Az xxlgsm-nél jelenleg ugyanannyiba kerül a 0 perces használt és a 2 év gyári garis. [link], pedig pár napja még 2000-rel olcsóbb volt. Így főleg nem szabadulnak meg tőle, mivel ki az aki a "használtat" választná a gyári garis helyett...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Nokia szoftver update-et elindítom és azt írja ki, hogy
Hiányzó szoftver-összetevők. Alapvető szoftver-összetevők hiányoznak. Kérjük telepítse újra.
mi hiányzik neki?
Na még a nokia download is hibát dob:
A problem occured with internet connection. Please try refreshing content 
[ Szerkesztve ]

pimmi
(fanatikus tag)
Üdv srácok.
A pengető csak dísz vagy valamire használható a telón?
Tenx 
- Addig amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek mintha jól dolgoznék -
ha akarod használható az érintő ceruza helyett. -->van akinek dísz. 
szerintem bármely brando-t megveheted ami 3,2"-os. Nem olcsó, de örökös.

gog
(őstag)
az ékezetes kézírást megeszi?
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

:ben:
(újonc)
Lehet megcsinálom almacsutkával, úgy sztem mégnagyobb. 
[ Szerkesztve ]

AMD Power
(Jómunkásember)
Nagyon jó igen. Én nem vagyok nagy Nokiás de ez nekem is tetszik... 
papi77: 106K
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

megyeri
(tag)
"...Ezt követően viszont a főképernyő közepe eléggé, hmm… sivár, s alul is csak két ikon van.."
Nekem ez kifejezetten tetszik! A Windows asztalomról még a lomtárat is ledúrtam. Az N95-ösemen például az is zavar, hogy a 'WLAN keresés' meg a 'Keresés' menüpontok ott vannak, pedig nem is használom...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
Tényleg, tulajok, hogy áll az 5800 a Curse of Silence-szel? 
Break Driven Development

csutkaa
(senior tag)
jajjj meghaltam
de vicces itt valaki
csináld meg 
Samsung Galaxy S2

(újonc)
Le kell venni a figyelmeztetőhangokat az üzemmód-beállításoknál és eltűnik. 
hú, ezt megnézem, thx! 

csutkaa
(senior tag)
itt van feketében is 
Samsung Galaxy S2

pimmi
(fanatikus tag)
Tudom még túl friss a teló, de mennyire karcolódik a kijelző, és ha kell ez cserélhető, vagy csak drágán mert hogy érintésérzékeny?
- Addig amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek mintha jól dolgoznék -
na ez sikeres volt, most már nincs zár hang.
Viszont hol az ébresztő? Nem tudtam beállítani ébresztőt, ill. azt hittem, hogy ha a naptárban beállítok egy jelzést akkor majd ébreszt, de nem is jelzett
user manuálban meg nem szól egy szót sem ébresztésről.
pimmi: szerintem kevésbé karcolódik mint más telóké. A kijelző felett egy kicsit puhább műanyag van, ez védi a kijelzőt. Szerintem ez eleve cserélhető és meggátolja a kijelző karcolódását is.
[ Szerkesztve ]

sutszi
(senior tag)
Üdv!
Lehet nem vettem észre, hogy már válaszoltak és visszakeresve sem találtam meg az info-t, így újra megkérdezem. Kinek mennyi ideig bírja az akku? (és persze milyen használati viszonyok mellett)
Előre is kösz.
valaki olyat írt, hogy 4 nap is kijött normálisabb (szerintem szolidabb lehetett az) használat mellett.
én eddig csak 1x töltöttem fel, tegnap este. Majd nyilatkozok, most biztos átlagon felüli tapicskolás lesz vele.

zso79
(senior tag)
Bökjél rá az órára és ott a jelzések sorra.
ott csináltam, de az sima bejegyzés naptárba (gondolom) és ad hozzá riasztást / jelzést. Na de én itt hiába adtam hozzá, hogy 8kor ébresszen, nem csörgött meg semmi.

(újonc)

(újonc)
Alkalmazások/Óra/Jelzések >> Ne a naptárban nézd.
a fő oldalról is ha az órára klikkelek, akkor oda visz? és én is itt csináltam egy új jelzést 8-ra és nem jelzett. Az a 24 órán bel. az mit rövidít?

