Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) katoca5

katoca5
(újonc)

Na újfent elindítottam a szoftverfrissítést, szorítás, szorítás ... :)
3. lépésnél vagyok, becsült hátralévő idő 15 perc. Most már kikapcsolt, visszakapcsolt egyszer. Na kíváncsi leszek.

Na, most kiírta a widows buborék, hogy kapcsolat megszakítva az USB-n keresztül és valóban látom a tálcán a telefonon lévő piros X-et. Basszus, ez nem jó jel. :(

Na most visszaállt és itt van az az üzenet, amit eddig is kaptam, bacca meg a jegesmedve:

"Telefon helyreállítása

Megszakadt a NSU és az eszköz közötti kapcsolat. Az újracsatlakoztatáshoz kövesse az alábbi lépéseket:
1. Távolítsa el az akkumulátort, a töltőt és az USB-kábelt az eszközből.
2. Helyezze vissza először az USB-káblet, majd az akkumulátort és a töltőt.
3. Nyomja le a telefon bekapcsológombját 1 másodpercig.
4. A frissítés folytatásához kattintson az alábbi újra gombra...."

És mindig ez és ez és ez, és nekem már kezd nagyon elegem lenni. Lehet, hogy beviszem a T-mobilhoz, hogy ugyanmá frissítsék a szoftot. Szerintetek? Mit csináljak?

[ Szerkesztve ]

(#302) nokia párti válasza katoca5 (#301) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Szerintem,is vidd be a tmobilhoz!Garanciában úgy is kötelesek megcsinálni,nekem volt Tmobilos GARIS TELÓM és 20perc alatt megcsinálták a frissítést. :R

[ Szerkesztve ]

Playstation 3 60 GB + Killzone 3

(#303) katoca5 válasza nokia párti (#302) üzenetére

katoca5
(újonc)

Okés, köszi, pedig már azt hittem, hogy ügyi leszek és már csak azért is megcsinálom, de látom nincs más választásom. Másik fórumban is ezt javasolták. Szép hétvégét! :)

(#304) nokia párti válasza katoca5 (#303) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Neked is és sok szerencsét a frissítéshez,majd írd meg,hogy mi lett. :R :R :R

(#305) katoca5 válasza nokia párti (#304) üzenetére

katoca5
(újonc)

oks, most még próbálkozom én, aztán ha nem megy, akkor hétfőn elviszem szervízbe.

(#306) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Senki se tud,valamilyen zenelejátszó programot rá ami megy is? ;]

(#307) peter001 válasza nokia párti (#306) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Az oldal közepén van egymás alatt 3 link,simán bal gomb klikk és már tölti is le.Most nem emlékszem melyik kell,vagy az első,vagy a 2.De működik!!![link]

(#308) nokia párti válasza peter001 (#307) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Köszi egyébként a 3. volt,de már jó! :R :R :R

(#309) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Már megint én vagyok,rá akartam tenni programokat,de azt írja ki,hogy tanusítványhiba ez mit jelent?Lehet ezt valahogy orvosolni? :R

(#310) peter001 válasza nokia párti (#309) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Hali! Szignózni kell a programot mielőtt telepíted a telefonodra én ezt a módszert ajánlom,csinálsz magadnak .cer ill .key fájlt,és így fel tudod tenni a progit.A másik lehetőség a hackelés,szintén ezen az oldalon megtalálható,de nekem az nem ment.Lehet hogy bonyolultnak tűnik a szignózós módszer,de érdemes nekiállni,nekem így működik.

(#311) nokia párti válasza peter001 (#310) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Fel tudnál venni msn-re?Ha nem gond. :R

(#312) peter001 válasza nokia párti (#311) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Elvileg felvettelek ha az az msn-címed ami az e-mail címed.Majd du. leszek fenn meg késő este elvileg.

(#313) dddd4

dddd4
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nagyon remélem, zuhan az ára év végére, mert tetszik ez a mobil is.

