"#5438) vadkörte
Mire váltottál, ha publikus?"
Teljesen publikus. Egyik kollégám vett még 2011. decemberében egy Samsung Galaxy ACE-t. De rájött, hogy a 3GS után neki mindenképp iPhone kell ismét. Így márciusban eladta a Samu-t, én meg megvettem, 3 hónaposan, függetlenedve volt 30E. Szerintem megérte. Ő meg vett egy ismerősétől egy 1 éves iPhone 4-et. A vásárláskor 2.3.3 XEH ROM volt rajt, azóta frissült 2.3.5 VDH-ra (voda-s vagyok, ezért a VDH) de lehet, hogy hamarosan kap egy 2.3.6-ot, mert van pár hülyesége ennek a ROM-nak. Nagyon moddolni, főzőcskézni nem akarom, nekem fontosabb a stabil működés, mint a felület kinézete. Az 5230-nál volt értelme a főzött ROM-nak, mivel az általam használt főzöttek stabilabbak és gyorsabbak voltak, mint a gyári...
Az 5230-at beadtam box-os szoftverfrissítésre mivel volt egy visszatérő hülyesége. Említettem itt is, a bibije az volt, hogy 2-3s után lelőtte a füles - bármilyen sztereó madzagos füles - jobb oldalát. Sajnos erre több hónap után jöttem rá, így a garis csere nem játszott. Engem annyira nem zavart, de így mégsem adhattam el. A vége egy főpanel csere lett, a hiba oka rejtély, a szerviz sem talált rá megoldást. Egyik kollégám vette meg, 20db Mátyás királyért, azóta is boldogan használja. A navija is tetszik neki, az már kevésbé, hogy intenzív navigálással 1-2 óra alatt lemerül. Pedig szóltam neki, hogy mindig legyen nála az autós töltő...
A Resco Viewer szerintem az egyik, ha nem a legjobb képnézegető program Symbian-ra. Az új generációs Symbian-okat annyira nem ismerem, nem volt még szerencsém hozzájuk. Gyors, alig fogyaszt RAM-ot és ha mániákusan legális vagy még viszonylag olcsó is, bár ennyiért Android-ra sokkal komolyabb cuccokat árulnak.
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte.