Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Kééne, buli telefonnak pont jó lenne..és rózsaszínben már csak a poén kedvéért is..

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#2) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Külön gombok :D, ééés pont ilyenre lenne szükség most , UP a Nokiának!

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#3) support81

support81
(újonc)

Már a Nokia shopban is csak 8990! T-mobilenál pedig lehetett kapni karácsony előtt Domino Quick csomaggal 5000 Ft.-ért. Én bő másfél hónapja használom a sajátomat és a célnak megfelel. Egyedüli baja, hogy annyira könnyű, hogy gyakran elfelejtem, hogy melyik zsebembe is tettem :D

(#4) Wictor

Wictor
(őstag)

Múlt héten a Tuskóban valami 7990 Ft-ért vesztegették. 3000-el olcsóbban kapunk egy Telenor S520-at, ami multimédiás ördög emellett. És jó is!

Amúgy külsőre tényleg pofás kis cuccos, alap, de normálisra sikeredett. Ránéztem az asztalon fekvő LG A100-ra és hasonlít is kicsit... :D

[ Szerkesztve ]

(#5) danih

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fapadok fapadja, tipikusan 1Ft-os teló kártyás előfizu mellé, függetlenül árulni sok értelme nincs. Bulira meg jó bármely időtálló kisnokia a fiókból.

Eredeti Steam (CoD MW3 + Collection 1, DiRT, RO2, SR3, stb), Origin (BF3, BC2, FIFA, NFS stb) a legjobb áron a neten - PÜ! <> http://goo.gl/5FTqt

(#6) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hat ugy 1 honapja nezeggetem, fogdostam egy ilyet, szurkeben:DDD Szerintem ritkan ronda egy keszulek :P - persze ez szubjektiv ugye

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

(#7) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Alap telefonnak egesz jo :)

"There is nothing permanent except change"

(#8) darthsmoke

darthsmoke
(kvázi-tag)

[ITT] most is 7990 Ft. Rendkívül drága. :D

(The Joker)

(#9) kenwood válasza JanFe (#7) üzenetére

kenwood
(tag)

az araknak nezz utan ujra,sokkal olcsobb a keszulek.
azt altalad megjelolt osszeg alatt lehet 101-est kapni.
teszkoban 6k domino quickel.
a cikk amugy jo,de a legfontosabb dologban (ar) sulyosan teves infot osztottal meg.

(a hozzaszolas a cikk irojanak szol,veletlenul nyomtam a valasz 7-re)

[ Szerkesztve ]

(#10) sanyci

sanyci
(lelkes újonc)

3.999-ért vettem a Media Marktban decemberben...
...de a Nokia Shopban is csak 8.990, a SpeedShop-ban pedig 7.990...
Ennyit a cikkben szereplő árakról....

(#11) Arthuro_Adam

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Többször volt már téma a hibás árak miatt, de miket szoktatok megnézni, hogy előfordulnak ilyen durva tévedések?

(#12) DaveJr

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyinak egy 3510i-t leváltani szerintetek jó lenne?:) Főleg olyanokat kérdezek akik már rendelkeznek ilyennel:)

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#13) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Még 10k-ért sem drága mert ez még akkor is működni fog amikor a telenor xy vagy voda xy nevű valami már be se kapcsol , illetve ehhez 5 év múlva is lehet majd akkut venni meg alkatrészt , illetve értéktartóbbak is.

>> ЯeSpΞkT <<

(#14) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A gyorsboltban 4500 forint Domino Quick csomagban, ennyit bőven megér (még akkor is ha csak egy év garancia van rá), ha a SIM kártya meg nem kell még azt is pénzzé lehet tenni így a telefon még olcsóbb lesz.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#15) Peterson_

Peterson_
(fanatikus tag)

Nem rossz ez.
El tudnám képzelni fateromnak.
Ha lesz akcióban(mondjuk 3 ezer körül)
használhatóbbnak tűnik mint a mostani samu olcsófonja.

[ Szerkesztve ]

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

(#16) dionaea

dionaea
(tag)

akkor már inkább 6310i vagy vaalmi ikon telefon amit tényleg hetente 1x elég tölteni, és még jól is néz ki

"Fiatal az,aki nem tudja,hogy a régi szép idők most vannak..."

(#17) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Átírtam a végét.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#18) sanyci

sanyci
(lelkes újonc)

Fogjátok tesztelni a 101-et is?
Mert gondolkodom a kétkártyás verzión, mivel a két kártya, az FM-rádió, az mp3 lejátszó, az elemlámpa és a "világszabvány" Nokia töltőcsatlakozó kombinációja nagyon ütős "Munkás-telefont" eredményezhetne, főleg mivel még annak is 10.000 alatt van az ára sok helyen (pl. a Media Marktban 9.000 körül volt Karácsonykor!).

Ha a "Nokia-ellenes" újságírók (bocs Rusi! ;) ) is dicsérnék, vennék 10db-ot az embereknek az "erdészetben"...

(#19) grc999 válasza sanyci (#18) üzenetére

grc999
(tag)
LOGOUT blog

Miért lenne nokia-ellenes? Teljesen objektíven leírta hogy nem egy rossz készülék, de kicsit még drága.

"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

(#20) sanyci válasza Bog (#17) üzenetére

sanyci
(lelkes újonc)

Ha már átírtad, beleírhattad volna a VALÓDI árakat, mert ez "a valahol csak 9.000" sem fedi a valóságot. :F
SZVSZ írd be a Speedshop árakat, 4.500 Domino Quick 8.000 független... A honlapjukon pár kattintással le tudod ellenőrizni. És akkor SZVSZ már nem biztos az sem, hogy csak "Tetszett"??? :)

[Ár: 4.500 link]

[Ár: 8.000 link]

(#21) sanyci válasza grc999 (#19) üzenetére

sanyci
(lelkes újonc)

Láttad a smile-t? Csak Troll-kodtam kicsit... :))

Mert ugye a Nokia-fanoktól mindig megkapják ezt a vádat... :U

(#22) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Maradjon ezeknél a Nokia, akkor talán nem megy tönkre. A többi nem igazán megy nekik. :U

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#23) syl5 válasza Rhino666 (#22) üzenetére

syl5
(őstag)

Megy nekik a többi is, csak még nem akarják megmutatni. :)

Go Hard or Go Home!

(#24) Rolly válasza sanyci (#20) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

samsung alaptelló már van függetlenül 5000-ért ...

(#25) Peterson_ válasza Rhino666 (#22) üzenetére

Peterson_
(fanatikus tag)

azért viszik a wp-s Nokiákat mint a cukrot...

(#26) Peterson_ válasza Rhino666 (#22) üzenetére

Peterson_
(fanatikus tag)

.

[ Szerkesztve ]

(#27) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kategóriájában jó telefon de túlárazták. :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#28) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Néha elgondolkodom,hogy lehet ilyet kellet volna vegyek a camcung lassútelefonja helyet. :U

powerd by mango, no more droid

(#29) St_Riv

St_Riv
(lelkes újonc)

Remélem nem csak ilyenek indulnak 2012-ben, mint "klasszikus mobiltelefonok". Mert akkor nagyon el leszek keseredve..

(#30) EarL 007 válasza Peterson_ (#25) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de csak azért, mert rányalták a Nokia logót, különben a kutya se venné. ;]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#31) Peterson_ válasza EarL 007 (#30) üzenetére

Peterson_
(fanatikus tag)

én biztos nem venném meg, mert még mindig nem azt hozza amiért annak idején márkahű lettem.
De azért egyre jobb készülékeket tesznek le az asztalra, szerintem az alap jó, a többit meg hozza a Microsoft.

(#32) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Látom néha teszteltek telefont is, nem csak telefonálásra is alkalmas zsebszámítógépeket. :DD Na jó, egy korrekt kamera meg zenelejátszó még mehet a mobilba nálam is. :)

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#33) MADcat válasza Rhino666 (#22) üzenetére

MADcat
(kvázi-tag)

Sose voltam nokia fan... de ez pont most nem igaz.. :U :K

Keresem magamat! Ha valaki megtalál, kérem azonnal szóljon!

(#34) Sztif

Sztif
(tag)

A tecsóban van quickes 5990-ért!

NOKIA Lumia 800

(#35) B1T3

B1T3
(őstag)

Kell ilyen telefon is. :U

(#22) Rhino666
Azért ne túlozzunk ennyire…

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#36) nicu71

nicu71
(senior tag)

teljesen alap telefonnak,teljesen jó. :)

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#37) mate317

mate317
(lelkes újonc)

1. Őszintén, mobilarenás fórumozóknak nincs legalább egy használt vacak telefon valamelyik fiókban? Az nem tudja ugyanezt?
2. Media Marktban időtlen idők óta ott van ömlesztve a samsung alapteló 4 vagy 5 ezerért, szerintem mindenki látta. Az miért nem jobb? Olcsóbb, és ugyanezt tudja.

(#38) Rav3n02

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Túrázós telefonnak elmenne, mondjuk 7-8 ezerért :K

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

(#39) G.FeT

G.FeT
(kvázi-tag)

Na, örülök ennek a telefonnak abból a szempontból, hogy Bog 2012-re vonatkozó írásában foglaltakkal ellentétben itt egy hagyományos készülék, ami sem a kifejezetten időseknek szóló, sem a strapabíró, sem a kétkártyás, vagy bármilyen szempontból "spéci" kategóriában versenyez, hanem csak úgy. Ilyen készülékekre szükség volt, van és lesz, no persze nemcsak ilyen síkbuta formában, hanem ahogy előttem írták, egy kamera meg mp3-képesség és hasonló még beleférhet.

Solve the problem!

(#40) sanyci válasza mate317 (#37) üzenetére

sanyci
(lelkes újonc)

A Media Marktban konkréten ez a teló volt 4ezer, 600 forint lebeszélhetőséggel... :B

(#41) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azt hiszem ennyiét teljesen jó! Vannak ám, akiknek a telefon csak telefonálni kell! :K

Mentalita'

(#42) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tartom túlzásnak, a 3310/6822/stb. óta egy épkézláb Nokiát nem láttam, főleg nem érintőképernyőset. Azok (pl. Nokia 5800, 500 stb.) eléggé HUAWEI kategóriában vannak.

