Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) Inarus válasza trapi80 (#900) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Voda alól nézve is hasonló a szitu.

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#902) mukibuci válasza Inarus (#901) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

Vodánál már van fekete színben is, mellé csomagolt autós tartóval :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#903) Inarus válasza mukibuci (#902) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

S ez hogy is kapcsolódik a 20-as szofthoz? :U

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#904) mukibuci válasza Inarus (#903) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

Ahhoz sehogy, azonban a topikhoz eléggé. Bocs, hogy szóltam és elnézésed kérem, hogy "új" helyett "válasz"-t nyomtam.

(#905) Inarus válasza mukibuci (#904) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én bocs, csak úgy mondtad, mintha összefüggés lenne a kettő között. :U
:DDD

(#906) t.kristof válasza Zohan (#896) üzenetére

t.kristof
(fanatikus tag)

Az enyémben nem volt pengető, csak egy headset, töltő+2db hátlap.(Meg a kézikönyvei..)

Az élet szar játék, de kurva jó a grafikája...

(#907) papi77 válasza Inarus (#901) üzenetére

papi77
(őstag)

Ma megnéztem a vodánál a fekete színűt,-amihez autós szett van-,és már a 20-as szoft volt rajta... :o

Lirion: Azt hogy érted,h érdekesen tervez útvonalat? :U

[ Szerkesztve ]

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#908) Lirion válasza papi77 (#907) üzenetére

Lirion
(őstag)

Egyszer volt olyan, hogy totál megkergült és össze-vissza mutatta az utat és előfordult olyan is, hogy egy supermarket parkolójába úgy akart elnavigálni, hogy osztott pályás úton haladva a szembe jövő oldalon lehet behajtani a parkolóba, illetve pár száz méterrel korábban le lehet térni egy kerülő útra, hogy eljuss a parkolóba, a maps ehhez képest a szembe sáv letérőjén keresztül akart bevinni a parkolóba, át a két sávokat elválasztó szigeten.
Na ezt így nem tudom, mennyire lett érthető. :D

(#909) papi77 válasza Lirion (#908) üzenetére

papi77
(őstag)

Érdekes! De ilyen malőr nem sokszor fordul elő...vagy rendszeresen?
Másnál is volt hasonló eset?

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#910) Zohan válasza papi77 (#907) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

nekem az uj vodás fekete 20as szoftos van és eléggé meg vok vele elégedve a navigációval sincsen semi gondom az meg hogy hogyan navigál nem a telefon hibája a hanem a mapsé...
viszont nekem még nem fagyott soha nokia maps eléggé használható szerintem (nekem nagyon bejön) van anyámnak is egy ilyen telója neki a 12es szoftal.. azért van különbség pl a GPS jel sokkal stabilabb és gyorsabban talál jelet
a 20as szpftal.. (saját észrevétel)..

t.kristof:
akkor neked az lemaradt.... de járt volna hozzá.

[ Szerkesztve ]

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#911) Lirion válasza papi77 (#909) üzenetére

Lirion
(őstag)

Nem, ilyen összezavarodás csak egyszer fordult elő eddig, ami viszont nem a térképeknek volt a hibája, hanem a program zavarodott meg.
A félre navigálás térkép hiba, azzal is csak ez az egy alkalom volt eddig, ami ilyen hibás volt, egyébként jól tervez. Bár néha kicsit hosszabb utat választ, mint én tenném, de én általam már jól ismert területen tesztelgettem eddig. :)

(#912) xianhu válasza xianhu (#862) üzenetére

xianhu
(újonc)

Hát, ma voltam ebben a boltban. Az eladó nagyon rendes volt. Mikor rájött, hogy Nokia telóhoz akarom a kábelt, felajánlotta, hogy próbáljam ki, mert más is vitt már, és nem működött. És valóban, a sima MicroUSB kábel nem jó... A Nokia volt kedves, és felcserélte a lábkiosztást az adatkábelében.
Milyet érdemes venni, olcsón? Kristóf, a te Ebay-es változatod megy ezzel a telóval? Esetleg egy linket nem dobnál, ha igen? Kösz

[ Szerkesztve ]

(#913) Quasi_modo válasza xianhu (#912) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

a sima MicroUSB kábel nem jó... A Nokia volt kedves, és felcserélte a lábkiosztást az adatkábelében.
Csak érdekesség képpen: Az N82 és az i8910HD adatkábele oda-vissza kompatibilis. Akkor a Samsung is felcserélte a lábkiosztást? Szerintem nem.

