Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#751) kali válasza t.kristof (#750) üzenetére

kali
(PH! félisten)

elhiszem - de nekem mindegy is, mert olyan telcsim van, amit mind a két alkalmzás - hivatalosan is - támogat! :) amúgy én is a pc suite alkalmazást használom! :K

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#752) Monique104 válasza t.kristof (#746) üzenetére

Monique104
(kvázi-tag)

:) Köszönöm szépen, igy fogom kipróbálni :K

(#753) [rvilike] válasza fateless (#749) üzenetére

[rvilike]
(fanatikus tag)

Igen, igazad lehet. Igazából én arra gondoltam hogy kirándulásnál bevehető lenne gaminnal meg turistautak.hu -s térképekkel, tisztában vagyok vele hogy nem outdoor gps és nem vízálló meg szarabb a vevője meg nem bír olyan sok órát, de azért a 3-nál többre számítottam :S

(#754) Peet025

Peet025
(újonc)

Filmnézés témához annyit, hogy átkonvertáltam mp4be és csak hang volt, többször is próbáltam, sőt előfordult már, hogy a telefonnal felvett videonál is csak hang volt...

Alkalmam volt külfödön használni a GPS-t, üzemidő tényleg 3-3,5óra,(offline modba voltam) határon átlépve gond nélkül váltott a hazai térképre, semmit nem észleletem belőle, pozitivan csalodtam.(A magyar térkép kiválo, részletes!)Az autos töltö középen van az autoba, odatettetem, onnan is gond nélkül folyt a navigálás, és jo egy ora alatt fel is töltödött.

Siemens ME45>Nokia 3310>Nokia 3410>Nokia 1600>Sony E. W200i>Nokia 6120c.>Nokia e51>Nokia 5230> iPhone 4

(#755) fateless válasza [rvilike] (#753) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ja...
Outdoor túrákhoz idehaza egy jobb GPS már 100k körül van.
Erre a célra szigorúan csak külföldről szabad vásárolni - féláron.

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#756) t.kristof válasza Peet025 (#754) üzenetére

t.kristof
(fanatikus tag)

Mert nem mindegy milyen video codekbe konvertálod. MP4-en belül van több is: H.263, H.264/AVC, DivX, XviD, MPEG-4... A mpeg-el probáljad, és ugy nemcsak hang lesz a videon.

Az élet szar játék, de kurva jó a grafikája...

(#757) swacsa válasza t.kristof (#735) üzenetére

swacsa
(újonc)

Köszi a tippeket, vettem mem kártyát, elindítottam a térképet a telón, hogy megcsinálja a .q fájlt a kártyára, és megy is a map loader lejött a térkép.
Most szedtem le a PC suite-tal hangokat is, mert a map loader valamiért azt nem szedi le...

(#758) bencurio96

bencurio96
(kvázi-tag)

most fogok venni egy ilyen telót:) Az lenne a kérésem, hogy segítenétek, hogy mi a Symbian, hogyan kell dolgokat tenni a telefonra(programokat) játékot honnan lehet hozzá letölteni, stb? Mert én egy ilyen evolúciós zsákutca vagyok, nem értek hozzá.

„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.

(#759) t.kristof válasza bencurio96 (#758) üzenetére

t.kristof
(fanatikus tag)

A Symbian az az oprendszere a telónak. Programokat úgy tudsz, hogy felrakod a telepitöjét a telora v a mem.kártyára és a telefonon feltelepíted. Neten találsz hozzá progikat, de azokat lekell szignózni, hogy felbird telepiteni.

(#760) Quasi_modo válasza bencurio96 (#758) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

játékot honnan lehet hozzá letölteni,
Itt nézelődj. (Ez itt a reklám helye...)

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#761) Zohan

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

voda függő softot isl ehet frissiteni már?

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#762) kali válasza Zohan (#761) üzenetére

kali
(PH! félisten)

product code alapján itt tudod ellenőrizni; link
(a product code megtalálható a az akkumulátor alatti cimkén!)

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#763) jorgi22 válasza bencurio96 (#758) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Még egy fontos hely: [link] - itt rengeteg programot találsz!
Annyi kiegészítésként, hogy nem minden programhoz van szükség szignózásra!!
Egyébként a fenti helyen a programok mellett a fórumot is érdemes átnézegetni!!

