Mi ez az aksis dolog, amiről írsz?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Mi ez az aksis dolog, amiről írsz?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

a napokban készülök ilyen telót venni. sztetek hol vegyem?
érdemes az itteni legolcsóbb helyen venni? 83k jó ár? ha jól sejtem, akkor annyi a lényeg, hogy 2 év gyártói gari meglegyen rá.. fekete színben preferálnám.
[ Szerkesztve ]

Én mondjuk most itt venném!
HTC ONE X , Audio-Technica ATH-ES7

gyári garival adják 81k-ért?

Gondolom ott is hétvége van, várj türelemmel 
Kosturica:
Köszi a linket!
Tetszik ez a data.hu 15/2Mbites nettel 3kb/s-el tölt lefele
(Még johogy csak 304kb
)
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy@WajkIUI 2.3.16

Ugy tudom igen, de ha tutira akarsz menni, hívd fel őket!
Ha 2 év gyári gari, akkor mindenképpen megéri függetlenül a 81k-t, eddig a legjobb ár szolgáltatónál rablánc nélkül a 80k-s ár, amit a Vodafone biztosít, dehát ugye az függő telefon!
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
nekem van hogy 5 napot is kibír az akksi...néha csak telefonálásra használom meg kis zene. De ha filmezek akkor nekem is 1 nap oszt cső 
( nem csak te) idejönnek és azt mondják, hogy ilyen szar kamera meg rossz szoftver stb. utána meg megkérdezik: megéri-e megvenni?
A szövegértelmezési problémáid vannak?
1. Nem kérdeztem, hogy megéri-e megvenni. El tudom magamnak dönteni...
2. A kamerazajt azért kérdeztem, mert van, hogy a kiforrottabb firmware-el radikális javulást mutatkozik a képminőségben, láttam már ilyet sokszor, főleg, hogy az új 5800 FW-ről szóló hírben említettek is javulást, csak összehasonlító képeket nem találtam. Ezért kérdeztem.. Remélem most már világos.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.

a zenelejátszónál hol található az equalaser mert csak beállitott hangszineket találok? :S
AMD AM2 Gigabyte GA-MA78GM-S2H / AMD x3 435 @ 3500Mhz / CM Hyper TX 2 / GAINWARD GTS 250 2Gb / DDR2 2Gb 800MHz Kingmax /

opciók->ugrás a most játszottra->opciók->hangszín-szabályzó
Ha akarsz új profilt viszel fel vagy szerkeszted őket
Köszi 
Swarm is coming.
Szemmel láthatóan változott a kamera által készített kép a 10-es SW után nekem egyből a 20-as került fel, tehát mindenképpen javul a minőség, a kamerával normál fényviszony mellett szép képet lehet készíteni!
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

hali! a GPS nkm abszolut nem veszi a jelet. probálgatom kerestetem, de semmi.
nkm kb másfél hete van meg a telo, de még nem sikerült kiprobálnom net nélkül a GPS-t. egyszerűen nem talál műholdat, se kint se bent. a jelzés ( kis ikon jobb fent ) az előjön, keresi is de semmi.
nem tom miért én sem. GPS-nem WnW-hez semmi köze olyan vonatkozásban, h ha net nélkül használod.
mindenesetre ha egyzser elkapsz egy holdat szolj plz. . )
gyere és varras egy frankó mintát:D
(#5016) bőrdíszműves válasza bőrdíszműves (#4971) üzenetére

megjöttek végre a fileok több majd két nap várakozás után a opda-rol.
aki esetleg 24h-n belül sem kap semmit, nyugi és türelem. jönni fog, bár már én is kezdtem "aggodni" : )
thx all az infot. innen tényl minden felpakolható a telre. )
Rátöltöttem előre a térképeket , meg alapból rajta volt Magyarország. Viszot egyszer beszélt :S ami úgytom fizetős :S Lehet , h az okozta az adatforgalmat... :S
Mindenesetre köszi a válaszokat.
iPhone 4 16Gb 5.0.1 Untethered JailBreak + ElementCase Vapor4 Silver/Blue + Jays a-Jays Three
Fizetős, de az nem a telefonszámládon jelenik meg. Kivéve, ha a magyar hangot nem másoltad fel a Map Loaderrel, és azt is a netről "pótolta magának"... 
Break Driven Development

