Nehogy félreérts, nem vagyok sem fejlesztő, sem dealer, ez csak tapasztalat 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
zso79
(senior tag)

AMD Power
(Jómunkásember)
Garmint nem lehet tolni rá?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
még nem, az újított oprendszere miatt.

scofield82
(újonc)
Lehet csak kell hozzá egy vezeték nélküli bluetotth billentyüzet hg egyáltalán fel tudd telepiteni aztán láss csodát
[link]
Nézzétek a képeket alul
van egy kissé vegyes érzelmekkel telt hírem az aksiról:
tegnap este töltöttem fel először. Barátnőm játszott rajta 10-15 percet azzal a bogyós játékkal.
Ma 3 ember végigtapizta, nézegette, piszkálgatta az új jövevényt, fényképeztek vele 3-4-et vakuval, én telefonáltam vele 3x egy rövidet, összesen szerintem 10 percet, írtam 2 SMS-t és hallgattam rajta 1,5 óra zenét fülhallgatóval, most érzem haza.
Töltés jelzés maximumon van továbbra is 
persze ez nem jelent semmi konkrétat, majd szólok ha lemerülök először, megvárom, hogy ki is kapcsoljon és leírom, hogy addig mit csináltam vele. Holnaptól több telefonálás lesz, mert barátnőm elmegy és vele ingyen beszélek, holnap meglesz a fél óra beszélgetés az tuti.
egy feature ami tetszik és ma vettem észre: könyvtárban voltam és lenémítottam, közben ment a zene, kaptam egy SMS-t (az még nincs beállítva, hogy ha be van dugva a füles akkor rajta nyomjon hangot, de ezt el is árulhatja valaki, hogy hol tudom beállítani
) és mivel nem vettem észre, folyamatosan szolidan villogott a középső fehér gombja.

Kucumalac
(újonc)
Sziasztok, én most vettem kedden egyet, de 2 nap múlva visszavittem, mert recsegett a hangszórója telefonálásnál, meg csomószor elhalkult. Megnéztem, a fórumon nem én vagyok az első aki ezt írja sajna. A lényeg az, hogy kaptam egy másikat, és az alapjáraton nem recseg, de ha kicsit erősebben odanyomom a fülemhez, vagy ha kicsit hozzáérek újjal a hangszóró környékéhez, de főleg a NOKIA emblémához, elkezd recsegni, meg elhalkulni. Holnap, azaz ma megint vissza fogom vinni, de mostmár a pénzt kérem vissza, mert ezek szerint a boltban csak ilyen van. Én 89990-ért vettem az mgsm-nél (www.mgsm.hu)
Azt szeretném kérni, hogy írjátok le nektek mi a tapasztalatotok a hangszóróval kapcsolatban. Köszi előre is.

:ben:
(újonc)
Persze, nincs levédetve.
Sajnos 

(újonc)
Én is onnan rendeltem még szerdán, másnap reggel meg is jött. Azóta rajta csüngök, de még semmi probléma nem volt vele.

AMD Power
(Jómunkásember)
Komoly...
Pedig ezt idővel rá kéne tolni.... 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Attila06
(újonc)
86k Partnero GSM
Van valakinek valamilyen tapasztalata a bolttal kapcsolatban?

dani54
(tag)
Hali, én itt vettem a mostani N73 ME-t. A bolt rendben van, csak pár apróságot megosztok. Amikor először rendeltem meg, és nem jött meg két napon belül felhívtam őket, hogy most mi van... Kiderült, hogy véletlen kitörölték az sms-t (ugye ilyen módon kellett rendelnem) szóval újra el kellett küldenem, de akkor már rendben volt. Veszprémben lakom és meg jött a második munkanap. Igaz nem egy extra fülest kaptam, hanem egy simát, de akkor a fórumokat olvasva sokan jártak így. Érdemes nekik írni, hogy mik vannak a dobozban, illetve, a garanciával kapcsolatban, mert azt hiszem ez az ár a bolti garival van. 2-3 ezer a gyári gari, ha jól emlékszem. Amúgy másfél éve az N73 van, szóval jó telót adtak 
eddig nekem se csinált ilyet és én is mgsm-nél vettem. ne is csináljon 

FireFoxer
(fanatikus tag)
olyan bolt nincs ahol kezdőrészlet után havi részletre lehet megvenni a telefont ? 
bakfitty...

wrcboy
(lelkes újonc)
az a jelzőfény nevű dolog, tényleg nagyon kellemes kis feature 
Kucumalac: nekem a hangszóróval eddig szerencsére semmi gondom nincs, az astoriánál vettem a nextel-ben 
valamilyen PDF nézegetőt találtál már? Valaki?

asysoft
(fanatikus tag)
Tudtommal EDigitalban pl lehet.
5800 tulajokhoz lenne egy hülyének tűnő kérdésem (már korábban is felmerült, de válasz úgy rémlik, hogy nem érkezett): LED vaku csak fotózásra jó, vagy van benne zseblámpa funkció is (esetleg külön programmal)? K550i-mben nagyon megszoktam.
Szerk: megelőztek
[ Szerkesztve ]

FireFoxer
(fanatikus tag)
Ejj... inkább megvárom míg vagy voda vagy t-mob. forgalmazza, ez így nagyon drága nekem 
bakfitty...

wrcboy
(lelkes újonc)
sajna nincs, de még az az office sem megy, amit a letöltések menüben lehetne letölteni közvetlenül a telefonról 
asysoft: csak fotózáshoz lehet használni a ledeket
[ Szerkesztve ]
én most nem találtam ilyet, volt egy menüpont a beállításokban amire azt hittem azaz, de most leellenőríztem és másra gondoltak a fejlesztők.
Ettől még lehet hogy van, csak nagyjából néztem meg. Lehet csinálnak hozzá szoftvert.
egyébként vegyél zseblámpát 
felraktad a nokia oldalán lévő office-t és nem megy? mit ír?
írj a support-nak.

scofield82
(újonc)
egyszerü a megoldás
indits el egy videófelvételt és máris világit folyamatosan pause és kész nem vesz fel közben...
Asddig jo megoldás amig nincs különn progi rá

asysoft
(fanatikus tag)
Zseblámpával az a gond, hogy nem mindig van nálam
Mindegy, ennek hiánya nem kizáró tényező, megvárom, míg lejjebb megy az ára a készüléknek, aztán én is "csatlakozom a klubhoz", addig is fejlődik a platform (mind firmwarek, mind software támogatás terén)
.
scofield82: ez a workaround nekem is eszembe jutott, kicsit körülményes, de jobb, mint a semmi. Külön szoftver megjelenésében még bízhatok
[ Szerkesztve ]

wrcboy
(lelkes újonc)
"Tétel letöltése sikertelen"
a nokiánál azt találtam hogy közvetlenül a telefonról kéne letölteni...
ez így is van. Én még nem jutottam el odáig, majd kedden talán beüzemelem rendesen a wifi-m és leszedem, inkább mint 3g-ről 

Attila06
(újonc)
A Partnero gsm-nek küldtem mailt és azt mondták hogy a 86k-s az bolti garis, de 89k-ért lehet 2 év Nokia garisat is kapni.

student
(senior tag)
kamat 0% thm 0% részletfizetésbe. ez mér éri meg a banknak? valaki magyarázza el plz.
up!
ez csak simán ingyen rekllám hogy milyen jó a bank és ha modjuk lakáshitelt veszel föl, lehet tőlek veszel mert már van veük tapasztalatod
vagy a bvolt fizet egy kis részesedést az elaott árú árából
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

student
(senior tag)
ez simán jó. még ki is használnám, az más kérdés hogy nem adok 100k-t ezér a telóér. majd ha 60 lesz. 
up!
hú az zsír, olyan hitelt én is felvennék bármikor
bár már megvettem.
Tessék itt a QuickOffice_S60_5_0_QO_for_Tube_PR1_0.rar link. 