(#764) Inarus válasza Zohan (#761) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Francokat!
Még mindig a 12.0.089 -es a legfrissebb vodásoknak... Ha a vodán múlik ez így lesz még egy ideig... :(((

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#765) Zohan válasza Inarus (#764) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

hát ha sokáig bajlodnak hálózat függetlenné varázsoljuk :D

(#766) kali válasza Zohan (#765) üzenetére

kali
(PH! félisten)

nem kell a telcsit függetlenné tenni ahhoz, hogy felhúzd a nem szolgáltatós új szoftvert!

(#767) dnycs

dnycs
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Megvan a telefonom.
Az a kérdésem hogy bluetooth-on keresztül lehet szoftvert frissíteni, meg térképet rá rakni?
Am a tartozékok:
-töltö
-a telefonba volt egy 2 gb memó kártya
-autós tartó (ilyen üvegre cuppantós XD)
-headset

"A szíved kitárd, és tépd a gitárt"

(#768) papi77 válasza dnycs (#767) üzenetére

papi77
(őstag)

Hát,sajna kell venned hozzá egy adatkábelt...
Hol vetted,ennyi plusz tartozékkal?
pü ment

[ Szerkesztve ]

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#769) Zohan válasza kali (#766) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

leírnád nekem püben a részletes menetét meg h hol tok hozzá mindent leszedni linketket is küldjél ...
köszike

(#770) spájne

spájne
(lelkes újonc)

Sziasztok!

A kérdésem az lenne h lehet-e erre a telóra N-Gage játékokat rakni?
Előre is köszi! ;]

[ Szerkesztve ]

(#771) kali válasza Zohan (#769) üzenetére

kali
(PH! félisten)

link (mondjuk a jótállás így is ugorhat, de legalább nem olyan jellegű bűncselekmény, mint a függetlenítés...)

(#772) Zohan

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

most ma vettem 5230ast vodánál.. ma érkezett nekik frissen duna plaza voda bemutatóterem.. tegnap is voltam de elfogyott má nekik azt a maiből azonnal félre is rakattam egyet. nos hiányoltam belőle a +2 hátlapot.. mert az új csomagban csak +1 van... viszont autós tartót adnak helyette.. és a 2gb-os micro sd sem rossz amivel adják.. csak kár h noname a card. a pengetőtől meg dobtam egy hátast hogy ez mihez kell?? :D nem baj van gitárom majd oda jó lesz :D úgysem láttam még senkinél nokai feliratu gitár pengetőt :G nos viszont az adatkábel ismét eléggé hiányzik nekem N95 öt után. természetesen nem jó az n95 kábele hozzá mert ennek eltér a "jól megszokottól" a csatija. mindenesetre els bekapcsoláskor érdekes dolgokat produkált a teló így elment a háttér világítás vissza jött belépek menübe megint elment azt megint és villogott.. viszont ez most már nem jön elő rajta.. mindenesetre érdekes...
ami még jóó h voda licences szoft és 20.0.005el kaptam a kezembe. ez jó... gyári 7 játék annyira nem jön be de hát ez nem akadály egy nokiának.. valamint a hangzása számomra kissé gyér úgy a mély hangokat zéró szinten kezeli nagy 0.. visznt a mélyet elszámítva a többi hangképzése nagyon jó... komolyabb tesztek holnap közetkeznek csak feltöltöm az akksit. Ennyire futotta az akksiból a gyári 3 csíkos töltöttséggel :D

aki esetleg tudna olcsóért adat kábel vagy cserélné valamire pm nekem nyugodtan :D
(igazából van kártya olvasóm de a telónak elég hátránya h kva nehéz kivenni a mem karit belőle :D)

[ Szerkesztve ]

(#773) t.kristof válasza Zohan (#772) üzenetére

t.kristof
(fanatikus tag)

Már ne haragudjál már meg, de az régen rossz, hogy egy kb 1centis hangszórótól elvárod, hogy értelmes mélyet adjon. :C Meg miaz hogy jól megszokott? Nemcsak ennek a nokiának van micro usb-s csatija.

(#774) Reilly

Reilly
(lelkes újonc)

Szedtem le egy csomó faja flash játékot, mennek is, de... hogy az anyámba tudom teljes képernyőre rakni??? Mindig vannak sw gombok oldalt, már kiidegel! Mindegyik érintős gamma, így kajak sz@r kicsiben nézni...

