Sziasztok!
Hol érdemes ilyen telefont venni? Gyári független kellene.
Valaki ismeri a Partnerogsm-et?
Vélemény?

Sziasztok!
Hol érdemes ilyen telefont venni? Gyári független kellene.
Valaki ismeri a Partnerogsm-et?
Vélemény?

Szia.Igen én vettem már tőlük telefont.Nem volt semmi gond

Sziasztok!
1. Augusztus óta terveztem a telóvásárlást és némi hezitálás után
4 napja megvettem a Nokia 6220 classicot a T-mobilnál. Eddig nagyon elégedett vagyok a telóval, csak az zavar hogy 2 nap után teljesen lemerül az aksi (teljes lemerítés és 12 órás töltés után). Na és most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni. Azt olvastam valahol - már nem tudom hol, nem találom -, hogy ha a 3G-t kikapcsolom, akkor nem eszik annyit a telefon. Ez tényleg igaz? Ha igen, akkor hol lehet kikapcsolni? (Már átböngésztem - szerintem - az egész telefont és sehol sem találom.) Segítsen nekem valaki, plíííííz!
2. Valószínűleg azért zavar a 2 napos lemerülés, mert már 5 éve nem vettem új telót (a régi kis Nokiámat nyúztam, ami ugye a nem túl nagy energiaigényű -bár színes - kijelzőt és egyéb dolgokat 1 hétig simán vitte 1 feltöltéssel). Na szóval ebből következőleg nagyon le vagyok maradva mindenféle újdonsággal kapcsolatba, bár rengeteg dolgot elolvasta itt a mobilarénán és egyéb portálokon. Abba kérem még a segítségeteket, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen verziójú szoftver van a telómon?
Előre is köszi a válaszokat és bocs, ha hülyeségeket kérdeztem, világosítsatok fel. 
Katóca

Most jött az isteni szikra és megtaláltam, hogy hol lehet a 3G-t kikapcsolni. 

Már a szoftverfrissítést is elinditottam 
Akkor már csak 1 kérdés: ha 4G-ás memóriakártyát szeretnék bele venni, az nem fogja lelassítani? Illetve csak Nokiásat lehet bele venni, vagy jó a SanDisk vagy Kingston is? (Egy kicsit böngészgettem és láttam, hogy a T-mobilnál majd 8 000 Ft ez a kártya, a vaterán meg pl. 2 800-ért is meg lehet venni pepitába ugyanazt a nokia memóriakártyát. Szerintetek?)

Nem kérdeztél hülyeséget,a 3G tényleg növeli a fogyasztást
De nagy csodát,1 hetet így se várj az akksitól,hogy kikapcsoltad.
A szoftververziót úgy tudod megnézni,hogy beütöd a *#0000# kombinációt,mintha telszámot hívnál.
4Gb-os Kingston-t ne vegyél!Sok mindenkinek gondja volt már az ilyen karival.Sandisk,Nokia jó.
A teló gond nélkül kezelni fogja a 4 gigat.
Itt a Mobilarenán az Apróban is hirdetnek kártyákat jó áron.Esetleg nézz szét ott is.
[ Szerkesztve ]
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!

Köszi Pajoz!
Az apróhirdetéseket megnézem.
A frissítés kiakasztott, kb. 2 órán keresztül próbáltam, mindent úgy csináltam, ahogy a szoftver végigvezetett. Elméletileg 1 másodperc volt még vissza és állandóan azt írta ki, hogy megszakadt a kapcsolat az USB-n keresztül, végig csináltam a javítást úgy, ahogy kérte - nem 1-szer, nem 2-szer - így sem volt jó, utána saját magam próbálkoztam, de aztán 2 óra múlva feladtam és úgy döntöttem, hogy majd legközelebb... Szerinted mi lehet a baj?

Nincs mit!
Elhiszem,hogy kiakasztott!Elvileg sokkal gyorsabban le kellett volna menni a frissítesnek.
Gond lehet,ha fut közben a Pc Suite.Vagy az is segíteni szokott,ha legyalulod az egészet,minden összetevőjével együtt.Aztán feltelepíted a Nokia Cable Drivert,hogy legyen USB kapcs.
De többet olvashatsz erről a témáról itt és itt.

