Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) 2T válasza Murderer69 (#96) üzenetére

2T
(fanatikus tag)

Jajjmár, ez egy régi sztori.

Az én haverom is komáromba dolgozott akkor illetve még most is és ő is ugyanezt a sztorit adta elő a"Mátrix"-nevű modellről. A 6230 volt az első komolyabb teló amit itthon raktak össze. Na arról szórol szóra ilyen sztori terjengett.

Ezekszerint gyakran előfordul hogy a próbagyártás meg kezdeti széria hibás..

De nálam még soha egyetlen Nokia nem ment tönkre :U

[ Szerkesztve ]

Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt

(#102) Murderer69 válasza 2T (#101) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

hé olvasd el az összes hsz-t de nem is kell az összeset csak 3-al feljebb jah és hozzá tenném hogy amiket először lehetett itthon kapni azokat az ázsiai piacról hozták be és azok is ugyan ezzel a gondal küzködnek egyszerűen sz@r.... a benti termékfelelős azt mondta hogy valószinüleg 99% hogy lesz egy 6220i classic ami a javított verzió lesz mármint a cover mert a belseje frankó ahhoz nem akarnak hozzányulni....

http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

(#103) JoeMiller

JoeMiller
(kvázi-tag)

Ma 4x indult újra a kezemben... :(
most is arról írok és szeretném is meg minden, de így csere lesz...

Nem találom a GPS koordinátákat sem a képeken... :(

(#104) Murderer69

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

na lányok :D ismét jövök a belső infókal...
nem fog leállni a gyártás sőőt új helyről jön a ház és minőségi lesz napokon bellül indul az új széria.... :K

(#105) student válasza Murderer69 (#104) üzenetére

student
(senior tag)

:C remélem is mer má gyűjtöm rá a zsét

up!

(#106) student válasza JoeMiller (#103) üzenetére

student
(senior tag)

a teszt képeihez képest a tiéd hasonlo jobb vagy szarabb képeket csinál?

up!

(#107) JoeMiller válasza student (#106) üzenetére

JoeMiller
(kvázi-tag)

Én rengeteget fényképezek, de nem érdekelnek az 5 megapixeles képek... Ezzel a telefonnal 2 megásakat csinálok és maximálisan elégedett vagyok. Van egy SE K850i-m is legutolso szoftverrel, attol jobbakat csinál.
Jo ez az uj Symbian 9.3. Látványosan és gyorsan kezeli az albumokat.

Továbbra sem találom a gps koordinátákat a képeken....:(

(#108) Murderer69 válasza JoeMiller (#107) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

esetleg a képek infójában nem pedig a képeken....nekem n78-al megy :D

(#109) JoeMiller válasza Murderer69 (#108) üzenetére

JoeMiller
(kvázi-tag)

Köszi! :DDD
Nincs benne a képek infojában... viszont, ha berakom a memoriakártyát egy N82-be, azon megnézhető. :F

valamiért halott ez a topik, pedig nem sok 9,3-as Symbian-t futtato telefon van még a piacon....

bezzeg a 6120classic!!! :))

(#110) Murderer69 válasza JoeMiller (#109) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

frankón be is van lőve? mármint a beálításokban? jah és amikor fényképezel lehet látni a vétel jelét? mert amikor nálam is ki van x-elve akkor nálam sem írja ki de asszem van egy progi rá ha érdekel...

(#111) student válasza JoeMiller (#109) üzenetére

student
(senior tag)

én még várok a 2év garisra

up!

(#112) Murderer69 válasza student (#111) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

már el kezdték a gyártását idővel a megérkezik a shopokba.... :D

(#113) dddd4

dddd4
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Mikor lesz a vodánál? Az egyesült királyságban már a 3 és az O2 is forgalmazza.

(#114) JoeMiller válasza Murderer69 (#110) üzenetére

JoeMiller
(kvázi-tag)

Persze, hogy be van állítva. :D
világít a GPS jelzöfénye is és mondom, ha a memóriakártyát átteszem egy N82-be, az megmutatja...

Milyen program??? :U

Amugy azt hiszem csere lesz egy kiforrott N 82-re, hisz már majdnem egy árban vannak. csak a méret... :O

majd, ha már lesz kiforrott olcso 2 év garis, visszatérek.

(#115) dddd4 válasza dddd4 (#113) üzenetére

dddd4
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Már a német t-mobilenál is van

(#116) Murderer69 válasza JoeMiller (#114) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

asszem geotag a neve...

(#119) student

student
(senior tag)

megjelent uj firmware hozzá. 3.23

link
fixes some bugs,
offers improvements with photo processing,
enables Share Online on the standby screen
and gives the 6220 some speed improvements as well

:C

[ Szerkesztve ]

up!

(#120) student

student
(senior tag)

már lehet venni 2év hun garival 70rongyé

up!

