Persze mibe tart egy függő telót függetlenné tenni és adni rá 1 év bolti garit... 
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Persze mibe tart egy függő telót függetlenné tenni és adni rá 1 év bolti garit... 
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.

hali!
A wekerlei képek nagyon tökéletesek

Hali!
A következő problémával fordulok hozzátok, biztos nagyobb tapasztalatotok van adott témában (ez az első olyan telcsim, amin van normális net meg gps... vagy egyáltallán van...):
-kaptam a telszámlával x összeg GPRS-szolgáltatást. A nokia ugye ingyenessé tette a térképeit, netről asztali gépen töltöttem le, és onnan kábellel ment a telcsire.
-mobilnet előfizetésem nincs, egyenlőre nem is tervezem. munkahelyen, otthon van net, meg tudom oldani.
-kérdés: a térkép használatától lehet a megnövekedett számla, vagy az ovi-használattól? esetleg mindkettő?
Bocsi, ha nagyon gagyi a kérdés, idáig nem terjed a tudatom, és most tágítom a világegyetemet... 
Előre is köszi!
Bocsánat, hogy élek! - Többet nem fordul elő!

Az aksi Nektek hogy bírja? Igaz, hogy folyamatosan nyomkodom, (szó szerint), de elég hamar lemerül. Meg kell még edződjön, vagy ennyit tud?
Amikor megvettem, az első két nap mindkétszer sikerült lemerítenem! Azóta javult a helyzet, és bár még mindig sokat használom (telepítgetések), de már elmegy 2 napot is szűkösen! Ha végre kialakítom a listát, hogy milyen programokra lesz szükségem, és elkezdem a telefon "rendes" használatát, akkor ez még javulhat, bár nekem 2,5 (esetleg 3) napnál tovább biztosan nem fogja bírni (napi ~45 perc telefonálás, ~20 perc internet)!
Egyébként az akksi teljesítménye is javulni fog néhány töltés után!!!!
Más:
Egyébiránt az 5230 szoftvere egész stabilnak tűnik. Egy hét alatt, eddig összesen egy fagyás volt, az is a rengeteg és folyamatos programtelepítések következtében!
(Az 5800-ám annak idején, igaz még valamelyik korai sw-rel rengetegszer fagyott az elején, telepítések és a többi funkció közben is!)
Ne lepődj meg, ez már csak ilyen.
Én is rengeteget nyomkodom, telepítek, játszok, netezek, telefonálok, smst írok, stb... és a nap végére már csak 3 csík marad. Mondjuk én minden este töltőre tezsem. Nem szeretek nem full aksival elindulni.
Amúgy milyen gyakran van az,hogy nincs 2 nap alatt egy konnektor az ember közelében? 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Sziasztok!
Szert tettem én is egy 5230-ra. Nem nagyon akar rajta a helymeghatározó (GPS) működni.
Azt írja hogy van GPS vétel, de csak nagyon gyenge lehet szerintem.
Esetleg valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm
Ahogy én vettem észre, a mobilinternet sokat dobott rajta. (AGPS) Szabad területen próbáltad? Miből gondolod,h gyenge a vétel?
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

A garmin van feltéve, a telo megtalálja a GPS portot de az 5 (vagy hat vonalból csak egy villan fel a GPS vételnél) A havernak ugyan ez a program volt csak E52es nokián és neki full volt a GPS vétel. (Ja és kültéren volt)
Nem tudom ilyenkor mi a teendő 

Az első (piros) vonal még kevés neki. Szabadban próbálod?
Első indításkor tovább tarthat, az A-GPS-t kapcsold be,sokat segít!
-dussy-
Ahogy dussy is írta, az első indítás vagy ritka használat esetén tovább tart a műholdak befogása. (Ez első alkalommal akár 10 perc is lehet, sőt előfordulhat, hogy még több is!) Ráadásul ezen a mai felhős idő sem segített sokat, ami szintén okozhatja, hogy nehezebben pozícionál a készülék.
És még valami: nekem az a tapasztalatom, hogy kézben tartva sokkal tovább tart a pozícionálás, úgyhogy inkább tedd le valahova, vagy szerezz be egy autós tartót, és úgy próbálkozz!
Egyébként pedig, ha van mobilnet-ed akkor kapcsold be az A-GPS-t (Kiegészített GPS), és akkor gyorsabb lesz a dolog!
[ Szerkesztve ]

Az új firmware-t feltette már valaki? v12.0.089
Vodásokra nincs (még) ilyen firm.
Pannonra sincs! 
Egyébként megjelent egyáltalán?? Mert nem sok info van róla a neten.. pedig a change log érdekelne!!
Akinek független van, ellenőrizhetné, hogy van-e valami!!

