Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Dare2Live válasza Atlantis (#50) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez érdekes, Nokiak főleg a zenei vonal elég jó szokott lenni zeneileg, melyik modellel volt bajod?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#52) joey20 válasza Atlantis (#50) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ilyet már az N82-ben sem tapasztaltam. :F

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#53) steevo20

steevo20
(újonc)

Szerintem van célcsoportja, mert például gazdag üzlet ember apu vesz magának E75-öt vagy egy N97-et, csemetéje meglátja, nagyon tetszik neki (mert ugye folyamatosan Msnezik, Smsezik a barikkal/barinőkkel :) ), de túl komoly, most itt van ez ami fiatalos, lehet mutogatni, és tud mindent, aztán már megy is és megveteti apuval azon nyomban.
Bár, nem érintős, ezért lehet, hogy már gagyi is szerinte és borul az egész...:)

(#54) Balatonsound

Balatonsound
(újonc)

Lehet hogy én nem vagyok kellőképpen képben, de a geotagging nem azt jelenti h gps koordinátákat is beleírja az exifbe a teló? Csak mert én ilyet nem látok..

(#55) Balatonsound válasza Atlantis (#50) üzenetére

Balatonsound
(újonc)

A jackdugós Nokiáknál én sem tapasztaltam semmiféle sistergést. Az még pop-portos időkben lehetett

(#56) nemesmatee

nemesmatee
(kvázi-tag)

Sokkal jobban tetszik, mint az 5800 :)) Már csak azért is, mert nem érintős :C :C

[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D

(#57) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Micsoda borzalom!!... :)) :))

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#58) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Jó a bevezető. :)

Semper Fi

(#59) mraco

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

Mikor megláttam az első képet az első kérdésem az volt hogy ez mi? Ezt zenetelefonnak nevezni is nevetséges. Egy zenetelefonnak nem az a lényege hogy kicsi legyen? :F
A szolgáltatásai viszont jók. Azt nem értem hogy miért nem lehet a méretet a formát a szolgáltatásokat az anyaghasználatot úgy ötvözni hogy az megfelelő legyen. Ha erre minden telefonnál odafigyelnének akkor még a nyereségük is növekedne. De hála istennek azért akad ilyen telefon.

Kezemben a kulcs.

(#60) glutamin válasza orbano (#7) üzenetére

glutamin
(őstag)

Egyetértek. Ha már van rendes biil, akkor az előlapra jöhet a nagyobb kijelző.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#61) Dare2Live válasza glutamin (#60) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemtudom, hogy fért volna rá nagyobb képernyő.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#62) Viktor0610 válasza Dare2Live (#61) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Kevesebb előlapi gombbal és/vagy jobb helykihasználással -elsősrban a kijelző feletti rész.

...

(#63) joey20 válasza glutamin (#60) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez igaz. így kész röhej ez a cucc

(#64) Dare2Live válasza Viktor0610 (#62) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szélén nincs hely, max 2.4" helyett 2.6".
Nem releváns.

Vagy nincs az elején gomb és akkor "szifon koppintás" :) vagy van és akkor ez van. De ha mutatsz nekem 3"al qwertyset, ami rendes mobil billel is rendelkezik, hát hajrá... :) ( 3" az már vmi, 2.6-2.8"nem)

(#65) WD40 válasza mraco (#59) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem. Az a lényege, hogy legyenek rajta dedikált gombok, minőségi(bb) fülessel és lehetőleg elegendően nagy kapacitású memóriakártyával érkezzék, majd az átlagostól eltérő, meghökkentő, fiatalos dizájnnal elcsesszék az egészet. :DDD
Ez egy zenei telefon, "üzleti funkciókkal", egy átmenet, ahogy az a bevezetőben roppant találóan meg lett fogalmazva. (Vagy egy üzleti telefon, zenefunkciókkal meg dijánnal?)
Már ilyen is van, hogy QWERTY, meg zenegombok, meg színes keret az 5xxx szériában. A következő a 2xxx széria low-end kicsúsztatható billentyűzetes telefonja lesz 128*160-as kijelzővel, 1,3Mpixeles kamerával ;]

(#66) joey20 válasza mraco (#59) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy zenetelefonnak nem az a lényege hogy kicsi legyen?
:DD nem igazán!

(#67) Womb

Womb
(senior tag)

A bevezető, na az a vaddisznó! :D
Dare-nek igaza van, öregedő zenészeknek marha jó lehet a cucc, " fellépő" telefonnak. :)
Amúgy jó a teszt, és igazából a telefon is. Okos, jól zenél, sokat nyújt.
Csak éppen egy fókabébi.