(#314) nokia párti válasza peter001 (#312) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hali nem ugyanaz sajna!Küld el az msn címedet privátban,ha nem akarod,hogy lássák. :R

(#315) nokia párti válasza dddd4 (#313) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Már 45 ért kapni az szerinted sok érte?Hova menyjen már le az ára? :(

(#316) L4R$()n válasza nokia párti (#315) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Uhh ez a 45 sztem kicsit nem reális, hol láttad ezt? vagy esetleg használtan érted,mert úgy ok, de újonnan min 62k az olcsóbb helyeken is :K

(#317) L4R$()n válasza peter001 (#310) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

A 03.23 és a legújabb szoftvert még sajnos nem lehet hackelni, illetve elképzelhető, hogy megtudod hackelni ezzel a módszerrel de itt is kell signózni, igaz csak 1 szer ha minden jól megy és utána jólesz, de még nem tesztelték 6220 c -n, én még várok egy kicsit a hackeléssel.

(#318) FReak_

FReak_
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Szeretnék egy nokia 6220 classic-ot venni a t mobile -nál előfizetéssel.
Kérdésem:a mostani dominos számomat megtarthatom,vagy mindenképpen az előfizetést új számmal adják?

(#319) L4R$()n válasza FReak_ (#318) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Tudomásom szerint, ha van aranykártyád, akkor megvehet csak magát a készüléket és nem kell sim-et/előfizetést venni, szóval megtarthatod, ha meg nincs aranykártyád és mondjuk 2 éves előfizetéssel veszed, akkor se muszáj azt a simet használni, amit adnak.

(#320) FReak_ válasza L4R$()n (#319) üzenetére

FReak_
(kvázi-tag)

Igen , 2éves előfizetéssel venném, és szeretném megtartani a mostani számomat.
Apropó,a készüléket részletfizetéssel venném, az érdekelne hogy kell -e valami dokumentumot vinni (pl.:munkáltatói igazolás) a vásárláskor,vagy csak simán megkötöm a szerződést?

(#321) L4R$()n válasza FReak_ (#320) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Mármint, előfizetéssel vennéd? vagy csak a készüléket? (ha van aranykártyád, attól is függ, hogy előfizetésesen vagy aranykártyás, vagy feltöltőkártyásan vagy arany) Személyi, lakcím kártya, esetleg adókártya (bár ez nem 100%, hogy kell) azért előtte menj be érdeklődni, az a biztos. Munkáltatói elképzelhető, hogy még az is kell, ha előfizetést veszel,bár nem tudom, én is nemrég vettem a T-mobilnál (1hete) bár én előfizetéses aranykártyára vettem, csak készüléket és a 2 éves hűségidős árral (vagyis 49000Ft-ért).

(#322) FReak_ válasza L4R$()n (#321) üzenetére

FReak_
(kvázi-tag)

2 éves előfizetéssel venném meg a készüléket ami 49000,na ezt akarom részletre venni,kezdőrészlet 9900 + havi 3340 1 évig.Aranykártyám nincs,de kb. 7 éve van meg ez a számom.Engem a részletfizetés érdekel hogy miként történik,hogy kell -e valami extra dokumentum a szokásos személyi igazolványon kívül.Szóval akkor elvileg besétálok megmondom hogy ez kell 2 éves előfizetéssel,és a saját számommal + részletfizetésre kérem.Ezt azonnal megcsinálják a dominos kártyám átírását előfizetésesre,vagy várnom kell egy bizonyos időt?

(#323) nokia párti válasza nokia párti (#314) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hsználtan igen,de már 50környékén kapni újonnan.Hopsz rossz helyre ment,na mind1

[ Szerkesztve ]

(#324) L4R$()n válasza FReak_ (#322) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Értem, ha már 7 éve van meg az a számod, akkor nagy valószínűséggel aranykártyás vagy (feltöltőkártyásokat nem értesítik róla, ha aranykártyások lesznek) és akkor elméletileg vehetsz magába is készüléket, nem kell még a plusz havidíjat is fizetni, csak így nemtudom h mennyibe kerül a teló :F habár így is megveheted részletre, Szóval mindenféleképpen menj be és érdeklődj, hogy mi lenne a legkedvezőbb ajánlat. Az előfizetéshez ragaszkodsz? :F

(#325) L4R$()n válasza nokia párti (#323) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Háát ... , nemtudom, eléggé necces a dolog :P :DDD hol vannak ilyen árak? Dobhatnál egy linket :U

(#326) nokia párti válasza L4R$()n (#325) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Ment privát üzenet! :P :P :P

(#327) L4R$()n válasza nokia párti (#326) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

:Y :B

(#328) Sdi válasza FReak_ (#322) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Ha valóban Trés vagy már régen, akkor csak személyi igazolvány, lakcímkártya kell és elviheted a telót 2 év hűsivel, részletre. Én is így vettem.

