Persze, ha az NSU-val csinálod. Ha JAF-fal, akkor nem. Én legalábbis így tudom. 
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Persze, ha az NSU-val csinálod. Ha JAF-fal, akkor nem. Én legalábbis így tudom. 
[ Szerkesztve ]

Igen. Ezért emlegettem a boxot.
De olyat elég kevesen tartanak otthon.
[ Szerkesztve ]
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Közben van más megoldás is, most olvasom.
"Mit lehet csinálni, hogy a garancia ne vesszen el?
Ha Phoenix-szel csinálod, akkor is átíródik a PC, de akkor az NSU nem képes naplózni róla. Így mindaddig nem vész el a garancia, ameddig rá nem csatlakozol NSU-val frissítési célzattal a Nokia szerverére.
De a telefonban azonban igen. Azonban ha utána visszaírod az eredetire pl. NSS-sel, akkor észrevétlen marad a PC-csere.
Ha vissza van írva az eredetire pc-re NSS-sel akkor utána lehet már frissíteni NSU-val ha jött ki ujabb szolgáltatós fw mert akkor az eredeti pc-vel frissít.
De ha nem jött ki akkor megint Phoenix és akkor NSS-sel visszaírni a pc-t."
Szerk.: Egyébként én nem a JAF box-ra gondoltam, hanem a programra! Letöltöd a Firmware-t navifirm-el és rátolod JAF-al.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok! Lenne egy kérdés, ami sokat segítene nekem. Lehet feltenni a telefonra olyan navigációt és térképet, ami nem használ netet? Köszönöm a választ előre is.

ovi maps például.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Köszi szépen.
Zohan neked is.
Ezek a programok, mennyi helyet foglalnak el?
Nincs még ilyen telefonom, azért kérdezem, hogy mekkora memóriakártyát vegyek bele.
[ Szerkesztve ]
vagy akár garmin
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

Vagy Sygic, Ndrive...
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Szignózni hogy kell egy programot? 
Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

Ez az OPDA oldal megbízható?

Lehet, hogy a kicsi kínaiak ellopják az IMEI számod, és egy 8800án látod viszont

Szerinted megadhatom? És hogyan kell ezt az egészet megcsinálni?
[ Szerkesztve ]

Ha használni akarod, akkor kénytelen leszel 

No para!
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

Regisztráltam, de nem tudom, hogy hova kell menni...
Szerk.: Megcsináltam, most már csak várni kell...
[ Szerkesztve ]

Erre vki?

Amekkorát akarsz? Magyarország elfér 100 megában.

Köszönöm szépen 
magyarország ovi mapon 61 mb 

És van európa térkép? Remélhetőleg elég lesz a 2giga kártya, főleg ha több navi program is lesz rajta, bár ugyis az lesz fent ami a legjobb.

és azzal már tudsz navigálni is? nem kell hozzá a hang+ maga az ovi maps? Igaz még így is csak 80 mega körül van 

Laybee: Ha az egész mindenséget fel akarod rakni, az kb 2 giga, másnak nem nagyon fog maradni hely, akkor inkább vegyél 4 gigás kártyát 
[ Szerkesztve ]

Edigitalban van most akció, 0% THM, 2giga microsd és autóstartó, mindez 40ért. És feltérképezem a telót úgy ahogy.

Sziasztok!
A páromnak (hölgy) akarok venni egy ilyen telót (bár a SAMU 5230 is szóba jött), de előtte a jelenleg ilyen készülékkel rendelkezőkhöz lenne néhány kérdésem:
Mennyire kopik a készülékházról, ill arról a pár gombról a festés? Mostanában nem volt nokiánk, csak SE, és azon biza nagyon kopósak a festések (nem a leejtésektől pusztán a kézben való használattól)...
Mennyire recseg-ropog a készülékház ?(olvastam a tesztet, de az csak egy készülék, és lehet éppen az volt gyengébben sikerült darab)
Az eddigi telefonja átlagban 1 hetet bírt ki egy töltéssel, éjszakára sem volt kikapcsolva (kb . napi 5-10 perc beszéd + 1 SMS írása). Ilyen használattal ettől is várható ennyi készenlét?
A telefonkönyv részen a nevekhez mennyi információ írható? (esetleg nincs korlátozva számuk)
Be lehet-e állítani akár minden névhez külön csengőhangot?
Ébresztés programozható előre egy héttel, akár minden napra más és más időpontra?
Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

Nekem sincs ilyen telóm, de azt tudom hogy a Symbian rendszert úgy alakítod ahogy te szeretnéd, biztos be lehet ezeket állítani.