(#68) Atlantis

Atlantis
(VIP)

N95, N82 és 6120C alapján kérdeztem. Mindnek volt háttérzaja, akár BT-on, akár vezetékkel hallgattam. Azon kívül dinamika zéró, semmi élet, csak jön ki belőle valamilyen hang, oszt jóvan. Arra vagyok kíváncsi, ez vajon változott-e? Talán egyszer kezembe akad majd valami újabb Nokia is, ezt csak személyesen lehet eldönteni. :)

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#69) joey20 válasza Atlantis (#68) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hibás példányt fogtál ki N82ből, jobb a hangzása egy normális fülessel mint egy régebbi W telefonnak pl w890.
A nagyon újakkal nem tudom mi a helyzet.
Háttérzaj ahogy említettem nem volt N82-n sem N95ön(itt csak 1 számon hallgattam mondjuk) ellentétben a K800i-vel. vagy w910el.de ott is elviselhető volt.

(bár azt már tudjuk, hogy a te füled elfogult a SE esetében, neked mindig az fog szebben szólni :DD )

[ Szerkesztve ]

(#70) Atlantis válasza joey20 (#69) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Hát más telefont még nem hallottam szépen szólni, az biztos. Viszont nem próbáltam még végig minden gyártót.

Amúgy lehet igazad, de ha 3-ból 3 Nokia hangzása nem tetszett (és nem is alapmodellek), akkor nem feltétlen a fülemmel van a baj. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#71) ZoliM@ster

ZoliM@ster
(tag)

Hát én nem tudom mi a helyzet ezzel, de nekem az E75-tel voltak ilyen érzéseim, hogy tetszett, szép de mégse kellene.Most megjött ez és számomra nagyon bejövős.N-Gage támogatás,nagyon jó füles, nagy memóriakártya, minden kapcsolódási forma, és a QWERTY az sms-ekhez és a többihez.Szerintem én a 18 évemmel pont a célkategóriába tartozok :)

Egyébként ezt a kamerafikázást soha nem értettem.Arra elég ha hirtelen valamit le kell fotózni, ha meg tudod, hogy valamit le akarsz kapni, 10k-ért már lehet kapni normális fényképezőgépet, ami normális képet is csinál.

Összességében: Nekem bejön külsőre is, de belsőre nagyon.Aki érintőképernyőt akar QWERTY-vel N97, aki bazinagy érintőképernyőt 5800, ha meg valaki úgyse akar ilyet minek ír ide, hogy jajj de fos stb., ha úgyse veszel soha ilyet nem mind1,hogy milyen fos?!?!?! :W

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S Android 2.3.6+Semaphore 2.1.1+Lagfix

(#72) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább maradok az 5800 XM-nél...:U
UND köszönet a tesztért...:R

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#73) mraco válasza joey20 (#66) üzenetére

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért? :O

Kezemben a kulcs.

(#74) joey20 válasza mraco (#73) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jó füles, nagy memóriakártya és/vagy nagy beépített tárhely, átlagostól sokkal jobb hangzás, 3.5ös csatlakozó, dedikált zenegombok.

(#75) mraco válasza joey20 (#74) üzenetére

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

De akkor se legyen batár nagy. Nekem ez a felfogásom. Erre a telóra nem kellett volna rásütni azt hogy Xp.

Kezemben a kulcs.

(#76) joey20 válasza mraco (#75) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a TE felfogásod. De (szerencsére) nem általános. Kell kicsi is nagy is.

(#77) mraco válasza joey20 (#76) üzenetére

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó jó. Ahány ember annyi féle. Olyan teló úgysincs ami mindenkinek megfelel.

Kezemben a kulcs.

(#78) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem meg állat lenne, ha nem lenne az a csúnya szegély. Picit vékonyabban, a billentyűzetre mázolt betűtípust örökre száműzve nekem nagyon tetszene. Így is tetszik, az ára sem rossz, és úgyis esik még, de mégsem kéne... Olyan.. fura. Viszont ezzel a tudással/árral én simán ajánlanám. Hátha lesz normálisabban kinéző változat, mert szerintem a cucc megérne egy saját műfajt.

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#79) Kewin21

Kewin21
(kvázi-tag)

Nekem elég releváns a célközönség... Fiatalok, akik egyfolytában zenét hallgatnak, és mellette a közösségi portálokon élik az "életüket". Egyre jelentősebb teret nyer például a Facebook is mobilos elérésen keresztül.
Nekem tetszik, bár mindig az érdekes telefonok tetszettek. Pl.: SonyEricsson W550... :))
Számomra elég lenne csak a qwerty, elöl pedig tapikijelző ugyanilyen árban. És az nem N97 lenne, mert az majd kétszer ennyi...
Fülesről tényleg lehetett volna több szó a cikkben. Nokia boltban ki lehet próbálni?

(#80) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaj de sokat fejlődött a technika. :Y Már ebbe is tesznek GPS-t? Ráadásul egy ekkora dologba QWERTY bilzet van? Hova fejlődtünk innen. :R

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#81) RandomGosu válasza SymbianOS (#80) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

vagy innen

3250 is ennyivel kezdte a prömierét kiváncsi leszek szeptemberbe mennyi lesz az ára...

rejtett számot nem veszek fel!

(#82) orbano válasza Dare2Live (#64) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pont ez a lényeg: ha van qwerty billed, akkor minek a sima telefonos?

