Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) nokia párti válasza nokia párti (#249) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Jó tegyük fel igaz amit mondasz rendben van.Azt mondod,boltod van na akkor hajrá!!!!!!Vedd elő mind a két telefont (5800 6233 vagy 6234) na és nézd meg hangerő kapcsán biztos alulmarad az 5800 elismerem nekem nincs,én nem költök 100ezreket telefonokra,max 55-60 de akkor már nagyon jónak kell lennie.Én mindig úgy veszek telefont,hogy előtte kipróbálom,így volt a 6220c is.És a többi telefonom is.Kipróbáltam én az 5800át de nem jön be az érintőképernyő.Szerintem ezt nem a nokiának találták ki. :P

Playstation 3 60 GB + Killzone 3

(#252) katoca5 válasza nokia párti (#246) üzenetére

katoca5
(újonc)

He-he, tényleg nem jó helyre ment a válasz, de azért megtaláltad. :) Igazad van, most hogy mondod, tényleg hallottam, hogy az új szoftverrel eszméletlen jó képeket csinál.

A telóm valóban nem független, a T-mobilnál vettem. Hogy a PC Suit-tal mi a helyzet, azt majd megnézem. Mindenesetre köszi a tippeket, ezzel újra erőt adtál, hogy a hétvégén megint megpróbálkozzak a szoft. frissítésnek. :)

Köszike!

(#253) Sdi válasza katoca5 (#252) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

A Trés telóra is felmegy az új szoft, nekem összejött :D

Giants az isten :)

(#254) nokia párti válasza Sdi (#253) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Na és mégis,hogyan?Nagyon kiváncsiak lennénk rá. :D Úgy tudom,akkor elveszik a garancia nem?

(#255) nokia párti válasza katoca5 (#252) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Mindjárt leírom,a legújabb pc suit számát.Csak meg kell néznem egyébként letölthető a nokia.hu-ról.Na és akkor mit ír ki, amikor frissíteni akarod a szoftot?Nekem gond nélkül ment(bár az enyém független). ;]

(#256) nokia párti válasza katoca5 (#252) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Na megtaláltam, a számát most töltöttem le én is.Ebben a minutumban.pc suite száma:7.1.18.0 remélem ezzel már megy. :R

(#257) peter001 válasza nokia párti (#246) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Hali! Garmint milyen leírás alapján raktad fel?Hackelt a telód?

(#258) nokia párti válasza peter001 (#257) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Mindjárt megkeresem, :K a linket és belinkelem ide neked ok?

(#259) nokia párti válasza peter001 (#257) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Na itt van,http://s60web.extra.hu/garmin.php ,de mint már mondtam minimum közép fokú informatikai végzetség kell hozzá.De inkább felső fokú ,mert nekem is csak segítséggel ment. :(((

(#260) peter001 válasza nokia párti (#259) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Köszi ezt én is próbáltam,fel is ment,csak sajna nem működött.Illetve folyton kilépett,meg belső gps-t se akart találni,bár azt már nem tudom hogy az új softtal próbáltam e.Majd megpróbálom akkor mégegyszer. :R

(#261) nokia párti válasza peter001 (#260) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Nekem bezony megy.Az új szoftal 100%,hogy megy.De a régivel sajna nem ment.Sztem probálkozz, meg vele mégegyszer,egy próbát még meg ér. :DDD Ja hagy kérdezzek már én is valamit,nem tudtok valami jó zenelejátszó programot rá?(Ami megy is rajta). :F

(#262) peter001 válasza nokia párti (#261) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Hát nekem ez van fenn [oggplay] de ezt csak azért tettem fel hogy lejátszon flac fájlokat is.

(#263) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

De minek szenvedtek a Garminnal mikor a Sygic jobb, pontosabb, részletesebb? Nem értem. :( És nem utolsósorban a telepítése pofonegyszeru.

(#264) nokia párti válasza blueMerle (#263) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Még sose hallottam róla!Honnan lehet letölteni?

(#265) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Ja és egyébként,hogy kell kikapcsolni a kamerahangot?Mert ha lenémítom,, akkor sem kapcsolódik ki.

