Nem tudom, a MyPhone alkalmazást megtárgyaltátok-e már, de az új verziója már 5800-ra is alkalmazva lett, szóval kettőt pislogunk, és csak abban nem hagyja le az iphone-t a cucc, aminek hardveres akadálya van. Az ikonos alapképernyő pl. elég hasznosnak tűnik a kép alapján.
Aki nem kíváncsi, az minek él?

Szundi állítható a gyári ébresztőben és több időt is megadhatsz. Pálcát nem használom semmire, csak ha sudokuzom
Multitouch 99%, hogy nem lesz, weblapot és képet egy csúszkával tudsz nagyítani, viszont nem túl gyorsan.

Jah akkor ok, csak átfutottam.. Reggel beadtam a nokiához, felrakják az új szoftvert, délre kész lesz, de van egy olyan érzésem h ez nem váltja meg a világot. De ne legyen igazam.
Kissé furcsálltam h a srác megkérdezte a másiktól h h nézzük meg nokiáknál a programverziót, de remélem ez csak annak a jele h mennyire univerzális az ismerete a telefonokat illetően, és nem ilyen "apróságokat" jegyez meg.. 

Ha 3 napon belül vissza kell vinni akkor ismét kevesebbet kell utazni, utána meg úgy is a Nokiába kell vinni szervizelni