Elnézést kérek,csak kicsit idegesített,hogy senki nem ír, ennek a jó telónak a topikjába! 
Playstation 3 60 GB + Killzone 3
(#351) nokia párti válasza Viktor0610 (#350) üzenetére

Elnézést kérek,csak kicsit idegesített,hogy senki nem ír, ennek a jó telónak a topikjába! 

Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni két dologban. 1. Hol lehet beállítani az ikon animációt? 2.Miért nem tudok gyorshívást indítani{ pl a 2-es gombhoz hozzárendelni egy teló számot,hogy a 2-es gombot nyomva tartva elinduljon a hívás}.A beállításoknál a hívás opciónál be állítottam a gyorshívás lehetőségét.A telómón 3.46-os soft van.Nem értem
Légyszi segítsetek,előre is köszi 
[ Szerkesztve ]

Szia!
Végre valaki.Nekem megy a gyorshívás idáig eszembe se jutott,hogy beállítsam rajta,de tényleg jó dolog.Ez ugye arról szól vannak a számgombok,és hozzá lehet rendelni neveket,pl én a 3as hoz hozzárendeltem egyet,és megnyomom hosszan,és nem kell külön beírni a számot vagy a névjegyzékbe belemenni,hanem rögötn felhívja.Nekem megy de tényleg!!!Beállítások-gyorshívás menüpontban érhető el.Nem tudom neked mi lehet a gond?Mit,hogy reagál rá a telefon?Próbáld meg a 3as hoz rendelni.Bocsi fogalmam sincs,hogy mi az az ikon animáció.Ebben sajnos nem tudok segíteni.Én meg nem akarok hülyeséget írni.
Szia!Üdv.

Most néztem,meg a 2-es gombal tényleg,nem jó!Valami postafiókot ír ki.De a többivel(13456789el)működik. 

Sziasztok!Nekem működik a gyorshívás, 1-esen van a hangposta,a többi programozható.Viszont a saját gombot nem tudom megváltoztatni,marad a Nokia mapps.Egyébként jó teló,csak az akksi sz...
[ Szerkesztve ]
SGS2-KH3-Litening_Rom_v6-1

Hali! Beállítások-->általános-->saját gomb alatt tudod kiválasztani a gomb funkcióját.

De most komolyan mi az az ikonanimáció? 
Az, hogy mozognak az ikonok.
A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.

Kösz,most már értem. 

Igen,köszi, tudom hol kell beállítani,de sajna nem változik meg.Akármit állítok be,marad a mapps.
Azért túlélem,csak érdekes.
[ Szerkesztve ]

Ajánlom,hogy tegyél bele te is egy n82es akksit,mert az is kompatibilis vele az aztán sokkal jobb!!!Mert ahogy mondtad a gyári akksi egy fo* 

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Anyukám tegnap kapta a telefont és véletlenül beálította azt a opciót,hogy a Kép felhasználása-Beáll. hivási képként.Azt,hogy lehetne érvényteleníteni
?

Hali! Az n82-es akkuja kb mennyivel jobb,megéri megvenni?

Hát sokkal jobb,a gyári nekem egy napig se bírta ez meg,2napig bírta,úgy,hogy nyomkodom majdnem egész nap,gsm módban.Ja és levett kijelző fényerőnél.
[ Szerkesztve ]

Szia!
Két dolgot tehetsz!Vagy teszel be egy másik képet helyette,vagy kitörlöd a képet.Üdv. 

Hát nem erre a válaszra számítottam de kösz
önöm szépen!:d

Kösz a tippet.

Ez komoly? Egy két napnál nem bír többet az aksi? Mennyit beszélsz rajta naponta?

Mért mire számítottál? 

Szívesen. 

Nem vagyok egy beszédős tipús,max 1órát,de azonkívűl még fényképezek videózók nyomkdom,meg még zenét is hallagtok rajta.Amúgy az az iagzság,hogy a mai modern telefonok nem bírják,ki egy-két napnál több ideig.Annyi minden sza*ságot kitalálták,hogy az meríti ám az akksit.

A jó öreg k750i még most is elmegy 4 napot. Akku tapasztalatokról írhatna ide akinek van ilyen telója. Az érdekelne, hogyha nincs zene meg gps használat, akkor is ennyire gyenge?

Ha már itt tartunk,akkor a 6230i is elmegy,még 5napot is,de már nem egy mai darab.Én egy csomószor megfogadtam,hogy nem nyúlok hozzá,hogy úgy meddig bírja,de egyszerűen nem tudom megtenni!Annyira jó telefon!!!!

még egy aksis téma: eltettem magamnak egy szép 6310i-t másodtelónak, kéthete megy az akku, lassan feltöltöm..... 
A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.

Hát a 6310i az akksi kapcsán veri,az összes Nokia telefont! 
(#376) nokia párti válasza nokia párti (#375) üzenetére

NokiaMapsról mi a véleményetek?Hogy működik?Mennyire fizetős?Gyors jobb,mint mondjuk a Garmin???? 