(újonc)
Hát nemtom, most néztem meg a naptárban, nekem abban is működött. 24 órán belül?
Biztos jól állítod be az órát/percet, mert ahogy elnéztem sztem csak azt lehet benézni. 
Jaah, most esett le h nem a menüről beszélsz hanem ha a sarokban az órára kattintasz. Akkor viszont passz, max a jelzés típusát állíthattad át h csengessen/ne csengessen/rezegjen..
[ Szerkesztve ]
siker
csak azt a 24 órán belült állítottam másra, de most műxik.
írhatnák a user manualban is.

zso79
(senior tag)
Nem, nem ott csináltad. Ráböksz az órára és feljön 3 sor: Jelzések, világóra és a harmadikra nem emlékszem... ennek semmi köze a naptárhoz.
Valaki próbálja ki plz, hogy kikapcsolt állapotban is jelez-e, mert az újabb fw-ben ez is benne van a change log-ban

Balli
(őstag)
A munkahelyi gepemre szeretnem telepiteni a telo szoftveret, de nem megy mert a program files mappa a központi meghajtón van amihez nincs jogosultsagom.
Viszont a gépemen van egy belső vinyó amire tudok programokat telepiteni, de el sem jutok addig hogy kiválaszthassom hogy melyik meghajtora kivanom rakni feljön hogy nincs jogosultságom amikor az install-t valasztom -gondolom alapból a program filebe szeretne rakni. Probáltam ugy hogy megnyitom a DVD tartalmat és ott a mappában az install ikonnal telepiteni de ugy sem megy
Ja igen drivert eleve nem lehet feltelepiteni ha jol tudom, de az nem is kell mert ugyis felismeri a telefont. Winanpot stb.. programot feltudtam ra rakni.
Vkinek vmi 5let hogyan tudnam a belso vinyora felhuzni a Nokia OVI programot amivel az outlookkal tudnam szinkronizalni?
Athens 2004
Az a problem, hogy attól, hogy kiválasztod hova rakja a cuccot még a C-re is tesz dolgokat. Szóval meg kell kérd a rendszergizdát, hogy csinálja meg neked 
nem tudtam felrakni az aktuális firmware-t, mert valami gubanc van a pc suite meg a többi progi között. 2 nem indul el, amit feljebb is írtam.
a jelenlegim 10.0.010
[ Szerkesztve ]

zso79
(senior tag)
Ezt még így nem próbáltam, de szerintem nem fog menni. Abban igazad van, hogy felismeri a telót, de csak mint mass storage drive. Ha ezekkel a szoftverekkel akarod használni, akkor bizony szükség van driverre.

zso79
(senior tag)
Egyenlőre nincs ennél frissebb, amit NSU-val fel lehet rakni. Phoenix-szel fel lehet rakni az újabbat, de azzal bukod a garit.
ezt honnan látod, hogy NSU-val ez a legújabb amit fel lehet rakni?

pimmi
(fanatikus tag)
Mégvalami, nekem most n6110 navim van , ehhez gyárilag van Route 66 dvd ami ugyan térképileg hiányos de Pl Budapestre nagyon jó, és a Garminxt-is fent van nekem ami megint csak jó.
Szerintetek erre is felmegy valamelyik "ingyenes "
navi.

csutkaa
(senior tag)
wáááá nagyon nagy vagy
ki is rakom a véreset háttérnek
mivel csináltad?? 
Samsung Galaxy S2

zso79
(senior tag)
Onnan, hogy mondja hogy nincs frissebb verzió. De utána tudsz olvasni, milyenek vannak.

zso79
(senior tag)
Felmegy több is, de gombok hiányában nem tudod használni, nem tudnak mit kezdeni az érintőképernyővel.

FireFoxer
(fanatikus tag)
Eddig úgy volt, hogy Omniát veszek szülinapomra , de most remélem ez tényleg olcsóbb lesz ráadásul amiket itt irkáltok róla egyre jobban tetszik 
bakfitty...

Balli
(őstag)
A rendszergazda megoldas sajnos negativ 
Athens 2004
Pedig az kellene, hogy ő telepítse fel. Driverre is szükség van amúgy. "Nokia Cable Drivers" vagymi a feltepített csomag neve.
Ezt körbehackelni nem tudod.
Break Driven Development

(újonc)
Photoshop
Nekem is az van kinn. 