Még egyszer köszi, holnap megnézem amiket ajánlottál (ma már hulla vagyok hozzá
)
És holnap zavard össze a világot. 

Ok!Sok sikert!
...hát holnap reggel igen megzavarodok a hidegtől

szia.próbáld meg először a telót bakapcsolt állapotban,simán rádugni a pc-re.Tehát az nsu,és a ps suite nélkül.Elvileg simán felrakja az xp,az usb drivert.Várd meg még végig keresi,és utána indísd csak az nsut.

Sziasztok most vettem megint egy 6220cot nem bírtam ki nélküle,van egy nagy bajocskám vele.A memóriakártya kiugrik a telefonból nyomnom kell erősen,hogy ott maradjon és ha elengedem újra kiugrikk,bezzeg amikor nyomom,akkor felismeri.Sajna nincs rá gari már.Mi lehet a baj?Melyik szervíz lenne a legjobb?Csak ne a nokia.Válaszokat előre is kösöznöm. 
Playstation 3 60 GB + Killzone 3
(#213) nokia párti válasza nokia párti (#212) üzenetére

Kár volt mondanom,hogy kösz előre is a segítséget.Bleró!Már neked sincs meg?Pedig te is nagyon odavoltál érte.Senkinek nem kell ez a jó telefon. 

Na szió!
Hát úgy alakult a hetem, hogy még csak most lesz időm megnézni a linkeket.
Képzeld el, hogy amióta kikapcsoltam a 3G, nagyon jól bírja a teló. Szombat délután 4-5 óra körül vettem le a töltőről és még csak ma délután kezdett el sírni a kajáért.
Persze nem vagyok egy nagy telefonálgatós típus (ugyanúgy használom, mint a régi telómat), bár azért nyomkodtam rendesen, meg fotózgattam, ha volt időm zenét is hallgattam. Na, szóval nagyon meg vagyok elégedve az aksijával. Majdnem 1 hetet kihúzott (éjszakára sem kapcsoltam ki.)
Viszont felmerült egy problémám, ami lehet hogy nem is a készülék beállításainak a baja, egyszerűen nem jövök rá mi lehet a gond.
Szóval vannak emberek, akik ha hívnak, nem írja ki a nevüket, csak a telószámukat (nagyon zavar, mert nem tudom eldönteni, hogy visszahívjam e a számot, vagy megint valami hülye ügynök próbál zaklatni - azt meg hívja vissza, aki rá van szorulva
). Ugyanez történt a régi telómnál is (kb. 2 hónapja szórakozik). Valószínű, hogy a SIM-kártyámmal van a baj? Mit csináljak? Vigyem be T-mobilhoz, hogy nézzék meg? (Bevallom nem szívesen adom ki a kezemből
) Már azt is megpróbáltam, hogy ne csak a SIM-en legyen rajta a telefonszám, de úgy sem jó. Szóval tanácstalan vagyok.
Na megyek elolvasom a linkeket, aztán ma este lemerítem a telót csutkára, és megint töltöm 12-16 órát. 
Kellemes hétvégét és ha lesz időd és valami tipped, hogy mit csinálja, akkor légyszi írj. (Bocsi, hogy téged zaklatlak ezzel
)

Szia!
Köszi a tippet, holnap állok neki a próbálkozásnak. 

Szia.A 6220c-.t A felségem használja, nagyon jó telónak tartom változatlanul.Én kaptam ajándéba egy N82-t.Most azt nyüzstölöm.De hiába formáztam le,a 6220c gyorsabb.Lehet hogy a symbi 9.3 miatt.Sajnos szervízt nem ismerek,de szerintem a memkari foglalat probléma javítása pár ezres lehet.

Ok kösz a válaszodat.Nekem is volt n82-m de nekem nem vált be.Leginkább a billentyűi és a hangszórói miatt.De nagyon jó telefon.Nem halk neked az n82?Mert sztem nagyon legalábbis a két riválisához képest,n95 és 6220c ezek voltak nekem is,és ezekkel szemben nagyon alulmaradt. 

Szia! Majdne, egy hetet kihúz? Az elég jó azért,nekem 2 napot bírja össz-vissz kb. fél-1 óra telefonálással naponta. Nektek mennyit bír?

Hali kapcsold ki a bluetoth-t és állítsd át gsm módra,és vedd le a kijelző fényerejét.Én nyomkodom egyfojtába és 2napot bír. 

