Végre fel is dobtam
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
SlayR
(fanatikus tag)

SlayR
(fanatikus tag)
Következő kérdés fordul márcsak meg a fejembe: Mikor lesz vajon a következő frissítés? 
Felraktam az új szoftot. Nagyon nem látok semmi változást, még a beállításaim is megmaradtak. Előtte letöröltem a SmartMovies-t hogy hátha működni fog, de nem...
Mindenesetre jó érzés a legújabb szoftvert használni 
73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

zebulon007
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Hogyan tudom a memkarira erkezett uzeneteket athelyezni a telefonmemoriaba? Mert nagyon zavaro h 2 kulonbozo helyen vannak uzik es ha megakarok nezni vmit, akkor folyton valtogatni kell! 
[ Szerkesztve ]

_GeTTeR_
(újonc)
Halihó! Nem volt semmi végigolvasni 6000 hszt, de megvan ! 
A következőkben leírnék egy pár apróságot amit részben ti írtatok,de egybegyűjtve, egy vásárlás előtt álló egyén számára hátha így könnyebben átlátható lesz.
Mivel Vodás vagyok előfizura lesz a kicsike 43k-ért "vesztegetik". (sajna csak pirosban
)
A leírtak alapján kézbe véve még a boltban, nem árt kipróbálni, pár dolgot:
-egy gyors beszélgetés során megnyomkodni a hangszóró fölötti részt, h nem halkul-e
-kicsit megnyomorgatni a házat, tapicskolni a kijelzőt, nem nyikorog-e (bár van aki szerint mind nyikorog)
-játszani a billentyűzárral, 5x ki-be, nem lesz-e színhiba a kijelzőn
A karcok elkerülése érdekében szerezzünk be rá fóliát, amíg nincs meg az,nem nagy szentségtörés rajtahagyni a sajátját. (Brando ill IVS használóktól kérdezem, h melyik a jobb
, és h kinek mióta van rajta úgy h nem akar lejönni,nem vált fel )
Mivel függő a kütyü minden külső progi nélkül tesztelgetni 3 napig, ha ugyanis hiba van benne akkor 3 napig visszaviheted a szolgáltatóhoz cserére, ill 3 napig nem nyúlnak hozzá szervízben. 3 nap után érdemes ellátogatni egy nokia szervizbe egy finom szoftver frissítésre!
A 3 nap alatt érdemes még kipróbálni a GPS-t,h műxik-e. Aki nem akar adatforgalmat kezdő körbe lőjje ki a net kapcsolódást ill az A-GPS-t. (aksi szempontból kilőheti a 3G-t is).
Ha van rá lehetőség a wifit se árt próba nélkül hagyni.
Ha bármit rosszul írtam javítsatok ki,és bocsi a nagy terjedelem miatt 
[ Szerkesztve ]
" Divide et Impera ! "

dugomc
(kvázi-tag)
én annyit tennék hozzá hogy aki meglátja a 43ezret az szép számlás csomagba annyi szép havi számlával nem 2-3 ezer ftossal mielött valaki futna a vodába
de amúgy jó az írás
AMD AM2 Gigabyte GA-MA78GM-S2H / AMD x3 435 @ 3500Mhz / CM Hyper TX 2 / GAINWARD GTS 250 2Gb / DDR2 2Gb 800MHz Kingmax /

jety91
(senior tag)
Hangszóró gond szvsz már nem téma szolgáltatóknál.
Fóliával kapcsolatban én is várok véleményeket!
Motorola Defy@WajkIUI 2.3.16

Helyes
(lelkes újonc)
A napokban tervezem beszerezni ezt a telót.... és femerült bennem pár kérdés.
Első hogy mennyire használódik el ateló tehát a garis 2 évet bírja normál használattal?
Másik hogy a GPS-e az fizetős-e, haverom N95jével kapcsban mondta h ha nem nokia maps-ot használna hanemmást akk ingyen lenne.. Ez igaz? és ha igen akkor erre is vannak más térképszoftverek amik ingyen futnak?
Ingyenes navigáció nincs, maximum olyan, ami nem generál adatforgalmat (ez esetben a program fizetős) -ilyen a szinte hibátlan magyarországi lefedettségű Garmin.
Az eszköz leginkább elhasználódó része a kijelző, amit megóvhatsz egy jó minőségű fólia (pl. Brando) feltételével.
[ Szerkesztve ]
...

