Jó áron adják.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Jó áron adják.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Nagyon korrekt, informatív teszt. Esetleg van vmi tapasztalat arra vonatkozólag, hogy a GPU hiánya megmutatkozik-e a kisebb fogyasztásban/hosszabb üzemidőben (a 701-eshez viszonyítva)? Vagy pont annyival kisebb az akksi, hogy ne lehessen érezni a kisebb fogyasztást?
a Vivazom nem cserélném le erre azért még 
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf
Elenyésző lehet az eltérés, én legalábbis nem érzékeltem.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

egész olcsó. Aláhúzva és kiemelve hogy ahhoz képest hogy nokia.
Ez még mindig elég híg pont a sony uj minjeivel szemben... Keine graf gyorsító vagyis dühös sasok nem lesz másra jó mint hogy földhöz akarjad vágni. Tudom ez nem mindenkinek szempont de egy jobb mittingen mi a fenét csináljon az ember gyereke?
A HDR olyan mint a cumi... Illik kinőni.

Tényleg, esetleg meg lehetne nézni, hogy fut-e rajta egyáltalán valahogy? 
Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

Hát, értem én, hogy küzd a Nokia, de én másfél éve egy 5800-át nyúzok, és olyan szinten meguntam a Symbiant, hogy engem végleg elvesztettek mint célközönséget.
Mi a halálért nem tudtak isten tudja hány év alatt kitalálni valami új kinézetet ennek a rendszernek? Értem én, hogy a célnak megfelel, de unalmas, sótlan és barátságtalan, ráadásul funkcionálisan egyik mostani Nokia sem tud semmivel sem többet, mint az 5800, csak nyilván gyorsabban tudja ugyanazt. Ráadásul ezen az elfuserált arányú képernyőn fotókat nézegetni sem jó, hiába lenne jó elvileg a felbontás a méretéhez képest.
Bocs a kifakadásért, csak más gyártókat gyakran ostorozunk azért, hogy sok bőrt húznak le egy rókáról. Hát szerintem ez a Nokiáról is elmondható. Nekem ezek az új rendszerek attól még tök egyformák, hogy ^ jel helyett női neveket adnak nekik...
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu
Háttö... az Ovi Áruházban nem volt a keresésre Angry Birds, aztán amikor csak úgy nekiálltam tallózgatni, hogy hátha előkerül, akkor pedig megfagyott az egész telefon. Épp most.

Stabil a cucc 
Ha nincs az Oviban, akkor gondolom nem is fog futni rajta.
Azért kösz, hogy megnézted 
[ Szerkesztve ]

iOS is csak az első 2 hétben érdekes, aztán megszokod, majd simán rá tudsz unni arra is
. Olyan ez, mint mikor a tescoban havonta átrendezik a polcokat és a megszokott dolgokat is folyton keresni kell. Van aki szeret bolyongani, van aki meg inkább csak használná
.

Bepiálva többet ne írjál tesztet! 
Partiban van az olcsóbb androidosokkal? Esetleg, ha van olyan hogy alázó parti 
Ez feltöltősen 50-ért dömping? Erős vicc színezete van az egésznek...
Symbianra telefont kiadni 2011-ben = hullagyalázás. Hagyni kéne már békében nyugodni azt a szegény rendszert.
I thought I taw a putty cat...

Szerencsére nem mindenki van így ezzel a dologgal.
Nekem az android nem nagyon bejövős, próbálkoztam vele, de nem. Az iOS még annyira se, a WP7-től meg undorodom. Így maradt a jó öreg symbian.

Nekem az tetszik, hogy olyan keskeny a keret a szuper felbontású kijelző mellett. Nagy előrelépés mindkettő. 

