Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Sifre válasza f.begbie (#49) üzenetére

Sifre
(fanatikus tag)

Sok helyről hallom hogy az 5800 milyen gagyi anyagokból van összerakva, de sajnos még nem sikerült élőben megtapiznom...

Egy N73-hoz képest milyen? Az recseg-ropog-lötyög :)

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

(#52) HardSanyeee

HardSanyeee
(őstag)
LOGOUT blog

Én is csak azt tudom mondani amit mások:
Nagyon gagyinak néz ki, GPS helyett meg tehettek volna bele Wi-Fi-t... :(

K300i ---> K750i@W800i ---> W960i

(#53) skylinelaca válasza Sifre (#51) üzenetére

skylinelaca
(senior tag)

nemtom mien N73mad volt/van az enyém 1 év után sem recsegett ropogott, az összes annyi volt nagyon kicsit lötyögött a kameravédő :) , de amúgy volt a kezembe 5800 igaz az új volt ( 1-2 hetes) az egész jó állapotban volt, nem recsegett

[ Szerkesztve ]

Apple Game center ID: Skylaca / US PlayStation Network ID: Laca_HUN

(#54) orbano válasza f.begbie (#49) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

az az elképszető, hogy venni fogják, mer nokia ás táccsos és ócsó és hűha.

A vér nem válik VAZZE!™

(#55) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel a kerettel, olyan, mint egy mentőmellénnnyel vízbe esett tégla.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#56) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szegény nagyon csúnya :N

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#57) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha nem lenne az 5800-ám, megpályáznám.
de így, hogy van, nem kéne. eléggé "wenig" a hozzáadott alapfelszereltség:U
szerencsémre az 5800-át is akkor vettem, mikor még full-dobozos volt. :)) imádom ezt a telót!

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#58) LEFTHORSE1 válasza plus44 (#55) üzenetére

LEFTHORSE1
(őstag)

Igen, az a keret ahogy körbeveszi az előlapot és kiemelkedik e síkból, hát az brutál ronda, számomra gusztustalan, viszont az X6 nagyon szép külsejü

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#59) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Kár hogy nincs benne WI-FI..
Amugy meg kűlsőleg nem nagyon tetszik..

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#60) dionaea

dionaea
(tag)

hát ez a teló vicc. Nekem tube-om van és hát az anyag minőség nem egy iphone, de árban sem az. Mindenesetre nem recseg, nem fagy, és kezd elég sok hasznos program készülni rá. Igaza volt aki azt mondta húzzunk le még egy bőrt. Nokia fel került nálam a nem cool táblára.

"Fiatal az,aki nem tudja,hogy a régi szép idők most vannak..."

(#61) --Nozbert--

--Nozbert--
(senior tag)

Szerintem ennek a készüléknem nincs nagyon létjogosultsága a piacon,ha már egyszer ott az 5530. Vagy ha már tényleg kellett,legalább egy új design-t találtak volna ki.
A WiFi szerintem nem hiányzik,végülis ha lenne,már 5800-nak hívnák.

/\/0zb3/27

(#62) RandomGosu válasza --Nozbert-- (#61) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

5530 no gps, ebbe meg van, 5530 van wifi, ebbe nincs tehát a vásárló eldöntheti hogy mit szeretne jobban kihasználni, persze ha mind2 kell neki akkor igaz 5800-at kell venni

rejtett számot nem veszek fel!

(#63) tacsk0

tacsk0
(tag)

Hello

Egy kinai manufakturaba szebbet ganyolnak ossze... muanyag gagyi wifi nelkul...

Udv tacsek

~˛-----˛/**

(#64) madstunt válasza Sifre (#51) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

többször volt már kezemben 5800 és nekem abszolút nem volt az összeszerelésével gondom... Aki meg ezt a fehér színe miatt rondának találja az nézze meg feketében,de szvsz élőben fehérben jobban mutat mint a képeken.
Össz-vissz a kamera miatt nem kéne amúgy meg eléggé tetszetős szoftveresen és egyéb tulajdonságaiban

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#65) Lirion válasza HardSanyeee (#52) üzenetére

Lirion
(őstag)

Wi-Fi-re ott az 5530, ami wifizni tud meg fotózni, ez meg navigál nagyobb kijelzőn.

(#50) taip
Hát ez roppant érdekes, mert én amikor nyomogattam 5800-t és 5530-t, mindkettő simán vitte a flash oldalakat is, beágyazott flash videot is lejátszott böngészőből, kliens program nélkül. Nem lehet, hogy ez nálad ki van kapcsolva, ha lehet ilyet?

(#66) FRENK1988 válasza Bocha (#36) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így képekből ez jött le :D
(#27) Karma: Mi volt az előző amit maga csinált?

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#67) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Naon dzsukel móbil me érintó kijelzós! ( ;] )

Amúgy ezt most komolyan gondolták? Érintő kijelzős telefon Wi-Fi nélkül... szép. Múltkor volt már egy Samsung amibe nem volt meg az LG is hasonló mutatványt csinált...
Amibe egyszer érintőkijelzőt bele pakolnak abba igen is tegyenek Wi-Fi-t...
Modern világban élünk nem de?! :U

Kezd iPon szint lenni...

(#68) GGGBR

GGGBR
(fanatikus tag)

több infó [link]

I LOVE THIS GAME

(#69) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Az hogy mennek lejjebb a kategóriában és a cserélhető hátlap egyértelműen jelzi hogy a fiataloknak szánják. Ennek ellenére kihagyják a wifit. Nem értem. Jellemzően a fiatalok minél olcsóbban akarják megúszni a dolgot, hisz nincsenek eleresztve pénz szempontjából. (Aki meg igen, kap ájfónt aputól. :) ) Szóval pont ebbe kellene csak igazán a wifi.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#70) Karma válasza FRENK1988 (#66) üzenetére

LOGOUT blog

7700 és 7710. Én az előbbit nyomkodtam élőben, a formája nagyon húzós, lassú és instabil és buta (ez talán kevésbé meglepő), de a korát meghaladó rendszer volt. Kvázi a Series 90-ből lett a Maemo.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#71) madstunt válasza Karma (#70) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerencsés ember.én még sajna közelébe nem jutottam egy ilyen ritkaságnak se

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#72) FRENK1988 válasza Karma (#70) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nem is tudtam. :R

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#73) Sifre válasza skylinelaca (#53) üzenetére

Sifre
(fanatikus tag)

na jó, egy kicsit túloztam, de általánosságban nem vagyok megelégedve az n73 minőségével. Nem is a kameravédő zavar, hanem hogy pl. ha megnyomom oldalról a készülékházat kb. a kijelző közepe táján, láthatóan benyomódik és recseg. Kézben fogva kissé kellemetlen. :)

De ha az 5800 legalább azt a szintet megüti mint az N73, akkor nem lesz vele semmi bajom, :) Legalábbis remélem :D

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

(#74) k_laci

k_laci
(tag)
LOGOUT blog

nem rossz, de nekem az 5530-as kéne.. meg is lett volna, ha nem füstöl el a gép és kéne újat venni drágapénzen :D

(#75) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenki a wifi-t hiányolja belőle, de akkor úgy hívnák, hogy 5800 :)
Amúgy tényleg ronda, ahogyan a nagytestvér is. De 48K-t szerintem megér. Még wifi nélkül is.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#76) Dare2Live válasza peugeotmate (#47) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

énis kiváncsi leszek. N900 más, nagyon attól függ honnan nézzük és kinek. Nekem pl egy szifon tetszett matricát ér az N900 meg különösen ajánlottat. érdemes ezt átolvasni: [link]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#77) sbazsi válasza ^Clown (#75) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

hát nem úgy hívják, hogy 5800.
abban nincs új kezelőfelület, se kinetikus görgetőrutin.

igérik? ja, mint az adócsökkentést... :(((

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#78) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

48k... Nekem nem érné meg. Szép, jó meg minden de nem kellene.

