látszik, hogy még nem kellett csinálom 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

látszik, hogy még nem kellett csinálom 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Köszönöm HardRick kollégának, hogy ezt leírta, mert ez tökéletesen bevált. Bizony égett is volna a pofám villamos szakember létemre, ha szervízben is csak ennyit csináltak volna.
Így megoldottam magam. Ha másnak is volna ilyen problémája szerintem nézze meg ezt is. 
Acer Extensa 5630G ATi Mobility HD3650, Motorola Defy + Sennheiser CX300
Túl a tízezren! Yeah! 
Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

Jók vagyunk!

Motorola Defy@WajkIUI 2.3.16

Annak idején a 3310-esekkel is ezt kellett csinálni...
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Yeah!!
Mi lesz majd az 50000-nél?! 
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
Hát azt megnézném!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

Kipróbáltam az új fring-et, már nagyon vártam hogy legyen olyan progi amivel lehet a telón videóbeszélgetést folytatni wifin vagy neten keresztül, és bevált frankón
igaz egyenlőre csak a skype-on működik, de remélem megcsinálják az msn-t is.

Nekem nem akar a Fring belépni a skype-ba, csak msn-be 
Pedig Nimbuzz mindkettőbe gond nélkül belép.
Amúgy Fringben nem is lehet állítani, hogy épp elérhető legyen a státuszom, vagy rejtve lépjek be? 
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

Én a gépen regeltem eddig nem is voltam fent a skype-on, aztán csak beléptem a telón keresztül és leteszteltem az otthoni géppel nem 100% de első próbálkozásra jó. Nekem nagyon tetszik 

erre vki?... 
Az első tipikus self-signed hiba, próbáld meg a telefonodat a fájl feltöltési dátumának környékére (de szigorúan utána!) beállítani. Mondjuk próba cseresznye alapon úgy is csinálhatod, hogy visszaállítod 1 évvel az órád, ha azt mondja, hogy "még nem érvényes", akkor előre, ha "már nem érvényes", akkor meg még hátrébb.
Vagy hackeld meg a telefonod, pont ezért van.
A Flash játékod meg jó eséllyel nem kompatibilis a Flash Lite-tal.
Break Driven Development

A 7370 felér egy ki-bekapcsolással?
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Szerintetek melyik a legjobb (nagyon szép grafikájú, esetleg 3D-s, és még nagyon sok élményt is nyújt) játék 5800-ra? Itt több választ is várok. 

amúgy mennek a telefonon a flash játékok amiket próbáltam, csak ha teljes képernyőre teszem az irányítóoad elfoglalja a fél képernyőt... ezért szerettem volna a fenti módszerrel
dátum átállítás nem változtatott nálam semmit
nem szerettem volna "meghackelni" annyira nem is értek hozzá, írnál egy egyszerű módszert erre amit megkísérelhetnék? ,köszi 

Tudom h nem ide tartozik teljesen de az 5530 as topic nem ennyire aktiv és remélem h itt megfelelő segítségre akadok, és általános eligazitásban itt is tud olyan ember segiteni aki sokkla jobban otthon van ebben a témában egyáltalán.
van egy ilyen 5530 mx -e a barátnőmnek és szeretném megtudni frissítéseket a hivatalos honlapról kell csak simán letölteni és feltelepíteni a symbianhoz?
rajzoló program hozzá, játékok, és egyéb alkalmatosságok honnan szedhetőek le?
És ha valaki lenne olyan segítőkész h egy nagyjából leírást, h mit is érdemes tudni ezzel a telóval kapcs, mire jó vigyázni mit kell megfigyelni rögtön az elején h rendelkezik e adott hibával stb...
Előre is kössz midnenkinek a segítséget!!

