Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#5001) legiaap válasza kosturica (#5000) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi ez az aksis dolog, amiről írsz?

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#5002) asadasad22

asadasad22
(PH! addikt)

a napokban készülök ilyen telót venni. sztetek hol vegyem?
érdemes az itteni legolcsóbb helyen venni? 83k jó ár? ha jól sejtem, akkor annyi a lényeg, hogy 2 év gyártói gari meglegyen rá.. fekete színben preferálnám.

[ Szerkesztve ]

(#5003) kosturica válasza asadasad22 (#5002) üzenetére

kosturica
(őstag)

Én mondjuk most itt venném!

HTC ONE X , Audio-Technica ATH-ES7

(#5004) asadasad22 válasza kosturica (#5003) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

gyári garival adják 81k-ért?

(#5005) jety91 válasza bőrdíszműves (#4998) üzenetére

jety91
(senior tag)

Gondolom ott is hétvége van, várj türelemmel :)

Kosturica:
Köszi a linket!

Tetszik ez a data.hu 15/2Mbites nettel 3kb/s-el tölt lefele :DDD (Még johogy csak 304kb :DD )

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy@WajkIUI 2.3.16

(#5006) kosturica válasza asadasad22 (#5004) üzenetére

kosturica
(őstag)

Ugy tudom igen, de ha tutira akarsz menni, hívd fel őket!

(#5007) kelzsoca válasza kosturica (#5006) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha 2 év gyári gari, akkor mindenképpen megéri függetlenül a 81k-t, eddig a legjobb ár szolgáltatónál rablánc nélkül a 80k-s ár, amit a Vodafone biztosít, dehát ugye az függő telefon!

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#5008) ALI_G válasza kosturica (#4997) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem van hogy 5 napot is kibír az akksi...néha csak telefonálásra használom meg kis zene. De ha filmezek akkor nekem is 1 nap oszt cső :)

(#5009) alien_ válasza kosturica (#4990) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

( nem csak te) idejönnek és azt mondják, hogy ilyen szar kamera meg rossz szoftver stb. utána meg megkérdezik: megéri-e megvenni?

A szövegértelmezési problémáid vannak?
1. Nem kérdeztem, hogy megéri-e megvenni. El tudom magamnak dönteni...
2. A kamerazajt azért kérdeztem, mert van, hogy a kiforrottabb firmware-el radikális javulást mutatkozik a képminőségben, láttam már ilyet sokszor, főleg, hogy az új 5800 FW-ről szóló hírben említettek is javulást, csak összehasonlító képeket nem találtam. Ezért kérdeztem.. Remélem most már világos.

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#5010) dugomc

dugomc
(kvázi-tag)

a zenelejátszónál hol található az equalaser mert csak beállitott hangszineket találok? :S

AMD AM2 Gigabyte GA-MA78GM-S2H / AMD x3 435 @ 3500Mhz / CM Hyper TX 2 / GAINWARD GTS 250 2Gb / DDR2 2Gb 800MHz Kingmax /

(#5011) jety91 válasza alien_ (#5009) üzenetére

jety91
(senior tag)

Hogy idézzem saját magamat:[link]

[ Szerkesztve ]

(#5012) jety91 válasza dugomc (#5010) üzenetére

jety91
(senior tag)

opciók->ugrás a most játszottra->opciók->hangszín-szabályzó

Ha akarsz új profilt viszel fel vagy szerkeszted őket

(#5013) alien_ válasza jety91 (#5011) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi :)

Swarm is coming.

(#5014) kelzsoca válasza alien_ (#5009) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szemmel láthatóan változott a kamera által készített kép a 10-es SW után nekem egyből a 20-as került fel, tehát mindenképpen javul a minőség, a kamerával normál fényviszony mellett szép képet lehet készíteni!

