Értem, köszi. Kár, hogy ez nem derült ki tegnap, nem vettem volna meg 
Azért megpróbálom, hátha.
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

Értem, köszi. Kár, hogy ez nem derült ki tegnap, nem vettem volna meg 
Azért megpróbálom, hátha.
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

Inarus, köszi az ötletet!
A bátyám kibogozta. Húszas számra nem küld ugyan linket az ovimaps, de 30-asra igen, és azt a linket már fel lehetett keresni a pannonos kártyáról az 5230-cal. Innen már ment magától 
Bővebb leírás és teszt itt lesz majd.
Még egyszer köszi!
Zsolto

Még egy kérdés:
Tudtok valami képlopó progit erre a telóra? Ami a Nokiaprogramokon van fenn ehhez a típushoz, az a jelek szerint nem működik.
Köszi!
Zs

Ha kint vennék Osztrákiában egy ilyen telót, vagy az 5800-t, akkor arra rá lehet tenni a magyar nyelvet?
Ha szoftvert cserélsz rajta akkor igen.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
ScreenSnap nevű programot használok ilyesmire. Elviekben az is fenn van a nokiaprogikon. Vagy azt próbáltad?
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Ahan, köszi, valamiért nem ment.
De ez bejött: best_screensnap_s60_3_and_5_v_2_00.sis
Az ugyanaz. 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Hehe, tényleg. Nem én próbáltam, -- a bátyám küzd, én csak szócső voltam, és meg sem néztem, milyen linket említett 
[ Szerkesztve ]

Ezt hol láttad, hogy nem megy a maps a 11-esen? Tökéletesen megy, hidd el.

Ma beszereztem egy ilyen telefont, de van vele egy kis problémám. Amikor bedugok egy bármilyen fülest, és elinditok egy zenét vagy filmet, semmi hang nem jön ki és pár másodpercenként bejön a hangutasításos ablak, hogy ˝most beszéljen˝. Nem tudja vki, hogy ez mitől lehet?
Nem kontaktos valami? Headset gombja, teló "zöld" gombja?
Mivel játszanál le zenéket?

Nem én láttam, a bátyám próbálta. Nem kezdő, ezért hittem neki. Akkor kértem segítséget tőletek, és így sikerült is neki. Én csak közvetítettem.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy mikor elindítom az ovi navigációt internet nélkül , beadja az útvonalat , közli a hang az első információt és mindjárt be ad egy ilyen szöveget:
Az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges. Csatlakozik most?
Mit állíthattam be rosszul, Vagy mitől lehet ez? Ha a nem re nyomok akkor eltűnik az útvonal.
Előre is köszi a segítséget!

A legújabb OVI maps van telepítve? Milyen verziójú? 3.03-tól ingyenes, ha jól tudom.

Ma tettem fel a Nokia oldaláról. Az van fent.
[ Szerkesztve ]

Akkor pedig nem kéne kijönnie. 

Sziasztok!
Én is ilyen telefon vételét tervezem, a hozzászólásokból ítélve megéri a 40k-t...
Remélem minél hamarabb meg lesz... 
Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

Nagyon megéri!

Internetes rádió progit tud valaki a telóra?

A színekről mi a véleményetek?
Ezek közül választhatok majd:
Fehér - Piros/Szürke/Liláskék
Fekete - Piros
[ Szerkesztve ]

Azóta hangot már sikerült varázsolni, csak a hangutasítás szokott bejönni, de pár perc után az is elmaradt már és jó volt. Ma még nem probáltam, de remélem már nem szórakozik többet.
Más: ovi maps térképeket nem lehet vhogy telefon csatlakoztatás nélkül fel rakni?
A Mapson belül Beállítások menüpontban az Internet almenüben a Kapcsolat módja Offline-ra van állítva?
Térképeket és minden mást gondolom a Map Loaderrel töltöttél fel PC-ről.
(#421) Lirion: Mire gondolsz? Mobilnet nélkül vagy gépre csatlakoztatás nélkül?

Béna vagyok de nagyon! Elfelejtettem felrakni a 3.03 verziót és a 3.01 volt fent valóban. De most már működik!!!!! Köszönöm a segítőkészségeteket!
Hopsz, azt meg elfelejtettem megkérdezni.
nincs mit.

Gépre csatlakoztatás nélkül.
Mobilinternet. 

