JaJA!Kősszi az őtletet!
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation
(#1001) madarasz92 válasza nokia párti (#998) üzenetére
JaJA!Kősszi az őtletet!

Mp4-et le tud játszani?
Videot milyen formátumban vesz fel?
Vki nem tud zsír újat 2 év gyári garival 64 ezer alatt?
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!
http://www.gsmhome.hu/nokia-6220-classic.gsm
Itt találtam!
Űdv
Tud játszani MP4-et
Videot asszem:3gp vesz fel ha nem tévedek! 

Döntöttél?Lecseréled a 6220ad-at vagy megtarod?Nos?
Playstation 3 60 GB + Killzone 3

hali tud valaki olyan programot amivel a dokumentumokat nem csak olvasni hanem szerkeszteni is lehet?

ma kaptam bluthoothon zenéket és azokat mindig az üzenetek közé mentette le. hogy lehet megcsinálni hogy máshova is átmásolhassam mert csak a piszkozatok mappába engedi.
És még valami:videózáskor hogy lehet kikapcsolni a piros fényt?
köszi

Nem lehet kikapcsolni a "piros fényt" max, akkor kapcsol ki magától(nem te álltalad és nem teljesen) hogyha jó fényviszinyok vannak,de akkor is jelen van .
Amik az üzenetek mappába vannak el kell menteni a telefon átteszi valamelyik mappába és onnan már tudod helyezgetni.
(#1008) madarasz92 válasza nokia párti (#1004) üzenetére
Ja Samsung Omniára! 

Nincs elmulasztott eseményt jelző fény benne!!! Kössz a téves infót, ma vettem egy ilyen telót!! Az nem ugyan az, h. bizonyos időközönként felvillan a navi gomb körül, mert az az állapot jelző fény!
A jobb választógomb olyan sz@r, h. fáj tőle az ujjam, baromi kemény!
A navi gomb felfelé hangosan és zavaróan kattog!
A csillag, 0-ás és a kettőskereszt gomb kiáll!
Ma vettem és holnap már szervíz!! 

Van benne, csak oda kéne figyelni egy kicsit, meg elolvasni a használati útmutatót...
Ha elmulasztott eseményed van, máshogy villog. De ennél nagyobb gondod soha ne legyen...

Hát ilyet akkor se tud a teló!!!

Mégegyszer és utoljára elmondom.Amikor elmulasztott eseményed van kettőt gyorsan villan egymás után a középső navigációs gomb.Ha Csak úgy álatlánosságba villan, akkor egyszer és hosszabb időre.De hát,ha nem hiszed el,akkor mit csináljak???
Cseréld el add el,ha nem jön be a teló.Vagy ha szériahibás,akkor is passzold el.
Akár videóval is bizonyítom az állításomat.Gondolom azt hiszed,hogy a hasamra ütöttem,és így jött.hányas Szoftver van a tieden?
[ Szerkesztve ]

Sim karit qur..a sz@r kiszedni! E51-nél ezerszer jobban van megcsinálva a jelzőfényes dolog! Lehet állítani, h.meddig villogjon és milyen eseményre. Ennél semmit!
F..S!

Van ilyen!Nem mindenkinek válik be a teló. 

Dzsóbácsi: talán mielőtt megveszel valamit, vedd a kezedbe, manapság mindent ki lehet próbálni, legtöbb dolognak még a magyarnyelvű használati útmutatója is letölthető az internetről...
Ha fentieket tudomásulvéve vásárolsz a jövőben, akkor nem fog vagy csak lényegesen kevesebb csalódás fog érni.
"Ha bármi problémád van, szólj nyugodtan...és oldd meg!"

Mesélj ám majd róla, h milyen, mik a tapasztalataid vele!
[ Szerkesztve ]

Hol van telóban a stopper óra és a hangrögzítő?

miért van az hogyha a számítógépet és a telól összekötöm majd utána szétkapcsolom akkor a zenelejátszó nem látja a számokat sőt nem is ír ki semmit?
És a másik hogy felraktam az ausztriai térképet a garminra de csak magyarországot látja.Miért?(magát az útvonalat meg tudom szerkeszteni de a térképet a magyarországit mutatja)
[ Szerkesztve ]

Egy ilyen ember ne ossza nekem az észt, aki még egy diktafont sem talál meg benne. 

Stopper alapból az enyémben sincs, a hangrögzítő meg az Alkalmazásokban bal felül. (Legalábbis a T-s verzióban.)

Nem szólok erre semmit.Csak azt,hogy ezért remélem kapsz bant.

Kösz az infot.Szar,hogy nincs rajta stopper.Van ilyen program gondolom nem?

Helló.Van 1 t-s 6220c-m,amit turbo simmel használok. A problémám az,hogy nem tudom beállítani a vodás mms küldést.Tud valaki erre megoldást?
Eladó dolgaim: http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=bigct

kérd le a nokia oldaláról a beállításokat...
[ Szerkesztve ]

gondolom... 
[ Szerkesztve ]

Már próbáltam a vodától,sms-be írták,nincs a készülékhez beállításuk.Nokiánál meg a szolgáltatót,meg a beállításvarázslót írják,de azzal sem megy,meg más teló beállításit beírva sem

hogyhogy nem megy a nokia oldaláról? nekem az essig mindig működött, az mms beállításokat nem tudja lekérni autómatikusan a telefon? Én pont azt nagyon szeretem a symbianban, hogy bármilyen sim-kártyát rakok be (elég gyakran cserélgetem) rögtön lekéri a mobilnet beállításokat, mms-t nem küldtem még soha életemben, de arra tippelek, hogy tudnia kéne ugyan így...
[ Szerkesztve ]

miért van az hogyha a számítógépet és a telól összekötöm majd utána szétkapcsolom akkor a zenelejátszó nem látja a számokat sőt nem is ír ki semmit?
bármit csinálok neki semmi,de csak akkor ha kiveszem a memóriakártyát és visszarakom
[ Szerkesztve ]

Nem tudom beállítok,mindent ahogykell,mégsem küldi el az mms-t.Más nem használja turbo simmel rajtam kívűl?
Na mi van emberek műkődik a telefon mindenkinek?
Nekem műkszik.. 
Probáld meg frissiteni amikor kihuzód a számok listáját! 

semmi.
Az hogy lehetne megoldani amikor egy a telefonnal készített videót megnézek a gépen akkor ne vízszintesen hanem függőlegesen jelenítse meg a videót(a videó függőleges helyzetben készült)?

"műkszik" --> mükszik 
[ Szerkesztve ]

A T-Mobile függő miben különbözik a gyári függetlentől? A menüre gondolok, meg esetleg más.....

Melyik a legújabb sw rá?

azt hogy lehet megcsinálni hogy a teló és a gép bluetoothon csatlakozzon egymással?
Nem nem kűlőmbőzik a T-s a fűggetlentől esetleg hogy rá van irva a telóra hogy T-mobil(nekem már nem)
A T-s re a legujjab szoft:3.23

Akkor nekem miért 3.46-os van rajta, ha a 3.23-as a legújabb szerinted???
Meg van a Ts-ben web n walk ikon meg mobiltv. Be és kikapcsnál a Ts animáció jelenik meg, meg temail van az üzeneteknél. Persze ezt lehet törölni.
Így néz ki egy pontos tájékoztatás a kérdésemre. 
Suhi: a gépre dugva legyen egy bluetooth, a telón meg legyen bekapcsolva. A gépi bt-al vagy a telón keresd meg egymást. Ha egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz, akkor neked nem okosteló kell. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Végre elkezdett csökkenni az ára, aminek nagyon örülök, mert a karácsonyi mobilvásárlásom egyik fő esélyese továbbra is.

Már most kifutó modell, úgyhogy karácsonykor max. használtat fogsz csak kapni.
Nekem az van és nem enged frissiteni!Most az olyan nagy dolog az a T-s animáció?
Miket tudsz mondani kifutó modell?A T még vigan árulja szerintem még egy évig!
[ Szerkesztve ]
Dehogy kiifutó, még nem is lehet ok helyen kapni

csak segítség miatt írtam, és nem azért hogy kiknek való az okostelefon úgyhogy kérlek mellőzd a véleménynyilvánítást és csak akkor írj ilyet ha arra kérnek!! 
Ha ugy veszűk hogy a Nokia N95 8gb-ot 2éve árulja a T akkor ehez képest még van ideje a 6220c is! 

Amit írtál, az nem is a hsz-emre vonatkozott, nem is kapcsolódik hozzá. Nem értem, h. mihez kapcsolódóan írtál?! 

Viszont a nagykerekben a Photo Hallban és a Mediában nem lehet kapni. Kifutó modell, minden hol ezt a választ kaptam.
dddd4: "Dehogy kiifutó, még nem is lehet ok helyen kapni" Fogalmazásbeli gondokkal küszködsz! Nem értem amit írtál. Ha sok helyen nem lehet még kapni, akkor magyarul nem rég jelent meg. Te ezt írtad.
[ Szerkesztve ]
Hát lehet de hogy Fehérváron a Mediaba lehet kapni az biztos!
Gondolom azt akarta irni hogy ok helyen lehet kapni! 

Mi az az "ok helyen lehet kapni"???? 
Nem ezt akarta irni gondolom félregépelt!

Egyet cseréltek 3 napon belül, mert sz@r volt a billentyűzete. Nem volt a nagykerben, ezért Ténél vettem. Ennek meg az a baja, h. túl halk a hangszórója beszéd közben. :w
Másnál sem elég hangos még teljes hangerőn sem?
Az 5310-esem is túl halk.
Köszönöm "Made in Hungary" mind a kettő teló!!!