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#5015) bőrdíszműves válasza Lop!N (#4992) üzenetére

bőrdíszműves
(újonc)

hali! a GPS nkm abszolut nem veszi a jelet. probálgatom kerestetem, de semmi.
nkm kb másfél hete van meg a telo, de még nem sikerült kiprobálnom net nélkül a GPS-t. egyszerűen nem talál műholdat, se kint se bent. a jelzés ( kis ikon jobb fent ) az előjön, keresi is de semmi.
nem tom miért én sem. GPS-nem WnW-hez semmi köze olyan vonatkozásban, h ha net nélkül használod.
mindenesetre ha egyzser elkapsz egy holdat szolj plz. . )

gyere és varras egy frankó mintát:D

(#5016) bőrdíszműves válasza bőrdíszműves (#4971) üzenetére

bőrdíszműves
(újonc)

megjöttek végre a fileok több majd két nap várakozás után a opda-rol.
aki esetleg 24h-n belül sem kap semmit, nyugi és türelem. jönni fog, bár már én is kezdtem "aggodni" : )
thx all az infot. innen tényl minden felpakolható a telre. )

(#5017) Lop!N válasza Karma (#4994) üzenetére

Lop!N
(tag)
LOGOUT blog

Rátöltöttem előre a térképeket , meg alapból rajta volt Magyarország. Viszot egyszer beszélt :S ami úgytom fizetős :S Lehet , h az okozta az adatforgalmat... :S
Mindenesetre köszi a válaszokat.

iPhone 4 16Gb 5.0.1 Untethered JailBreak + ElementCase Vapor4 Silver/Blue + Jays a-Jays Three

(#5018) Karma válasza Lop!N (#5017) üzenetére

LOGOUT blog

Fizetős, de az nem a telefonszámládon jelenik meg. Kivéve, ha a magyar hangot nem másoltad fel a Map Loaderrel, és azt is a netről "pótolta magának"... :F

Break Driven Development

(#5019) oceanearth válasza kosturica (#5000) üzenetére

oceanearth
(őstag)

EZ azért így egy enyhe csúsztatás. Már elég régóta vannak A123-as vagyis más néven LIFEPO akkuk. Nekem már van vagy 1,5 éve. Az igazság az, hogy kb. 10-12A-el lehet őket tölteni. Ekkor mondjuk egy 2300mah-s cella könnyen kiszámolható, hogy kicsivel több mint 10 perc alatt feltölthető. Szóval azért a 10mp elég durva túlzás, arról nem is beszélve, hogy egy 10A-el tölteni tudó rendes töltő nem kevés pénzbe kerül, ami meg ennél többet tud, az jóval drágább...
De kétségkívül a LI-PO/ION 1C-s töltési áram errőségéhez a 4/5C nagy előrelépés.

(#5020) kosturica válasza oceanearth (#5019) üzenetére

kosturica
(őstag)

Én nem csusztattam semmit, elhiheted! Itt bizony az áll, hogy 10 mp egy mobil akksi feltöltése. Egyébként sem én hoztam fel a témát, csak utánanéztem az interneten és ezt találtam! De te ezt biztosan jobban tudod.

[ Szerkesztve ]

(#5021) kosturica válasza alien_ (#5009) üzenetére

kosturica
(őstag)

Most már teljesen világos! :DD Ha még egyszer elolvasod az előző hozzászólásom első és méginkább az utolsó mondatomat, akkor neked is kiviláglik!

[ Szerkesztve ]

(#5022) MarKoo

MarKoo
(VIP)

Megkérnék megint mindenkit, hogy a felesleges offokat, vitákat privátban intézzétek el. Innentől kezdve a felesleges off-ok törölve lesznek.

(#5023) jety91

jety91
(senior tag)

Feltetettem pár java-s játékot telefonra és az összes amit kipróbáltam akad :O
Nálam van ez a furcsa jelenség vagy nálatok is?

(#5024) ALI_G válasza jety91 (#5023) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálam eddig egyik se akadt. Mutasd melyik akad.

