Miért van az, hogy a Napló állandóan elindul és fut a háttérben?
Összefüggésben lehet valamivel ami elindítja?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Ftomm
(fanatikus tag)

judit78
(újonc)
Sziasztok, be kell vallanom nincs erőm, végigolvasni mind a 4e hozzászólást...
valaki tud segiteni, hogy ha háttérképnek szeretnénk beállítani egy flash alkalmazást azt hogyan lehet megtenni.
Egyéb média mappába tölti le a telo de háttérnek onnan nem tudjuk beállítani.
Valami titok?trükk?
(A régi nokia 3110 simán behozza háttérnek)
köszönöm a választ ha van 

B1T3
(őstag)
Híváslista is a napló része. De a háttérben több alkalmazás is futhat, hiába be van zárva, ezek a telefon indításánál automatikusan bootolnak, hogy a telefon egyes funkciói gyorsabban megnyíljanak. (Tehát pl. 1-2 mp helyett szinte rögtön.) Ajánlom a RAMblow nevű programot, ha zavar. Egyszerű, de nagyszerű elven működik. 
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

Ftomm
(fanatikus tag)
köszönöm a választ!
Csak azt furcsálltam, hogy nem is néztem meg az adatforgalmat vagy a híváslistát és egyszer csak azt látom, hogy gyorsabban merül a telefon a megszokottnál, olyankor megnézem milyen program futhat, és látom a naplót a listán!
Köszi a programot, majd kipróbálom!
Igazándiból azt nem értem az oprendszeres telefonoknál (win, andro, bada, stb...), miért nem lehet választani a programoknál úgy mint a nagy windows-nál, hogy lecsukod a progit, vagy bezárod!
Miért kell mindennek a háttérben maradnia!

gabboyka
(újonc)
Heló valaki segítene beállítani hogy a gps ne generáljon még véletlenül sem adatforgalmat! Ja és az miért van h a gps be akar vinni egyirányú meg zsákútcákba hol ott neki tudni kéne merre lehet be menni ebben is segítenétek hol kell beállítani! VAgy a garmin az tökéletesebb ha azt fel rakom ls ha igen azt hol találom meg h kelll felrakni! egy kicsit hosszú kérdések de valaki venné a fáradtságot és segítene??? tegnap vettem és nem értek hozzá! Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Menü->Alkalmazások->Hely->Helymeghatár.->Helymeghat.módszerek és a beépített GPS -en kívül mindegyik elől kiveszed a pipát (letiltod).
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

gabboyka
(újonc)
A többire nem tudnál válaszolni?? 
A Garmin -nal és a zsákutcába bevivős dologgal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni ill. segíteni.
[ Szerkesztve ]
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

Barell
(senior tag)
Sziasztok. Lenne nekem egy ilyen telefonom illetve vele egy problémám. Adott játéknak a raging thunder. Nos ahoz hogy egyenesen menjen a kocsi kb 1 centit elkell dönteni a telót jobbra és így érzékeli egyenesben. Ugyan ez ki lett próbálva vízmérték alkalmazással. Szintén olyan ott is. Mit lehet ezzel csinálni? Holnap tervezek szoftverfrissítést, az esetleg megoldhatja?
1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

F_Zolee
(őstag)
Nem tud valaki hozzá ingyenes pdf néző progit(már ha van ilyen)? Vagy valami gyűjtőoldalt ahol ilyesmik vannak...

Ftomm
(fanatikus tag)
Ez ingyenes és jól müxik! PDF

F_Zolee
(őstag)
Köszi, működik. Csak nem célszerű a windows-os bluetooth felületen feltölteni a fájlokat, mert akkor nem lehet kiszedni sehogy őket.(pdf)
[ Szerkesztve ]

F_Zolee
(őstag)
Már csak egy gondom van. Kitettem teljes képernyős nézetre de így meg nem tudom kezelni a progit, hogy zoomoljon vagy bármi mást megnyissak.
Betöltéskor gyorsan nyomni kell a menüt míg kint van és akkor még lehet mást megnyitni. Nincs valami megoldás erre?
[ Szerkesztve ]

Ftomm
(fanatikus tag)
Hosszan nyomva tartod az ujjad és előjön a menü teljes nézetben is!
Teljes nézetben meg egy koppintással lapozol.