[ Szerkesztve ]

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#914) Tutifranko

Tutifranko
(újonc)

Sziasztok!
1hónapja cseréltem le a 6234 Nokiám az 5230-ra,de már nem vagyok benne biztos hogy jól tettem e.Vagy az okostelefon nagyon okos,vagy én vok bugyuta,ugyanis a galériában,a képek és videókban,bead minden képet egyszerre az öszes mappából.Hogyan tudnám csak a kijelölt mappából megnézni a képeket?A legtöbbet szeretném kihozni ebből a telóbol,mit telepítsek rá,melyik magyar operamini a leggazdaságosabbrá,és milyen alkalmazások teszik még okosabbá ezt a telót.Előre is köszi,és szép estét mindenkinek!! :)) :)) :))

szörnyeteg

(#915) Quasi_modo válasza Tutifranko (#914) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Hogyan tudnám csak a kijelölt mappából megnézni a képeket?
A gyári képnéző az ilyen. Használd mondjuk a Resco Wievert.

(#916) Inarus válasza papi77 (#907) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hogyaza'''sípszó'''! OTA még semmi nincs a frissítésről... :((

Van olyan aki kábellel tudott sikeresen 12-ről 20 frissíteni vodásat?

(#917) t.kristof válasza xianhu (#912) üzenetére

t.kristof
(fanatikus tag)

Persze, hogy megy! itt van egy: usb Ennél ingyenes a házhoz szállitás(Hong Kongból:D)

[ Szerkesztve ]

Az élet szar játék, de kurva jó a grafikája...

(#918) Zohan válasza Inarus (#916) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

le vagyok maradva.... még nem lehet vodás 12-est 20asra frisiteni?? lol
pedig pont ma akartam megnézni itthon va n még egy 5230as amin viszont 12es van... és vodás..a másikat 20al kaptam de az is vodás..

(#919) Inarus válasza Zohan (#918) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha van kábeled megpróbálhatod gépre kötve. Én csak azt tudom biztosan, hogy OTA nem lát friss szoftvert.

(#920) Zohan válasza Inarus (#919) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

na 2kor hazaérkezik a másik teló a 12es szoftos és ki is próbálom :D

(#921) Zohan

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

de lol voda 12est nem engedi frissiteni azt irja h ez a legujabb hozzá lool :D másik voda teló itt a kezembe meg gyár 02as :D

(#922) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Én is vettem egyet a vodánál, méghozzá az újabb kiadást (kék doboz, fekete telefon, 20-as szoft, 2gb memkari, stb.)! Meg vagyok elégedve vele, a 6120c telóm után semmi meglepetés nem ért, leszámítva a "tapizást"! :DDD

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#923) Inarus válasza Zohan (#921) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na erről van szó... :W :DDD

(#924) Zohan válasza Inarus (#923) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

majd dobják hozzá vagy nem tom... :D
egyébként kövi kérdésem lenne idegesít bekapcskor az a buta voda logo csak főzött rommal lehet eltávolitani onnan vagy van egyéb mód is?

(#925) Tutifranko válasza Quasi_modo (#915) üzenetére

Tutifranko
(újonc)

Köszi szépen! :DD De még operaminiben tanácstalan vok,6234en a 4.2 jól ment,felraktam a 5230ra is,az 5.0.val együtt,és az utóbbit használom,de ha tudsz jobbat rá,kérlek írd meg.köszi!Üdv.

szörnyeteg

(#926) mukibuci válasza Zohan (#924) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

Nem kapcsolod ki :F :D

Nem csak főzött rommal tűnik el, bármely nem vodás rommal más lesz ott ;)

[ Szerkesztve ]

(#927) giigz

giigz
(őstag)

Ezzel a telefonnal a .doc-ot hogyan kell megnyitni? :R

[ Szerkesztve ]

Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

(#928) Inarus válasza giigz (#927) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Úgy, hogy felraksz egy dokumentum olvasó programot.

(#929) Lirion

Lirion
(őstag)

Opera mini nálatok is egy ronda, baromi pixeles ikont rak ki? Az opera mobiel ikonja szép, de a mininek vmi rettenetes csúf az ikonja..

(#930) Lirion

Lirion
(őstag)

Az opera mini ikonra közben megleltem a megoldást, a telefon gyári böngészőjével letöltve jó lesz az ikon..

Más: találtam az alkalmazások között egy Nokia maps-et, 3.03(246) verziószámmal, gyártója Nokia gate5 GmbH, C-n van és 9 megát foglal. Mellette meg van egy Ovi térképek nevü cucc is, 3.03(246) verziószám, gyártó csak Nokia, a D-n van és 7 megát foglal.
A mem kárya az E meghajtó.
Le lehet-e vmelyiket törölni vagy a navigációhoz kell mindkettő?