Giants az isten :)

(#329) FReak_ válasza Sdi (#328) üzenetére

FReak_
(kvázi-tag)

Ok,köszi a választ neked is.

(#330) L4R$()n válasza FReak_ (#329) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Nincs mit :R

ui.: nem nagyon pörög ez a topik :DDD kéne valami téma! :U

(#331) Sdi válasza FReak_ (#329) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

;)

Giants az isten :)

(#332) nokia párti válasza L4R$()n (#330) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Én is ugyanezen gondolkodtam! :P :P Szeretem én is ha pörög a topik. :R

(#333) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Na először is kezdhetnénk ott,hogy linkeljen már valaki ide be képeket.Én is linkeltem volna,egy csomót ha lenne adatkábelem,de sajna nem kaptam hozzá! :( Mármint amit a telefonnal készített. :P

[ Szerkesztve ]

(#334) L4R$()n válasza nokia párti (#333) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Képet? :F minek? Csinálhatok majd, nekem van adatkábelem, azon ne múljék :)

(#335) nokia párti válasza L4R$()n (#334) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Csak kíváncsi voltam,ha lenne rá időd akkor nem lenne rossz.Mert nekem sajna nincs adatkábelem.Még egy kérdés a nokia maps fizetős?Mennyit kell fizetni rá?Nektek fenn van? :P

(#336) -NOKIA- válasza nokia párti (#333) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Olvasd el a tesztet, itt vannak képek is.

mod:
L4R$()n: talán azért nem pörög, mert nincs még valami sok embernek ilyenje... :N

[ Szerkesztve ]

A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.

(#337) nokia párti válasza -NOKIA- (#336) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Csak az a gond,hogy ez már egy százéves teszt,és akkor még az első szoft volt rajta,akkor meg még vacak volt.Fényképezés szempontjából.

Annyit azért hozzá tennék,hogy az n95 és az n82 is ilyen szar volt fényképezésben,most meg már ...

[ Szerkesztve ]

(#338) nokia párti válasza nokia párti (#337) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Üzenem Peter 001-nek,hogy összehasonlítottam a 6220c kijelzőjét egy n73-mal,és a 6220c színei picit jobbak voltak úgy,hogy ez a 16 millió szín nem parasztvakítás. :R

(#339) No-kia válasza nokia párti (#338) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen ,tényleg élénkebbek az n73 hoz képest, nekem van mindkettő, és kontrsztosabb iss a 6220 meg a fehér sokkal szebb

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#340) nokia párti válasza No-kia (#339) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Kösz a megerősítést,ezzel nem az n73at akartam persze lehúzni,mert szeretem én azt is. :R

(#341) peter001 válasza nokia párti (#338) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Oké,akkor megnyugodtam :)

(#344) baree99

baree99
(újonc)

ne haragudjatok de nincs kedvem elolvasni több mint 300 hozzászólást, a 6220 classicon fut gond nélkül a garmin 5? vagy a 4?

[ Szerkesztve ]

(#345) L4R$()n válasza baree99 (#344) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Igen, mennie kell vele.

Úgy látom, hogy ez a topik elhalálozott :F :O

(#347) pepe1970

pepe1970
(tag)

Sziasztok! Az érdekelne hogy ez a teló 100%-ban működik egy sonyericsson ds980 bluetooth sztereó headsettel? Ha valaki próbálta, megoszthatná velem.

(#348) nokia párti válasza pepe1970 (#347) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hali!Még sajna nem próbáltam pont azzal a tipússal amit felhoztál,de nem hiszem,hogy megy vele.Ha jól tudom,nokia a nokiával a sony meg a sonyval.De javítsatok ki ha tévedek.

(#350) Viktor0610 válasza nokia párti (#349) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Attól még, mert időnként megjegyzed, hogy halott a topik, még nem fognak ide írni a tulajok.
Mellőzd az ilyen "hozzászólásokat".
Köszönöm.

Pár hozzászólásod töröltem.

[ Szerkesztve ]

...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.