Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#401) Zsolto válasza jorgi22 (#400) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Értem, köszi. Kár, hogy ez nem derült ki tegnap, nem vettem volna meg :(
Azért megpróbálom, hátha.

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#402) Zsolto válasza Inarus (#399) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Inarus, köszi az ötletet!
A bátyám kibogozta. Húszas számra nem küld ugyan linket az ovimaps, de 30-asra igen, és azt a linket már fel lehetett keresni a pannonos kártyáról az 5230-cal. Innen már ment magától :)
Bővebb leírás és teszt itt lesz majd.
Még egyszer köszi!
Zsolto

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#403) Zsolto

Zsolto
(senior tag)

Még egy kérdés:

Tudtok valami képlopó progit erre a telóra? Ami a Nokiaprogramokon van fenn ehhez a típushoz, az a jelek szerint nem működik.

Köszi!
Zs

(#404) .:Kristian:. válasza tusi_ (#397) üzenetére

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Ha kint vennék Osztrákiában egy ilyen telót, vagy az 5800-t, akkor arra rá lehet tenni a magyar nyelvet?

Ha szoftvert cserélsz rajta akkor igen.

[ Szerkesztve ]

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#405) Inarus válasza Zsolto (#403) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ScreenSnap nevű programot használok ilyesmire. Elviekben az is fenn van a nokiaprogikon. Vagy azt próbáltad?

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#406) Zsolto válasza Inarus (#405) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Ahan, köszi, valamiért nem ment.
De ez bejött: best_screensnap_s60_3_and_5_v_2_00.sis

(#407) Inarus válasza Zsolto (#406) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ugyanaz. :)

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#408) Zsolto válasza Inarus (#407) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Hehe, tényleg. Nem én próbáltam, -- a bátyám küzd, én csak szócső voltam, és meg sem néztem, milyen linket említett :)

[ Szerkesztve ]

(#409) Grande Ale válasza Zsolto (#398) üzenetére

Grande Ale
(senior tag)

Ezt hol láttad, hogy nem megy a maps a 11-esen? Tökéletesen megy, hidd el.

(#410) Lirion

Lirion
(őstag)

Ma beszereztem egy ilyen telefont, de van vele egy kis problémám. Amikor bedugok egy bármilyen fülest, és elinditok egy zenét vagy filmet, semmi hang nem jön ki és pár másodpercenként bejön a hangutasításos ablak, hogy ˝most beszéljen˝. Nem tudja vki, hogy ez mitől lehet?

(#411) Inarus válasza Lirion (#410) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem kontaktos valami? Headset gombja, teló "zöld" gombja? :F Mivel játszanál le zenéket?

(#412) Zsolto válasza Grande Ale (#409) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Nem én láttam, a bátyám próbálta. Nem kezdő, ezért hittem neki. Akkor kértem segítséget tőletek, és így sikerült is neki. Én csak közvetítettem.

(#413) tony7

tony7
(kvázi-tag)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy mikor elindítom az ovi navigációt internet nélkül , beadja az útvonalat , közli a hang az első információt és mindjárt be ad egy ilyen szöveget:
Az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges. Csatlakozik most?
Mit állíthattam be rosszul, Vagy mitől lehet ez? Ha a nem re nyomok akkor eltűnik az útvonal.
Előre is köszi a segítséget!

(#414) Taknyoshal válasza tony7 (#413) üzenetére

Taknyoshal
(tag)

A legújabb OVI maps van telepítve? Milyen verziójú? 3.03-tól ingyenes, ha jól tudom.

(#415) tony7 válasza Taknyoshal (#414) üzenetére

tony7
(kvázi-tag)

Ma tettem fel a Nokia oldaláról. Az van fent.

[ Szerkesztve ]

(#416) Taknyoshal válasza tony7 (#415) üzenetére

Taknyoshal
(tag)

Akkor pedig nem kéne kijönnie. :F

(#417) giigz

giigz
(őstag)

Sziasztok!
Én is ilyen telefon vételét tervezem, a hozzászólásokból ítélve megéri a 40k-t...
Remélem minél hamarabb meg lesz... :C

Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

(#418) Grande Ale válasza giigz (#417) üzenetére

Grande Ale
(senior tag)

Nagyon megéri!