(#5025) bőrdíszműves

bőrdíszműves
(újonc)

Hy all ...
opdarol leszedett fiulokkal szignozok ...
és egy csomo cucc amit most leszedtem nokiaprogramok.hurol, nem telepithető igy sem, azzal a hibaüzivel, h a file telepitése nem támogatott. ...
erre vki vmi megoldást ?

(#5026) Karma válasza bőrdíszműves (#5025) üzenetére

LOGOUT blog

Ha warezről van szó, kérdezd meg a nokiaprogramokon.
Ha freeware-ről, írd le, hogy mégis miről van szó.

Ja, és ha egy kis előrelátást is bele akarsz vinni, a HelloOX-ot szignózd :P

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#5027) úúútálatos válasza papi77 (#4872) üzenetére

úúútálatos
(kvázi-tag)

Lehet, hogy a "B" kategóriát levitte :R , de a "D"-t meg 13 ezerrel fel, hogy b......a meg! :W [link] vagy [link]

[ Szerkesztve ]

(#5028) úúútálatos

úúútálatos
(kvázi-tag)

Ilyet kéne venni! :DD [link]

(#5029) kaccsnorci

kaccsnorci
(újonc)

én azt nem értem hogy miért kell signózni a az új nokia 9.3.0 photo browsert? azt a nokia fejlesztette nem? ez a signózás tulajdonképpen warezelés, vagy legális dolog? nem származhat ebből valami károm a későbbikben?

(#5030) bőrdíszműves

bőrdíszműves
(újonc)

vki vmi ötlet, h miért nem tudom leszignozni a HelloOxet?
meg a tanusitványhibás cuccokkal mit kell csinálni ? a softververzio stimmel, szignozni is szignozom, de még mindig azt kapom h "tan. hiba". ..

(#5031) bőrdíszműves válasza bőrdíszműves (#5030) üzenetére

bőrdíszműves
(újonc)

nkm nem kell szignozni. simán felrakja anélkül is amit a nokiaprogramokrol leszedtem.

(#5032) kaccsnorci

kaccsnorci
(újonc)

ja meg felinstalláltam arról a szar nokiaprogramok.hu ról letöltött battlezone nevű játékot mert az volt írva hogy jó nokia 5800val... telepítés közben mondjuk rákérdezett hogy biztos telepítem-e mert nem kompatibilis a telefonnal. gondoltam majd én jobban tudom mi a kompatibilis:) fel is telepítette de azóta sehol nem találom... nincs az alkalmazások között sem sehol. és ha újra fel akarom telepíteni azt mondja hogy felülírom-e mert már létezik... de nincs sehol mégsem

(#5035) bőrdíszműves

bőrdíszműves
(újonc)

és még annyi, h vki tud vmi működő mp3 playert, ami lejátsza a mappákat is fullra? és nem csak a saját "jogtisztán" rendezett sémája szerint ismeri fel a zenéket

[ Szerkesztve ]

(#5036) jety91 válasza ALI_G (#5024) üzenetére

jety91
(senior tag)

Próbálj ki innen oár játékot:[link]

Ez a NOKLA nagyon komoly :Y
Pár dolgot elleshetne a Nokia is tőlük :DD (dupla sim, ha jól láttam összecsukható stylus)
De nekem ilyen lassú ehez képest a telóm vagy az ennyire gyors :F

Ez is elég szép lesz, ha egyszer valóra válik a gyerek koncepciója:[L:%5BL:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=166%5D%5Blink%5D%5B/L%5D][link][/L]
Ezze hogy lehetne telefonálni? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5037) jety91

jety91
(senior tag)

Na már nem szerkeszthetem....
[link]

[ Szerkesztve ]

(#5038) bőrdíszműves válasza jety91 (#5037) üzenetére

bőrdíszműves
(újonc)

szétnézek ty. )

(#5039) Atombalu

Atombalu
(senior tag)

Nézegettem ma egy ilyen telót és a mérete eléggé elfogadható az omniaval szemben (bar lehetne vekonyabb), viszont annyira nem okos :( meg nem minőségi a burkolat

és ahogy elnéztem a menüje sem túl gyors, talán azért, mert a nokia még gyerekcipoben jar az erintokijelzo terén.

ez a r*hadt üzletpolitika,,,,,, :((( es a kompromisszumok :(

Van rá valamilyen ftp program ?