(#266) L4R$()n válasza nokia párti (#265) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Sziasztok!
A kamerahang kikapcsolására még én sem találtam semmi használhatót, pedig biztos h van valami trükk/hack/program. :O
blueMerle arra a naviprogramra én is kíváncsi lennék :K

(#267) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Mindenkinek ment pü :)

(#268) Sdi válasza nokia párti (#254) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Simán a Nokia NSU-val, megtalálta az újat, telepítette. Miért is veszne el a gari :F Nem hackeltem a telót, gyári dolgot csináltam/ ill. csinált magának.

(#269) L4R$()n válasza blueMerle (#267) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

:R :C sikerült, frankó minden, 1000 thx

(#270) nokia párti válasza L4R$()n (#266) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hali még én úgy is megpróbáltam,hogy néma üzemmódba állítom,a telefont de úgy se sikerül kikapcsolni a kamerahangot.De sztem nem olyan nagy baj ez!!!Mondjuk a másik telónál a 6233nál ha lenémítom automatikusan kikapcsolódik. :U

(#271) nokia párti válasza Sdi (#268) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Azt hittem,na most már ezt is tudom,hogy nem veszik el a gari. :R

(#272) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Egyébként,meg vagytok elégedve a telóval?Mert én nagyon-nagyon az n95-óta(symbianosok közül ) nem vált be ennyire telefon.Bár az akksija az gyalázat.Azt tom még mondani,erre a kamerahangos dologra,hogy próbáljátok ki minden üzemmódban!!! Én is mindjárt megpróbálkozom vele,csak előbb fel kell töltenem mert már megint lemerült. :W

(#273) Sdi válasza nokia párti (#271) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Ha gyári szoftver frissítést csinálsz / nem hackelt, buherált dolgot / miért veszne el a gari ?
Azért adják ki a frissítéseket, hogy a meglévő telókon is javítsanak, nemcsak az újak kiváltsága az új szoft.

(#274) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Hali nem tudtok valami jó kis zenelejátszó progit rá?Mert amit Peter001 adott azt valamiért nem tudja letölteni. :F

(#275) nokia párti válasza Sdi (#273) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Azért hittem,mert ha garis telefont beviszel a Tmobi-hoz,és csak szoftot akarsz rajta frissíteni(úgy,hogy nem hibás a telefon akkor nem mindig csinálják meg egyik ismerősöm járt már így.) :K

(#276) L4R$()n válasza nokia párti (#275) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Nekem a 3.23-mas szoftver van rajta ( gyárilag ez volt ) most még nem frissítem, majd ha belassul vagy valami, ja amúgy nekem is T-mobilos. Nagyobb akksit nem lehet amúgy venni bele? :F mert ez az akksi egy elég nagy érvágás, 3 napja van meg a teló és már 3szor töltöttem :( hagytam éjszakára, szóval kisütöttem az akksit, habár asszem ezeknél már nem kell, na mind1 :U

(#277) L4R$()n válasza nokia párti (#274) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Ment egy PÜ !

(#278) peter001

peter001
(lelkes újonc)

Hi! Nem tudtok valami olyan progit ami wmw-t is lejátszik? A sygic-es leírást nekem is elküldenétek?Köszi szépen! :R

(#279) nokia párti válasza L4R$()n (#276) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hali nekem más tipusú akksi van.Nem a gyári én kicseréltem a gyárit mert egy fo.,olyan van az enyémben mint az n82-ben,de ez se valami nagy durranás. :R

(#280) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Tényleg! NGage játékokkal hogy áll a teló? A symbian 9.3-nak nincs ngage támogatása? :F

(#281) nokia párti válasza L4R$()n (#276) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Nem ajánlom,hogy ki-be kapcsolgasd a teleont!Mert attól nekem iszonyatosan lemerül.

(#282) L4R$()n válasza nokia párti (#281) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Hát idáig úgy volt hogy nappal lemerült este töltőn volt :DDD :W

ui.: ngage-ről semmi ?

[ Szerkesztve ]

(#283) peter001 válasza nokia párti (#279) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Belemegy az n82 akksija is? Én ezt nem is tudtam!

