tresh: Vodafone-nál vettem. és igen, hibák előfordulnak.
ellenben azokat nem úgy kell lekezelni, ahogy azt a nokia tette. hülyére vesz, hazudik, összevissza hülyeséget írogat, nem a jogszabályoknak megfelelően, úgy, hogy csak írja a hülyeséget anélkül, hogy utánanézne a konkrét dolognak. azért ehhez elég nagy pofa kell. és a legszomorúbb, hogy fejétől bűzlik a hal
xmad: sosem interneteztél vele, és nem néztel pl a PH-t rajta. előtte omniám volt (azon a windows mobilet rühelltem), és ott kb 2x kellett elhúzni a kezem, mire a hsz-ekhez érek, itt meg vagy 10x. itt a másik opció a stylus, mert jobboldalt nagyon vékony a görgetőcsík az operában.
rin02: lásd xmadnek amit írtam. továbbá ha az 5800 alsóbb kategóriás társai tudják a widgeteket, akkor ebbe mi a francért nem pakolják bele? ez amolyan vegyél új telefont feeling, márpedig az valszeg nem nokia lesz.
és nem mondom, hogy az iphone jobb lenne, de azt sem hogy ez. leírtam amit tapasztaltam.
karma: nálam rendszeresen előfordul, hogy felhívnak, és semmit nem hallok. engem hallanak. ilyenkor újrahívás... tiszta gáz.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???