Azt tudom, az enyém is vodás. Ha rajtuk múlik, nem is lesz, ismerősöm 5800-án még 21-es az elérhető. Szégyen a voda, át kellet írnunk a PC-t a 40-es szoftért!
A voda már elérhetővé tette a 40-es szoft-ot az 5800-ra! Csak nem mindenkinek ajánlották fel updater programok.. Jobb lett volna, ha a Nokiához viszitek!

Új Firmware Nokia 5230-ra: v12.0.089
[link]
Mennek már a kódok, megnéztem az NSU-n. Amúgy a vodás silverhez gondolom jó lenne ez a White-Silver.
Ezzel független kódja lenne a telcsinek, nem?
[ Szerkesztve ]

Miért? Simán átírtuk, utána meg vissza az eredetit, semmi gond. 
Ha nem marad nyoma, akkor semmi gond!! De én a magam részéről felteném a garit!!

Nem marad. A nokiaprogramok.hu-n van egy kimondottan erről szóló topic.

Az enyém független, az van rajta.
Mit kell figyelni?
-dussy-
Már a 12-es fw van a telefonodon?!
Érzel valami változást az előzőhöz képest??

Milyen színű a telefonod?

A telefon ezüst/fehér színű,gyári független.
Használtan vettem, az első tulaj tette rá,nem tudom mit kéne figyelnem.
-dussy-
Csak arra voltam kiváncsi, hogy történt-e valami látványos változás az új soft-ban, de ha nem használtad a régebbit, akkor semmi! 

Ki milyen progival dobta fel a teloját? Kimondottan v5ös alkalmazásokra gondolok.
Ma az Auchanba láttam a telót 42e ft-ért függetlenül szürke színben.
-dussy-

A QWERTY-t használjátok? Kicsit idegesítő az ékezetes betűk előhozatala. Nincs erre vmi progi vagy trükk, amivel rendezetőek ezek?
-dussy-
Úgy írd az ékezetest, hogy például egy "á" esetében, először ' és utána a! Ha "ő"-t akarsz írni "+o, ha "ü"-t akkor ¨+u!!!!

Eszméletlen jó ez a telefon! Nem bírom letenni a kezemből!

Szuper, köszi.
A felkiáltó jelre is van ilyen trükk?
-dussy-
Ha megnyomod a shiftet ("nagybetű gomb") a ? helyére kerül a felkiáltójel.

Üzenetekhez hangulatjeleket nem lehet beszúrni?
Én nem találtam ilyen lehetőséget..
Nem lehet.
Break Driven Development

szasztok
giroszkópos autós játékhoz tudtok linket?

Ja és az Ovi maps fullos verziója meg van vkine?
Hogy ne kelljen online navigálni.
köszi
[ Szerkesztve ]
Simán letöltheted OVI storebol.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Van a Nokia honlapján pc-re letölthető változata az OVI Maps-nak és hozzá maploader, amivel a készülékre töltheted a térképeket.

köszi sikerült.
Eddig azt hittem a map installer elég. 

Srácok, nektek milyenek a tapasztalataitok a navigációt illetően? Autós navinál mennyit bír az aksi? Aki Szolgáltatónál vette: volt benne memória kártya, vagy csak az adatkábel hiányzott?
Köszi a válaszokat előre is 
Siemens ME45>Nokia 3310>Nokia 3410>Nokia 1600>Sony E. W200i>Nokia 6120c.>Nokia e51>Nokia 5230> iPhone 4
Memóriakártya egyik szolgáltatónál sem jár hozzá (függetlenhez sem)
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007
Én a pannonosról tudok nyilatkozni, abban sem adatkábel, sem memóriakártya, sem plusz hátlapok nem voltak!!

Autós töltőt mindenképp ajánlok, a navi zabálja az aksit. Vodánál két plusz hátlapot adtak, kártyát, kábelt nem.
Hátlapok a T-nél is járnak hozzá
Milyen színű hátlapokat kaptatok??
Én speciel semmilyent sem mivel nincs ilyen telefonom 

Ilyen 2soros főképet hogy lehet csinálni?
-dussy-

Ezzel a módszerrel meg nem a telefonodra, hanem a számítógépedre töltheted le a szoftvereket az OVI store-ból.
http://androidstuff.blogger.hu
Szerintem alapvetően sehogy. Ez az N97 (+mini) szoftvere.
(#195) jorgi22: Én a vodától pirosat és lilát(!) kaptam...
Pedig kéket reméltem...