Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) ZoliM@ster válasza ben11 (#150) üzenetére

ZoliM@ster
(tag)

Nekem pont kézre esik :D Eddig is nagy telefonom volt: Nokia 6280.Ahhoz képest sokkal vékonyabb, ami nekem pont bejön.A kijelző számomra bejön.Volt már nálam Nokia 5310-es is, nekem az nagyon kicsi. :D Vékonyka, szinte elveszik a kezemben :DDD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S Android 2.3.6+Semaphore 2.1.1+Lagfix

(#153) G@ben válasza G@ben (#41) üzenetére

G@ben
(őstag)

Erre senki semmit? Most 15 vagy 30 fps a videó?

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#154) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Nekem nem teljesen világos, miben különbözik egymástól egy E sorozatú(pl. E75) és egy ilyen XPressMusic telefon zenei részlege. Tud valaki ebben segíteni?

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#155) Bojci@

Bojci@
(újonc)

Üdv, nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a qwerty billentyűzettel lehet e valahogyan magyar karaktereket írni ...? tudom hülye kérdés : D de kajak nem tudom. még egy kérdés: tv-zett már valaki a vaddisznón ? Eléggé bejön nekem ez a teló, meg az E75 .is ....de az E75 valahogy túl üzleti ....am szeretem azt az eleganciát amit az Eseries kategória nyújt...néztem egy oldalt, ahol az E75 csak pár ezer forintal drágább ennél a készüléknél, na mind 1 majd eldöntöm hogy melyiket válasszam....most egy SE W910-em van, de asszem áttérek a Nokiára..valahogy megbízhatóbbnak tartom. meg néztem még a HTC S740-t is ....az se rossz.... : D

(#156) ZoliM@ster válasza Bojci@ (#155) üzenetére

ZoliM@ster
(tag)

Helló!

Ha olyat kérsz ami magyar billentyűzetes, akkor természetesen tudsz ékezetes betűket is használni.Én videókat, és filmet néztem rajta, elég élvezhető volna utazás közben.Nem mondom, hogy TV, de azért unaloműzésnek jó.Az N-Gage egész jó, bár még nem sikerült rendes játékokat ráraknom.A GPS-e nagyon zsír, én csak ajánlani tudom.

Üdv.

(#157) Bojci@

Bojci@
(újonc)

köszi a választ :) egyre jobban kezd bejönni nekem a kicsike, am szoktam ezen a telómon is filmeket nézni van rajta vagy 6-7 mozifilm, ha külföldre megyek vagy hosszabb útra akkor mindíg rá vagyok tapadva, csakhát már nem a régi a szoft..kicsit akadnak már a filmek..tehát be kell ruháznom egy új gépezetre :) és neked magyar a billentyűzet? tehát ez olyan mint amikor a notebookra magyar billentyűzetet kérek ? nem is tudtam hogy telefonokra is lehet kérni jéééé....XD

(#158) --Nozbert-- válasza Bojci@ (#157) üzenetére

--Nozbert--
(senior tag)

Nem ugyanolyan elven van kiosztva,mint a Notebook-okon,hanem az eredeti betű billentyűjén vannak rajta annak speciális változatai;az ü/ű betűt például az "u" gomb többszöri lenyomásával tudod elérni.

/\/0zb3/27

(#159) Bojci@

Bojci@
(újonc)

óó köszönöm szépen, már értem :)

(#160) ZoliM@ster válasza --Nozbert-- (#158) üzenetére

ZoliM@ster
(tag)

Nem épp.Van egy külön gomb(mint gépen az AltGR) amit lenyomva és az adott billentyűt megnyomva lesz a betű(é,á,ö,ü,ó,ő,ú,ű,í).ill. így lehet felkiáltójelet és társait is.

Konkrétan az volt, hogy felhívtam az egyik telefonos boltot és meg volt adva, hogy 81k, mondom milyen jó ár, de rákérdezem, hogy biztos magyar-e, aztán kiderült, hogy angol billentyűs, tehát nincsenek rajta a karakterek.A magyar billentyűzetes 88k lett volna, tehát érdemes rákérdezni.Mondjuk én már megtaláltam a tökéletes mobilboltot :D Ha érdekel akkor dobj egy mailt.