Hali.Igen csak a 2. gomb nem engedi a gyors hívást,a többi igen
Én meg pont csak avval próbáltam 
[ Szerkesztve ]

Szerintem az aksi nem vészes. { főleg az N95 után }Én kilőttem a 3 g-ét,és igy 2 napig simán elmegy,úgy hogy fotózok is néha. A kijelző mérete,és szín mélysége nagyon befolyásolja a készenléti időt.Persze hogy a 6230i,a kicsi kijelzővel,és 6310i fekete fehér kijelzővel sokáig bírja.A mai Nokiáknál is azért van még hosszú készenlét.Pl báttyám 3120 c telcsije , 6 napig simán bírja. De lehet hogy én is beruházok egy N82 aksira.Mi a tipusa?Láttatok valahol olcsón?

Szia
N82es akksi száma:bp-6mt ez van ráírva,és majdnem fehér teljesen.
NokiaMapsról semmi?

[ Szerkesztve ]

Hali.Köszi az infót. a NokiaMaps ügyében nemtudok segíteni 

Na mind1!
Egyébként meg vagy elégedve a telóval?Ha te lecserélnéd akkor mire?Én nekem nagyon bevállt. 

Sajnos egyikkel kapcsolatban sem tudok segíteni én se. 

Én megvagyok elégedve.Volt előtte N95,N95 8 giga,és N82.De a mérete,és a sebbesége miatt ez jön be a legjobban.Ha cserélném, esetleg egy fekete N82-re.De az sem biztos
[ Szerkesztve ]

hali arról kellene infó hogy SOK használat mellett meddig birja az aksija napi 2-3 orát beszélek kb szolgálati ügyekben és nem akarok olyat venni ami délre kifekszik 
Ha Lú Köll Hát Lössz !! A Lú A Bandi Gyeröké Lössz!!! Gamertag: CoverlessAtol72

Nekem is volt n95-öm illetve n82-m is,de az n82 nekem egyáltalán nem vált be,de az n95 na az nagyon,el is ismerem,hogy bizony az n95 tudásilag jobb mint a 6220c.Ha cserénék akkor,csak n95 vagy n95 8gb.
De jó ez,örülök,hogy van jó szolgálatot tesz... 
[ Szerkesztve ]

Hello
Ha,csak 2-3 órát beszélsz,rajta biztos nem fog lemerülni egy nap alatt.De,ha nyüstötlöd mindent csinálsz vele ,akkor ezzel a gyári akksival(nekem szerintem hibás volt vagy nem tudom)másfélnapnál nem számítsál több készenlíti időre.
Üdv. 
Amúgy nem semmi,hogy beindult a topik.
[ Szerkesztve ]

Hali! Hát beszélgetési időnek 2,5 óra van megadva,szóval ha napi 2-3 órát beszélsz akkor 1 napnál tovább biztos hogy nem fog elmenni.Főleg ha még nyomkodod is.Nekem kb 2 napig működik el eredeti aksival és 1 óra napi beszélgetéssel.

Nekem nokia maps,garmin illetve sygic is van rajt,nokia maps [ez] alapján telepítve.Térkép részletesség szempontjából jelenleg garmin abszolút első,és szerinte valamivel hamarabb is talál jelet,mint a nokia maps,viszont nekem a nokia maps beli térképek színezete jobban tetszik. Sygic semmi extra,talán picivel az is gyorsabb mint a nokia megoldása.

Sziasztok!
Tegnap vettem a t-mobile-nál egy ilyen telefont. A szoftver verzió 3.23, ezért azt szeretném először frissíteni, de nem megy.
Azt írja: A telefonjához nincs elérhető szoftverfrissítés.
Nincs még a T-sre 3.23-nál frissebb, vagy mit tehetek, hogy sikerüljön?
Előre is köszönöm!
xewyor
Amennyiben a garancia fontos, várnod kell, mert csak a product code átírásával tudnál feltenni rá frissebb verziót.
...

A product code-om 0572025, mintha azt olvastam volna itt, hogy ehhez már van 3.46.

Hát nekem is t-s van,és simán felment a 3.46os szoft.(dec. 15.én vásároltam a telefont)
Próbáld meg a telefonon keresztüli frissítést.
Így is lehetnek eltérések.
...

Kösz.
Azzal még várok.
Most az a problémám, hogy a nokia szoftverfrissítő oldalon nincs 6220 c a támogatott telefonok listájában.
Ha ellenőrizni akarom, hogy melyik a legfrissebb szoftver a telefonomhoz, a termékkód beirása után ezt a választ kapom: "Sajnáljuk, jelenleg nincs szoftver a megadott termékkódhoz"
Elméletileg a meglévő szoftvert is újra telepíthetném, ha akarnám, de azt sem ajánlja fel.
[ Szerkesztve ]
Azt írja, nincs szoftver, tehát még nem támogatja a Nokia Software Updater ezt a product code-ot.
[ Szerkesztve ]
...

Én akkor már csak azt nem értem, hogy hogyan lehet más T-mobile-osnak 3.46-os szoftvere.

Hali!
vissza akarom állítani,a gyári beállításokat,de valami kódot kér.Mi az?tUdja valaki????
Előre is köszönöm. 
(#398) Viktor0610 válasza nokia párti (#397) üzenetére
Valószínűleg 12345.
...
(#399) nokia párti válasza Viktor0610 (#398) üzenetére

Köszi,igen az volt be is írtam.

Enyim a 400. hozzászólás!!!!!