Érdekes... ezzel az Acer Aspire One 752 ugyanaz lesz, mint az 1 magos Aspire 1410, max a cpu lesz 1 fokkal gyengébb, de lehet hogy alkalmazások futtatásakor még ez sem tűnik fel. Kezdik jól összemosni a saját modelljeiket is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Szabtom
(senior tag)
A PoV cucc vajon tényleg ilyen vékony, vagy trükkös a kép?

Sicilian
(őstag)
Az Acer modellje az nem rossz. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Inkább a Sony alkotására lennék kíváncsi mert benne még nem csalódtam
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Laci.M
(fanatikus tag)
Gondolom az áruk meghatározásnál is jó vastagon fog fogni a ceruzájuk 
Inkább egy szubnotebook. Annyi pénzért nem szenvednék az Atom csigalassúságával.
Én a CULV-os notebookok minnél nagyobb térnyerését várom már 11 col méret körül, a kis Asusom lecserélése céljából! Ezzel a kisgéppel az a baj, hogy mindenre jó egy kicsit, de semmire se jó teljes méretben
Attól függetlenül amikor megvettem tudtam mit vettem, és azóta sem bántam meg semmit vele kapcsolatban 
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

yakuza.tora
(PH! addikt)
Olyan ez, mint az autók esetében a kategóriák elmosódása... 
Alléz Olympique de Marseille!
Ez a kategóriák összemosása eléggé nem nyerő ötlet. Pláne, hogy ilyen gyenge a felhozatal.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Pedig valószínűleg fején találtad a szöget az árazással kapcsolatban 
True Success is Blonde

waverider
(senior tag)
inkább várok még egy picit erre a Sonyra:
vaio tt93
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.