Olcsóbb lesz, mint a Caterpillar.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Traxx
(őstag)
"a külső fénycsík pedig a házban uralkodó hőmérsékletről ad hozzávetőleges visszajelzést. Alapesetben kéken világít, ibolyaszínt vesz fel, ha 45–55 fok közötti a belső hőmérséklet, míg a 65 fokot meghaladó forróságot vörös fénnyel jelzi."
Na ha kék, akkor azt elég sokan rühellni fogják
Az irodai gép házán lévő kék LED-től is gutaütést kapok 
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

engusz
(PH! nagyúr)

Annyira azért nem vészes.

Godefroy
(senior tag)
Ez éjszaka szokott zavaró lenni, nekem is a kék led világít gyakorlatilag lámpás helyett a szobában.
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

engusz
(PH! nagyúr)
Igen, mi folyamatosan ezzel szívunk. Akár Chieftec, de lehet Silverstone is. A Caterpillar LED-jei viszont teljesen kultúrált fényerejűek.
Ha majd jön Cloduis, úgy is megy ki tesztre, és akkor kiderül.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Attól függ az mennyi? 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

engusz
(PH! nagyúr)
A Caterpillar bruttó 18e, a Clodius ennél olcsóbb lesz. Hogy mennyivel, azt még nem tudom, mert nem kreáltunk rá árat.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Igen de a cat bélelve van hogy úgy mondjam. Tehát annál jóval olcsóbbnak kell lennie szvsz.

Integra
(Jómunkásember)
húha, egy ház, amiben újra normálisan fekszenek a vinyók
és még szép is

engusz
(PH! nagyúr)
A Nexus termékek így is az ajánlott ár alatt mennek nálunk. Jó ára lesz a Clodiusnak, nem kell aggódni.

Blackhole13
(fanatikus tag)
Nah végre lehet nekem is Nexus házam!
- bár nehéz a döntés CM 690 ellen.
[ Szerkesztve ]
Eladó Matrix M-stage erősítő

engusz
(PH! nagyúr)
Szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Ám sokszor csalnak a képek. (Nem pont rád gondolok, csak nálad jutott eszembe.) Először nem tetszett a Caterpillar (szigorúan képek alapján), aztán, kézbe véve, már más volt a helyzet. Azóta egy ilyen házban csücsül a gépem. Furcsa.

BobChemistry
(őstag)
kíváncsi vagyok, mennyi lesz idehaza
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
az aerocool t40-em is ugyanilyen, csak nem fer bele ennyi cucc, cserebe viszont a szabalyozo panel meg hamar elromlik 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

AdamNorthWes
(tag)
Szép kis ház
Remélem 10 körül lesz 
Erről a Caterpillar-ról még nem hallottam tudna valaki róla egy linket dobni?
Mod: Már megvan 
[ Szerkesztve ]
'Use your brain and you have a good day.' :)

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Persze, hogy szubjektív dolog az ízlés. Nincs ezzel a házzal semmi baj. Kell róla egy normális teszt. 
Dobj egy pü-t az üzlet linkjével vagy valamivel légy oly barátom.

Integra
(Jómunkásember)
meg a másik hogy valami képen milyen jól mutat, aztán meglátod élőben és.... 
mondjuk én már igyekszem megfogadni hogy legközelebbi házam egy aspire q-pack féle kis atomerőmű lesz és még egyszer nem akarok valami lóbaszó midi tornyot se, mert semmi értelmét nem látom már
nem tetszik 
az egyedüli extra a hátsó légkavaró gumis rögzítése
True Success is Blonde

engusz
(PH! nagyúr)
Jogos a kis (és csendes) gépre való igény. Pár napja nézegettem a komolyabb Shuttle kockákat, hááát... horriblis áruk van.

Integra
(Jómunkásember)
áááá, én letettem róla, amibe azok kerülnek, majdnem meghozom japánból a 4 kovácsolt felnit...
szóval vicc.
marad a standard pc cucc majd, kiválogatom, micro atx deszka, c2d proci, 4gb ram, meg egy erősebb 1 gigás 8800gt, egy fél terás vinyó, egy 12 centis silent, ennyi. szívem szerint már az optikai meghajtót is elhagynám, de az végülis nem tétel igazán..
ok nem lesz annyira ütős kinézetre mint egy shuttle és társai, de annyiba se fog fájni..