(#284) nokia párti válasza L4R$()n (#282) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Azt is tudom még mondani,hogy vedd le a kijelző fényerejét ha nem fontos neked az.És állítsd át gsm módra a hálózatot,akkor nem zabálja sztem annyira az akksit.Mint már írtam,ha így is lemerül akkor váltsál át egy új akksira(bp-6-mt) a tipúsának a neve!Ez a bp-6m már a 6500slideom-on is gyengécske volt. :W

(#285) nokia párti válasza peter001 (#283) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Igen így van,én se gondolam volna de bizony belemegy. :R És működik vele!

(#286) katoca5 válasza nokia párti (#256) üzenetére

katoca5
(újonc)

Helló, köszi most már nekem is ez a friss változat van meg. Holnap megpróbálom újra a frissítést. :)

(#287) peter001 válasza nokia párti (#285) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Mondjuk nem biztos hogy az a +150mah megér 5000 ft-ot.Sygic leírást pls küldjétek el nekem is.

(#288) L4R$()n válasza nokia párti (#284) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Már átállítottam GSM módra + a fényerőt is lejebb vettem, habár sokat nyomkodtam ( mivel még 3 napos és újdonság :DD ) az is közrejátszik, de akkor is elég gyenge szegényke :F Amúgy szted kb mit várhatok a bp-6-mt akksitól? Mindjárt utánanézek.

(#289) katoca5 válasza nokia párti (#255) üzenetére

katoca5
(újonc)

Már jártam úgy, hogy 1 másodperc volt vissza a frissítésből és kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat, húzzam ki az USB-t és a töltőt a telefonból, vegyem ki az aksiját, majd megadott sorrendbe rakjam ezeket vissza és 1 másodpercre nyomjam meg a bekapcsoló gombot.
Én türelmes ember vagyok vagyok, de amikor már x óra elteltével (nem tudom hány próbálkozás után) is ezzel a szöveggel fárasztott, akkor azt mondtam, hogy jó, akkor 1 hét múlva újra. Egy hét után megint megpróbáltam, ugyanaz. Most vagyok 3. hétvégénél, hogy próbálkozni fogok. Úgyhogy holnap délután szorijjatok nagyon! :)

(#290) nokia párti válasza katoca5 (#289) üzenetére

nokia párti
(őstag)

szoritunk mi biza!Sok szerencsét a frissítéshez. :R

(#291) nokia párti válasza peter001 (#287) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Hát nekem megért,mert nagyon jó az akksija,sokkal jobb mint ez a gyári kacat. :R :R

(#292) nokia párti válasza L4R$()n (#288) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Előbb próbáld ki,a azzal a variációval amivel mondtam,aztán majd gondold végig. :P

(#293) nokia párti válasza peter001 (#287) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Mármint a gyárihoz képest értettem,hogy jó az akksija,mert ez az akksi sem megdönthetetlen.(kapicitása)

(#294) Viktor0610 válasza nokia párti (#293) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Szép dolog a segítő szándék, de ugye nem válaszolsz mindenkinek külön-külön hozzászólásban?
Az elküldött hozzászólást öt percig módosíthatod.

...

(#295) L4R$()n válasza nokia párti (#292) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Kezdetektől úgy használom, h GSM + fényerő 50%-on :DDD na mind1, de még most se tud senki semmit hogy van e ngage támogatás a symbian 9.3-on? :B

(#296) nokia párti válasza peter001 (#287) üzenetére

nokia párti
(őstag)

A sygic leírást kérd,el privátban Blue Merli-től.Nekem is ő küldte el. Írj neki egy privit,biztos vissza ír rá! :R

(#297) Sdi

Sdi
(PH! addikt)

Valaki meg tudná nekem írni, hogy ennél a telefonnál hogyan lehetne elérni a beérkező hívásoknál azonosítsa / kiírja a képernyőre a nevét és nem csak azt, hogy hívás / a hívót, legalábbis azokat akik ugye a telefonkönyvben szerepelnek.

(#298) Sdi válasza Sdi (#297) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Tárgytalanná vált, szolgáltató függő :(((

(#299) nokia párti válasza Sdi (#297) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Nekem automatikusan kiírja! :P

(#300) nokia párti

nokia párti
(őstag)

Hali!Nem tudtok olyasmi programot rá?Ami elforgatja a kijelzőt(mert tudtommal nincs benne gikroszkóp sajna) :( már hallottam valahol róla,csak nem emlékszem.Előre is köszi. :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.