(#931) krisi047

krisi047
(fanatikus tag)

Aktív zenehallgatással, mondjuk napi 2-3 óra, kibírja két napot? Netre csak éppen fel-fel néznék páróránként. Telefonálás meg max. félóra, egy óra naponta. Ja, és 8 Gb-os kártyát olvas? :)

[ Szerkesztve ]

(#932) Zohan válasza krisi047 (#931) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

kibírja szerintem .. annyit nekem is megy a fülesről kb.. netetnem használok mivel nincs wifi fizetni meg külön nem fogok(és annyira nem is fontos nekem) napi 30-120percet telefonálok max... és igen 16gb is mehet bele akár .. nekem 8as van... 2 napot nekem kibír bőőven.. (telefonálás közben kikapcsolja a bazi nagy kijelzőt így ez elég jó.. míg n95öm bszik kikapcsolni és annak is fogyaszt a kijelzője rendesen)

[ Szerkesztve ]

(#933) goncfalvi

goncfalvi
(újonc)

Valaki, aki mostanában vett a vodafone-nál ilyen telefont, le tudná írni a pontos tartozéklistát, ami jár most a telefonhoz?

(#934) Sonja válasza goncfalvi (#933) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Hétfőn vettem egy feketét, így arról írok. :)

Fekete Nokia 5230 telefon, piros hátlappal
Fekete hátlap
Akkumulátor (Nokia BL-5J)
Töltő (Nokia AC-8)
2GB-os microSD memóriakártya a telefonban
Fülhallgató (Nokia WH-102)
Piros digitális jelölőeszköz/"gitárpengető" (Nokia CP-306)
Autós mobiltartó (Nokia CR-119)
Felhasználói útmutató és egy Nokia Ovi füzetecske

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#935) goncfalvi válasza Sonja (#934) üzenetére

goncfalvi
(újonc)

köszi szépen
szerintem mondjuk elfért volna még egy adatkábel a dobozban, de azért ilyen telefont fogok venni :D

(#936) Zohan válasza Sonja (#934) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

pontosan ezek.. énis feketét vettem a héten ... és ha most vezsel ilyet 20as szoftal van... a régitmég nem lehet frissiteni ha vodás a telód...

(#937) goncfalvi

goncfalvi
(újonc)

még nem most veszem, csak június 24-én jár le az előfizetésem, ugyhogy majd akkor, addig meg még reménykedek h az ára lemegy vagy 20ezerre, szerintem reális lenne előfizetéssel, mikor már 6 éve vagyok a vodafone-nál (bár tudom, ez semmit nem számít)...
viszont gondolom hogy egy másfél hónap múlva ugyanerre a dobozra számíthatok,

(#938) mukibuci válasza goncfalvi (#937) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

a 2 éved lejárta előtt 3 hónappal már mehetsz hosszabbítani, az pedig, hogy 1.5 hónap múlva milyen csomagolása lesz, a jövő zenéje :U

(#939) goncfalvi válasza mukibuci (#938) üzenetére

goncfalvi
(újonc)

tudom, gyakorlatilag szept 23-án jár le, ezért mehetek másfél hónap múlva hosszabbítani, aminek már ideje lenne, mer a k660i-m már egyre nehezebben bírja... :\

(#940) Zohan válasza goncfalvi (#939) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

hehhh... remélhetőleg addig csak olcsóbb lesz.. :D

(#941) bencurio96

bencurio96
(kvázi-tag)

nem tudjátok, hogyan lehet a témát olyan sávosra beállítani, ami a képeken szokott lenni?

„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.

(#942) Inarus válasza bencurio96 (#941) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sávosra? Tölts le olyan témát! Ha a főképernyő elrendezése a kérdés, azt a beállításokon belül a személyes menüpont alatt állíthatod.

[ Szerkesztve ]

(#943) bencurio96 válasza Inarus (#942) üzenetére

bencurio96
(kvázi-tag)

arra a sávosra, amit mondjuk a T mutat a képeken

„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.

(#944) Inarus válasza bencurio96 (#943) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

... nem kerültünk közelebb... :D
ad1.) linkelj egy képet!
ad2.) megnézted amit írtam az előbb? :)

(#945) mukibuci válasza bencurio96 (#943) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

beállítások/személyes/főképernyő/főképernyőtéma/névjegysáv

(#946) krisi047 válasza Zohan (#936) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Ha Vodás a teló, nem telepítgethetem szabadon a ROM-okat?

(#947) Inarus válasza krisi047 (#946) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De. Mindegyikre szabadon rakhatod a ROM-okat.
Csak a garanciád fog ugrani. :)) Tök mindegy, hogy vodás vagy független.

(#948) krisi047 válasza Inarus (#947) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Oké, megnyugodtam, az Androidnál mintha lettek volna ilyen gondok. De gondolom visszarakhatom itt is az eredetit és akkor minden ok. Nemde?

(#949) Inarus válasza krisi047 (#948) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Passz, ehhez már tovább nem értek... :P Gyanítom visszarakható, de hogy ennek marad-e nyoma ami alapján ez lekövethető... Passz.

(#950) Quasi_modo válasza Inarus (#949) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Tudtommal a Nokia mobilok jegyzik a frissítéseket.
(Persze szervízboxról csinálni megint csak más...)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.