- Az, hogy gyorsult-e a forgatás azt nem vettem észre viszont az a határozatlan állapota egyértelműen megszűnt, amit eddig 45 fokban döntve tudott csinálni, hogy dobálta álló-fekvő-álló....-ba a képet.
-Olyan mintha a menüben kijavították volna a rányomok vagy scrollozok eldöntő rutint. Legalábbis most nem tudtam úgy ugráltatni, amit szokott néha mikor rányomok egy ikonra és ehelyett scrollt érzékelt.
-RDS-t állítólag javították. Hát, lehet, csak az a gond, hogy én azt sem tudom hogyan működött, amikor működött. Mert ha elmentek egy csatornát akkor a mentési nevet mutatja minden áron, és nem ami rds-en jönne. Ha meg nem mentem akkor csak a frekit, de hangolásnál meg egyértelmű, hogy azt mutassa.
-C-n egy csomó hely lett, ez nálam 13MB pluszt jelent, gondolom az ovi maps 3.04 amit levett a telepítés után, azt most felszabadította, mert most már a firmware része.
Egyenlőre ennyi, nem volt HR, meg format, most nincs annyi időm, de majd akarok 1szer, mert már a v51-nél sem volt, és már nagyon tele van szeméttel installva. Majd talán most a hosszú téli esték egyikén beütemezem.
Ezt a scroll/vagy rányomok-at ha tényleg kijavították akkor nagyon tuti lett a teló, engem ez zavart a legjobban, hogy egy rohadt ikonra nem tudok rendesen rányomni, mert néha scrollnak érzékelte.
Amúgy a mobilaréna oldala haldoklik, vagy csak nekem dob sokszor oldal nem elérhető meg egyéb hibaüzeneteket?

[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.