oké, de te akkor is olcsóbban jössz ki +párdarab memóriakártyával
ha meg valaki dslr nagyágyúval lövöldözik nagyfelbontásban, esetleg tömörítetlen formátumban, annak megérheti... és akkor már ki bírná nyögni az ssd-s verzió árát is...
láttam már itt-ott nem 1 embert, akik canon eos 1ds mark3-al (vagy mivel) mászkáltak... és ott csak a váz milliós árkategória... nekik szerintem pitiáner felár lenne hdd->ssd váltás... és mondjuk extrém környezetben szerintem megfizetnék simán az árát...
picit off: a kijelzőről meg annyit, hogy egy epson7400dx-em van, amin nincs még bélyegméretű lcd kijelző...
most már az áráért olyat kapnék, amin van... bosszantott is először picit, de már nem... win7 alá nem volt még driverem a nyomtatóhoz és már akkor kellett volna 10x15-ös képeket nyomtatnom... közvetlenül fényképezőről csináltam, szerkesztést is meg tudtam oldani meg mindent... közben rájöttem, hogy teljesen fölös lenne az a mini kijelző... +1 komponens, ami elromolhat és gyakorlati haszna pedig effektíve nincs
profi felhasználóknak itt ennél a terméknél az lenne a lényeg, hogy a megtelt memkártyáról villámgyorsan lementhessék a cuccot válogatás nélkül és az üres memkártya megtöltésébe mielőbb belekezdhessenek... aztán majd nyugodt körülmények között egy 20" fölötti képernyőn kellemes kávézás közepette válogathassanak a rengeteg kép között 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris