Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) krisztianAMG válasza Rizs@ (#200) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Az enyém még nincs signózva és így szerintem az nem fog futni :U

Szerinted/szerintetek fel lehetne rá telepíteni a 6760-ra szánt Ovi maps-t ? :F Hiába ez a legokosabb Xm,erre alig fejlesztenek...

[ Szerkesztve ]

^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.

(#202) Rizs@

Rizs@
(újonc)

Nektek is lötyög mikor össze van csukva? Nekem van egy kicsi holt játéka de csak össze csukva. ez akkor boszanto mikor fényképezek azt csúszkál a kezemben :S

SiemensC35 --> Nokia 3410 --> Motorola C385 --> SonyE. K300i --> SonyE. W300 --> SonyE. W810i --> SonyE. W610 --> Nokia 5130 --> Nokia 5530 -->Nokia 5730 --> Lg BL40 --> Nokia X6 --> Nokia N8

(#203) krisztianAMG válasza Rizs@ (#202) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Igen,az enyém is lötyög,de engem nem zavar :) vagy csak simán hozzászoktam :D Sokkal jobba idegesít,h egyre csak foglalja vmi a belső memóriát -.-"

^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.

(#204) Rizs@

Rizs@
(újonc)

Van még egy dolog ami zavar, mikor bekapcsolom a giroszkópot nem jön be a képernyő kimélő ha döntve hagyom a telefont. Pillanatra elsötétül a kijelző aztán újra világit. Sztem mikor elsötétül akk visszafordul alap helyzetbe és ezt érzékeli a giroszkóp erre az újra elforgatja azért jön vissza a világítás vagy nemtom. Ki is nyomtam már nagyon bosszantó este a buszon. :S de lehet egy szoft frissítés megoldja a problémát.

SiemensC35 --> Nokia 3410 --> Motorola C385 --> SonyE. K300i --> SonyE. W300 --> SonyE. W810i --> SonyE. W610 --> Nokia 5130 --> Nokia 5530 -->Nokia 5730 --> Lg BL40 --> Nokia X6 --> Nokia N8

(#205) krisztianAMG válasza Rizs@ (#204) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Én a giroszkópot egyátalán nem használom.Csak többletfogyasztás és sokkal lassbban lehet kezelni a telót vele... Ha a képeket nézem akkor csak szétcsúsztatom és máris elfekteti őket,a többi alkalmazásnál meg nélkülözni tudom. :)
Amúgy az enyém is ugyan ezt csinálja mint neked.Verziószám: 101.48.128

(#206) Rizs@

Rizs@
(újonc)

Ugye most ingyen fel lehet lépni "féjszbukra" t-mobile hálózatáról. Csak az tud fellépni aki t-mobile SIMet használ vagy, a telon kell t-mobile szoft.nak lenni. Mert nekem azt irja ha WLAN nélkül akarok fellépni h " csomag kapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre " ez mitől van amugy? :S

(#207) krisztianAMG válasza Rizs@ (#206) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Nincs előfizetve adatkapcsolatod.

(#208) Rizs@

Rizs@
(újonc)

lehet olyan helyre rakni a képeket a kártyán h galériába ne jelenitse meg? vagy megoldani h tudjon sis fájlokat küldeni?

(#209) Rizs@

Rizs@
(újonc)

Ovi store-n néztem jelent meg egy új szoft rá fel is pakoltam böngészőben vettem eddig észre változást sokkal gayorsabb és könnyebben kezelehetőbb. Viszont nem enged semmit feltelpíteni a telefonra -.-' mindenre azt írja: Lehet hogy a tanusítvány még nem érvényes vagy lejárt, illetve a telefon dátuma helytelen. Mit tegyek? :S:S:S

(#210) Lacazr93

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Ejh de kihalt ez a topik :(

Családi okok miatt pár napig nem leszek elérhető!

(#211) hepibáb

hepibáb
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Nekem van egy ilyen telóm, és hiányzik a memókártya résznél az ajtaja. Nos megnéztem a nokia honlapján még garanciás, meg tudják ott oldani, ha nincsenek papírjaim hozzá? A válaszokat PÜben is szeretném megkapni, ha lehetséges kösz:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.