Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, mondjuk ebből ssd-s megoldást jobbnak tartanék, mert extrémebb körülmények között is megbízhatóbb lenne... sebesség is előny lenne... mellesleg adattárolásra hosszútávon biztosabb lenne, mint mondjuk rendszernek :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) sNORh válasza mephi666 (#1) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

jókis kütyü

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#3) menalcas

menalcas
(őstag)

Hasonló lcd kijelzős, kép megnézegetős kimentős kütyü már pár éve létezik csak a csatlakozás más (fire wire, eSata) meg a meghajtó mérete nagyobb :N

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#4) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pont ilyet hiányoltam a múltkor. :))

Milyennapvan?

(#5) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Adatmentő...
Ez inkább csak biztosító megoldás amíg haza nem érünk az utazásból,esetleg máshonnan.Sérült kártyát is olvas?(Persze nem kettétörtet :) )

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#6) ^Clown válasza mephi666 (#1) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha már reklámozzák, hogy mennyire strapabíró, akkor legalább egy SSD-s verziót is kidobhattak volna. Bár való igaz, nagyon megdrágítaná a cuccot, de akinek valóban ilyen kütyüre van szüksége, az szerintem tud mélyebbre is nyúlni a zsebében.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#7) phpmoli válasza ^Clown (#6) üzenetére

phpmoli
(tag)

nekem van ilyenem, 15000-ert vettem a keretet, beleraktam egy elfekvo laptopvinyot. azota minden evben hasznaltam is a 2 hetes nyaralasaim alatt. hasznos annak aki rengeteget fotoz

(#8) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekes elgondolás.

(#9) mephi666 válasza phpmoli (#7) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem vagyok egy profi fotós, de tudom kattogtatni a gépet rendesen, ha van mit fényképezni :) tavaly 1hetes nyaralás alatt talán félig se lett az 1gigás kártya... (kb 600képet csináltam így is...) jó, hát nem max felbontásban fotóztam a 7.1mpx-es gépemmel (fölösleges, úgysem akarok olyan utómunkát végezni, amihez kellene... 10x15ös képet nyomtatni meg már 1024x768as képekről is jól lehet) pedig csináltam olyat is, hogy reggel felébredtem, állványon szépen beállítottam a gépet keletnek és 100as sorozatot lövettem 1kép/perc sebességgel... csak úgy érdekességből :) jó is lett... na, mármost akinek tényleg ez a munkája és dslr rendszerekre van pénze meg többszázezres obikra, azt tényleg nem vágná hanyatt, ha ssd-vel kellene megvennie ezt :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az is hülye, aki ekkora légpöcsnyi helyen megnézve dönti el a képről, hogy mennyire sikerült.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#11) spln válasza mephi666 (#9) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

mint ahogy valószínű, hogy az n-edik 8-16 GB-s kártya megvétele sem :)
és arra azért már fér rendesen akár raw-ban is

"Danger! Avoid death!"

(#12) D1Rect válasza Kopi31415 (#10) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vagy valamit nagyon tud ;]

Milyennapvan?

(#13) zed1983 válasza mephi666 (#1) üzenetére

zed1983
(őstag)

Pont erre gondoltam, hogy mi lenne ha ssd lenne hdd helyett?

(#14) Kopi31415 válasza D1Rect (#12) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor viszont már sokkal hamarabb kitörli, még a gépen. Ekkora kijelző kép ellenőrzésére használhatatlan.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#15) phpmoli válasza mephi666 (#9) üzenetére

phpmoli
(tag)

na, mármost akinek tényleg ez a munkája és dslr rendszerekre van pénze

canon a510-em van, 3 mpixellel fotozok. 3 eve 4500 fotot csinaltam a nyaralason

(#16) phpmoli válasza Kopi31415 (#14) üzenetére

phpmoli
(tag)

en kutyumon nincs kijelzo.

(#17) mephi666 válasza phpmoli (#15) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké, de te akkor is olcsóbban jössz ki +párdarab memóriakártyával :) ha meg valaki dslr nagyágyúval lövöldözik nagyfelbontásban, esetleg tömörítetlen formátumban, annak megérheti... és akkor már ki bírná nyögni az ssd-s verzió árát is... :) láttam már itt-ott nem 1 embert, akik canon eos 1ds mark3-al (vagy mivel) mászkáltak... és ott csak a váz milliós árkategória... nekik szerintem pitiáner felár lenne hdd->ssd váltás... és mondjuk extrém környezetben szerintem megfizetnék simán az árát...

picit off: a kijelzőről meg annyit, hogy egy epson7400dx-em van, amin nincs még bélyegméretű lcd kijelző... :) most már az áráért olyat kapnék, amin van... bosszantott is először picit, de már nem... win7 alá nem volt még driverem a nyomtatóhoz és már akkor kellett volna 10x15-ös képeket nyomtatnom... közvetlenül fényképezőről csináltam, szerkesztést is meg tudtam oldani meg mindent... közben rájöttem, hogy teljesen fölös lenne az a mini kijelző... +1 komponens, ami elromolhat és gyakorlati haszna pedig effektíve nincs :) profi felhasználóknak itt ennél a terméknél az lenne a lényeg, hogy a megtelt memkártyáról villámgyorsan lementhessék a cuccot válogatás nélkül és az üres memkártya megtöltésébe mielőbb belekezdhessenek... aztán majd nyugodt körülmények között egy 20" fölötti képernyőn kellemes kávézás közepette válogathassanak a rengeteg kép között :)

(#18) phpmoli válasza mephi666 (#17) üzenetére

phpmoli
(tag)

2005-ben 256mb-os kartya 5500ft volt (21.5ft/mb). igy viszont 60000mb-os hdd 15000ft volt (0.25ft/mb).
nekem. dehat en vettem, nem mas.

kijelzo szerintem is teljesen felesleges, de nalam kifejezetten feltetel volt a kijelzomentesseg, hogy jobban birja az akku.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.