(#121) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Tényleg nem rodssz bár a lencsevédő "gombja" nekem nem tűnt valami meggyözőnek.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#122) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez valami itt van nálam valami irgalmatlanul recseg ropog. Borzasztó. :W

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#123) student válasza AMD Power (#122) üzenetére

student
(senior tag)

ettől még lehet jó is néhány. vagy nem ;]

up!

(#124) AMD Power válasza student (#123) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Majd vasárnap megnézem a másikat is.

(#125) Ricardo válasza AMD Power (#122) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

A Nokia nagyon ráment a tudásra ami dícséretes,de a minőség az botrányos :(

Az E széria az egyedüli ami össze van rakva. Az N széria anyaghasználata és összerakása nem üti meg a mércét.

(#126) AMD Power válasza Ricardo (#125) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az E széria tényleg nagyon ok. De az N és a többiek.

(#127) Thomaster12

Thomaster12
(kvázi-tag)

Hy!
Szerintem igencsak lehúzták a tesztben a telefon fotós képességeit! Olyan hibákról volt szó melyek csak tüzetesebb nézegetés után vehetők észre! Pedig a felhasználók nagytöbbsége csak "futólagosan" nézi meg az ezzel készült képeket: Jé itt a család a háttérben a tengerrel, de szép is volt, következő! Ráadásául a mai nagy monitorokon el is vesznek ezek a hibák és nem tagadom a részletek egy része is! De aki arra megy hogy órákhosszas nézegetés után se találjon egy hibát se annak egy tükörreflexes gép való! A nagytöbbség laikus akiknek ez a minőség több mint elég (nekem is)! Bár ez csak az én véleményem!

[ Szerkesztve ]

(#128) student válasza AMD Power (#126) üzenetére

student
(senior tag)

olyanokat olvastam angol oldalakon hogy nagyon ratyi akksija van 2nap alatt lemerül.

hány képet lehet egy feltöltéssel csinálni vele?
nézted a többit azok is gagyi minőségüek?

up!

(#129) eldiablo válasza Thomaster12 (#127) üzenetére

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Azért egy jobb minőségű TFT-n nem hogy eltűnnének a hibák, hanem inkább szembetűnnek. :U
(saját tapasztalat...)

Különben meg aki tényleg fényképezni akar, az ne egy ilyen sz....szemetet(fényképezés szempontjából) vegyen, hanem egy alap fényképezőgépet pár tíz ezerért.

[ Szerkesztve ]

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#130) glutamin válasza eldiablo (#129) üzenetére

glutamin
(őstag)

Nem értek egyet. Nekem elegem lett abból, hogy sosincs nálam egy digit gép feltöltött elemekkel, amikor szükség lenne rá. Ezért vettem egy K800i-t. Teljesen elégedett vagyok vele. Jogos elvárás lesz lassan, hogy egy kompakt gép tudásást hozza egy drágább telefon kamerája.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#131) bleró

bleró
(tag)

Na végre :C Itt egy symbis teló aminek végre emberi mérete van az én számomra,és 5 mega pixeles.Volt N95,N958 giga,és N82-is.De valahogy mindet nehéznek és súlyosnak éreztem.Megváltam tőlük.A 6120 pedig nem jön be.Sem a forma,sem a gombok.Már majdnem megvettem az E51-et.Pedig ha már ennyi pénzt kiadok egy telóra,elvárnám a jó kamerát.Abban pedig mint tudjuk ,nagyon gyenge.Valójában egy kissebb méretű N82-re vágytam.{A wifi nekem nem kell,utálok mobilon netezni.}Na ez most nekem a 6220c.Csak már jó lenne a szolgáltatóknál is kapni :W .egyébként mennyi most függetlenül?

[ Szerkesztve ]

(#132) bleró válasza bleró (#131) üzenetére

bleró
(tag)

Ma találtam az oktogonnál 50 ért,fél év garival.Hát így hogy alaposan megnéztem,még jobban be jön.A 9.3 sokkal jobban néz ki.Az áttünések nagyon jól mutatnak,és nem zavaróak.Az N82-őt a másik kezemben nyomkodtam.Sebbeségben sem rosszabb a 6220c,pedig ehhez még bőven jön frissítés.Próbáltam megnyekergetni,de semmi gáz.Ennek jó volt az összeszerelése.A kijelő méretén kívűl semmi külömséget nem tapasztaltam az N 82-nél.És nekem viszont ez a hátrány,bőven megtérül a teló méretében.A 6220c sokkal kissebb,és vékonyabb :K

(#133) bleró

bleró
(tag)

Ez a topic teljesen kihalt?Vagy van a 6220 nak másik topcja is?

