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Már én is várok egy büdös frissítést,de nem.Bezzeg az n95höz jönnek ám ki.Pedig sokkal régebbi telefon,mint a 6220c :((

(#444) tal-garius

tal-garius
(lelkes újonc)

Ha frissitem a szoftvert a telon levo szamok, programok elvesznek?

Gigabyte P67A UD3-B3, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX grey DDR3 1600 2X4GB, Gigabyte Radeon HD687OC, Cooler Master 690RC + Chieftec 650W, BenQ 22"LED, Roccat Kone + Taito ********** Nokia N8

(#445) nokia párti válasza tal-garius (#444) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Sajnos igen,de ha csinálsz egy biztonsági mentést akkor visszateheted a gépről a telódra.

(#446) kargabor

kargabor
(újonc)

Sziasztok, tudom nem egeszen vag ide a kerdes,de annyi helyen megfordultam mar es nem talalok megoldast a kerdesemre. tehat: van egy nokia n81 mobilom es szeretnek rajta online tv-t nezni, tudtok e ra valamilyen megoldast? minden erdekel, es nagyon meg tudnam koszonni. udv. :F :F :R :R

(#447) nokia párti válasza kargabor (#446) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Szia!
Ahhoz először is elő kell fizetned az internetre a telefonodon.Aztán akinél vagy szolgáltatónál,bemenni hozzájuk,hogy online tv-t akarsz rajta nézni.
Üdv:Nokiapárti :R

(#448) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Hammon Serra!
Megoldódott a problémád?
Vagy csere lesz? :F

[ Szerkesztve ]

(#449) nokia párti válasza nokia párti (#448) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Heeló 6220c tulajok!
Van elérhető frissítés állítólag 6220c-ra.(verziószám 4.13. nézzétek meg!!) :P

Hátha javult valami benne. :U

[ Szerkesztve ]

(#450) Sdi válasza nokia párti (#449) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Köcce :R , holnap megnézegetem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.