csak a hangos navigáció tünik el 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
chron
(tag)

Anansie
(újonc)
Köszi! 

bleró
(tag)
vett már valaki a t-nél?most már kezdő részlettel is elhozható.jó lenne valami gyakorlati tapasztalatot is hallani a telóról.

nokia párti
(őstag)
helló bleró! én nem veszek a t-mobilnál telót mert nem független! emelte gsm-ben vettem 1hónap garival 50-ért kur.ára megérte(tegnap vettem volt már előtte ilyenem de az n82-ő egy vacak ehhez képest azt cseréltem vissza)! a kamera eszméletlen jó képeket nyom. nem tom mi a sza.ért húzták le a teszbe? bognak biztos nem tetszett a telefon!egy bajom vele a picit gyenge akksi ebben jobbnak tűnik még az n82-ő!a vaku meg hát valami eszméletlen erős az n82-őtől is erősebb szerintem nincs is erősebb xenon vaku telefonba a 6220 classic-étól de komolyan! telefon deasingje nekem nagyon tetszik jó vékony meg kicsi! (ez is öröm volt nekem az n82-őhö képest) MINDENKINEK AJÁNLOM NAGYON JÓ TELEFON! A WIFI-T LESZAROM NEM JÓ MOIBILON INTERNETEZNI! 
Playstation 3 60 GB + Killzone 3

ben11
(senior tag)
Először is nem kell kiabálni,másrészről pedig mindenki el tudja dönteni h kell-e neki wifi vagy sem (de nem véletlen van akkora forgalma az e51 topicnak..).A képek minőségéről meg csak annyit h a teszben szereplő fotók magukért beszélnek és Bognak nem véletlen alakult ki a maga véleménye a kameráról.Ha ellenvetésed van,állításod igazold esetleg képekkel.
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

nokia párti
(őstag)
bocsi még nincs adatkábelem, nem tok feltölten képeket! de majd beszerzek egyet és majd bebizonyítom,hogy van olyan jó a 6220 classic mint a rízsgombú n82!
a nagybetűs részt én nem kiabálásnak szántam hanem az a hozzászólásom legfontosabb része!
Playstation 3 60 GB + Killzone 3
A mostani 6220-ak jók? Már nem tartoznak a konstrukcióhibás darabok közé?

woolwich
(lelkes újonc)
Ki lehet valahogy kapcsolni az exp. hangot fényképezéskor?

--Nozbert--
(senior tag)
Ha lenémítod a telefont,nem kapcsol ki?
/\/0zb3/27

woolwich
(lelkes újonc)
Hát én sem tudom, nincs ilyen telefonom.Tervezem, a megvételét csak előtte jó lenne tudni, hogy most mi is van ezzel az exp. hanggal?

bleró
(tag)
köszi nokia párti.
én nekem is azért jönne be mert minden meg van benne ami az n82-be,csak kisseb méretbe.{csak a wifi nem,de az meg nem érdekel,mert nem szeretek én sem mobilon netezni}.egyépként e 51 szóba se kerülhetne,mert a multimédiás oldala nagyon gyenge.az aksi azért remélem átlagos használat mellett két napot elbír.Egyépként a tesztet olvasva is már tudtam,hogy ha rosszabb képeket csinál mint az n82,az csak is a kezdeti soft miatt lehet.hiszen ugyan az az optika van benne,és xenon vaku. tehát idővel kizárt hogy nagy külömbség legyen a képek minőségében.csak még kell neki egy két soft frissítés.igy volt ez nálam az n73,n95,n82 esetében is.mind három telót kezdeti softtal vettem.kb 7-8 hónapot használtam,és addig 2-3 frissítés is kijött.az n95 nagyon sokat javult a fotó terén.sőt a készenléti idő is álltalában javul.biztos hogy a 6220c nél is így lessz
[ Szerkesztve ]
anyum most vett egy ilyen telót, az összeszerelési minősége nem a legjobb de elmegy, az idegesít hogy a kijelző alatti gonbok nem emelkednek ki egy kicsit a kijelző szintjéig, de ezenkívül megvaygok én(meg anyum is
) elégedve, a xenon vaku nagyon jó, hasonlítási alapom csak az n73 van , és a multimédiamenüt eg ykicsit hiányolom de, megszokható 
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