MarKoo
(VIP)
Nagyon szuper MP3 lejátszó program: [link] ![;]](/dl/s/v1.gif)
LCG Jukebox tök ugyanez. Talán a borítókat nem tudja letölteni, de megjeleníteni igen.
Azért ezt is lementettem 
Nekem is kellene már egy fólia, de az a tapasztalatom régi pda-mal, hogy a fóliától csökken a kontraszt és kissé a kezelhetőség is. Igaz ez?
[ Szerkesztve ]
A telefon most év elején jött ki (nincs fél év), így kicsit nehéz lenne mondani bármit is a 2 éves élettartamáról 
Break Driven Development

deka10
(fanatikus tag)
Szia! Nekem is csinált ilyet a régebbi SmartM.-i a 4.00 ekkor töröltem is. Később felraktam a 4.10-es és nem volt semmi baja, majd valaki ajánlott egy másikat és felraktam (azt mondta sokkal jobb) ami kiderűlt szintén 4.00-ás volt és a kikapcsolós szériából ezt nem töröltem csak visszaraktam a 4.10-t ami felülírta a 4.00-t és ugyanúgy ki kaocsolt. Ekkor letöröltem a 4.10-t és telepítettem a 4.00-t majd töröltem és telpítettem a 4.10-t, így működött. Remélem érthető voltam, hogy mi benne a ráció ne kérdezd, viszont bevált és nem volt többet problémám.

vscotina
(tag)
Szervusz
nekem első perctől kezdve BRANDO fólia van rajta, és minden oké. Nem ragad, nem válik le, és nem lesz tőle rosszabb a tapicskolás érzékelése. Én a kalibrálást fóliával együtt csináltam meg, és így már, rám van méretezve az érzékenység.
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>Dell XPS M1330 (csalódtam benne), >>Nokia 5800 >>Panasonic FZ50

vscotina
(tag)
Szia ha vigyázol rá, sokáig jó lehet, de a magyar tapasztalatok max. 9 hónaposak, tehát kb másfél év múlva érdeklődj.
Ja, látom más is megjegyezte már. Bocs.Hazai usereknél már szept-októbertől elérhető volt.
[ Szerkesztve ]
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>Dell XPS M1330 (csalódtam benne), >>Nokia 5800 >>Panasonic FZ50
Mindketten tévedünk. A telefon 2008. novemberben indult el, szóval lassan fél év.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

vscotina
(tag)
Szia nem tévedek, mert Nokiás barátnőmnek szeptemberben megvolt tesztelésre a telefon.
[ Szerkesztve ]
Oké, nyilván, sőt a TRUE teszterek sokkal korábban megkapták őket (júliusban már láttam egyet egy weboldal naplójában, meg novemberben a Nokia Code Campen is az összes finn embernél az volt, pedig még nem lehetett kapni). A bolti megjelenése akkor is november végén volt.
Break Driven Development
Hello!
2x elolvastam, de aszem vágom. Most semmi nincs rajta, akkor felrakom a 4.00-át, törlöm és felrakom a 4.10-et. Remélem mükszik, minden estre köszi. Nekem amm soha nem volt fent a 4.00 ezelőtt.
Hihetetlen, de működik! Köszönöm szépen! Remélem ezzel másnak is tudtál segíteni.
Üdv. Yush