Hi! Hát én is elég sokat nyomkodom,s nekem is ennyit bír ki,mondjuk kijelző fénye nincs levéve,azt maxon használom.De azért elég nehéz elképzelni hogy kibír 1 hetet.

Hát ezt,én se hiszem el!Max akkor bír ki egy hetet ha mindent úgy állítunk át ahogy mondtam,és nem nyúlunk hozzá egyáltalán.

Igen kb én is így gondolom. Amúgy milyen progikat használsz rajta? Vagy valami jó játékot nem tudsz rá?

Töltögessél a zedgéről illetve a mobile 24-ről egy két játék van rajra azt jó van.Van ps-em az jó arra.Vagy a számítógép.

Szia!
Remélem most már sikerül összehoznod a dolgot!
Ez az akksi meglepően hosszú ideig bírta!Pláne,hogy még használgattad is a telót.Egyébként nem kell olyan sokáig tölteni.A Li-ion,Li-polimer akksikat szükségtelen formázni.Ha jelez,hogy fullra van töltve le lehet húzni a madzagról.
A telefon nem a SIM kártyáról olvassa be a telszámokat,hanem a névjegyzékből.Így a SIM nem kavarhat be.Inkább az szokott lenni a gond,hogy kétszer szerepel egy név/telszám a névjegyzékben.Pl így:+36301234567 és 06301234567.Vagy van Tamás és Tomi név ugyanazon a számon.
(Nyugi!Nem zaklatsz!
)

Hali.Szerintem is a 6220c hangosabb,de az N82 is elég.kb olyan mint az n95 volt.de az biztos hogy kifelé magasan az n95 8giga szólt a leghangosabban,és legjobban.

Ebben teljesen igazad van.A nokia szeritem egy jó ideig nem tud,olyan telefont csinálni mint az n95 vagy az n95 8gb.Nagyon minimálisan de valamivel hagosabb a 6220c mint az n82. 

Hopsz elírtam,szerintemet akartam.

Sziasztok!
Holnap lesz meg a 6220 classic-om
T-mobil-os és azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tud ajánlani valamilyen ingyenes (akár így, akár úgy
) jó navigációs programot?
köszi előre is 

Hali! Nekem ezen leírás alapján megy! Nokia maps tört változata. [link]

Hali garmin és tomtom-ot is tom ajánlani,de ehhez(ennek a telepítéséhez)minimum középfokú informatikai végzetség szükséges,mert kicsit nehéz. 

Mármint neked mondtam, csak véletlenül elkatintottam.

Hello
Hát nem vagyok egy nagy szaki, majd nézelődök egy két "sötét" oldalon
aztán meglátom h mi lesz. Emlékszem régen a signózás se ment mikor 3250-em volt
de sok szenvedés után sikerült 
Ja amúgy megvan a teló, idáig nagyon tetszik, meg hát hiányzott is a symbian 
[ Szerkesztve ]

Szia!
Én átváltottam GSM módra és ahogy fentebb is írtam, nem vagyok nagy telefonálgatós (napi 1-2 pár perces telefonálás), úgyanúgy használom, mint a régi telómat (na jó az újdonság ereje miatt egy kicsit többet nyomkodom, de nem jelentős) és ritkán zenét hallgatok. És ha hiszed, ha nem szombat délután vettem le a töltőről és péntekig kihúzta (este is ment.) Ugye pénteken felraktam, szombaton levettem (16 órás töltés után), ma kedd van és a töltésjelzője még fullon van. Az se baj, ha nem hiszed el, de tényleg. Miért lenne okom hazudni? 

Köszi, megnézem a névjegyzékemet (bár azt hiszem, hogy tényleg 2-szer vittem fel, pont azért mert sehogy sem akarta az igazságot, de akkor most nekiállok kisérletezni
). Az akksi tényleg jó - fentebb szólók nem is akarják elhinni, na mindegy. Köszike az akksire vonatkozó tippet is, most már 2-szer volt fenn 12-16 órát, úgyhogy ha másra nem volt jó, a lelkemet megnyugtattam, hogy jót cselekedtem az akksimmal. 
Katóca
U.i.: Ez a hülye szoftverfrissítés sehogy sem akar összejönni. Se PCSuittal, se NSU-val. Mindig ua hibát írja ki. De nem adom fel! Egy kicsit pihentetem a témát, aztán újra próbálom.
Addig is olvaslak benneteket és gyűjtöm az infókat. 
[ Szerkesztve ]

Hali én nekem is nehezen sikerült,nagyon sokat sza.akodtam vele.Sok szerencsét a telóhóz. 