(#161) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

G@ben kérdését én is felteszem: 15 vagy 30 fps-el vesz videot?
A gsmarena szt nem vesz áramot usb-n kersztül, erröl vmi tapasztalat vkinek?

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#162) -D4nO-

-D4nO-
(kvázi-tag)

Nem vagyok egy telefon zseni (6230-am van kb 4 éve), de aki azt mondja hogy ennek a kütyünek nincs célcsoportja, az óriásit téved. Nézz be akármelyik suliba... mindenhol füllhallgatók lógnak, msn,sms, több közösségi oldal etc. Másfelől, mindenki megszok otthon egy bizonyos írási sebességet, és ahoz képest egy érintőképrenyő sebessége borzalmasan döcögős. Szerintem jó teló, és fontólóra vettem a vételét, holott a telefont én telefonálásra használom :)

o/

(#163) rewonka

rewonka
(újonc)

Hali,
Olvasgattam a hozzászolásokat és szerintem sokan rosszul látjátok.
Ez a telefon a techb*ziknak van mint én. Aki szereti buzerálni a telot szoftverileg, meg mindenhogy. Ha ráakadnátok egy symbianos apps oldalra és mennyi mindent lehet letölteni rá meg átszabni, meg mennyi stuff van rá. Na szóval az ilyeneket mint én kevésbé érdekel hogy hogy nézz ki. Az a bajom a telokkal hogy mindegyikből ki van hagyva valami. Amibe minden benne van, annak az áráért meg egy komoly subnotebookot lehet venni.
Én nézegettem az E75-öt de az árával nem vagyok megbarátkozva, igazából a business design-ot kell megfizetni szerintem, mert ebbe több a belső mem, duplája(!) mint e75-be.
Szerintem sokan vannak akiknek bejöhet. Én szemezek vele nagyon, csak anyagi problémáim vannak momentán, de szerintem jó választás.

Rew

(#164) Atomcsirke

Atomcsirke
(lelkes újonc)

QWERTY-billentyűzet nagyon állat, tudás, hangminőség ok, wifi érzékenysége közepes. Huss, ment vissza egy hét után a márkaszervízbe, mert a csúszkája úgy lötyögött ennyi használat után, mint egy két éves HTC-é. "Dacia-effektus", gondolom szét kell szedni és újra - rendesen - összerakni. Megérjük, hogy a "Made in Finland" lassan kissebb presztízst fog jelenteni, mint a "Made in Taiwan"?! :))
Tartozékokkal simliznek, egy teljesen gagyi füles volt mellé csomagolva, a kereskedő szerint a gyár változtatja önkényesen az értékesítési csomag tartalmát, a Nokia szervíz szerint a kereskedők a hunyók, az ügyfélszolgálat meg hallgat, mint a bárányok. Egyedül egy közvéleménykutató cég keresett meg, hogy tudomásukra jutott, felvettem a kapcsolatot a Nokia supporttal, ugyan már, értékelném pár szóval a munkájukat? Hát, értékeltem, kimerítő részletességgel. Azóta ők is eltüntek, én meg reménykedek, még pár nap és visszakapom a telefonomat, meghúzott csavarokkal.

[ Szerkesztve ]

(#165) Atomcsirke válasza amanoba (#161) üzenetére

Atomcsirke
(lelkes újonc)

Rendesen tölt USB-ről, de az a kb. 10 cm-es gyári micro USB-s adatkábel szerintem vicc! :D

(#166) cukorborso01

cukorborso01
(újonc)

Üdv!
Még nem volt symbianos telóm, az lenne a kérdésem hogy lehet konkrét háttérképet betenni mint egy átlag telón?
Engem is érdekelne már ez a videó rész, 15 vagy 30 fps??

(#167) Atomcsirke

Atomcsirke
(lelkes újonc)

Nincs még egy hónapos, de már másodjára van a márkaszervízben, összesen talán egy hetet használtam eddig. Azt hiszem jó darabig Nokiát megint nem... :U

(#168) bob011 válasza cukorborso01 (#166) üzenetére

bob011
(tag)

Videó felvétel: 640x480 29fps , mp4 fájl.

Fenti adatok egy 7,78 MB (8 164 399 bytes) nagyságú fájlhoz tartoznak.

[ Szerkesztve ]

Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak - ha megválnál tőlük írj!