"néha bizony megáll a telefon egy időre, amíg becsukja a régebben használt alkalmazásokat, s ennek jelét is adja egy kis ablakban"
"nyögvenyelős a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy rendre bele is fagy a rendszer ebbe a műveletbe, de alaposan, kétszer bontottam le a hátlapot és indítottam újra a készüléket."
"Viszont a Google szinkronizáció felejtős, az Ovi-n keresztül lehet online naptárat vezetni"
"Maradtak viszont az indokolatlan rövidítések számos olyan helyen, ahol kifért volna a teljes magyar szó"
"Nos, az eredmény elég kiábrándító. Sötétebb környezetben teljesen elvérzik az optika, de abszolút napfényben is igen sok hiba van a képeken"
"Videót is tudunk rögzíteni, VGA felbontással"
"kissé lerontotta a jókedvem, hogy az asztalomon heverő, elsősorban videóvágáshoz használt fülesemre azt mondta a finn csoda, hogy nem támogatott tartozék"
"A browser egyébként valamelyest gyorsult, de így is sokat mereng akkor, ha nagyítgatunk, vagy egy csigánál lelkesebben görgetünk fel-le"
Csak szemezgettem a szebbek közül.
A legjobb a végén:
"Összegzés. Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy a Nokia 500 egyáltalán nem rossz próbálkozás. Ára miatt eséllyel indul az androidos vetélytársakkal szemben is, azonban szoftveresen még lenne mit javítani."
Mi a lényeg? Hogy a symbian egy f*s.
Ha ez a teló 2011-ben kapott egy "tetszett"-et, akkor egy kérdésem lenne, mi az ami nem üti meg a szintet? Ha ez tetszett?
I thought I taw a putty cat...
Ugyanakkor van free navi, USB OTG, fizikai híváskezelő gombok, patent hangminőség. Ez négy olyan dolog, amelyek közül már egy is pont elég ahhoz, hogy valaki ezt válassza. És nem jellemző sem androidra, sem WP7-re, sem iOS-re. Együtt a négy pláne nem.
Btw: ettől még nyilván nem váltja meg a világot a Nokia. Magukhoz képest ez elég jól sikerült, ha normálisra gyúrják a szoftvert (értsd: nem szarja szét magát naponta).
[ Szerkesztve ]

az addig rendben van csak tényleg kapsz enyiért kijelzőméretben ugyanezt de jobb felbontással nyújtó igen kraftos procival és erős graffal, kétszerennyi rammal szerelt androidot. Amik bizony érződnek is.
Eszerint ez a telefon se nem olcsó se nem jó, és pláne nem lesz best buy sose. :S Értem én hogy a Nokia lassan olyan mint az autista gyerek az osztályban. Megdícsérjük hogy ma csak egyszer fosta össze magát órán....
A HDR olyan mint a cumi... Illik kinőni.

Apaaaa, kezdőőőőődiiiiik...................

Csak én emlékszek rosszul vagy az S^3 egyik alapfeltétele nem az volt hogy legyen dedikált GPU a masinában?
A trance nem csupán egy zene, nem is csak egy stílus a sok közül... ÉLETÉRZÉS. || Origin: Zolinho

Lehet, hogy kapsz, viszont az fele ennyit fog elmenni, ami nálam például fontosabb, mint az, hogy 0,1 ms-el előbb nyit meg egy alkalmazást. Tapasztalat, nem a levegőbe beszélek.
2D gyorsítás a szöveg szerint van benne, ez elég lehet a UI-nak.
Break Driven Development
A második linked is a Play Tora mutat.
Break Driven Development
Azért zenei téren mindenképp megemlíteném, könyvtárszerkezet szerint nem tudja azokat rendezni.
Üdv
szabi
Hoppa bocs es kosz. Akkor megegyszer Swype.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia
Google Calendarral nem lehet szinkronizálni az Exchange szerveren keresztül?
Beleírtam, thx.

De igen, ugyanúgy, mintha a névjegyzéket szinkronizálnád.

Ingyen se kellene Nokia.... N meg E szériáig jó volt, de ezek a mostani nokiák...Nevetséges a telefon és az ára is..... 60ezerért veszek egy Defy-t, ami rommá alázza.....
Nézlek.......és azon gondolkozom, hogy tetszel-e már, vagy igyak-e még.