(#134) bleró

bleró
(tag)

bleró
(újonc)Ma találtam az oktogonnál 50 ért,fél év garival.Hát így hogy alaposan megnéztem,még jobban be jön.A 9.3 sokkal jobban néz ki.Az áttünések nagyon jól mutatnak,és nem zavaróak.Az N82-őt a másik kezemben nyomkodtam.Sebbeségben sem rosszabb a 6220c,pedig ehhez még bőven jön frissítés.Próbáltam megnyekergetni,de semmi gáz.Ennek jó volt az összeszerelése.A kijelő méretén kívűl semmi külömséget nem tapasztaltam az N 82-nél.És nekem viszont ez a hátrány,bőven megtérül a teló méretében.A 6220c sokkal kissebb,és vékonyabb

(#135) asadasad22 válasza bleró (#133) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

nincs más topicja, az dolog oka sztem egyszerűen annyi, hogy senkit sem érdekel ez a telefon, és ennek az oka a topic címében is szerepel.

[ Szerkesztve ]

(#136) Thomaster12

Thomaster12
(kvázi-tag)

Hát engem éppenséggel érdekel és igazából nem tudom hogy mi a problémája az embereknek ezzel a telefonnal. És bleró meg tudnád nekem mondani a bolt nevét meg esetleg egy honlapcímet mert érdekelne a dolog, 50-ért kár lenne ott hagyni!

[ Szerkesztve ]

(#137) bleró válasza asadasad22 (#135) üzenetére

bleró
(tag)

Köszia az infót.Én még most sem igazán értem.Úgylátszik kevés olyan ember van aki arra vágyik hogy ne egy tégla méretű ,symbis,5 megás telója legyen.Nekem ez a lényeg.Az N82-től is azért váltam meg mert túl nagy volt nekem.No meg a gombjai is nagyon zavaróak voltak.6220c-nek nagyon jók a numerikus gombjai is.És a navi padot is jobban kezelhetőnek éreztem.

(#138) bleró válasza Thomaster12 (#136) üzenetére

bleró
(tag)

Az oktogon Gsm -ben láttam.Fél év garival 50-ért.Szerintem sokan úgy vannak,hogy inkább legyen wifi is{még ha nem is használják} és nem zavarja őket a nagy méret,és a rizs gombok.Allig várom hogy megjelenjen a pannonál,és evvel hosszabítsam a 2 év hűségem.Szerintem úgy jó áron lessz.Kiváncsi lennék hogy külföldi szolgáltatóknál 2 év hűséggel most mennyi.Van erről valami infó?

[ Szerkesztve ]

(#139) bleró

bleró
(tag)

Most látom hogy a T-nél 59,két év hűséggel

(#140) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

kezd nekem is tetszeni ez a teloo, elég korrekt szerintem tudásban és árban egyaránt..
de azért egy wlan tényleg nem lenen rossz bele, bár nem tudom, ki tudnám-e használni egyáltalán, vagy használnám-e, de inkább legyen és ne használjam, mint ne legyen és hiányozzon. bár fene tudja.. aki fogott már ilyent mostanába, milyen az anyagminőség? sokan írták hogy gagyi..

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#141) Joe bácsi válasza dani3l (#140) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Nem annyira gáz a burkolata.

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#142) bleró válasza dani3l (#140) üzenetére

bleró
(tag)

Nem gáz az anyagminőség. Kb olyasmi mint az N82-é

(#143) bleró

bleró
(tag)