EZ azért így egy enyhe csúsztatás. Már elég régóta vannak A123-as vagyis más néven LIFEPO akkuk. Nekem már van vagy 1,5 éve. Az igazság az, hogy kb. 10-12A-el lehet őket tölteni. Ekkor mondjuk egy 2300mah-s cella könnyen kiszámolható, hogy kicsivel több mint 10 perc alatt feltölthető. Szóval azért a 10mp elég durva túlzás, arról nem is beszélve, hogy egy 10A-el tölteni tudó rendes töltő nem kevés pénzbe kerül, ami meg ennél többet tud, az jóval drágább...
De kétségkívül a LI-PO/ION 1C-s töltési áram errőségéhez a 4/5C nagy előrelépés.

Én nem csusztattam semmit, elhiheted! Itt bizony az áll, hogy 10 mp egy mobil akksi feltöltése. Egyébként sem én hoztam fel a témát, csak utánanéztem az interneten és ezt találtam! De te ezt biztosan jobban tudod.
[ Szerkesztve ]

Most már teljesen világos!
Ha még egyszer elolvasod az előző hozzászólásom első és méginkább az utolsó mondatomat, akkor neked is kiviláglik!
[ Szerkesztve ]

Megkérnék megint mindenkit, hogy a felesleges offokat, vitákat privátban intézzétek el. Innentől kezdve a felesleges off-ok törölve lesznek.

Feltetettem pár java-s játékot telefonra és az összes amit kipróbáltam akad
Nálam van ez a furcsa jelenség vagy nálatok is?
nálam eddig egyik se akadt. Mutasd melyik akad.

Hy all ...
opdarol leszedett fiulokkal szignozok ...
és egy csomo cucc amit most leszedtem nokiaprogramok.hurol, nem telepithető igy sem, azzal a hibaüzivel, h a file telepitése nem támogatott. ...
erre vki vmi megoldást ?
Ha warezről van szó, kérdezd meg a nokiaprogramokon.
Ha freeware-ről, írd le, hogy mégis miről van szó.
Ja, és ha egy kis előrelátást is bele akarsz vinni, a HelloOX-ot szignózd 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

én azt nem értem hogy miért kell signózni a az új nokia 9.3.0 photo browsert? azt a nokia fejlesztette nem? ez a signózás tulajdonképpen warezelés, vagy legális dolog? nem származhat ebből valami károm a későbbikben?

vki vmi ötlet, h miért nem tudom leszignozni a HelloOxet?
meg a tanusitványhibás cuccokkal mit kell csinálni ? a softververzio stimmel, szignozni is szignozom, de még mindig azt kapom h "tan. hiba". ..
(#5031) bőrdíszműves válasza bőrdíszműves (#5030) üzenetére

nkm nem kell szignozni. simán felrakja anélkül is amit a nokiaprogramokrol leszedtem.

ja meg felinstalláltam arról a szar nokiaprogramok.hu ról letöltött battlezone nevű játékot mert az volt írva hogy jó nokia 5800val... telepítés közben mondjuk rákérdezett hogy biztos telepítem-e mert nem kompatibilis a telefonnal. gondoltam majd én jobban tudom mi a kompatibilis
fel is telepítette de azóta sehol nem találom... nincs az alkalmazások között sem sehol. és ha újra fel akarom telepíteni azt mondja hogy felülírom-e mert már létezik... de nincs sehol mégsem

és még annyi, h vki tud vmi működő mp3 playert, ami lejátsza a mappákat is fullra? és nem csak a saját "jogtisztán" rendezett sémája szerint ismeri fel a zenéket
[ Szerkesztve ]