(#169) gajdocsig válasza bob011 (#168) üzenetére

gajdocsig
(újonc)

Nekem tetszik, szerintem ez lesz a nokia 6085-öm utódja. :)) :) :DD
Szerintetek kb. hány hónap múlva megy le az ára 50000 ft alá? :F

(#170) madstunt válasza gajdocsig (#169) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3-4 minimum

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#171) sunone

sunone
(fanatikus tag)

Sziasztok,

Rövid kérdésem lenne, mekkora belső memóriája van a telefonnak?

[Filekezelő][Telefonmemória][Adatok][Memória] parancsra mekkora Haszn.memória és Szabad memória értékket ír ki nálatok?

Tel. vásárlás előtt állok, és symbianos tapasztalataim szerint lényeges mekkora hellyel gazdálkodhatok...?

Köszönöm!!

(#172) ZoliM@ster válasza sunone (#171) üzenetére

ZoliM@ster
(tag)

Helló!

Nem túl aktív ez a fórum.Én is ritkán jövök erre,de egy tanács,hogyha szeretnél mostanában telefont venni,ne ezt vedd.Én anno,még a megjelenésekor megvettem,de hatalmasat buktam csak vele,tehát nagyon NEM ajánlom ezt a készüléket.Kb. mennyi pénzt szánsz rá?

Üdv.

(#173) sunone válasza ZoliM@ster (#172) üzenetére

sunone
(fanatikus tag)

5800-as lett meg.

de azért érdekelne, mitől ez a nagy kiábrándulás?

(#174) krisztianAMG

krisztianAMG
(tag)

Körülbelül egy hónappal ezelőtt beújítottam én is egy ilyen készüléket.Sokáig gondolkodtam,hogy 5800-át vagy 5730-at vegyek.Végülis a döntés erre esett főleg az érintőképernyő miatt(volt alkalmam kipróbálni az 5800-át is és én azt lassúnak találam)
Most szeretném megosztani veletek a készülékkel kapcsolatos tapasztalataimat :)
Külső:A teló felső csúszó részén szinte mindenhol kivétel nélkül az összes újlenyomat meglátszódik(ami valójában nekem csak az 1.héten tűnt fel :D ) Nekem személyszerint tetszik a design és akiknek mutattam legtöbjüknek tetszett dee természetesen volt olyan is akinek nem :)
Az operációs rendszerrel (Symbiam S60,II. Future pack)nekem nem akadt gondom..néhol akad problémája a magyar nyelvel(nagyobb fájl torléseker a "Törlés" felirat helyett a "Deleting" felirat jelenik meg)de egyébb problémám nem akadt vele.A proci teszi a dolgát rendesen.
Amin a legtöbben voltak felháborodva az a hátlap alatti hangszóró...Alig lehet észrevenni külombséget hátlappal és hátlap nélkül...csak a magas hangok halhatók élesebben mert a Nokia úgy oldotta meg ezt a problémát,hogy a hátlap nem kattan be teljesen ezéltal nem zárja le a hang útják és ha szilárd felületrehelyezzük a hang még fel is erősodik(szerintem ez sokkal jobb mint a SE által alkalmazot kilyukasztgatott hátlap aminél muszály a készüléket a képernyőre fektetni ahhoz,hogy normálisan lehessen hallani a zenét).A minőséggel egynelőre nics gond majd meglátjuk,hogy idovel nem kezd e el recsegni...A füles annyira nem nagy szám mint amilyenek van írva a tesztben...alaphelyzetben tisztán szól de nem emeli ki eléggé a mély hangokat,de ha mélhangkiemelésre álítod a hagszínszabályzót a magas hangok tobsége csunyán eltorzul úgyh nálam ez cserére van itélve :)
A billentyűzet kényelmes.Hozzá kell szokni de ez szerinten normális.Számomra a navigálógomb sem túl érzékeny.
Az aksi miatt viszont kap tőlem egy rossz pontot a Nokia.1000mA-os telep kerult bele de szerinten nyugodtan belekerülhetett volna az 5800-ból ismert 1250-es...átlag használat mellet 2napot bír ki de simán leszedhető 1nap alaltt is(kb.100 elköldott sms melet 1óra beszélgetés után lemerül) 3 napot csak tényleg minimális használat mellet bír ki.
A Wifi-vel sincs komolyabb gond,ha talál egy megfelelő erősségű jelet azt nem is veszti el.De az MSN gyakran kiesik ...Elméletileg nemsokára a Skypenak is ki kelene jönnie rá...én már nagyon várom.(mivel ez a teló az 5800 árnyékában fog "felnőni" az összes alkalmazás erre fog később jönni :S
Összeségében nem bántam meg,hogy ez lett 5800 helyett,és 17éves korommal szreintem éppen én és a hozzám hasonló zenerajongóknak lett kitalálva akik sokat komunikálnak az ismerőseikel :)
Remélem tudtam segíteni a hezitálóknak :)

^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.