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#43) =Mentor= válasza Rhino666 (#42) üzenetére

=Mentor=
(senior tag)

Ez egy baromság, nem is kicsi...

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#44) EarL 007 válasza =Mentor= (#43) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem éppen. hol versenyképes egy N8, vagy a mohikán N9 ma? sehol. a WP7-es készülékeknél még inkább a MS-é az érdem a szoftver miatt, a Nokia csak összerakott hozzá egy készüléket... a Lumia 800-ra már azt lehet mondani, hogy ez egy jó készülék, de nem attól, hogy Nokia. inkább a beteges Nokia fanatizmusod a röhejes. ;)

(#45) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon sokan vannak akik nem akarnak villogni a nagytudású telefonjukkal,csupán telefonálásra használják.Nos neki készülnek az ilyen telefonok.Igaz lehetne valamivel olcsóbb is,de azért annyira nem rossz.

(#46) domperke

domperke
(őstag)

Sokallom az árát....Amúgy elviselhető a cucc 2 dik telefonnak.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#47) =Mentor= válasza EarL 007 (#44) üzenetére

=Mentor=
(senior tag)

Te vagy a beteges! Ilyen alapon a többi gyártó hol lenne az Android nélkül? Megsúgom a Sony (Ericsson), Motorola, LG valószínűleg csődben, de a HTC/Samsung se ért volna el ilyen sikereket az tuti! Az kínai gyártókra ez még fokozottabban igaz. Mindazonáltal nem állítható, hogy kizárólag az Android léte elég volt a sikerhez, viszont sokkal nagyobb része van benne mint a Nokia esetében a WP-nak.

Több gyártó is adott ki WP mobilokat, de érdekes módon nem volt olyan pozitív fogadtatásuk mint a Nokia Lumia 800-nak, 710-nek vagy most már a 900-nak is. Dizájn, összeszerelés minősége, és a plusz szolgáltatások a többi gyártó fölé helyezi a Nokia WP készülékeit. Tehát önmagában az MS jó szoftvere még édeskevés! A Nokia nélkül semmire nem menne a MS és a WP, mint ahogy ez az eddigiekből világosan látszik.

Én talán elfogult vagyok, de te meg szemellenzős Nokia hater...

(#42) Rhino666: Az előző hozzászólásomat kiegészítve és alátámasztva íme fejből azok a készülékek amik nagyon el lettek találva: Nokia 3650, 6020, 8800, 6300, N91, E70, N72, N82, N96, N95, 5310, E51, N85, 2700, 5230, C3-01, X3-02, E7, C7, N8, 701, Lumia 710, 800, 900, N9 és végül de nem utolsó sorban az Asha 300/303

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#48) jacru

jacru
(lelkes újonc)

túlárazva? nokia shop-ban 9 ezer kártyafüggetlenül. ami teljesen korrekt ha az embernek csak kell egy átmeneti telefon, vagy csak arra kell hogy elérjék.

[ Szerkesztve ]

(#49) EarL 007 válasza =Mentor= (#47) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

magad teszed nevetség tárgyává :DDD és a Nokia a Symbian nélkül hol lenne? nem mintha most lenne bárhol is azzal, a MeeGo egy másik rossz vicc.

több gyártó is, igen. Nokia Lumia 800 esetében akksigondok, hát pozitív, mit ne mondjak. Lumia 710, Nokiahoz mérten kedvező árazás, az pozitív. Nokiak esetében csak azért pozitív a fogadtatás, mert ott a Nokia logó, és hogy a Nokia végre rájött, hogyan kellene telefont csinálni, 2012-ben, nagy teljesítmény. dizájn az egyelőre egyedi. összeszerelésben a többi gyártó is remekel, HTC a műanyagokkal/fémmel, Samsung a fémmel. plusz szolgáltatások megtalálhatók a többi gyártó esetében is. Nokia nélkül pont ugyanannyira menne az MS, mint vele.

a többi gyártónál az Android sokat jelentett, ahogy a Nokianál a WP, mert a Nokiak a Symbiannal inkább csak bohóckodás, semmint valódi konkurens bármi másnak.

"Én talán elfogult vagyok, de te meg szemellenzős Nokia hater..."

hát lol, vérig elfogult vagy igen. de hogy én szemellenzős hater, ne röhögtess. :DDD nekem édesmindegy ki a gyártó...

[ Szerkesztve ]

(#50) =Mentor= válasza EarL 007 (#49) üzenetére

=Mentor=
(senior tag)

"Nokia nélkül pont ugyanannyira menne az MS, mint vele."

Már több mint 1 éve léteznek WP készülékek (HTC, Samsung) , de eddig nagyobb sikert egyik se tudott elérni... A Nokia egyértelműen megfordítani látszik a trendeket.

A mondandód többi része meg ugyanaz mint az előbb pepitában, 2x nem fogom ugyanazt leírni. Befejeztem a vitát.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.