F_Zolee
(őstag)
Áh, nagyszerű. Köszi. Amúgy van még progi amit használsz rajta?

B1T3
(őstag)
Attól függ, milyen programra gondolsz. 

Ftomm
(fanatikus tag)
Szívesen.
- Vonalkódolvasó (QR Code)
- ScreenSnap (képernyő képlopó)
- VoMo, (hangtorzító, a gyerekem hatalmasakat kacagott ezen)
- TV24
- Opera Mini 5.1
- Airport (játék )
- Labirint
- Connect4
- Sticky Notes
és még van néhány...

nzoli78
(újonc)
Helló. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e függetleníttetni a nokia 5230-ast? Zoli

F_Zolee
(őstag)
Hasznos programokra gondolok. Még sötétben tapogatózok, hogy mit lehet erre a telóra azért kérdeztem miket használ.

Drexler
(kvázi-tag)
Sziasztok! Következö lenne a problémám. Vettem egy 5230-ast t-mobil dominoba és a navigácioval akadt egy kis gondom.Minap kaptm az sms-t hogy egyenlegem 300ft alatt van.Utánanéztem és megcsináltam a következöket. Menü->Alkalmazások->Hely->Helymeghatár.->Helymeghat.módszerek és a beépített GPS -en kívül mindegyik elől kivettem a pipát .Ezzel csak az a gondom hogy igy nem csatlakozik sehova és nem müködik a navigáció. Mi lehet a gond plz segitsetek.
A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá !!!

B1T3
(őstag)
Dehogynem, csak az első indításkor (hidegindításkor) türelmesen kell várnod, mert (csak) ekkor akár 10-15 percbe is beletelhet, amíg jelet talál. Figyelni kell arra is, hogy optimálisak legyenek a környezeti viszonyok: lehetőleg minél tisztább ég, és ne házban legyél, mert a falak is bezavarhatnak! De egy-egy besegítés A-GPS-szel is mindössze pár forintba kerül, nem hiszem, hogy emiatt fogyott el az összes pénzed, hacsak nem töltötted le a telefonon keresztül a térképeket is.

Drexler
(kvázi-tag)
Ezt nem tudtam. Csak most tettem fel a magyar térképet a netröl.Lehet ezzel kellett volna kezdeni. A lakásbol probáltam az istenért nem talál semmit. Holnap majd kint megprobálom.Remélem csak az elsö alkalommal ilyen lassú. Egyébként akkor most jól van beállitva?
A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá !!!

B1T3
(őstag)
Az alapján, amit leírtál, igen.

evo87
(fanatikus tag)
Lakásban a rendes "nagy" navik sem szoktak tudni pozíciót találni, ahhoz ablakba kell tenni, vagy hasonló.
Lenovo R61 / C2D T8300 2,4GHz/ Nvidia quadro nvs 140M / 2GB ram

Drexler
(kvázi-tag)
Ma kivittem reggel és kb. fél óra alatt sem történt semmi.Nem tudom mi lehet a gond? Csak a saját gps van pipálva, a többit nem kell engedni igaz?

jotzo
(újonc)
Ülj autóba, akkor hamar megy. Első alkalommal, gyalog nekem se sikerült.

v.attis
(senior tag)
a naplo szamlaloit le szerernem nullazni, minden honapban ugyanakkor. Valami kodot ker, de gozom sincs mi az, meg a gyari gondom.
Mi az a kod, vagy hol keressem?

evo87
(fanatikus tag)
12345

dewil666
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Tegnap óta én is a Nokia 5230 tulaj klubbhoz tartozok 
Elsőre nem is rossz
de még szinte 0-tapasztalat.
Témákat és egyéb okosságokat hol lehet letölteni ami free lenne? A nokiaprogramok oldalon be vagyok regelve, de nem volna baj esetleg még néhány.
ÉRTÉKELÉST NE feledd! ! !Motoros üdvözlettel ! ! !