(#419) Grande Ale

Grande Ale
(senior tag)

Internetes rádió progit tud valaki a telóra?

(#420) giigz

giigz
(őstag)

A színekről mi a véleményetek?

Ezek közül választhatok majd:
Fehér - Piros/Szürke/Liláskék
Fekete - Piros

[ Szerkesztve ]

(#421) Lirion válasza Inarus (#411) üzenetére

Lirion
(őstag)

Azóta hangot már sikerült varázsolni, csak a hangutasítás szokott bejönni, de pár perc után az is elmaradt már és jó volt. Ma még nem probáltam, de remélem már nem szórakozik többet.

Más: ovi maps térképeket nem lehet vhogy telefon csatlakoztatás nélkül fel rakni?

(#422) Inarus válasza tony7 (#413) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Mapson belül Beállítások menüpontban az Internet almenüben a Kapcsolat módja Offline-ra van állítva?
Térképeket és minden mást gondolom a Map Loaderrel töltöttél fel PC-ről.

(#421) Lirion: Mire gondolsz? Mobilnet nélkül vagy gépre csatlakoztatás nélkül?

(#423) tony7 válasza Inarus (#422) üzenetére

tony7
(kvázi-tag)

Béna vagyok de nagyon! Elfelejtettem felrakni a 3.03 verziót és a 3.01 volt fent valóban. De most már működik!!!!! Köszönöm a segítőkészségeteket!

(#424) Inarus válasza tony7 (#423) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hopsz, azt meg elfelejtettem megkérdezni. :) nincs mit.

(#425) Lirion válasza Inarus (#422) üzenetére

Lirion
(őstag)

Gépre csatlakoztatás nélkül.

(#426) Inarus válasza Lirion (#425) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mobilinternet. :))

(#427) Lirion válasza Inarus (#426) üzenetére

Lirion
(őstag)

Az van igen, de telefonon hogy tudom a térképeket leszedni? :)

Amúgy próbáltam a fülhallgatót, a hozzá adott headsettel továbbra is csinálja a hangutasítást és nagyon halk is, más headsettel szól szépen, hangosan, de csak a bal oldal, a balance pedig nincs elállítva. Ha másnál nem csinált ilyet, akkor muszáj lesz gariztatni, úgy érzem. :(

(#428) Inarus válasza Lirion (#427) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Úgy működik, mint a Google Maps. Ami kell, azt letölti a program. :)

Gyanítom ez a zene-baj garit kíván... :(

(#429) Inarus válasza Inarus (#428) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

jah, persze a gmapszal ellentétben itt nem tölti le ugyanazt a térképet újra.

(#430) .:Kristian:. válasza Lirion (#427) üzenetére

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Nem lehet, hogy a füles szar és csak az egyik szól?
Ha a headseten szól mindkettő akkor nem a teló a szar. Egyébként gyári füles elég gatyán szól. Ajánlott cserélni valami jobbra. :)

Viszont ha tényleg szar a telefon akkor ajánlott 72órán belül visszavinni, mert azonnal cserélik és nem szarakodnak a felküldözgetéssel. Vodánál legalábbis így van.

[ Szerkesztve ]

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#431) Lirion válasza .:Kristian:. (#430) üzenetére

Lirion
(őstag)

Hát más eszközben a headsetnek mindkét része szólt, a telefonban meg nem. A gyárinak szól mindkét fele, de azt fülhallgatóként ismeri fel, a többit fejhallgatóként. Ha átállítom az alapértelmezettet fejhallgatóra, akkor annál is csak a bal oldali szól.

(#432) Quasi_modo válasza Lirion (#431) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Vagy állítsd az alapértelmezést fülhallgatóra.
A headset és egy egyéb fülhallgató csatlakozója nem azonos (3/4 pólus). Láttunk már olyat, hogyha a nem gyári füles csatiját nem nyomják be egészen mert nagyon szoros, akkor csak a fele szól. Nálam is így van ha a Panasonic fülest teszem a gyári helyett.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#433) giigz

giigz
(őstag)

???? [Vélemény??]