Sziasztok!
Különböző bevásárló központokban a Nokia a navigációját kis pultoknál bemutatja és segítséget nyújtanak különböző ovi navigációs kérdésekkel kapcsolatban. Ha valaki nem ért hozzá akkor segítenek a telepítéssel, beállításokkal kapcsolatban. Amennyiben kitöltötök egy kis kérdőívet akkor még ajándékba kaptok is egy 1gb. micro sd memóriakártyát Magyarország térképpel. Köszönjük Nokia!

Olyat kérdeznék, hogy gps-t használva milyen hamar merül az akku?

Laybee egy-két óra alatt lemerül!Autóba mindenképp töltő kell!
Szívja mint az állat!
[ Szerkesztve ]

[link]
az számít, ami a háttérben van, a sötét és világosvörös sávok
„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.

Megjöttek a fájlok, szignóztam, tökéletesen működik.
Remélem az IMEI-számmal nem lesz semmiféle visszaélés...

Az lenne kérdésem,tudnék e játszani party
poker online oldalán flas verziójával 5230-as telefonnal? 
Köszönöm

Én a t-nél vettem ilyen telefont, gyárilag szürke háttér van a "főoldalon". A kérdésem az lenne, hogy olyan hátteret és témát honnan tudok szerezni amilyen a dobozon is szerepel a képen. a másik pedig, jegyzeteket lehet a főoldalra kihelyezni? Sokszor cseréltem hátlapot kb5ször. könnyű felpattintani, valamint nem a hangszőró felőli oldalon kicsit benyomható a hátlap.. ez másnak is így van? vagy ez természetes..
nos magyarország mint mondtam 61 mb + magyar hang női 5,1 mb asszem
full európa 2,2 gb szóval 2g kari nem elég. (nekem is 8as van benne hasonló finmoságok miatt.) a GPS-t használva akár lehet 3 óra is az akksija nekem annyi körül van.. egyszer nyomtam rajta egy próbát...
Jimmy8: Nekem nem recseg nem ropog nem kopik semi rendellenességet nem tapasztaltam (bár ez már a második 5230asom mert az elsőt 72óra csere gariban cseréltetnem kelett) akksija változó nekem 3 nap de én játszok vele mint állat egyenlőre, meg néha GPS használat kis rövid időkre.. meg napi 30-90 perc beszélgetés... és azt is BT headsettel.
[ Szerkesztve ]

Megint lenn egy kérdésem.. a menüikonokat lehet húzgálni, áthelyezni stb, gondolom ezt mindenki tudja. a kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan lehet erdeti állapotba visszaállítni.
Hiába állítootam vissza a gyári beállításokat, de semmi nemtörtént, csak annyi, hogy a főablakon lettek az ikonok visszaállítva meg a névjegysáv..a probléma lehet az hogy a mem kártya bennt van vagy az hogy az opera böngésző a menüben van. segítsetek pls. Szeretném rendesen testre szabni.
v20.0.005----ez a szoftver van rajta,ebben lehet az ikonokat húzgálni.
[ Szerkesztve ]

falra hányt borsó
elnézésed kérem, hogy NEM HANGSÚLYOZTAM KI, hogy KÖRÜLBELÜL 100 mega elég, ha csak a magyar térképet rakod fel...

Köszi a választ. Szerintem ezt kapja az asszony
))
Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.
Boccs, hogy pontos infókat mertem írni.....
Jimmy8: ám én asszonyom is ezt kapja majd... 

Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy az OVI-s navi mennyire használható?
Mit kell tennem,ha az OVI-t meg szeretném csinálni a telefonra?Megköszönném ha az elejétől leírná valaki.Jelenleg semmilyen kompaktibilis progi nincs a gépemen,csak adatátvitelre használtam.
Megköszönnék egy részletesebb leírást 
Sony Vaio,Iphone 4 16Gb, Xbox 360 Slim 254 GB ,VW Passat 2.0 TDI 4MOTION Highline