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

wrcboy
(lelkes újonc)
én is köszi!! 
és a quick office oldalán miért nincs a listában az 5800 és miért csak s60 3-as oprendszerhez vannak fent progik? 
ezt te felraktad?

wrcboy
(lelkes újonc)
feltettem, doc, xls és ppt gond nélkül megy 
a kompatibilitásnál igen-re kell menni 
[ Szerkesztve ]
az alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal. Folytatja ennek ellenére?
ezt írta ki. nem-mel válaszoltam.
igen-re kellett volna menjek? Egyébként hova telepíti ezeket a progikat?
ps: felment. Felrakott 3 cuccot is...quick office, manager, meg valami LM.
[ Szerkesztve ]
még egy: pc suite módban ha nem csinál már semmit a progi simán lehúzhatom az USB-ről, vagy van valami elegánsabb módja az eltávolításnak mint pl. egy pen-drive-nál?
Persze húzzad! 
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
Első Nokia telefonod? Mármint így az igen/nem miatt 
Abból a három felrakott cuccból az utolsó, az LM a License Manager rövidítése. Az kell a másolásvédelemhez meg törések ellen, de persze nem ér semmit. Szükséges rossz.
Nem tudom van-e memóriakártyád, ha van, és nem kérdezte hova települjön, akkor az egész a C: meghajtóra ment.
PC Suite módban ha minden befejeződött, nyugodtan lehúzhatod.
Break Driven Development
első nokiám 
másolás védelem? mert ez nem ingyenes nokiásoknak? Mármint az only read üzemmódja.
persze, benne van a 8 GB-os, nem kérdezte hova települjön.
miért rakja a C-re?
hülye szoft 
megnéztem, C/system-ben van quickoffice mappa, de nem látok benne csak két üres mappát. Hogy tudom a memkarira telepíteni?
[ Szerkesztve ]
De, a read-only verzió ingyenes, de attól még ugyanúgy felrakják a pesztráló programot is - gondolom jól bele van szőve a forráskódba.
Sőt, azt hiszem a korábbi verziókban úgy volt, hogy a demó programon belül meg lehetett venni a teljes verziót, és nem kellett hozzá újratelepíteni se, csak megdumálta az LM-mel.
Nem veszélyeztet más programokat amúgy.
Ha nem kínálta fel a választási lehetőséget, akkor csak a C:-re lehet telepíteni, nem tudod átrakni kártyára.
A program lényegi része amúgy a \sys\bin könyvtárban van, de ahhoz nem férhetsz hozzá, hála a Platform Security-nak...
Break Driven Development
igen, megtaláltam első klikkre, hogy hol lehet megvenni azonnal a progiból a fullos verziót
File/új doksi és már is mondja a magáét.
Amíg 4 mega a progi addig nem vészes, de egyszer elfogy az a 70 mega. WM-es PDA-mra sec perc betelítettem a 128 MB SDRAM-ot progikkal (még 2003-as WM, ott ram-ba települtek a cuccok), de szerencsére ki lehetett kerülni, hogy flash-re telepítse magát.
valahol beállítottam, hogy jelezze ki a beszélgetési időt, de nem jeleníti meg még sem
A kimenő/bejövő hívásoknál a név-nek nincs olyan tulajdonsága (mint szokott lenni), hogy "idő" vagy valami ahol írná, hogy meddig beszélgettem.

papi77
(őstag)
A beszélgetés végén jelzi csak ki!
"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."
figyeltem, de nem jelezte / nem vettem észre, ami elég nehéz lehet 

papi77
(őstag)
az érdekes...
"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

wrcboy
(lelkes újonc)
az új (11-es) firmware-ről van valakinek hivatalos(közeli) infója esetleg? 
itt olvastam róla: [link]

csutkaa
(senior tag)
ígérem ez az utolsó videóm 
Samsung Galaxy S2

(újonc)
Formáztam a mem. kártyát, és soft reseteltem a *#7370# kóddal, erre kb 17mp alatt nyitja meg a képek mappát.. Lehet ettől, vagy vmi gond lehet a memóriakártyával, vagy mi okozhatja ezt?

zso79
(senior tag)
Nem csak utána tudja kíírni, hívás beállításoknál tudod bekapcsolni, hogy jelezze közben is