[ Szerkesztve ]

Hail to the King!

(#775) Inarus válasza Reilly (#774) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

flsah játékoknál?
nem java?
mert akkor itt tudod leszedni:
Beállítások -> Alkalmaz. kezelő -> Telepít.alk.-ok -> kiválasztod az alkalmazást a listából és Opciók -> Progr.csom.-beállítások -> Képernyőn megelen. bill. -> Ki
Sajnos ezt minden ilyen problémával küszködő programnál külön kell. :(((

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#776) Lirion válasza Reilly (#774) üzenetére

Lirion
(őstag)

beállítások-alkalmazás kezelő-telepített alk.-opciók-progr.csom.beállítások-képernyőn megjelenő bill.

szerk.: megelőztek. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#777) Reilly válasza Lirion (#776) üzenetére

Reilly
(lelkes újonc)

Köszönöm mindkettőtöknek a választ, de nem java, hanem FLASH (SWF) flieokkal van a gond. Találtam régi játékok flash változatát, csak annyi a gond, hogy hiába kijelző re optmalizált méretezésű, ha lekicsinyíti -az amúgy teljesen felesleges- gombok miatti méretre...

Hail to the King!

(#778) Inarus válasza Reilly (#777) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

jaaa. már értem. nem nyitottam még meg flash játékokat rajta teljes képernyőn. Tényleg gagyiság... :F

(#779) Zohan válasza t.kristof (#773) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

nem értelmes mélyet várok el.. de n95öm meg 5700-m is van és sokkal szebb jobb a hangjuk és pedig jóvalta régebbi konstrukciók... szóval arra értettem h ne kategorizálják a zene telefonok közé ,mert annak nagyon gyenge... hát igen micro usb nekem nem tetszik... mini sokkal jobb abból a szempontból is h régen csak kihuztam a nyomtatót vagy mittomén azt rádugtan n95ömet meg mini usb-s kábelek itthon vannak bőven viszont micro-t meg tart a fene...

[ Szerkesztve ]

(#780) jorgi22 válasza Zohan (#779) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Nem kötekedésképpen, de az 5230 nem XpressMusic, tehát nem zenetelefon! :)

(#781) Lirion válasza Zohan (#779) üzenetére

Lirion
(őstag)

Fülhallgatóval vagy kihagonsítva hallgatod? Ha előbbivel, akkor nem értem a problémádat, nekem fülessel gyönyörűen szól, tisztán, a mélyek is rendben vannak, csak nem a szar gyárival kell hallgatni.
Kihangosítva meg sose láttam a mobilos zenehallgatás értelmét, de arra bőven jó a hangminőség, hogy ha hívnak, azt hallom.

(#782) Lirion válasza jorgi22 (#780) üzenetére

Lirion
(őstag)

Ahhoz képest zenei téren lenyomja az összes XM telefont. :) De persze nem kihangosítva kell hallgatni.

(#783) Monique104 válasza Zohan (#779) üzenetére

Monique104
(kvázi-tag)

Lehet hogy nem zenetelefon, de gyönyörüen szól. :C Főleg Mp-3-at hallgatok vele, de nem a gyári fülessel, hanem egy Pioneer fülhallgatóval. Nagyon jó zenei hangzása van. :C

(#784) jorgi22 válasza Lirion (#782) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Nekem sem volt vele semmi bajom, még kihangosítva sem! Csak okoskodtam kissé.. ;] Most van egy W880i-m cseretelefonnak, na annak tényleg bődületes rossz a külső mikrofonja.. Pedig az tényleg zenetelefon..

(#785) Zohan válasza jorgi22 (#780) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

ezt monndd a vodafone -nak mert zene telefonok közé teszik a voda prospektusban .. :D

(#786) gtigyuri válasza Zohan (#785) üzenetére

gtigyuri
(újonc)

Sziasztok!SEgítsetek 5230-ra,hogyan lehet hangot tenni a navira?Az európa térképet nagy nehezen felküzdöttem,már csak a hang hiányzik!!A maploaderben a voices ablak üres!!!!,de van valami voices command ott ,csak nem találom,köszi a segítséget :W

(#787) bencurio96

bencurio96
(kvázi-tag)

Sziasztok! Végre megvan! Lenne azonban pár kérdésem. Az ovi alkalmazásokba bemenni fizetős? Az internet fizetős? Nincs mobilnet csomagom. Adatkábelt hol lehet venni? Ha térképet teszek rá, azt megnézni pénzbe kerül?