Na újra tüzetesen átnéztem a telót. egy kis infó....nos az utóbbi időben sok symbis telóm volt.pl, n95,n95 8giga,és n82.mindeggyik jó volt,de az n82-őt is nagynak éreztem.engem nagyon zavarnak a nagyméretű telók.öltöny mellényben dolgozom,és utálom ha a teló lehúzza a zsebem.de viszont szeretem ha egy teló sokat tud és jól.a 6220c mérete idális.képen nem annyira jön le,de én úgy próbáltam hogy a másik kezemben egy n82 volt.sokkal kisebb,és vékonyabb a 6220c.igaz hogy a kijelző 2,2 linch,az n82-é 2,4 , de a teló méretben sokkal nagyobb külömség van,mint a kijelző méretében.Én úgy vettem észre hogy a 2,2 linch az a határ , ahonnét már a telón a képek jól mutatnak.az anyagminőségis kb eggyezik ming két telónál.egy pillanatra itt megállnék.mostanában szerintem túl nagy hangsújt fektetnek a tesztek is az anyag minőségre.pl a nokia 3600 slid esetében,
Az lehet hogy a ház gagyi,de a tudás ok.Én telót általában nem a szépségért vásárlok.Nem ékszernek veszem hanem használati tárgynak.Nem úgy mint pl emberek tömege veszi meg sokkal drágábban a 6500-at ,mikor ugyan az alapvetően mint a 6300.Sőt még bővíteni sem lehet.És a 6300 is fém.Szerintem tulságosan elkezd menni a telók megítélése az anyag minőség felé.Persze fontos hogy egy teló ne essen szét a kezembe ,de könyörgöm nem verekedni szeretnék vele,és nem is szeretném éjjel nappal nyöszörgetni hogy ad e ki valami recsegő hangot És nem évtizedekig tervezem a használatát.Az meg hogy valamelyik teló fém,önmagában nem biztos hogy előny.Főleg a teló súlyát nézve.Szerintem sokkal inkább arról van szó,hogy ez által,sokkal drágában lehessen eladni,mint ahogyan a tudása indokolná.Szerinten sokan beleesnek ebbe a marketing fogásba.pl a jó öreg 3310-es anyag minősége jó volt?de hogy is hiszen cserélhető előlapú telónál már alapban van némi nyöszörgés.Mégis még mai napig látom használatban sok embernél.Tehát akkor az az igazság hogy nem a fém előlaptól lessz a teló tartós.Én pl a 3600slidet sokkal jobb vételnek látom mint pl a 6300-at,vagy a 6500-at.Mind kettőtől sokkal többet tud.És ha valakit meg nem érdekel a tudás,akkor meg minek vessz 30-40000ft-ért telót?Hisszen 10000-ért már kapni alap telót. Na de vissza térve a 6220c-re , mindent tud ami az én igényem.a wifit úgy sem használtam ki az n82-nél sem.és ennek a gombja legalább használhatóak.a képek minősége meg abszolút nem mérvadó amig legalább 3 frissítés nem érkezik.hiszen mitől lenne pl rosszabb képminőség mint az n82 nél?ugyan az az optika,és xennon vaku.csak még kell neki pár fress.igy volt ez az n73,n95,n82 ,Se k850 esetében is .érdekes volt hogy mind két teló fényerejét fulra állítottam,és a 6220c kijelzője fényesebb és kontrasztosabb volt.

[ Szerkesztve ]

(#144) martin606

martin606
(újonc)

nekem nokia 6120classic-om van.nagyon jó teló meg minden,de az zavar benne hogy egy nyomorult stopperórát nemtudtak belerakni:Sez más nokia telóknál (mármint az újjabbaknál)
is ígyvan?????mert ezt nemértem.van minden mint a búcsúba(:D)de stopper nincs:S

(#145) ttt1 válasza martin606 (#144) üzenetére

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is 6120as telom van nagyon meg vagyok vele elégedve, de nem tudom megérné -e a váltás 6220-ra?Wifit esetenként jól jönne :)

(#146) bleró

bleró
(tag)

a stopper órát mint funkciót,nem tartalmazza a symbian 9.2,és a 9.3 sem.tehát az n95,n95 8giga,n82 stb sem tudják alapból.de mivel a symbian lényege hogy rengeteg alkalmazást telepíthetsz a telóra,a stopper óra kb 10 változata közül válogathatsz a nokia programok .hun,ahhonét a neked tetszőt választhatod ki.

(#147) bleró válasza ttt1 (#145) üzenetére

bleró
(tag)

hát azért elég sokban külömbözik a 6220c a 6120c-től.5 mp kamera,xenon vaku,jobb videó,nanyobb kijelző,9.3 symbian.kell ennél több külömség?

[ Szerkesztve ]

(#148) user01 válasza ttt1 (#145) üzenetére

user01
(fanatikus tag)

nem tudom megérné -e a váltás 6220-ra?Wifit esetenként jól jönne

A wifi miatt ne váltsál, mert nagyot fogsz csalódni!

(#149) nokia párti

nokia párti
(őstag)

:) bog!könyörgök mond már el mi a baj a képekkel de komolyan?amúgy nekem volt ,lecseréltem egy n82-re ,és az n82 szintjét simán hozza! és még a vaku picit erősebb is. nagyon jó teló! ha nem lenne ilyen gyenge az akksija, és picit szólt volna hagosabban, az n82-re rá se nézek!

Playstation 3 60 GB + Killzone 3

(#150) Anansie

Anansie
(újonc)

Sziasztok! Segitsetek nekem, szeretnek egy ilyen telefont venni. Mar csak 1 kerdes nem hagy nyugodni. T-Mobile honlap szerint: "1 teljes hónap ingyenes magyar nyelvű hangos-navigáció kipróbálást biztosít (a gyári memóriakártyán) offline Magyarország tréképet is tartalmaz , viszont ezen periódus lejárta után teljesértékű navigációra csak licenc vásárlásával nyílik mód. "
Nem vett esetleg valaki ott? Az 1 honap elott/utan semmire nem alkalmas a nokia maps vagy csak a hangos navigacio funkcio tunik el? Esetleg masik szoftverrel probalkozott mar valaki?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.