(#175) sunone válasza krisztianAMG (#174) üzenetére

sunone
(fanatikus tag)

Csak kíváncsiságképpen, Használt/Szabad memóriára mit ír ki neked a fájlkezelőben?

(#176) krisztianAMG

krisztianAMG
(tag)

Használt:40Mb
Szabad:42Mb
Ez nkm eddig fel sem tűnt:D pedig eredetileg 128Mb-nak kelene lennie összesen :U legalábbis a gyári adatok szerint :U

^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.

(#177) sunone válasza krisztianAMG (#176) üzenetére

sunone
(fanatikus tag)

én is többre számítottam, ez sajnos a sztenderd memória méret kategóriájában...

(#178) krisztianAMG válasza sunone (#177) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Én arra jutottam h valószínuleg a software leszámítja az oprendszernek szugséges memóriát :U
Más magyarázat nkm se jutott eszembe :D

(#179) krisztianAMG

krisztianAMG
(tag)

Tudna valaki abban segíteni,hogy a szótárba 2nél tobb nyelvet is lehessen telepíteni? :U Lehetoleg hack nélkul!

A csúszkával kezd nekem is gondom lennni... :U

(#180) peterk

peterk
(senior tag)

Van egy eladó, új, független, fekete-vörös 5730-am. Katt.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#181) KennyONE

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Hamarosan megszeretném lepni apámat egy új telefonnal és erre gondoltam.A teszt alapján kapott a kicsike hideget és meleget.De a ti véleményeteket is kikérném.
Apám most egy [ilyen] telóval nyomul már 3 éve,de mivel hogy már kezd a "nyitókája" tönkremenni ezért szeretném meglepni.
Pár feltételnek meg kell felelnie:
-apum nagyon sok sms-t ír(kb.naponta 50-et)
-nem tudom hogy a lötyögés mennyire veszélyes de nála elég erősen igénybe lesz véve.
-könnyű gépelés
-könnyű kezelhetőség
Nagyjából most ennyi jutott eszembe,a válaszokat előre is köszi!

(#182) krisztianAMG

krisztianAMG
(tag)

Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Ha napi 50sms-t küld akkor minden nap fog kelleni tölteni...a csúszka nálam most megált egy bizonyos lötyögési szinten ami anyira nem borzalmas ;)
A gépelés könnyű,számomra a kezelhetőség is...néha kér egy-egy másodpercet a gondolkodásra de ezenkívul teszi rendesen a dolgát.

(#183) KennyONE válasza krisztianAMG (#182) üzenetére

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor jó.Lehet hogy meglepem eggyel.Köszönöm a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

(#184) Rizs@

Rizs@
(újonc)

10én megrendelem ;) alig várom :P

SiemensC35 --> Nokia 3410 --> Motorola C385 --> SonyE. K300i --> SonyE. W300 --> SonyE. W810i --> SonyE. W610 --> Nokia 5130 --> Nokia 5530 -->Nokia 5730 --> Lg BL40 --> Nokia X6 --> Nokia N8

(#185) KennyONE

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyre jobban tetszik ez a telcsi,csak kár hogy már LG Arenam van :O

(#186) KennyONE válasza Rizs@ (#184) üzenetére

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor majd számolj be! :D

(#187) krisztianAMG válasza Rizs@ (#184) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Megleszel vl elégedve ;) Max az aksi üzemidejét fogod te is rövidnek vélni...nkm ez az egyetlen gondom vl :U

(#188) ige9mc

ige9mc
(újonc)

Sziasztok!
Nem tudom van-e valakinek ilyen téren tapasztalata, de azért megkérdezem: fel lehet tölteni a telóra egy másik teló szofverét? Konkrétan én egy E75-re szeretném feltenni az 5730 szoftját.