Nézz körül a nokiaprogramok.hu-n, ott szinte minden van a telódhoz. 
HTC HD2 MIUI-STABLE V5.1 (By Langthang)

Nagyomn szépen köszönöm de azt az oldalt megtaláltam csak nem igazodok ki rajta teljesen ezért gondoltam vaalki linkel nekem pár dolgot legalább, meg nem tudom h megy ez a frissítéses dolog szóval h azt is ezekszerint a nokiaprogramok.hu rol kellene leszednem?

nekem halvány lila gözöm nicnsen mi az a fota, de van itthon wlan és ha csatlakoztatom a telefont rá akkor azon keresztül frissül nem?
tényleg irtam h nem vagyok képbe és tőletek vártom iylen téren a megvilágosulást uh az előbbi rovid linkekl mellé egy kicsi magyarázatot ha nem tartanálak nagyon fel, melyik milyen frissités vagy ezek alternatívák vagy h?

Három opcionális lehetőség, amelyik szimpatikusabb, azt használod. A Firmware Over The Air használatához csatlakozni kell valamilyen módon az internethez, amennyiben van WiFi hálózat, akkor célszerű azt használni.
(Én az Ovi-t használom, mert firmware frissítés után szoktam egy hard resetet csinálni - minden adat és beállítás elvész -, ezért előtte az Ovi segítségével biztonsági mentés készítek a kontakokról és az üzenetekről. A beállításokat nem célszerű visszaállítani.)
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Értem, az ovi ba oda be kell reggelni csak, és utána értelemszerü a kezelés?
arra hard reset re minek van szükség és azt hol kell megcsinálni? és egyébként ha a telefon saját wlan ján keresztűl frissítem akkor mik a lépések, vagy úgy egyszerűbb ha rádugom gépre és a nokia NSU oldaláról leszedem és elinduitom, egyébként azon az oldalon nem találtam a frissitési lehetőségek között 5530 at....
Egyébként köszünöm a higgadt segitőkészséget annak llnére h ennyire tudatlan vagyok a témában.
[ Szerkesztve ]

Szerintem a legegyszerűbb ha beütöd hogy *#0000#
ott kiválasztod a frissítések ellenőrzését, és net kapcsolatnál a Wifidet
ha talál frissebbet, mint a jelenlegi, kb 2perc és kész is vagy!
HTC HD2 MIUI-STABLE V5.1 (By Langthang)

Nem kell regisztrálni a frissítéshez Ovi Store-on, letöltés. Relatíve egyszerű a kezelése, tud magyarul (Eszközök->Szoftverfrissítések, majd az ott leírtakat kell követni). A telefont PC Suite módban kell csatlakoztatni, és csak teljesen feltöltött akkumulátorral lehet elvégezni a frissítést - legalábbis Ovi-val.
A hard reset tulajdonképpen a gyári beállítások visszaállatása, van, aki azt mondja, hogy felesleges, de szvsz nem árt.
[ Szerkesztve ]

Nagyon köszönöm szépen a segítséget egyébként 16 órát kell itt is először tölteni vagy az első két alkalommal? vagy ez nincsen már?

Egyébként rajzprogram van ehhez a 5530 hoz? mert azt szeretném kipróbálni... ha ebben még valaki tudna segiteni nekem

Egyébként Az lehetséges h a nokia 5530 ban van gps mert az alkalmazások mappában van egy olyan mappa h hely és azon belül gps adatokat lehet megadni meg hasonlók ez működik is vagy csak én értetem félre valmit egyébként ha ezt tényleges csak azért vagyok ratameglepődve mert úgy halottam h ebben nicnsen gps

Szerintem sincs benne GPS, egyébként 5 percen belül légy szíves használd a "szerkesztés"-t. 
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

ne haragudj nem voltam itt mire kelet volnaszerkesztenem? amgy mondom, hogy ahogy belépek az alkalmazásokba pont alul baloldalon ez az ikon fogad h hely azon belül meg van ilyen h gps ado meg még 2 másik mappa

Ez hülyeség, ne hidd el. Az elektronika nem tölti tovább a szükségesnél, különben mehetne a levesbe az akkumulátor.
5800-hoz találtam rajz programot, egy próbát megér: [link]
szerk.: a hozzászólásod szerkesztésére gondolt a kolléga, 5 percen belül ne küldj új hozzászólást, szerkeszd a meglévőt.
[ Szerkesztve ]

ja értem most már a szerkesztés dolgot
a helyen belül rámegyek h:
gps adatok erre elkezdi
h gps alapu műholdak keresése
erre beirja h előbb engedélyezzen
egy műhold alalpu helymeghatározási módot
akkor ez msot mi
és van iylen h navigácio helyzet meg megtett táv mappa is..