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#79) Szergej01

Szergej01
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Szerintem ez egy nagyon jó telefon, természetesen pro és kontra, kinek mi.Nekem például az 5800 nem jön be, habár mindent tud, de vannak benne ill. nincsenek olyan dolgok, amik jóvá tennék:1. hiányzik belőle a fájlkezelő, szintúgy az 5530-ból is. 2, a görgetőrutin sem működik ott. 3. a készenléti kijelző is más, itt átszabták és sztem baromi jó lett! :K
Az 5530-ban pedig csak a kisebb kijelző nem jön be, de amúgy az lenne a favorit.Ebben a telóban tehát a 2 modellből kihagyott sok apró dolog bennevan, a hiányok(wi-fi, jobb kamera) pedig az ár függvényében tűrhető veszteségek.ez egy nagyon bestbuy teló, meggondolandó ajánlat, első érintősnek mindenképp!! :) szép napot!

Sony Ericsson Live with Walkman

(#80) D4rkAv3ng3r

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy kis elírás:

"A diktafont a zene menüpont alatt található."

A dikatafont a zene menüpont alatt találjuk (meg).

vagy

A dikatafon a zene menüpont alatt található meg.

Egyébként a cikk tetszik. :)

[ Szerkesztve ]

(#81) D4rkAv3ng3r válasza Karma (#70) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

He? Tudtommal a Maemo Linux alapú köze sincs a symbian-hoz. :U

"Maemo is an advanced mobile platform designed with the internet at its core. Linux-based Maemo software takes us into a new era of mobile computing."

Szóval semmiféle series 90-ből nem lett Maemo, hanem egy módosított Gnome kezelőfelületű (GTK), Linux kernelt tartalmazó mobilra optimalizált OS a Maemo.
Nem tudom honnan szedted a téves infókat.

[ Szerkesztve ]

(#82) krómX

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

nekem nagyon tetszett a zenelejátszoban éppen muzsikálo Paul Kalkbrenner :)

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#83) GGGBR

GGGBR
(fanatikus tag)

nos, én nem vagyok 13 éves, és 16 is rég elmúltam, de nekem tetszik...

I LOVE THIS GAME

(#84) orbano válasza GGGBR (#83) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

későn érő típus lehetsz. vagy nincs ízlésed ;] :P :R

A vér nem válik VAZZE!™

(#85) GGGBR válasza orbano (#84) üzenetére

GGGBR
(fanatikus tag)

Inkább az előbbi... :C
...vagy csak nem vagyok sznob?? :F ;]

I LOVE THIS GAME

(#86) Inarus válasza Szergej01 (#79) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Filekezelo van az 5800-ban es az 5530-ban is...

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#87) Karma válasza D4rkAv3ng3r (#81) üzenetére

LOGOUT blog

Heeee. Nyomkodd má'n meg valamelyik S90-et, és gondolkozzá' má'n heeee.

Természetesen nincs közvetlen szoftveres kapcsolat közöttük, de a UI filozófia nagyon is hasonlít, még egyes komponenseket is ugyanúgy hívnak. És nem tudom honnan szedted a téves infóidat, a GTK nagyon nem egyenlő a GNOME-mal. De inkább nem veszekszem.

Break Driven Development

(#88) sekli

sekli
(PH! addikt)

lehet szidni, de egy valamiben biztos nagyon komoly: :K

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#89) D4rkAv3ng3r válasza Karma (#87) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is írtam, hogy egyenlő de ha ellátogatsz az oldalára akkor kiírja, hogy Gnome alapú a Maemo. Tudom, hogy a Gnome GTK+ -t használ és nem fordítva. Az, hogy UI filozófia hasonlít az meg, jó vicc, a legtöbb érintős telefon menüje iPhone koppintás mégis rohadtul messze vannak az apple termékétől. Annyi, hogy a Nokia ugyanolyan design-t használ ami értető is.