Helyes
(lelkes újonc)
Már réjöttem
Am felmerültmég egy kérdés. A boltba elfelejtettem megkérdezni amikor felhívtam meg nemtudta a vodas csaj, szal a gyári csomag tartalma jár hozzá? (8GB-os karira gondolok leginkább)

dugomc
(kvázi-tag)
Csak a jukeboxban picik a gombok és nehezebb így a működtetés kézzel 
AMD AM2 Gigabyte GA-MA78GM-S2H / AMD x3 435 @ 3500Mhz / CM Hyper TX 2 / GAINWARD GTS 250 2Gb / DDR2 2Gb 800MHz Kingmax /

sbazsi
(PH! kedvence)
enyém vodás, és volt benne 8 gb kari.
Ali_G: ezzel lehet végre könyvtáranként válogatni? 
_getter_: minek a nokiához vinni soft frissítésre? azt otthon is meg lehet csinálni.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

jety91
(senior tag)
Igen jár minden, csak a fekete szériában kisebb az usb kábel, illetve hiányzik a plusz stylus.
igen a kis gombok engem is zavarnak, kérdeztem is, hogy skinezhető-e. Jó lenne.
sbazsi: lehet ezzel is meg azzal is amit én mondtam.
[ Szerkesztve ]
És lehet tudni, hogy melyik a jobb?
Brando ill IVS esetleg, hogy mi a különbség.
[ Szerkesztve ]

libus
(fanatikus tag)
Ezt én is kipróbálom, mert nekem is ugyan az a problémám a SM lejátszóval mint "Yushchenko "-nak. Igaz, ez a megoldás nekem is eszembe jutott, de nem tudom hogy miért, de eddig nem próbáltam.
Megyek is....kipróbálom!
Nekem valamiért nem jött össze.

sbazsi
(PH! kedvence)
én csak az általad említettre kérdeztem. 
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

deka10
(fanatikus tag)
Yushchenko: Szívesen!
Észrevettétek már, hogy a saját képszerkesztője nem működik a telónak, ha kb. 5 Gb.-t felett van a mem.k.-n. Engem idegesít mert a vörösszemet egészen jól lehet vele csökkenteni, ha esetleg tud valaki hasonló képszerkesztőt szívesen kipróbálnám.
Vagy megoldást a problémára.
[ Szerkesztve ]

deka10
(fanatikus tag)
Sajnálom megoldást nem tudok csak egy tapasztalat volt, amit megosztottam. Talán hardreset, de kérdés megéri-e Yushchenko-nak sem volt fenn előtte a 4.00-ás.

kp78
(PH! addikt)
Felraktam a Nimbuzz-t, de hol tudok ebben bejelentkezni az MSN fiókomba?
Vagy ezzel csak olyanokkal tudok kapcsolatba lépni, akik szintén Nimbuzz regisztrációval rendelkeznek?
Szerk.: úgy néz ki megtaláltam 
Az MSN része lehet, hogy tényleg jobb, mint a Fring-ben.
[ Szerkesztve ]
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

libus
(fanatikus tag)
Nekem fent volt előtte a 4.00-ás, de ez miatt nem akarok hardresetelni!

kp78
(PH! addikt)
Olyat viszont nem találtam, hogy a jelszavam ne mentse, csak a felhasználói nevet 
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

sbazsi
(PH! kedvence)
és az miért baj, ha menti? 

kp78
(PH! addikt)
Mert bárki kézbe veszi a telefont, és Nimbuzz-on keresztül már be is lép az msn-be, meg skype-ba, és azt csinál amit akar.

bR3Zo
(lelkes újonc)
Hello. Nektek rendesen müxik a powermp3? me nekem ha beletekerek resetel a teló
. Vki help? Meg lenne pár észrevételem a köv szoftal (kár h nokiáéknak nem lehet ilyeneket küldeni)!
- nem tudom lehet csak nekem tünt fel h a jack dugós füles rész elég halk (1 olcsóbb kategóriás walkman mobile hangosabban szólaltatja meg a fejesemet otthon.
- ez a beltéri képzaj szoftveres probléma? me nagyon zavaró és megint csak az olcsóbb kategóriás (k800) telefonokra tudok hivatkozni
- a videófelvételnél nektek is olyan a kép mintha Zoom-olva lenne? az is elég zavaró
és az is sztem szofthiba
Ennyi pénzért én elvárnám h ilyen kis problémák ne legyenek 1 ilyen NOKIA telóban.
Hiányolom belöle:
- a képernyővédöt (legalább az óra lenne benne)
- a zenelejátszóban a Vizuális megjelenítést (mint az 5700-ban)
Más problémám nincs a telóval me nagyon megvagyok vele elégedve 
Ui.: ha valaki tud ilyet a Nokia.hu -n belül ahol észrevételeket lehet megosztani az küldön linket me én nem találtam 
[ Szerkesztve ]