Nem hiszem, hogy a te 5530-adba belecsempésztek egy GPS-t...
Szóval NEM működik a dolog, akármennyire is szeretnéd
.

Rendben akkor nem tudom minek van ott az az ikon, de egyébként most nemigazán vettem ki akkor mennyinek kell lennie az első töltésnek?

Csak míg a töltésjelző töltést jelez.

A mostani telefonok akksiját általában előformázzák, ami azt jelenti, hogy neked csak otthon simán 1x fel kell töltened teljesen.
(pl ennek a telefonnak kb 3-4 óra elég egy teljes feltöltéshez)

Értem akkor csak a normál töltési idő kell kb 2 óra~

Ez tökéletes válasz volt nagyon köszönöm teljesen értem most már a dolgot, viszont megint felmerült egy probléma letöltöttem nokiaprogramok.hu egy elméletileg készerkesztőt és tanusitvány hiba azt irja ki és h lépjek kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával
nevezetesen ez a program:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=26252

Azért nem működik, mert 1.: Egy teljesen más platformra van megírva (S60 V3), és ami az 5530-nak van S60 V5. 2.:Azon belül nem hiszem, hogy a Python-t , mint alkalmazást felraktad. 3.: Szignóznod kell a fájlt, tehát tanusítvánnyal kell ellátnod. Annak a leírását is megtalálod a nokiaprogramok.hu-n.
Biztos, hogy ez nem fog elindulni sehogy sem, mert nincs ott a kompatibilis készülékek között, mert nem S60 V5.
[ Szerkesztve ]

Lenne egy kérdésem a tapasztaltabb tulajokhoz.Telepítettem a telóra az Opera minit de le is töröltem a memkártyáról, viszont az Opera ikon ugyan úgy ott van és van mellette egy pici kulcs.Tehát a kérdés h tudom eltűntetni az ikont?
[ Szerkesztve ]
Felrakod újra, és normálisan uninstallálod az alkalmazáskezelőből 
Break Driven Development
Nem tudna nekem valaki segíteni, hogy milyen nagyságú fóliát vágjak az 5800-ra? Vagy egy Fólia 1:1-es rajzát bescannelné valaki? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Köszi a választ de szerintem ez nem lesz jó a problémára, egyébként ezt a java-s verziót tettem fel itt lehet a bibi. 

Hali! Nem tudtok olyan fm-transzmittert,ami nem olyan bunfordi és nem a szivargyújtóról kér enni, hanem a telefonról? Vagy valakinek tapasztalata, h meddig bírja amibe 2db AAA-s elem kell? köszi 

Szio!
Segítséget szeretnék tőletek a Garmin navigációval kapcsolatban. Szegedről mentem ma Hajdúszoboszlóra (Szentes,Szolnok,Debrecen felé). Odafelé hiba nélkül elvitt. Viszont visszafelé Cegléd, Budapest felé vitt mindenáron. A Garminomnál a beállításoknál a "gyors" utvonal tervezés van beállítva. Lehet,hogy ez a baj? Mert minden áron szerintem az autópályára akart vinni. Vagy állítsam be a "gazdaságost"? Azt is csinálta,hogy állandóan leakart vinni az útról jobbra holott tudtam hogy csak egyenesen jó az irány. Valami vélemény? Előre is koszi!
BMW X5 INVÁZIÓ
Ha gondolod holnap szkennelek egyet! 
Előzőleg, mikor törölted az opera minit, hogy törölted azt? milyen módon?
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
Leköteleznél 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!