Én március végén vettem az enyémet, azóta még nem vettem rajta észre kopást sehol, pedig sokat fogdosom és pakolászom zsebre, asztalra, ide-oda.
A készülékház bizony recseg-ropog, oldalt is és a hátlap is. De mindennapi használat során szinte fel se tűnik.
Az aksi nálam 1-2 napot ketyeg el, éjjel-nappal be van kapcsolva, napi 2-3 sms, 10 perc beszélgetés, 2-3 óra játék és ugyanennyi netezés és 10-20 perc zenehallgatás. Ha nem nyomogatom sokat, akkor 3 napig elmegy, de arra ne számíts, hogy egy hetet kibír.
A telefonkönyvben a nevekhez annyi mezőt írsz, amennyit akarsz, és mindet át lehet nevezni kedved szerint. Tárolást tekintve a telefon memória mérete szab határt.
Csengőhang beállítható nevenként.
Ébresztést annyit állítasz be, amennyit akarsz, de nem lehet előre programozni. Ha ilyet akarsz, állíthatsz a naptárba egy emékeztetőt vagy egy találkozót, azt lehet ismétlőre is állítani.

A poziciót kb 20-30 méters körön belülre határozza meg, szóval lehetne pontosabb is, de alapvetően jó cucc. Bár néha nem árt figyelni is a térképet, hogy ne menj túl egy leágazáson. 
Egyebet nem tudok segíteni, én telefonnal online töltöttem le a térképeket és hangot is.

letöltöd nokia.huról az ovi suitot ,, telepíted,,, pcsuit módban rádobod a telódat a gépre, rákattintasz ovisuitban h térképek, ott kiválasztod magyarországot, nyomsz egy letöltés gombot, vársz,vársz, és még mindig vársz, majd a hangutasítások közül kiválasztod amelyiket szeretnéd, nyomsz egy letöltés gombot, vársz, és már kész is! ettől részletesebben nem lehet!
[ Szerkesztve ]

Rendben,majd este ha hazaérkezik barátnőm megcsinálom.Ahogy olvastam egy picit pontatlan,végülis neki nem navigálásra kell elsősorban,de ha van ilyen lehetőség ráteszem neki,hátha egyszer majd kelleni fog.
Majd jelentkezem sikerült-e.
Sony Vaio,Iphone 4 16Gb, Xbox 360 Slim 254 GB ,VW Passat 2.0 TDI 4MOTION Highline
ok
pontatlan kicsit de nem vészes 21 számnál 23mat érzékelt.. vagyis a 21 számhozkértem h navigáljon és23 nál azt mmondta h megérkeztem... szóval elhanyagolható.

Az én környékemen 10-20 házszámot is téveszt, ami viszont már nem elhanyagolható, de amíg csak házszám tévesztés van, addig nem csinál nagy bajt.

Na,sikerült megcsinálnom a navit,így elsőre egész használhatónak tűnik.
Köszi a segítséget! 

Sziasztok!
Kérlek beszéljetek a le a telefontól. Most úgy fest a 6300-t kellene lecserélni, egyenlőre ez, és az új c5 ami nyerőnek tűnik. Egyszerűen nem tudok dönteni, plíz segítsetek...
Forza Milan!

Sokkal inkább ez, mint a C5...

Szerintem inkább neked kell eldönteni melyiket szeretnéd.A képekből ítélve a c5nek jobb az anyaghasználata,míg az 5230 egy trendi mobil,aránylag nagy kijelzővel.
A c5 olyan öreguras,tipikus 6300 besorolású...

Hát igen, ha tudnék dönteni, az jó volna. Alapvetően egy JÓ telefont szeretnék, megfizethető áron. A tapicskolás vonz, de a fémes külső is. Nem akarok úgy járni, mint a feleségem, hogy egy pici ütődés után már lehet a kukába dobni (Samu s5230). A gps inkább ezen használható, mint a C5-ön. Mi az a mi ebbe a telóba a legrosszabb, amit utáltok benne?
Forza Milan!

Én azt, hogy nem adtak hozzá adatkábelt és az ebay-ről kellett rendelnem 1 dollárért..
Mást nem nagyon tudnék megemlíteni. Igaz, fényképet elég szar minőségben készít, viszont a video kárpótol ezért. Szóval úgy igazán én nem utálok rajta semmit, pedig hiányzik ez-az belőle (pl. hogy telefonkönyvben a nevek alatt ott legyenek a számok is, vagy az elemek kijelölése lehetne egyszerűbb is).
Különben ejtettem már le párszor lakásban, de ennek nincs nyoma a készüléken.