NGyuri
(fanatikus tag)
Hello! Csak néhány tapasztalatot szeretnék megosztani veled, volt Omniám (ezt cseréltem 5800-ra), HTC Diamondom, meg jónéhány S60-as Nokiám (N95, N78, N79), sőt még 2G-s iPhone-m is.
Nekem összeségében a Symbian jobban bejön mint a Windows Mobile, annál is inkább, mert ujjal csak korlátozottan kezelhetők, ha mélyebbre mész kell a bökködő. Na és most jön a bibi az Omniával. Nincs neki beépített stylusa, csak ráaggasztós! Ami még nem tetszett a gyenge akkuidő (1 nap éppen hogy), a kevésbé jó minőségű kijelző és a samsung specifikus csatlakozó. Ezenkivűl ugyan gyorsabb a procija mint a Diának (igaz a Diában van grafikus gyorsító), de grafikusan lassú. Szerintem, ha fontos a telefon funkció, akkor a Symbian jobb erre. Emiatt gyorsan eladtam az Omniát 2hét használat után. Amiben viszont jobb az a iGo navigáció, mert ez csak Windowsra van és nincs Symbianra. ugyan Symbianra (is) ottvan pl. a Garmin, de grafikusan sokkal szebb az iGo. Miután párszor megszívtam a telefonon navigálással autóban vezetés közben (mert éppen a legyszarabb helyzetben hívtak és addig háttrébe került a navi ésmár elvétettem a lehajtót...) én erre egy külön PDA-t van PNA-t javaslok.
Most éppen azért tértem vissza a Nokiához, mert végre van érintős telefonja (jó felbontású, nagy kijelzővel), amivel könyebb annak a kezelése, ráadásul a Symbian nagyon jó és rugalmas op rendszer. ezenkivűl a Nokia szabványos csatikat használ (micro USB, "vékony töltő" és jack). Persze mostmég hátrány hogy pl. nincs még S605th Edition kompatibilis navigáció (nem a Nokia Mapsra gondolok..).
Eddigi okostelefonjaim: iPhone 2G, Nokia 5530/5800/C7-00/N70/N78/N79/N80/N82/N85/N900/N95/E51/E52/E66/E71/E75, valamint Samsung Omnia/i7110/i8510, SE M600/P990i/Xperia Arc, HTC Touch Diamond/Legend/Tattoo

NGyuri
(fanatikus tag)
hello! én is cégbe (is) használom és nem volt gondom a rendszergazda általi telepítéssel, mivel a Nokia PC Suite ingyenes (ez tartalmazza pl a klf usb, bt meghajtókat is), így simán feltették (sőt még rendszeren frissítettem is).
Eddigi okostelefonjaim: iPhone 2G, Nokia 5530/5800/C7-00/N70/N78/N79/N80/N82/N85/N900/N95/E51/E52/E66/E71/E75, valamint Samsung Omnia/i7110/i8510, SE M600/P990i/Xperia Arc, HTC Touch Diamond/Legend/Tattoo

bacsy
(lelkes újonc)
Wow!
Jók lettek a hátterek. Belinkelhetem 1 külföldi forumba? (persze megadva a forrást ;) ) Hátha más is örül egy ilyen háttérnek és ki akarja pusztítani az ifon-okat 

csutkaa
(senior tag)
ha belinkeled a külföldire a képeket, majd szúrd ide be a külföldi linket 
Samsung Galaxy S2

AMD Power
(Jómunkásember)
Komolyan mondom ,hogy ha "normlis" áron lesz lehet ,hogy veszek egyet.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Balli
(őstag)
Nos nalunk a rendszergazda, hat hogy is mondjam inkabb sehogy...
Egy tok ingyenes licenszel rendelkezo apro kis szotarat nem telepithettunk fel ami azert eleg hasznos lehetne neha munkank soran ugy hogy angliara dolgozunk. Igy ment is a belso vinyora, ezt most ugye nem lehet...
Na de ha mas megoldas nincs es megkerulni nem lehet, majd probalkozok azert nala
Athens 2004

pimmi
(fanatikus tag)
Ez azért elég gáz, már majdnem rendeltem egyet,de ha nem megy a navi akkor nem drága egy kicsit.
Ennyiért veszek egy jobb pda-t és igo8 freee.
Szeretem a nokiát nem vennék mást de így nekem nem éri meg.
Akárki akármit mond az N6110 nagyonjól navigál a Garminnal.Sokat használlom ezt a funkciót.Régen vártam már egy érintős nokiát, de hát így.......
Nincs valami megoldás az 5800-ra, persze valami freee. 

zso79
(senior tag)
Ugyan úgy lesz erre is Garmin és más is mint a többire, csak idő kérdése. Valahol azt olvastam az iGo is készül S60-ra. Még csak most jelent meg, nem csoda hogy nem naprakészek rá a programok...