bleró
(tag)
gratulálok.akkor összeségében jó a teló.én is ilyenre pályázok

horpet55
(újonc)
Lenne pár kérdésem: Az A-GPS ugyebár adatforgalmat generál, van a telefonban arra lehetőség, hogy ezt kikapcsoljam, mert külföldön 1 bitet se szeretnék fizetni ezeken az árakon és elég sokat járok külföldre és pont azért szeretnék egy GPS-es telefont, h bárhol egy idegen városban a kezemben legyen egy térkép a pozíciómmal...
A fényképekre réteszi a teló a GPS koordinátákat? Ha igen, akkor fényképező üzemmódban honnan tudom, hogy már fogott jelet és tudja a pozíciót, van vi szimbólum vagy jel?
TomTom-ot használ már rajta vki, mik a tapasztalatok?
Napi 30-40 perc beszélgetés és 15-20 perc egyéb basztatás mellett (nem navigálás) mennyit bír kb. a telefon? Remélem 2 napot simán azért (nem kapcsolom ki éjszaka!)
Nagy a tanácstalanságom, mert paramétereiben tetszik a telefon, de a kinézete nagyon nem, ha a 6220 navigátor tudná ugyan ezt mint ez, akkor már megvettem volna, wifi engem se érdekel igazából. A mérete, tömege, tudása viszont bejön, de azért nem vettem meg eddig, mert sokakkal ellentétben én nem akarom fél évente - évente lecserélni a telómat, most is egy 6230-as-t nyúzok 5. éve és nagyon csípem még mindíg 
Köszi a válaszokat! 

bleró
(tag)
a gps csak akkor fizetős ha a nokia mapsot használod.a nokia .hu-rol letöltheted a garmint.az ingyenes és sokkal jobb is mint a tom tom.a többi kérdésedre nem tudom a választ
[ Szerkesztve ]
A Garmin NEM ingyenes, a hivatkozott oldalról NEM hivatalosan tölthető le.
...

horpet55
(újonc)
Azt hiszem nem értetted a lényeget! NEM a térképek netről való letöltésére gondoltam, azt tudom, hogy ki lehet védeni azzal, hogy kártyára mentem indulás előtt ami kell. Én kifejezetten az A-GPS szolgáltatásra gondoltam, ami nem más, mint hogy a netről lerántja a műholdak pontos helyzetét, így baromi gyors lesz a pozícionálás, még hidegindításnál is, de ez adatforgalommal jár, ami külföldön nem olcsó, szóval nem akarok fizetni azért, hogy 10 mp alatt találjon műholdat és pozíciót, ha ingyen is megtalálja azokat 1-3 perc alatt! Erre vagyok kíváncsi, hogy ez kikapcsolható e? (ha már itt tartunk, van olyan "kapcsoló" amivel a data romaing egyszerűen tiltható, mert az iPhone-ban van pl. és az nagyon szimpi, mert még véletlenűl se húzza le az időjárást vagy a leveleket külföldön, ha én nem akarom...)

Hammon Serra
(senior tag)
Sziasztok!
Garmin mobile xt-t feltettem a telefonra, de folyamatoan azt írja ki, hogy csak garmin dps-el hajlandó működni.
Nem tudjátok hogyan tudom megmondani neki, hogy hé! azt használd ami a telóba van építve???

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

Ronny3
(tag)
A Nokia 6220 classicnál sajnos néma módban sem kapcsol ki a kamera hang
Egyébként nekem 3 napja rakták fel az újjabb szoftver verziót, ami a 3.23 után most 3.46-os és sok javítás van benne.. Pl.: a videó és kép minőség javítása is.
De a kamera hang kikapcsolása nem várható, én úgy tudom egyik Nokia "okostelefonban" sem lehet teljesen kikapcsolni, csak a "normál" Pl. 6234 stb telefonokba.
Nokia N95 és N82-ben nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni teljesen a kamera hangot.. , jó lenne tudni.
Ma Zalaegerszegen a MM-ben kipróbáltam. Nagyon cool telcsi! Egyáltalán nem recseg, jól össze van rakva. A vaku végre nem csak játék, hanem igazi. Ott volt az n96 és az n85 is, de rögtön leraktam őket. Valahogy nem fogott meg egyik se. Még talán az n79 a jó, de nem annyira mint ez. Meg az n82. Szóval csak ajánlani tudom.