Gondolom nem kell leírnom mennyivel szabadabban használható/programozható egy Linux alapú OS, mint egy Symbian ...

[ Szerkesztve ]

(#90) zeee

zeee
(tag)

Sziasztok!

5230-asom van, és az előfizetésben benne van 750 mb adatforgalom amiből eddig havi szinten 60 mb-ot sikerült elhasználnom! Ez volt a legtöbb:)
ám... Van egy laptopom, amihez mostmár szeretnék egy hordozható netet, igazából van kábeles netem otthon, szóval nem szeretnék több ezret fizetni +-ba azért hogy a laptopon néha böngésszek kicsit itt ott :)
Szóval a telefont rá lehet bírni hogy a laptoppal összekötve használjam az internetet? modemként vagy mit tudom én?! hm...?

ja bocsi, ez nem is a samsung 5230.... ó jajj

[ Szerkesztve ]

A csigának egyáltalán nem olyan a tüdeje, mint a halnak....:)

(#91) sandor01

sandor01
(újonc)

Sziasztok!

Ez a gé mennyire tudja azt a hangzást mint a nokia 5800?

(#92) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A GPS csak Maps -el működik vagy lehet rá telepíteni más navit is ?

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#93) nyuszó

nyuszó
(újonc)

Azt szeretném kérdezni tulajoktól, hogy érintőceruza van-e hozzá, illetve működik-e azzal. Van aki azt mondta, hogy csak ujj érintésre reagál. Köszi.

(#94) Peet025 válasza nyuszó (#93) üzenetére

Peet025
(újonc)

Bár én még csak leendő tulaj vagyok, de igen jár hozzá ceruza (elég lenne csak a cikket elolvasnod róla.)
Énis elmultam 16, de kiprobálnék egy érintős mobilt, bár az Android az abszolult favorit egyenlőre csak erre jut keret.

Siemens ME45>Nokia 3310>Nokia 3410>Nokia 1600>Sony E. W200i>Nokia 6120c.>Nokia e51>Nokia 5230> iPhone 4

(#95) nyuszó

nyuszó
(újonc)

Nos válaszolok magamnak, meg akit érdekel. Megvettem a telefont: ceruza nincs hozzá.
Viszont a csuklópánton levő pengetőre hasonlító kütyü ceruzaként kiválóan funkcionál.

(#96) Peet025 válasza nyuszó (#95) üzenetére

Peet025
(újonc)

Ezen most meglepődtem. Köszi az infot:)

Siemens ME45>Nokia 3310>Nokia 3410>Nokia 1600>Sony E. W200i>Nokia 6120c.>Nokia e51>Nokia 5230> iPhone 4

(#97) GGGBR

GGGBR
(fanatikus tag)

és az offline navigáció már ezen a készüléken is ingyenes. Hála a Nokiának!

[ Szerkesztve ]

I LOVE THIS GAME

(#98) Bandit21 válasza GGGBR (#97) üzenetére

Bandit21
(őstag)

Üdv, az offline nav az mgmaps-al is megy?
A nokiának hála azt jelenti, hogy az ovi map-et le lehet tölteni a memkártyára pl pc-vel és utána nem kell adatforgalom hozzá?

Bennem többet ne nézd magad, medencém alján törött tükör, mondják, hogy a lélek halvány, de, hogy szív alakú? Ugyan mitől?

(#99) picur27

picur27
(újonc)

sziasztok!

sürgős kérdésem lenne,mert elvileg holnap megvenném
ébresztésből mennyi lehetőség van?
illetve pdf,word,excelt megnyit-e illetve kezel e?
nagyon szépen köszi előre is :))
minden jót
picur

(#100) hans87 válasza picur27 (#99) üzenetére

hans87
(fanatikus tag)

Több időpontra is lehet megadni ébresztést.
pdf, word, excel kezelés:
A Nokiaprogramok.hu-n van Adobe pdf kezelő, Office a wordnek és excelnek. Egyébként sztem alternatív ébresztő órát is találsz (ha a gyári nem tetszene).

Nokia 5530

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.