Az van igen, de telefonon hogy tudom a térképeket leszedni? 
Amúgy próbáltam a fülhallgatót, a hozzá adott headsettel továbbra is csinálja a hangutasítást és nagyon halk is, más headsettel szól szépen, hangosan, de csak a bal oldal, a balance pedig nincs elállítva. Ha másnál nem csinált ilyet, akkor muszáj lesz gariztatni, úgy érzem. 
Úgy működik, mint a Google Maps. Ami kell, azt letölti a program. 
Gyanítom ez a zene-baj garit kíván... 
jah, persze a gmapszal ellentétben itt nem tölti le ugyanazt a térképet újra.

Nem lehet, hogy a füles szar és csak az egyik szól?
Ha a headseten szól mindkettő akkor nem a teló a szar. Egyébként gyári füles elég gatyán szól. Ajánlott cserélni valami jobbra. 
Viszont ha tényleg szar a telefon akkor ajánlott 72órán belül visszavinni, mert azonnal cserélik és nem szarakodnak a felküldözgetéssel. Vodánál legalábbis így van.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Hát más eszközben a headsetnek mindkét része szólt, a telefonban meg nem. A gyárinak szól mindkét fele, de azt fülhallgatóként ismeri fel, a többit fejhallgatóként. Ha átállítom az alapértelmezettet fejhallgatóra, akkor annál is csak a bal oldali szól.

Vagy állítsd az alapértelmezést fülhallgatóra.
A headset és egy egyéb fülhallgató csatlakozója nem azonos (3/4 pólus). Láttunk már olyat, hogyha a nem gyári füles csatiját nem nyomják be egészen mert nagyon szoros, akkor csak a fele szól. Nálam is így van ha a Panasonic fülest teszem a gyári helyett.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

???? [Vélemény??]

Nah, ez volt a gond, nem volt teljesen benyomva a headset. Megakadt a jack dugo a tövétől pár mm-re aztán most egy erős mozdulattal sikerült rendesen betolni.
Szal most már királyság van. 
???
Mit vársz?
A szinek megitélése emberi szubjektivitáson alapul. Olyat vegyél ami neked tetszik! 

Szerintem olyat válassz, ami neked tetszik, te fogod használni. Nekem bejön fehérben is, kék hátlappal.

Nekem tetszik mind2...De arra gondolok, hogy pl. a fehér mennyire koszolódik, vagy mennyire férfias...
[ Szerkesztve ]
A fehér inkább ezüstös szürke fehér betétekkel és nekem eddig nem nagyon koszolódott.
A másik kérdésre meg: 

Jaja. A nem hozzáadott izék dugói valahogy feszesebbek az aljzatban. Örülök, hogy most már ok.

Én is aggódtam mit szólnak a haverok, kollégák, de eddig senki nem szólt meg - teljesen rendben van. Elegáns, nem gáz! 
-dussy-
Fehér, szürkés fehér vagy szürke pont az a szín, ami mindenkihez jól megy. Öcsémnek lehet nem sokára veszek egy ilyet, de az is lehet hogy átváltozik 5530-ra.

Valaki nem tudja, hogy a naptár bejegyzéseket meglehet e jeleníteni a főképernyőn? Ez nekem nagyon hiányzik. 
Siemens ME45>Nokia 3310>Nokia 3410>Nokia 1600>Sony E. W200i>Nokia 6120c.>Nokia e51>Nokia 5230> iPhone 4
nem fog menni.
A Parancsikonsáv stílust kell használni a főképernyőn. Beállítások - Személyes - Főképernyő - Főképernyőtéma - Parancsikonsáv
+ a Beállítások - Személyes - Főképernyő - Főképernyő részen a Naptár be legyen pipálva.
Hátránya a dolognak, hogy csak ebben a nézetben működik...
[ Szerkesztve ]

köszi, erre nem gondoltam 
Siemens ME45>Nokia 3310>Nokia 3410>Nokia 1600>Sony E. W200i>Nokia 6120c.>Nokia e51>Nokia 5230> iPhone 4

Sziasztok! Telepíteni szeretnék ezt azt a telefonomra de némelyiknél azt írja ki, hogy nem lehet telepíteni. Semmi mást, nem indokolja meg, hogy miért. 5800-ra meg a sógoromnak felmegy ugyan az.Mit tegyek??Köszi a válaszokat!
Esetleg az unokatesód telója nem hackelt? Többnyire a szignózás a probléma. Ezzel kapcsoaltban keress infókat a nokiaprogramok.hu fórumán! Az ilyesmi a jogilag tiszta dolgok határán mozog...

de némelyiknél azt írja ki, hogy nem lehet telepíteni.
Van az úgy, hogy ragaszkodik az 5800-hoz. Szerencsére kevés ilyen van.