chron
(tag)
És mennyi volt az MM-ben az ára?
90E
nekem kilehet, az n73 ban, ha némára állítom a profilt
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

woolwich
(lelkes újonc)
Kössz az infot! Hát mondjuk ez elég szar sztem. Egy ilyen kis apróságot kihagyni áhh...
Hát így lehet, hogy az N79-et választom.A 6220 classic jobban tetszik, de azért ez a kamerahang elég zavaró sztem...
[ Szerkesztve ]

Ronny3
(tag)
Szia.
Igen sajnos zavaró a kamerahang
4-ből lehet választani, én a 4-et használom..
de én nem tudom, hogy a többi "okostelefonban" egyáltalán ki lehet-e kapcsolni..
lehet majd ebben is megoldják, hogy, ha néma az üzemmód akkor nem lesz kamerahang.. Remélem én is legalább

bleró
(tag)
engem mondjuk nem zavarna a kamera hang. {ha végre lenne már egy ilyen telóm
} Lehet hogy a Nokia.hun.van is erre valami progi.egyébként a mostani softal,stabil a teló,?gyors?nem fagy?
[ Szerkesztve ]

bleró
(tag)
hali mindenkinek.ma megvettem a telót.minden ok,nagyon tetszik.csak az a baj,hogy a most fenn lévő 3.23 ról,nem akar frissülni 3.43-ra.pedig független a teló.lehet hogy a product kódot kellene átírni,de sajnos nem tudom.tudna nekem estleg valaki segíteni?elöre is köszi

chron
(tag)
Sajnos az nsu-val még nem érhető el az új soft.Hiába írod át a product kódot.Csak főnixel tudnád fel rakni,az meg rizikós.Szóval vagy irány egy gsm bolt,ahol felrakják 2-3000ft-ért,vagy szerintem 1,2 hét és elérhető lessz az nsu-val is.
[ Szerkesztve ]

chron
(tag)
A 6220c kezeli a 8 gigás memkarit?Szeretnék venni hozzá 8 gigásat,de ha túl drága akkor 4gigás is ok.Volt az arénán egy cikk,hogy sok a hamis memkari.tehát hologramos kellene,ami biztos hogy eredeti.Jöhet Kingston is,vagy sandisk.Tudnátok dobni egy pár linket ahol kapni tuti eredetit, jó áron? Előre is köszönöm 
[ Szerkesztve ]

Ronny3
(tag)
Szia.
én ma reggel néztem és a NSU -on keresztül már, ha a programot feltettem és USB-n ellenőriztem a teló frissítési lehetőségét, már felhozta a 3.46-ost az én telómra!
A product kódom: 0572025
Vagyis fenn van a 6220c új verziója, de a 0556423 product kód alapján még valóban csak a 3.23-ast hozta fel.
Mivel sok product kódja van a 6220c-nak, ezért egyszerűbb usb-n keresztül a progival ellenőrizetni!
[ Szerkesztve ]

bleró
(tag)
Sziasztok.hála ronny 3 kolégának
sikerült felraknom a telóra a 3.46 szoftvert,az általa leírt produkt kóddal.minden ok.a teló még jobb lett.szerintem a képek minősége is jobb lett,és a telefonálásnál a hang minősége is ok. 
[ Szerkesztve ]

Thomaster12
(kvázi-tag)
Hy!
Nekem is lett egy ilyen telóm de nem tudom hogy amikor GPS-elni akarok akkor miért akar internetet? Nem csak egy műhold kell? Vagy mit lehet ezzel kezdeni?? Ha ez számít akkor Vodás vok és vodás netet akar! Előre is kössz a segítséget!

bleró
(tag)
Fell kell telepíteni a telóra a nokia programok.hu ról,a garmint vagy a tom tomt,és kész 

bleró
(tag)
sehol nemtalálok giroszkóp progit a telkóra
tudna valaki segíteni? 

peter001
(lelkes újonc)
Hali!
Én úgy tudom ebben nincs olyan chip ami támogatna egy ilyen alkalmazást.De lehet hogy tévedek. Nekem olyan problémám lenne hogy nem tudok teljes méretben kirakni hátteret,alul illetve felül mindig meghagy egy sávot. Nem tudom,ez mindenkinél így van? 