Próbálj ki innen oár játékot:[link]
Ez a NOKLA nagyon komoly
Pár dolgot elleshetne a Nokia is tőlük
(dupla sim, ha jól láttam összecsukható stylus)
De nekem ilyen lassú ehez képest a telóm vagy az ennyire gyors 
Ez is elég szép lesz, ha egyszer valóra válik a gyerek koncepciója:[L:%5BL:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=166%5D%5Blink%5D%5B/L%5D][link][/L]
Ezze hogy lehetne telefonálni?
[ Szerkesztve ]

szétnézek ty. )

Nézegettem ma egy ilyen telót és a mérete eléggé elfogadható az omniaval szemben (bar lehetne vekonyabb), viszont annyira nem okos
meg nem minőségi a burkolat
és ahogy elnéztem a menüje sem túl gyors, talán azért, mert a nokia még gyerekcipoben jar az erintokijelzo terén.
ez a r*hadt üzletpolitika,,,,,,
es a kompromisszumok 
Van rá valamilyen ftp program ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 4

sztem semmi gáz a teloval. ftp is megy vele, bár én nm használom, haver igen, a lassu menüről meg csak annyit, h tudni kell kezelni használni ..
a windows is tud egy lassu szar lenne, ha olyan a user.

nekem az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen szegényes a giroszkópra alapuló ügyességi játékok listája? ipod touch-nál és iphone-nál temérdeknyi ilyen játék van. (tudom,hülyeség a készülékeket összehasonlitani, a három közül nekem a nokia a nyerő, de akkoris..) hiányolom az olyan játékokat amiket a teló mozgatásával lehet irányitani. esetleg azért nincs még sok ilyen játék mert viszonlag új a teló és most kezdődnek a játékfejlesztések?
illetve: mivel nekem ez lesz az első symbianos telóm, nem nagyon tudom hogy hogy müködnek az alkalmazások telepitései, stb...ha a memoriakártyára teszem a játék .sis fájlját akkor a memk-t a telóba helyezve egyböl lehet játszani, vagy még fel kell telepiteni? és ha fel kell telepiteni, akkor a telepitőt le lehet törölni a memk-ról? az alkalmazásokat a memk-ra telepiti a teló?
[ Szerkesztve ]
SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328

tenyleg van benne gyárilag ftp progi ?
iPhone 4

kérdésed az volt, h van rá vmijn ftp prog!
igen van rá ilyen prog. de nem gyárilag van rajta.

a telot ugy kezeld, mint egy asztali pct.
azzal, h a winchesterre töltöd, v másolod a telepitő file-t még nm fog települni, el kell inditni ugyan ugy, és telepités után törölheted is a telepitő file-t.
vagy a másik modszer, h összekötöd a telot a géppel, pcSuit modban, és a PCről inditod el a sis file-okat, ami a suiton keresztül automatikusan a telora települ, ill ott indul, onnan viszont a telefonon fejezed be a telepitést.
azt pedig, h hova települ a file, megint ck te választod meg.
célszerű a telefonmemora pakolni a rendszerprogramokat, filekezelőket, erre van cirka 72Mb hely.
game, egyéb "mókás", érdekes alkalmazások pdg mehetnek a memkarira.
[ Szerkesztve ]

Mi a neve bőrdíszműves kollega ?
iPhone 4

nem tom haver mivel csinálja ... majd megkérdezem.

Hali!
nekem is kék 5800am van,made in hungary, de nincs hangszoro problemam, kb 3 honapos a telo!
mikor korul jelentkezik a gond?!
üdv
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

hagnszoro: havernak annyi volt, h a ballance kicsit el volt csuszva. szoftverfrissités megoldotta.
nem tudom kinek a hozzászolására válaszoltál, ill h kinek irtad a hangszoros gondot, de gondoltam leirom ezt.