„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.

(#788) t.kristof válasza Zohan (#779) üzenetére

t.kristof
(fanatikus tag)

Ez nem zenetelefon. Az 5800 van XM és Navigation "edisönje". Ja és az 5530as is XM asszem.

jorgi22: A W880i tényleg rettentően rosszul szól. Nekem ez elött egy W300-asom volt, és az türhetően szolt.

bencurio96: Adatkábelt bármelyik szám.tech boltban kaphattok!!!!!! A térkép nem kerül pénzbe, sőt még a navigálás sem.

[ Szerkesztve ]

(#789) Zohan válasza t.kristof (#788) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

nem zene telefon én tudom.. de itt fogom a kezemben a vodás prospektust és a zenetelefon kategóriába van.. magyarul jól átb**ák a jó népet.. :D

[ Szerkesztve ]

(#790) t.kristof válasza Zohan (#789) üzenetére

t.kristof
(fanatikus tag)

Ne haragudj meg, de szerintem csak Téged.:D Mindenki mondja, hogy nem zene teló, és egyik teszt oldalon sincs zene telefonnak hirdetve, még az XM szöveg sincs rajta. Egyébként a T-mobilnál se XM-nek hirdetik, szal a vodafone kicsit átqrja az emberek fejét... :F

(#791) dnycs

dnycs
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok.
az a problémám hogy nem mér be a műhold....
egyéltalán nem csatlakozik, csak sárgán villog az első négyzet (am offline módba raktam mert olvastam h lekapja a zsét)
üdv. dnycs

(#792) dnycs

dnycs
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

bocsi
nem tudom hogyan kell szerkeszteni (nem találtam XD)
én a nokia map loaderrel raktam fel a mapot a telóra... és ott vannak a térképek és a beszéd (voices), a voicesben nincs semmi, és mikor a telefonon ráakarok menni leakarja tölteni a netről.
aki tud segíteni vegyen fel msnre: dny_cs@windowslive.com

(#793) t.kristof válasza dnycs (#792) üzenetére

t.kristof
(fanatikus tag)

Mert már letelt a szerkesztési idő. Egyébként meg ott kell lennie, lehet valamit nem csináltok jól..

(#794) Zohan válasza t.kristof (#790) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

engem nem mert én tudtam h nem az.. de attól még szar a hangja....
de holnap kerül hozzám ebből egy másik példányis meghallgatom azt is.. ami nálam van kissé olyan recsegős.. nem gáz tényleg csak néha és kicsit ha mélyebb hangokat próbál kinyomni..

[ Szerkesztve ]

(#795) Sonky

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Ebbe a telóba lehet tenni Turbo SIM-et?
T-mobilos az enyém és a kártyám meg pannon-os :R

Pannonnál 30k :Y Listaára meg 70 :Y

Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

(#796) xianhu

xianhu
(újonc)

Sziasztok!

Ébresztéshez nem lehet vhol kikapcsolni a rezgést? Vmi lágy zenét rakok be, de ez meg zörög-csattog az éjjeliszekrényen a rezgéstől. Nem szeretek ijedten ébredni :)

K.

(#797) losi73

losi73
(senior tag)

üdv van egy 5230 as független telom de nincs magyar benne hogy tudnám ezt orvosolni?

(#798) Lirion válasza Sonky (#795) üzenetére

Lirion
(őstag)

Hát a pannonnál ilyen rabló árak vannak.. Amúgy a listaára 57k, nem 70.

(#796) xianhu
Állítsd be az egyik profilban, hogy ne legyen rezgő hívásjelzés, úgy ébresztésnél sem rezeg.

[ Szerkesztve ]

(#799) gtigyuri válasza swacsa (#757) üzenetére

gtigyuri
(újonc)

Swacsa,hogy kell az 5230-ra,a navira hangot rakni????előre is köszi :Y

(#800) Sonky válasza Lirion (#798) üzenetére

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

Turbo SIM-re valami ötlet? :R

Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.