Ez valami elképesztően lassú, laggol. Katasztrófális, kizárt hogy valaha is használnék ilyet.
Bár hozzáteszem nekem a Galaxy S is idegesítően laggolt. Egyszerűen megőrölük attól ha valami szaggat, nem fut akadásmentesen. Ezért vettem WP7-es telefont, a böngészés olyan mint PC-n (vagy iOs-on), nem beszélve a felhasználói felület kezelhetőségéről. Ha ezt tudja a Symbian 1GHz-en, akkor ássa el magát a Nokia 
[ Módosította: philoxenia ]
Ez a rövidítéses dolog durva 
Ez még mindig kevés..
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر
Én is úgy emlékeztem pedig...
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Nemtudom ezekről a nokiákról mindig egy szeművegtok jut eszembe 
szerintem drága ennyiért
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
"Ettől függetlenül elmondható, hogy a korábbi Symbian alapú gépekhez képest történt előrelépés a sebesség terén"
Atyauristen...
Jobban docog mint egy belepos Android... 
alba gu brath

Igazán lecserélhetnék a designer csapatot...2-3 éve ugyanúgy néznek ki ezek a telefonok.
Szolgáltatóknál biztos sok fog fogyni. Előfizuval 10-20 rugós ár és már viszik is.
HTC Trophy, HTC Hero

Neked lehet az,sok embernek meg nem az ne vegyél és nincs gondod de azért mert neked nem tetszik azért ne temessük màr!A huszonezres androidok is elég viccesek azért! Volt sokàig symbianom majd beàlltam androidosnak de mint làthatod az alàiràsom visszatértem és egyàltalàn nem bàntam meg pedig nem is huszonezres adroidròl tértem vissza!
Nokia N8 Pro Edition V7.1 by Taylor és Huawei Ideos S7 slim
"EDOF – így nevezi a Nokia a fixfókuszt, azt mondják, hogy ez azért jó, mert gyorsabban lehet vele exponálni, nem kell megvárni, míg az eszköz fókuszál. Azt már nem szokták hozzátenni, hogy a képek minősége általában láthatóan gyengébb, hogy nincs makró, illetve hogy nekik ez az egész alapvetően sokkal olcsóbb."
Ráadásul szinte mindegyik AF-os modell esetében ki lehet kapcsolni az AF működését, és tádáám, AF-os modellel is tudok villámgyorsan exponálni...
(csaképp én később vissza is tudom kapcsolni, illetve makrót is tudok lőni)
Mindegy. A Nokia ezt nyomja.
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini
A cikkben az van, hogy felejthetős a Google szinkronizáció...
A cikk ebben az esetben felrevezeto.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

ez így kevés. a Nokiának nagyon nagyot kéne ahoz alakítani hogy talpra álljon. nem a szar 1000 éves rendszerüket nyomatni orrba-szájba. persze a fan-boy-ok ezt is megveszik mert kétszer többet bír az akksija de ennyi. odáig már nem jutnak el hogy pótakksit is lehet venni akármelyik telefonhoz.
Igy azért viszonylag biztonságban vannak,mert ha váltanának szerintem vagy az alma vagy a robot beperelné őket,bugázásért
(na ez értelmes hozzászólás volt,de azért el kellett mondanom)úgyhogy fejlesztgetik a saját sz@rukat hátha egyszer...
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Nem rossz, az ár sem vészes.

Nem rossz, nem rossz ugyanakkor lassacskán a külsőre is elkezdhetne gyúrni a Nokia... 
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

Ennek jó az ára? 
csodálkozom!
Lehet, hogy jobb mint a céges Nokia 5230-asom, de ez a symbian már nagyon gyenge.
Miért lenne gyenge, folyamatosan jönnek rá a frissítések, a bell frissítéssel teljesen redben van külsőleg és tartalmilag is, főleg ilyen kategóriában.

Ez meg egy X6 klón külsőre...Ha Symbianos Nokiáról van szó, akkor már nem csak a hardverrel, de a design-al sem törődnek. Valaki megmagyarázhatná, hogy a Nokiának mire jó ez a spórolósdi...Egy GPU igazán belefért volna, a RAM mennyisége meg no comment. Szerintem se ér meg ez 50-et.
[ Szerkesztve ]