Ja, a telóm kb 4-5 napig megy sűrű telefonálás, napi 5-6 sms, email klienssel és némi netezéssel. Most lesz egy éves, és nekem nagyon bejött.

[ Szerkesztve ]

E75, N3720

(#189) KennyONE válasza ige9mc (#188) üzenetére

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehetni lehet,csak akkor nem biztos hogy az oldalsó zenelejátszó gombok működni fognak!De próbáld ki.

(#190) ige9mc válasza KennyONE (#189) üzenetére

ige9mc
(újonc)

Félreértesz. Az E75-re raknám a 5730-as szoftvert. Nyilván nem lesz teljes a funkcionalitás - lásd zene vezérlő gombok az 5730-nál ill. a szofveres gombok az E75-nél nem igazán fedik egymást -, én csak a lehetőségre lettem volna kiváncsi. Gondolom product kód átírás meg phoenix duóval lehet megoldani a szoft cserét.

E75, N3720

(#191) Inarus válasza ige9mc (#190) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És amúgy ennek mi is az értelme? :F

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#192) KennyONE válasza ige9mc (#190) üzenetére

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én pont fordítva értettem :B Egyébként lehet hogy megoldható...

[ Szerkesztve ]

(#193) sephi

sephi
(őstag)

Nagyon tetszik a teló, csak az ára mérséklődhetne egy kicsit....

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#194) saltrocksurf

saltrocksurf
(lelkes újonc)

Sziasztok!
nagyon tetszik ez a telefon, s lehet h erre váltok majd. Vacilálok az 5730 és az e75 között. Gondolom csak külsőségekben van különbség, kialakítás, billentyűzetek minősége, megszokhatósága, ill a csúszka minősége. Mivel a telefonok tudása szinte megegyezik.
Aki tud esetleg mondana véleményt róluk.
Előre is köszönöm!

5110 --> 3410 --> my-x-5 --> ot-535 --> k750i --> k800i --> 6303i --> Wave

(#195) saltrocksurf válasza saltrocksurf (#194) üzenetére

saltrocksurf
(lelkes újonc)

Még egy kérdés. Az 5730.on lehet szerkeszteni dokumentumokat?

5110 --> 3410 --> my-x-5 --> ot-535 --> k750i --> k800i --> 6303i --> Wave

(#196) krisztianAMG válasza saltrocksurf (#195) üzenetére

krisztianAMG
(tag)

Lehet csak '07-es Office-os dolgokat ne akarj megnyitni,mert ahhoz frissíteni kell a softwaret... A baj csak ez után jön mivel a frissítés után (!!!) új verziót telepít amihez tartozik egy 30napos licence.A licence lejárta után már csakis az aktivációs kód megvétele után tudod használni !

(#197) krisztianAMG

krisztianAMG
(tag)

A BT-on érkező adatok mentését be lehet úgy álítani,h tögtön a mem.kártyára mentse és ne a telefon memóriájába ? :U Vagy ezt nem lehet álítani ?

(#198) Rizs@

Rizs@
(újonc)

Mától büszke tulajdonosa vagyok én is egy ilyen készüléknek :) Igaz jol átbasztak a boltba mer 8gigás kártya helyett egy 1 gigás no name kártya volt benn :S most megy a reklamáció... Pár hét és én is leirom a tapasztalataimat a készülékről :)

SiemensC35 --> Nokia 3410 --> Motorola C385 --> SonyE. K300i --> SonyE. W300 --> SonyE. W810i --> SonyE. W610 --> Nokia 5130 --> Nokia 5530 -->Nokia 5730 --> Lg BL40 --> Nokia X6 --> Nokia N8

(#199) krisztianAMG

krisztianAMG
(tag)

Még egy kérdés:telefon memóriájában "Egyébb fájlok" címszó mit akar takarni ??? Osszeségében 51mb-ot foglalnak így 12mb szabad memóriám marad :((( képek,videók,egyebek mind-mind a mem.kártyán ! Utólag telepített programok is a mem kártyára kerültek...

(#200) Rizs@ válasza krisztianAMG (#197) üzenetére

Rizs@
(újonc)

Nem lehet beállítani a készüléken h alapba kártyára mentesen, de nokiaprogramok.hun láttam hozzá programot fenn.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.