Na újra tüzetesen átnéztem a telót. egy kis infó....nos az utóbbi időben sok symbis telóm volt.pl, n95,n95 8giga,és n82.mindeggyik jó volt,de az n82-őt is nagynak éreztem.engem nagyon zavarnak a nagyméretű telók.öltöny mellényben dolgozom,és utálom ha a teló lehúzza a zsebem.de viszont szeretem ha egy teló sokat tud és jól.a 6220c mérete idális.képen nem annyira jön le,de én úgy próbáltam hogy a másik kezemben egy n82 volt.sokkal kisebb,és vékonyabb a 6220c.igaz hogy a kijelző 2,2 linch,az n82-é 2,4 , de a teló méretben sokkal nagyobb külömség van,mint a kijelző méretében.Én úgy vettem észre hogy a 2,2 linch az a határ , ahonnét már a telón a képek jól mutatnak.az anyagminőségis kb eggyezik ming két telónál.egy pillanatra itt megállnék.mostanában szerintem túl nagy hangsújt fektetnek a tesztek is az anyag minőségre.pl a nokia 3600 slid esetében,
Az lehet hogy a ház gagyi,de a tudás ok.Én telót általában nem a szépségért vásárlok.Nem ékszernek veszem hanem használati tárgynak.Nem úgy mint pl emberek tömege veszi meg sokkal drágábban a 6500-at ,mikor ugyan az alapvetően mint a 6300.Sőt még bővíteni sem lehet.És a 6300 is fém.Szerintem tulságosan elkezd menni a telók megítélése az anyag minőség felé.Persze fontos hogy egy teló ne essen szét a kezembe ,de könyörgöm nem verekedni szeretnék vele,és nem is szeretném éjjel nappal nyöszörgetni hogy ad e ki valami recsegő hangot És nem évtizedekig tervezem a használatát.Az meg hogy valamelyik teló fém,önmagában nem biztos hogy előny.Főleg a teló súlyát nézve.Szerintem sokkal inkább arról van szó,hogy ez által,sokkal drágában lehessen eladni,mint ahogyan a tudása indokolná.Szerinten sokan beleesnek ebbe a marketing fogásba.pl a jó öreg 3310-es anyag minősége jó volt?de hogy is hiszen cserélhető előlapú telónál már alapban van némi nyöszörgés.Mégis még mai napig látom használatban sok embernél.Tehát akkor az az igazság hogy nem a fém előlaptól lessz a teló tartós.Én pl a 3600slidet sokkal jobb vételnek látom mint pl a 6300-at,vagy a 6500-at.Mind kettőtől sokkal többet tud.És ha valakit meg nem érdekel a tudás,akkor meg minek vessz 30-40000ft-ért telót?Hisszen 10000-ért már kapni alap telót. Na de vissza térve a 6220c-re , mindent tud ami az én igényem.a wifit úgy sem használtam ki az n82-nél sem.és ennek a gombja legalább használhatóak.a képek minősége meg abszolút nem mérvadó amig legalább 3 frissítés nem érkezik.hiszen mitől lenne pl rosszabb képminőség mint az n82 nél?ugyan az az optika,és xennon vaku.csak még kell neki pár fress.igy volt ez az n73,n95,n82 ,Se k850 esetében is .érdekes volt hogy mind két teló fényerejét fulra állítottam,és a 6220c kijelzője fényesebb és kontrasztosabb volt.
[ Szerkesztve ]