[ Szerkesztve ]

iPhone 4

(#5040) bőrdíszműves válasza Atombalu (#5039) üzenetére

bőrdíszműves
(újonc)

sztem semmi gáz a teloval. ftp is megy vele, bár én nm használom, haver igen, a lassu menüről meg csak annyit, h tudni kell kezelni használni ..
a windows is tud egy lassu szar lenne, ha olyan a user.

(#5041) joni55

joni55
(fanatikus tag)

nekem az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen szegényes a giroszkópra alapuló ügyességi játékok listája? ipod touch-nál és iphone-nál temérdeknyi ilyen játék van. (tudom,hülyeség a készülékeket összehasonlitani, a három közül nekem a nokia a nyerő, de akkoris..) hiányolom az olyan játékokat amiket a teló mozgatásával lehet irányitani. esetleg azért nincs még sok ilyen játék mert viszonlag új a teló és most kezdődnek a játékfejlesztések?
illetve: mivel nekem ez lesz az első symbianos telóm, nem nagyon tudom hogy hogy müködnek az alkalmazások telepitései, stb...ha a memoriakártyára teszem a játék .sis fájlját akkor a memk-t a telóba helyezve egyböl lehet játszani, vagy még fel kell telepiteni? és ha fel kell telepiteni, akkor a telepitőt le lehet törölni a memk-ról? az alkalmazásokat a memk-ra telepiti a teló?

[ Szerkesztve ]

SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328

(#5042) Atombalu válasza bőrdíszműves (#5040) üzenetére

Atombalu
(senior tag)

tenyleg van benne gyárilag ftp progi ?

iPhone 4

(#5043) bőrdíszműves válasza Atombalu (#5039) üzenetére

bőrdíszműves
(újonc)

kérdésed az volt, h van rá vmijn ftp prog!
igen van rá ilyen prog. de nem gyárilag van rajta.

(#5044) bőrdíszműves válasza joni55 (#5041) üzenetére

bőrdíszműves
(újonc)

a telot ugy kezeld, mint egy asztali pct.
azzal, h a winchesterre töltöd, v másolod a telepitő file-t még nm fog települni, el kell inditni ugyan ugy, és telepités után törölheted is a telepitő file-t.

vagy a másik modszer, h összekötöd a telot a géppel, pcSuit modban, és a PCről inditod el a sis file-okat, ami a suiton keresztül automatikusan a telora települ, ill ott indul, onnan viszont a telefonon fejezed be a telepitést.
azt pedig, h hova települ a file, megint ck te választod meg.
célszerű a telefonmemora pakolni a rendszerprogramokat, filekezelőket, erre van cirka 72Mb hely.
game, egyéb "mókás", érdekes alkalmazások pdg mehetnek a memkarira.

[ Szerkesztve ]

(#5045) Atombalu válasza bőrdíszműves (#5043) üzenetére

Atombalu
(senior tag)

Mi a neve bőrdíszműves kollega ?

iPhone 4

(#5046) bőrdíszműves válasza Atombalu (#5045) üzenetére

bőrdíszműves
(újonc)

nem tom haver mivel csinálja ... majd megkérdezem.

(#5047) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Hali!
nekem is kék 5800am van,made in hungary, de nincs hangszoro problemam, kb 3 honapos a telo!
mikor korul jelentkezik a gond?!
üdv

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#5048) bőrdíszműves

bőrdíszműves
(újonc)

hagnszoro: havernak annyi volt, h a ballance kicsit el volt csuszva. szoftverfrissités megoldotta.
nem tudom kinek a hozzászolására válaszoltál, ill h kinek irtad a hangszoros gondot, de gondoltam leirom ezt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.