Valahogy belepréselték abba az 1000+ dolcsiba ezt a hatalmas árkülönbözetet, amibe 1-2 jobb venti kerül...
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]

Valahogy belepréselték abba az 1000+ dolcsiba ezt a hatalmas árkülönbözetet, amibe 1-2 jobb venti kerül...
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
na jah, ha szerver szobában van akkor úgyis sokat számít
True Success is Blonde

Szerver szobába meg minek ilyen csicsa ház? 
SZVSZ ez inkább vérpistikéknek van..
Vérpistinek minek több tera kapacitás, főleg ilyen kiszerelésben? Vesz akkor 35-ért valami böszme vinyót.
Mellesleg amúgy sincsenek lángcsíkok meg gonoszan néző nagycsöcsű csajok az oldalán, szóval ez antibloodsteve-termék 
Sectumsempra - For Enemies
Szerver szobaba talan nem azt kene rakni.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

azért egy elegáns irodában jól tud ez a sz@r mutatni...
A vér nem válik VAZZE!™

Év végi uborkaszezon szaga van ennek a hírnek. 
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''
(#8) Depression
Pont a hálózati adattárt kell hallkítani, ami álltalában rejtve van, mert úgysem kell hozzányúlni?
De legalább van így ingyen reklám.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Aztán lehet gondolkodni, hogy mivel fogod az irodában megtölteni azt a 7.5 Terrát.
documetumokkal, exeltáblázatokkal, vagy PDF fájlokkal 
meg főhet az ember feje, hogyha tönkremegy és ugrik a több terra adata.
Ha futna rajta torrent, akkor egy 1terrás verzió nem is lenne nekem rossz 
HP Pavilion g6!

nálunk a "szimpla" excel, word, ppt anyagok és a layout-ok jpeg és pdf file-jai valamint a reklám spot-ok butított 6-8 Mb-os mpeg-jei éves szinten 350-400 Giga anyagot jelent, és ezeket archiválás után a serveren még 2 évre visszamenően elérhetővé kell tenni, na meg a napi mentés is hozzá adódik. Így a 2 terrából sem marad sok. Bár a 7,5 egyenlőre tényleg túlzásnak tűnik.
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

Jó lesz at tera-nak is.
Si vis pacem, para bellum.

Ez minden csak nem csicsás. Kevés gyártó van a Lacie mellett ami normálisan néz ki. Sajnos itthonra nagyon drága, pedig nagyon kellene.
twitter: MatrixfanLive
Akkor jó lesz. Nekem mind1, a többiek is megértik.
Amúgy: az
HP Pavilion g6!

az én noctua nf p12 -es ventilátorom 5 hónap után elkezdett búgni, mint valami búgócsiga. pár nap alatt akkora hangja lett, hogy kiszereltem és helyébe raktam egy régebben pont a hangja miatt kiszedett kéken világító csodát.
az s12-esnek viszont tényleg nincs hangja még most sem.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
Szép kis cucc, majd jól lepotyog az ára ha kijön ugyan ez ssd ben,
Laci nevü admin ok előnyben
UpTheBruce!
esetleg "Ne nyúlj hozzá ! LaCié !" 
UpTheBruce!

Nem mindegy, mert a kettő teljesen mást jelent. Emellet egy elgépelés és egy helytelen szóhasználat nem egy kategória.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.