zsolidodd
(fanatikus tag)
Ismer valaki valamilyen alternatívát a quick officera? az a bajom, hogy lehetetlen a 10 oldalnál hosszabb dokumentumokat normálisan lapozni a görgetősávval....

kp78
(PH! addikt)
Azért a K800 Xenon vakuját, -ami a mai napig szinte etalon-, ne hasonlítsuk már egy villanófényhez, ami ebben van. Nem egy kategória.
Mert világosban ez sem csinál rossz képeket, csak sötétben vérzik be a szeme.
Képernyőkímélő progi állítólag van már rá, ami kiírja az órát.

sbazsi
(PH! kedvence)
hát ne vegye kézbe! 

sbazsi
(PH! kedvence)
egyébként nem értem, miért nem tudnak normális villanót tenni a telefonokba.
20eft-ért már rendes fényképezőt lehet kapni, tehát tényleg nem értem. ami fizikailag sem vastagabb egy telefonnál. és akkor talán az emberek jobban használnák a telefonokba épített képmegosztókat.
mert egy fos képet minek tegyek fel? Viszont ha minőségi képeket tudnék csinálni...

bR3Zo
(lelkes újonc)
Csak én nem a villanóra gondoltam hanem a képre magára, me az Vaku nélkül is jobb képet csinál sötétben (sztem). Tudom h van rá progi, de most minden egyes lezárásnál inditsam el? 
[ Szerkesztve ]
A vörösszem eltávolítója jobb mint a picasa, ezt még első hónapban vettem észre, de nem vágom miért nem működik neked.
Azért mert az nem 20.000-rel lenne drágább, mivel ugyanakkora kaszniba még egy komplett kamerát is be kellene pakolni....szürkületben nem hiszem, hogy azok is jó képet csinálnak, még ha jobbat is mint az 5800.

sbazsi
(PH! kedvence)
a kamera már benne van. max jobbat egy picit.
és ami fontos: rendes villanó. az pedig se nem ár, se nem hely kérdése...
max akksi, de az már oly mindegy, mert a 3g és a wifi úgyis lezabálja...

jety91
(senior tag)
Ha beleraknának mindent akkor nem tudnának egy ideig újabb telefont csinálni, és nem lenne nokia telókra kereslet.
Érdekes, a Samsung belerak mindent, ami egy (fo)S60-as telefonba belefér, mégis lesz rá kereslet, sőt a többi platformra is épít korrekt telefonokat (középkategória, Androidos i7500, stb.). Ez a kifogás nem valós.
Break Driven Development

sbazsi
(PH! kedvence)
volt omniám. menekültem tőle.
bár lehet, hogy a win mobile volt a ludas. kb fél évig nyúztam, de nyert az e51.
de az 5800-t így 1 hét után 1000x kezelhetőbbnek ítélem .
mellesleg abban is fostalicska volt a camera, bár egy fokkal használhatóbb mint ez

bR3Zo
(lelkes újonc)
De nem mindent kérünk bele, csak azokat a hibákat javítsák ki ami szembeötlő. És van pár ember akinek vannak bajai meg hiányosságai a telefonnal. Mint nekem is, h ha ugyanolyan Kamera van benne mint 1 N73-ban akkor mé nem csinál hozzá hasonló képeket?

jety91
(senior tag)
Nem volt kifogás, másrészt én nem szeretem a samsungokat (egyszrűen nem tetszik sem a kinézetük, sem a menürendszerük)