(#434) Lirion válasza Quasi_modo (#432) üzenetére

Lirion
(őstag)

Nah, ez volt a gond, nem volt teljesen benyomva a headset. Megakadt a jack dugo a tövétől pár mm-re aztán most egy erős mozdulattal sikerült rendesen betolni. :B Szal most már királyság van. :D

(#435) Inarus válasza giigz (#433) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

???
Mit vársz?
A szinek megitélése emberi szubjektivitáson alapul. Olyat vegyél ami neked tetszik! :DDD

(#436) Lirion válasza giigz (#433) üzenetére

Lirion
(őstag)

Szerintem olyat válassz, ami neked tetszik, te fogod használni. Nekem bejön fehérben is, kék hátlappal.

(#437) Inarus válasza Lirion (#434) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD

(#438) giigz

giigz
(őstag)

Nekem tetszik mind2...De arra gondolok, hogy pl. a fehér mennyire koszolódik, vagy mennyire férfias...

[ Szerkesztve ]

(#439) Inarus válasza giigz (#438) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A fehér inkább ezüstös szürke fehér betétekkel és nekem eddig nem nagyon koszolódott.

A másik kérdésre meg: :DDD

(#440) Quasi_modo válasza Lirion (#434) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Jaja. A nem hozzáadott izék dugói valahogy feszesebbek az aljzatban. Örülök, hogy most már ok.

(#441) dussy válasza giigz (#438) üzenetére

dussy
(senior tag)

Én is aggódtam mit szólnak a haverok, kollégák, de eddig senki nem szólt meg - teljesen rendben van. Elegáns, nem gáz! :K

-dussy-

(#442) D@niel válasza dussy (#441) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Fehér, szürkés fehér vagy szürke pont az a szín, ami mindenkihez jól megy. Öcsémnek lehet nem sokára veszek egy ilyet, de az is lehet hogy átváltozik 5530-ra.

(#443) Peet025

Peet025
(újonc)

Valaki nem tudja, hogy a naptár bejegyzéseket meglehet e jeleníteni a főképernyőn? Ez nekem nagyon hiányzik. :F

Siemens ME45>Nokia 3310>Nokia 3410>Nokia 1600>Sony E. W200i>Nokia 6120c.>Nokia e51>Nokia 5230> iPhone 4

(#444) D@niel válasza Peet025 (#443) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

nem fog menni.

(#445) Inarus válasza Peet025 (#443) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Parancsikonsáv stílust kell használni a főképernyőn. Beállítások - Személyes - Főképernyő - Főképernyőtéma - Parancsikonsáv
+ a Beállítások - Személyes - Főképernyő - Főképernyő részen a Naptár be legyen pipálva.

Hátránya a dolognak, hogy csak ebben a nézetben működik...

[ Szerkesztve ]

(#446) Peet025 válasza Inarus (#445) üzenetére

Peet025
(újonc)

köszi, erre nem gondoltam :)

Siemens ME45>Nokia 3310>Nokia 3410>Nokia 1600>Sony E. W200i>Nokia 6120c.>Nokia e51>Nokia 5230> iPhone 4

(#447) tony7

tony7
(kvázi-tag)

Sziasztok! Telepíteni szeretnék ezt azt a telefonomra de némelyiknél azt írja ki, hogy nem lehet telepíteni. Semmi mást, nem indokolja meg, hogy miért. 5800-ra meg a sógoromnak felmegy ugyan az.Mit tegyek??Köszi a válaszokat!

(#448) Inarus válasza tony7 (#447) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Esetleg az unokatesód telója nem hackelt? Többnyire a szignózás a probléma. Ezzel kapcsoaltban keress infókat a nokiaprogramok.hu fórumán! Az ilyesmi a jogilag tiszta dolgok határán mozog...

(#449) Quasi_modo válasza tony7 (#447) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

de némelyiknél azt írja ki, hogy nem lehet telepíteni.
Van az úgy, hogy ragaszkodik az 5800-hoz. Szerencsére kevés ilyen van.

(#450) tony7 válasza Inarus (#448) üzenetére

tony7
(kvázi-tag)

Nem hackelt a sógorom telefonja. Na mind1 .

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.