Lehet,hogy a legújabb vann fenn neked(szoftver)írd be a kódot és majd írd ide le,hogy hányas szoft van rajta.

Köszi
Valószínűleg beköltözök ebbe a topikba
, ha nem is írok majd, (csak néha) attól rendszeres olvasó leszek
Na bb

Szia! Én ilyet nem állítottam!!
1-2 perces telefonálással és kevés használattal érthető a dolog. Amit nem sikerült megfejtenem,hogy használati útmutatójában minek van leírás a push to talk-ról,holott ilyen nincs a telefonban. vki? 

Nyugodtan írj,bármilyen kérdésed van,ha tudok válaszolok rá ez mindenkire vonatkozik,mert én bizony itt leszek. 

Hali 3.23as szoftval még rajta volt az adóvevő,de ezzel az újjal(3.46on)már nincsen. 

Az szép!!
És ezzel kinek tettek jót? Vagy egyáltalán miért vették el ezt a funkciót?

Hát ezt a nokiátol kéne,megkérdezni mert bizony amikor még az enyimen (3.23-as)volt,akkor volt rajta adóvevő de nekem amúgy se működött.Fizetős volt nem. 

Akkor még nem hallottál 5800-át. Az összes telefont a piacon kenterbe veri hangzásban. Még a Samu féle Bang&Olufsen hangzását is. Atombrutális, erre nincs jobb szó. Az N95 8Gb egy szokol rádió mellette.

Szia 3.23 van rajta és az istenért sem akarja a 3.46-ot. De ahogy olvasom lehet, hogy nem is baj. 

Te meg nem hallottál a nokia 6233-ról meg a 6234-ről na annál vedd fel a hangszínszabályzót és azt hallgasd,meg de vigyázz ne,hogy beszakadjon a dophártyád. 

Hali ezt most nekem szántad?Mert akinek írtad nem is írt neked.Na mind1 szerintem frissítsd!!Most egy adóvevőbe nem fogunk belehallni.A kamera javult képei simán lemossák az n82-t.(hiába húzzák le ennyire a tesztben)Éjszaka is elveri simán, a garmin is felmegy rá (A 3.23as on nem ment).Két ok van amiért nem mehet a szoftverfrissítés,1.a telefonod nem független. 2.Nem a legújabb pc suite van fenn. Jó elismerem az első szoftval szar képeket csinált de ezzel az újjal....Hát eszmé
letlen.

Ez attól függ,hogy mire értetted a hangzást,minőség vagy hangerő?Mert én hangerőre.

Nem sose hallottam..ááá... jóhogy használtam 6233-at.
Figyelj hagyjuk ezt, nem hallotad, mit tépem a szám ezek szerint feleslegesen. Hangerö tekintetében majdnem biztos, de minöség tekintetében egészen biztos hogy az 5800 az etalon a mobilok világában ami a hangminöséget illeti, és hogy ezt mire alapozom? Olvass tovább.
300 saját telefon után, saját telefonos boltokkal tudnál szted olyat mondani amit nem láttam/hallottam? Nyugodtan kijelenthetem hogy majdnem teljeskörü a tapasztalatom, nem átlag-user vagyok.
És ami azt illeti a 6233 dobozhangon szól, ami aztán minden, csak nem minöségi.
[ Szerkesztve ]

Lehet,hogy a 6233-nak doboz hangja van de hangerőbe(kapcsán)az 5800 alulról nyaldoshatja,a 6233-at.Bocs,én már nem fogok vitatkozni erről,mert tudom,hogy igazam van,másrészt ez a nokia 6220-classic topikja.

Tehát olyan dolgról vitázol velem amit nem is hallottál, csak feltételezel és meg is vagy gyözödve az igazadról. Grat
, azt hiszem nem kell válaszolnod, én ezt itt befejeztem, ehhez a tudáshoz én már kevés vagyok.
[ Szerkesztve ]