evo87
(fanatikus tag)
zedge.net

Quasi_modo
(PH! addikt)
mobile9.com
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

dewil666
(fanatikus tag)
evo87, Quasi_modo
Köszönöm a segítséget

[ Szerkesztve ]

v.attis
(senior tag)
Köszönöm! 

dewil666
(fanatikus tag)
Melyik a legfrissebb szoftver a Nokia 5230-hoz? Érdemes esetleg frissíteni?

this is life
(lelkes újonc)
Nézz körül a nokiaprogramok.hu n ott van minden földi jó ,témák programok ,jó tanácsok ...stb
eri318,388,3210,7110,si c55,m55,set230,7650,sx1,7610,n70,e65,6210,5800,nokia 701 :)

dewil666
(fanatikus tag)

dewil666
(fanatikus tag)
"NOKIA 5230 T-MOBILE C6 Rendszerrel ELADÓ"
Ezt olvastam az egyik hírdetésben.
Ezt hogyan lehet kivitelezni?

this is life
(lelkes újonc)
Custom az az fözött romot kell otthon felflashelned a telefonodra és abba a romba ágyazod be a c6 romját...infó erről a fent említett weblapon 
Miért kell neked a c6 féle rom ?
[ Szerkesztve ]
eri318,388,3210,7110,si c55,m55,set230,7650,sx1,7610,n70,e65,6210,5800,nokia 701 :)

this is life
(lelkes újonc)
Home screenek javallom az orange tsunamit,ha csicsásabb és összetettebb kell akkor spb mobil shel ,incallert a perc elött jelez az általad beállított időben,pocket sensor a távolság érzékelőt használja billentyü zárnak ,zsebreteszed és zár,böngészőnek opera mini és ,vagy opera mobile,photo browser a képek megnézéséhez (szép és gyors )ja és jbaktaskmen a felesleges alkalmazások kilövéséhez illetve ha akarod hogy valami auton induljon.
[ Szerkesztve ]

Ftomm
(fanatikus tag)
Szia,
Az előbb próbáltam telepíteni a tsunamit, de nem lehetett.
Tudnál segíteni?
köszi!

this is life
(lelkes újonc)
szignóznod kell elöbb,szükség van tanusítványokra amit az az opda oldalán kapsz: egy cer illetve key filet és otthon szignózod a potsign nevü progival majd mehet a telefonra
[ Szerkesztve ]

this is life
(lelkes újonc)
[link] Itt olvass utána 
[ Szerkesztve ]

this is life
(lelkes újonc)
[link] a főzéshez olvasnivaló ![;]](/dl/s/v1.gif)

v.attis
(senior tag)
Van valami modja annak, hogy jol lathatova tegyuk az orat? Olyanra gondolok, hogy munka kozben valamit nyomok, es ha lehet, jol lathatoan megmutatja nehany masodpercre az orat.

B1T3
(őstag)

v.attis
(senior tag)
Nem pont ilyenre gondoltam, de kiprobalom. A zasszony telojan ha megnyomom a nemtommarhogymelyik gombot, akkor 3masodpercre bejon nagy feher szamokkal az ora.

Ftomm
(fanatikus tag)
Köszi a választ!
Mivel a telefonom céges, ezért az ilyen jellegű dolgokat inkább kihagynám...
Nem szeretném semmivel sem hazavágni...
Nem vagyok hülye a számítástechnikához, de ez a szignózásdi nem igazán tetszik, sem a hack...
Lehet, régi vágású vagyok... 

Quasi_modo
(PH! addikt)
Próbáld esetleg a KeylockClock-ot.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

this is life
(lelkes újonc)
Nem vágod vele haza,a dolgod annyi hogy beszerzed a szigno fileket majd otthon megfelelő programmal szignózól és végül telepíted az alkalmazást.Hackelni nem is lehet a 5230 ast csak firmware cserével lehetne,de azzal már tényleg elrontható .....A szigno nem feltétlenül illegális ,mert vannak programok amik használhatók csak mivel nem mentek át a nokia hitelesítésen így otthon kell megoldani.
[ Szerkesztve ]

(Kattints a linkre!)