chron
(tag)
Szia.Igen a sávot felül és alul meghagyja minden symbis teló.Én sem vagyok képben hogy lehet e a telóra giroszkópos progit rakni.Amúgy összeségében megvagyok elégedve a telóval,nagyon jó kis teló
Főleg az új softal,{ hála ronny 3 kolégának ez úton is a segítségért
}sokat javult a képek minősége.Feleségem SE K850i-ét simán veri.
. A simby 9.3 meg nagyon bejön.Sokkal jobb mint a 9.2.Van végre hívó kép megjelenítés teljes méretben,és a hangfelvétel minősége állítható.Ha a legjobbra állítom,sokkal jobb minőség érhető el mint pl az N82-nél,és a többi 9.2-es telónál.És az áttünések és nagyon jól mutatnak 
[ Szerkesztve ]

peter001
(lelkes újonc)
Csak ki kell választani egy kapcsolódási pontot,nem tudom hogy van a vodánál(mi a neve),de az a lényeg hogy utána már elkerülhető a net haználata.GPS beállításoknál(beállítások->általános->helymeghatározás beállításai->helymeghatározás módszerek) csak az integrált gps legyen kipipálva,így nem generál adatforgalmat a pozíció meghatározásához.Ha keresel vmi helyet a térképen,ahhoz a netet használja mindenképp,de ez lényegtelen,mivel kb 3kb egy keresés(5ft).remélem ez segített. 

peter001
(lelkes újonc)
Helo!
Nekem tegnap óta van meg a telefon,és teljesen elégedett vagyok vele.Már legtöbb funkciót kipróbáltam,gps(szerintem teljesen jól használható),kamera(teljesen jó képeket csinál,vaku hihetetlen jó),próbáltam már tv-re is csatlakoztatni,az is működik rendesen.Ami engem zavar az az hogy hátteret nem lehet kitenni teljes méretben(biztos nincs rá semmi megoldás?),illetve jack out lehetne 3.5-ös,meg az összeszerelése lehetne kicsit alaposabb.De nekem tökéletesen megfelel a telefon.
[ Szerkesztve ]

chron
(tag)
Szia.Estleg lenne kedved írni egy listát hogy milyen progikat telepítettél a telóra?És mikre használod?Jól jönne egy két jó játék is.Köszi előre is mindenkinek 

peter001
(lelkes újonc)
Új alkalmazás eddig nem sokat tettem fel,1-2őt meg már letöröltem,amit nem tartottam fontosnak.Most csak vonalkódolvasó van fenn,aminek szintén nincs sok értelme,csak próbálok rájönni hogyan működik.Nokiaprogramok.hu-n keresgess szerintem.

Sultan
(tag)
Sziasztok!
Hétfő óta van ilyen telefonom a T-nél vettem. 3.46-os szoft van rajta. Eddig minden jól működött, de ma nem fordúl el a kép ha fényképezek vagy ha kpeket nézek, tehát nincs olyan szép animáció amikor megfordúl.
Mi lehet a gond?
Apple fan! :-)

peter001
(lelkes újonc)
Hi!
Valószínűleg csak a témahatások vannak kikapcsolva.témák beállításainál lehet visszakapcsolni.Vagy próbáld meg egy másik témánál működik e?

Sultan
(tag)
Köszönöm szépen. Csak ez volt a gond. Kellemes ünnepeket!
Apple fan! :-)

Chanel
(kvázi-tag)
Sziasztok.Kellemes ünepeket mindenkinek.Sikerült végre egy 6220classic telcsit beszereznem,Már 2 hete nyúzom.Nagyon tetszik.Az aksi nálam türhető.3 napot elmegy.Az a gondom hogy TV kábelem nincs.Ehez akkor most ugyan olyan kell mint pl az N95-höz?Csak mellé még kell egy 2,5-ről 3,5 átalakító jack is?Azt sem tudom hol tudnék olcsón venni.Légyszi segítsetek.köszönöm előre is 
[ Szerkesztve ]
Mér ment fel az ára? 90 körül van. Szerintetek mikor fog csökkenni?

peter001
(lelkes újonc)
Hi! [link]
Itt van 67-ért is,bár én sem értem miért ment fel az ára.
Én már értem. Kiadtak egy új verziót, ami most kapható. Jobb minőség-

peter001
(lelkes újonc)
Mondjuk ezt nem tartom valószínűnek.Kép alapján az anyagminőség nemigen változhatott,más baja pedig nincs a telefonnak.

chron
(tag)
Haverom 30-án vett.Nekem meg már 2 hónapja megvan.Nincs semmi féle új verzió.Semmi külömség nincs a két teló között.Szerintem lehet hogy a válság miatt ment fel az ára,mint pl a pc ramok is durván emelkedtek.
[ Szerkesztve ]