A vér nem válik VAZZE!™

(#83) dying_star válasza RandomGosu (#81) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a kék volt, és még ma is erősen rulzik az a teló. ^^

[ Szerkesztve ]

(#84) dying_star válasza orbano (#82) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Mert nem feltétlen akarod egy egyszerű tárcsázáshoz egy kézzel az utcán csúszkáztatni a cuccot... bár elég menő dolog, de könnyű elejteni is. :P

(#85) Stunts666

Stunts666
(fanatikus tag)

Az az idő már lejárt pár éve. Már nem arra mennek a gyártók, hogy minél kisebb legyen a telefon. Kifújt az a divat. :))

Mert minek adjon ki a nokia az N97 mellé egy másik érintős qwertys telót. Ha az kell az embernek akkor megveszi a drága N97et. :))

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#86) nemesmatee

nemesmatee
(kvázi-tag)

Igen, jó ötlet volt bele a QUERTY, viszon buszon, kocsiban elég körülményes vele sms-t írni. McDonald's-ban tökéletesen lehet vele netezni :C

[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D

(#87) Dare2Live válasza orbano (#82) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magadból indulsz ki.

(#88) Stunts666 válasza orbano (#82) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Sokan vannak még mindig akinek nem kell az érintőképernyő. Inkább a hardweres bill kell. Köztük vagyok én is. :K

(#89) mraco válasza Stunts666 (#85) üzenetére

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

Most hogy így mondod lehet benne valami. :F Én régebben N2-t szerettem volna az is elég nagy mobil. Csak ez a teló batár nagynak tűnik.

[ Szerkesztve ]

Kezemben a kulcs.

(#90) ben11

ben11
(senior tag)

A méreteket tekintve szerintem nem olyan vészes:[link]
Az e52 4mm-el hosszabb és csak 2mm-el keskenyebb..Jó persze vastagnak vastag.. :DDD

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#91) Stunts666 válasza mraco (#89) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Émlékszem, hogy régen én is C45-öt akartam mert milyen kicsi meg minden. Erre most N82-m van.
Bementem boltba:
- Én: Telefon tok kellene.
- Eladó: Milyen telefonhoz?
- Én: N82!!!
- Eladó: Hát akkora lehet, hogy nincs. :DD
- Én: Mondom azért keressünk hátha.

De azért talátunk. :D

Szerk.: nem tudja valaki annak az oldalnak a címét ahol be kell írni a méretet és színes téglatestekben megmutatja, hogy mekkora???

[ Szerkesztve ]

(#92) Dare2Live válasza Atlantis (#70) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez érdekes, nekem a Nokiakkal alapból semmi bajom nem volt, hoztak amit kell. És az SEim pl P1I is hozta amit vártam tőle. Persze van ami szerintem is mobilban is tréül szól pl Samu Omnian nem is hallgatok zenét. (De nem is szidom ezért mert az pda-telefon és nem vmi Musicra kihegyezett teló.)

Szóval vszeg neked más az izlésed, vagy nagyok az igényeid. (Amiben azért énis elég csúnya vagyok [link]

[ Szerkesztve ]

(#93) Stunts666

Stunts666
(fanatikus tag)

Hát emberek meg találtam az oldalt. Nem is olyan nagy ez a teló. Összehasonlítottam az N82vel. Ugyan akkora. :))

(#94) ben11 válasza Stunts666 (#93) üzenetére

ben11
(senior tag)

Épp az előbb linkeltem be egy olyan oldalt..A poén hogy az n82 2mm-el vastagabb is..

(#95) Stunts666 válasza ben11 (#94) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Elsiklottam felette. :D
Én ezen néztem: http://www.sizeasy.com/

(#96) ben11

ben11
(senior tag)

Nem látom a tesztben, ROM-ból mennyit pakoltak bele?
Bog?
Megvan,bocs

[ Szerkesztve ]

(#97) Daniel Alves

Daniel Alves
(fanatikus tag)

A gomboknak milyen a nyomáspontja?

http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***

(#98) kisPEa

kisPEa
(újonc)

Szerintem ÁLLAT teló!Méretei egyáltalán nem vészesek,sőt..
Egyetértek az egyik hozzászólóval,van célcsoport..a böngészős,msn-es fiatalok!
Az lg is kijött egy fiataloknak szánt qwerty telefonnal.(mondjuk nemtom mennyire sikeres)
Vártam a telót mert azt hittem megkapja az 5630 as cpu-ját,ezért részemről még marad az e90,majd ha a nokia kiad egy 600mhz-es qwerty telót akkor cserélek.

(#99) Mgeri

Mgeri
(kvázi-tag)

Jujj, de csúnya! :D

Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!

(#100) orbano válasza kisPEa (#98) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

igen, de annak az LGnek rendes kijelzője van hozzá, nem ilyen hangyaf*szni. az inkább való fiataloknak, jobban lehet rajta pl videókat nézni...

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.